Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 5 минути, "Саша" написа:

В този форум, определено много хора са избягали от психиатрията. 😆

Поне си признаваш откъде си избягал! 🤣🤣🤣

Не че не се досещахме и сами! 

И леко с пиенето, че пак ще сменяш профили!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, "Саша" написа:

Не му се вързвам. 🙂 Този от Господа наказан елемент не знае, че те първа му предсоти да да докажа всичките му лъжи и измислици. Всяко нещо с времето си. На лъжата краката са къси, няма да стигне далеч с нея. 🙂 

Той прекрасно знае, че глупостите дето ги пише не са истина, иска да му се обръща внимание, в което няма нищо лошо разбира се, ама не е това начинът. 😉

преди 23 минути, "Саша" написа:

Тоест, ние да сме нещо като забавачки на Тошев? 😆 Интересно ще ми бъде да разбера, дали си мисли, че е интересен на някого когато ги пише тези негови измислислици? 😆

преди 26 минути, Мери) написа:

Той прекрасно знае, че глупостите дето ги пише не са истина, иска да му се обръща внимание, в което няма нищо лошо разбира се, ама не е това начинът. 😉

Дзверо, що не взе да обориш "глупостите" ми, а само общи приказки виждам от теб :giggle1:

Рибаря...

Цитат

Российские войска поразили энергообъекты в оккупированной части ДНР. Украинские формирования атаковали дронами Крым и Саратовскую область.

На Лиманском направлении штурмовики улучшили тактическое положение в окрестностях одноименного города и отбросили ВСУ от Заречного.

На Северском направлении бойцы продвигаются в сторону Свято-Покровского юго-западнее Северска.

На Константиновском направлении российские войска атакуют севернее Иванополья, постепенно расширяя зону контроля в окрестностях города.

На Покровско-Мирноградском направлении ВС РФ завершают зачистку северных окраин Покровска, в соседнем Мирнограде продолжаются бои.

На Восточно-Запорожском направлении российские подразделения группировки войск «Восток» наступают в окрестностях Гуляйполя и севернее населенного пункта.

Покровск май още не е паднал...

"Началникът на кабинета на Зеленски подаде оставка след корупционния скандал"
https://nova.bg/news/view/2025/11/28/519181/началникът-на-кабинета-на-зеленски-подаде-оставка-след-корупционния-скандал/

Над Ккиив сини облаци...

Ток няма да има - и така докато спрат парите на козяшката дружина.

Имаше известен нюанс за Миражите появили се в рекламите. 

Малко ги наръсиха ...за приятен ден.

Screenshot_2025-11-29-07-49-46-14_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

5283163005535326726.jpg

преди 34 минути, kiro 2025 написа:

Над Ккиив сини облаци...

Screenshot_2025-11-29-07-49-46-14_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

5283163005535326726.jpg

Споко. Щом Зельо не иска да приема капитулацията юридически ще я приеме фалически.

преди 12 минути, asp1re написа:

Споко. Щом Зельо не иска да приема капитулацията юридически ще я приеме фалически.

на 21.07.2024 г. в 18:33, nikolov2020 написа:

Точно затова на 1 август ще му резнат тиквето на Зелето 

20 билки са това - за 2-3 пъти по малко пари са ставали уйдурми.

Няма как защото няма глава от 1 година- ГАРАНТИРАНО от баба ги Пенка.

Добро утро , второстепенна тълпа, спонсори на тероризма, попове-амбреажи и бъдеща радиоактивна пепел от ядрените опити !

Героят на сутринта .

(Особено внимание на последнага снимка обърнете )

Възпитаника на московските гей-клубове, минал спецподготовка през еврогейските центрове във Воронеж, Луганск, Новоросийск, Екатеринбург, Нижни Новгород и Минск се чувства леко неудобно след среща с големия размер помощ от Червения кръст, но е готов да мине на втори тур, след пламенен привет

Естествено че поради ТОТАЛНОТО китайско емабрго и тази сутрин няма бодра дробонарезка

Знаете на кой да се сърдите за това ;)

преди 17 минути, kosyo написа:

Няма как защото няма глава от 1 година- ГАРАНТИРАНО от баба ги Пенка.

Добро утро , второстепенна тълпа, спонсори на тероризма, попове-амбреажи и бъдеща радиоактивна пепел от ядрените опити !

Героят на сутринта .

(Особено внимание на последнага снимка обърнете )

Възпитаника на московските гей-клубове, минал спецподготовка през еврогейските центрове във Воронеж, Луганск, Новоросийск, Екатеринбург, Нижни Новгород и Минск се чувства леко неудобно след среща с големия размер помощ от Червения кръст, но е готов да мине на втори тур, след пламенен привет

Естествено че поради ТОТАЛНОТО китайско емабрго и тази сутрин няма бодра дробонарезка

Знаете на кой да се сърдите за това ;)

Ако започнеш да четеш по-малко  факсовете които ти праща мустаката ти баба Пенка няма да се излагаш толкова.Хайде бягай да и сменяш памперса, че ако ти спре крана трябва да отиваш на магистралата.

Подранил си Косьо

Ракетите по Киев още летят ...

Пп

Абе какво стана с тая Москва ? Има ли дрони в Кремъл?

А в Ялта - на кафето ?

5283195419653508954.jpg

5283195419653508955.jpg

преди 10 минути, asp1re написа:

Ако започнеш да четеш по-малко  факсовете които ти праща мустаката ти баба Пенка няма да се излагаш толкова.Хайде бягай да и сменяш памперса, че ако ти спре крана трябва да отиваш на магистралата.

Не знам защо, но мисля че с тези изказвания ще ми станеш ново бъди. Запомни ми тези думи. Аз да предупредя съм лош кучковладелец и не знам кога да спра. Питай бабата ако не ми вярваш. 

преди 6 минути, kiro 2025 написа:

Подранил си Косьо

Ракетите по Киев още летят ...

5283195419653508954.jpg

5283195419653508955.jpg

на 10.10.2023 г. в 11:20, kirko12 написа:

Как за 1.5 години не направиха едно самолетче с товароносимост 100кг да речем?

:)Да не се готви пак вдигане на горивата?

преди 8 минути, kosyo написа:

Не знам защо, но мисля че с тези изказвания ще ми станеш ново бъди. Запомни ми тези думи. Аз да предупредя съм лош кучковладелец и не знам кога да спра. Питай бабата ако не ми вярваш. 

:)Да не се готви пак вдигане на горивата?

По-скоро ти на мен може да ми станеш, но тънката нишка е, че нямам мерак вече да отделям време да се занимавам с разни пропагандьори и серсеми по интернет пространствата, но ми харесва как кълвеш като шаран.

преди 9 часа, "Саша" написа:

Психо, къв паркинг те гони? :lol6:

1002.png.39ed9878fdc0b0aa0c514c03834f3cb3.png1001.png.ab11c55265441fa189840b83ab6fa1c0.png1003.png.7f5b713de88163a4e3bc9ababee95b3a.png

Ето кой влиза в Калдата от поне 4 ПС-та и лаптопи едновременно, но иначе твърди, че имал само един профил.:wub:

И какви са тия женски цигари?:D

преди 4 минути, asp1re написа:

По-скоро ти на мен може да ми станеш, но тънката нишка е, че нямам мерак вече да отделям време да се занимавам с разни пропагандьори и серсеми по интернет пространствата, но ми харесва как кълвеш като шаран.

Агресивните типове са ми любими ;)После мъркат като котенца.

Бодра дробонарезка от вчера - специално за всичките ми баба Пенки с дебели бутове ;). Това мотосъбора не са разбрали че го закриха.

преди 5 минути, "Саша" написа:

Очаквах подобен коментар. 😆 Нали се досещаш, че много лесно може да се провери(което вече го направиха по моя молба, за да се види, че нямам друг профил), а и броя на устройствата няма никакво значение при положение, че IP адреса е един. 😉

Дали IP адреса е един могат да кажат само глобалните модератори и админа.

Би ли обяснил иначе защо ти е да влизаш от 4 устройства едновременно в един и същ сайт?:wub:

преди 7 минути, kosyo написа:

Агресивните типове са ми любими ;)После мъркат като котенца.

Бодра дробонарезка от вчера - специално за всичките ми баба Пенки с дебели бутове ;). Това мотосъбора не са разбрали че го закриха.

На мен ми допадат хора с повече съдържание от етикет.

Какво интересно правиш в живота си освен да плюеш по цял ден руснаците всъщност?

Хм

Какви работи се случват :)

пп

Козяка пляка яко значи работата при Гуляйполе не е добре :)

Някакъв спомена видео от центъра на селото...кофти

преди 54 минути, kiro 2025 написа:

Над Ккиив сини облаци...

Eто ги резултатите от наръсването:

https://www.facebook.com/photo/?fbid=25165688653052026&set=a.113606442020260  😢

преди 15 минути, asp1re написа:

На мен ми допадат хора с повече съдържание от етикет.

Какво интересно правиш в живота си освен да плюеш по цял ден руснаците всъщност?

Гледам вътрешности и бъзикам баба Пенка. Тя обича това, също обича и да и припомням стари изказвания . Това я докарва до екстаз.

На нищо не прилича това вече...

току-що, "Саша" написа:

Още веднъж ще кажа, нека да се направи проверка на всички потребители, включително и на мен, и който влиза да коментира от повече от един профил, да му се изтрият всички профили да се накаже с вечен БАН. 🙂

Подкрепям, доста от тук пишещите копейки подозирам, че ще изхвърчат, ако го проведат това мероприятие.😁 

преди 15 минути, kiro 2025 написа:

Хм

Какви работи се случват :)

пп

Козяка пляка яко значи работата при Гуляйполе не е добре :)

Някакъв спомена видео от центъра на селото...кофти

Кире не ме кефиш вече и ще обърна внимание на "новака". Нещо против- установих че не харесвам дебелите бутове?

Доставка по домовете- всякакви.

току-що, "Саша" написа:

Нали се досещаш, че много лесно може да се провери(което вече го направиха по моя молба, за да се види, че нямам друг профил), а и броя на устройствата няма никакво значение при положение, че IP адреса е един. 😉

А Тошев наказаха ли го, че си позволява да  разпространява лъжи? 🙄

преди 40 минути, Мери) написа:

А Тошев наказаха ли го, че си позволява да  разпространява лъжи? 🙄

То и ти разпространяваш лъжи, ама никой не те е наказал още. Примерно за историята на Украйна. Там много беше наясно с нещата, до момента, в който не те настъпих и рязко спря да отговаряш.

"Бившата дясна ръка на Зеленски, Андрий Ермак, отива на фронтовата линия след оставката си"
https://www.vesti.bg/sviat/bivshata-diasna-ryka-na-zelenskiotiva-na-frontovata-liniia-sled-ostavkata-si-6245447

преди 2 минути, Недко написа:

"Бившата дясна ръка на Зеленски, Андрий Ермак, отива на фронтовата линия след оставката си"
https://www.vesti.bg/sviat/bivshata-diasna-ryka-na-zelenskiotiva-na-frontovata-liniia-sled-ostavkata-si-6245447

А зеления гущер кога!? Стига се е натискал и опипвал с Макрон по срещите из Европа. Крайно време е и той да усети несгодите на войната, в която натресе страната си.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.