Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 3 минути, asp1re написа:

А зеления гущер кога!?

Както си забрави предизборните си обещания, така ще изпадне в амнезия, че е обещал заедно с Ермак да си тръгне и той....

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Мммм новините от киевска губерния са топ.

Западна част е без ток. Сега се работи по източната.

Пп

Косе лъскаш ли б@стуна :) 

преди 2 минути, kiro 2025 написа:

Пп

И един свален Кинжал. Дайте го на Кличко да се снима с него.....

преди 14 часа, Мери) написа:

Да, но там е работата, че наказвайки себе си, наказва и съседите си. 😢 Политиците на Русия са точно толкова Русия, колкото Радев е България. Аз не мисля, че е съзнавала какво върши. Ти на 13 всичко ли си съзнавал? И това, че на 13 всички момичета отдавна не са девствени също не е вярно,  информацията ти относно  тийнейджърките се базира на източници от типа "една баба каза, че...".  :)

Радев няма такава агресивна политика като Путин. Неговете грехове са други, част от които с половин уста той призна....                        Нямаш си на представа колко бели съм правил на 13 г. и съм ги съзнавал, а девойките израстват по-бързо, особено в днешно време...

преди 17 минути, maxthon написа:

Както си забрави предизборните си обещания, така ще изпадне в амнезия, че е обещал заедно с Ермак да си тръгне и той....

Той още други неща забрави, тя затова укрия се превърна в една голяма перачница на пари. Украинската кокаинова делегация отлетя без Ермак за САЩ, а той си взе златната тоалетна чиния и замина за фронта, макар че в Гуантанамо все още ще се намери място за поредния фашист, терорист, крадец 

преди 1 час, "Саша" написа:

Умишлено отворих форума на настолния компютър и го заредих на двата дисплея за да се види, че не съм в ТИР, както се каза преди това от ТошеФФ

:lol6:Басимус майкус и нефелният опит за измъкване :giggle1:

Ето аз примерно мога да докажа че не съм в ТИР и без да отварям форума на десетнайсет места.

IMG_20251129_112843.thumb.jpg.c004c29c27cb0d80d5e19a0e3a78f940.jpg

Ти просто си прекалено тъп и сам се издаде че имаш от повече от един акаунт, показвайки от колко устройства едновременно си влязъл   :laughing5:

току-що, Мечо Хубавеца написа:

Нямаш си на представа колко бели съм правил на 13 г. и съм ги съзнавал, а девойките израстват по-бързо, особено в днешно време...

Дъщеря ми е на 16, понеже съм любопитна  я подпитвам от време на време няма ли вече да си хваща гадже, а тя ми заявява, че била малка още, съучениците й били много смотани, нямало как да се влюби в тях, а да се влюби в учител било невъзможно, защото мъжете над 20 били прекалено стари за нея. Попитах я ей тъй за статистиката колко момичета в нейния клас са девствени, каза, че около половината, т.е. останалите са се похвалили, че не са, но пък между хваленето и реалността има огромна разлика, така че допускам, че една четвърт да речем от момичетата от техния клас може да са израснали по-бързо, което означава, че са си дечковци още, независимо за какви се мислят. И няма значение израстват ли по-бързо или не, важен е начинът на мислене - има сериозни мъже, които не биха се занимавали с непълнолетни лапета и такива, които не уважават законите и не си дават сметка какви точно ги вършат, нарушавайки всякакви морални и т.н. принципи, свързани с професията им, доверието на родителите на децата към тях, очакванията на обществото и т.н. и т.н. Пак ще го кажа, без значение колко е израснало във визирания от теб аспект едно момиче, не може да се очаква от него да мисли като възрастен, но пък от учителя може и се очаква да мисли по-осъзнато и не е редно неосъзнатото мислене и поведение да бъде толерирано от обществото и от закона, защото ако сега смъкнем границата на 13, после може да я смъкнем на 12, след това на 10 и накрая може да почнем да си женим децата на 9 примерно като в арабския свят. 😢

преди 11 минути, Мери) написа:

Дъщеря ми е на 16, понеже съм любопитна  я подпитвам от време на време няма ли вече да си хваща гадже, а тя ми заявява, че била малка още, съучениците й били много смотани, нямало как да се влюби в тях, а да се влюби в учител било невъзможно, защото мъжете над 20 били прекалено стари за нея. Попитах я ей тъй за статистиката колко момичета в нейния клас са девствени, каза, че около половината, т.е. останалите са се похвалили, че не са, но пък между хваленето и реалността има огромна разлика, така че допускам, че една четвърт да речем от момичетата от техния клас може да са израснали по-бързо, което означава, че са си дечковци още, независимо за какви се мислят. И няма значение израстват ли по-бързо или не, важен е начинът на мислене - има сериозни мъже, които не биха се занимавали с непълнолетни лапета и такива, които не уважават законите и не си дават сметка какви точно ги вършат, нарушавайки всякакви морални и т.н. принципи, свързани с професията им, доверието на родителите на децата към тях, очакванията на обществото и т.н. и т.н. Пак ще го кажа, без значение колко е израснало във визирания от теб аспект едно момиче, не може да се очаква от него да мисли като възрастен, но пък от учителя може и се очаква да мисли по-осъзнато и не е редно неосъзнатото мислене и поведение да бъде толерирано от обществото и от закона, защото ако сега смъкнем границата на 13, после може да я смъкнем на 12, след това на 10 и накрая може да почнем да си женим децата на 9 примерно като в арабския свят. 😢

А ти откъде си толкова сигурна че твоята щерка просто не иска да ти каже истината и в същото време като отиде на училище да върти по няколко момченца през една мишница? Или казваш, то моето гардже си е най хубавото и няма как да стане.

преди 2 минути, asp1re написа:

А ти откъде си толкова сигурна че твоята щерка просто не иска да ти каже истината и в същото време като отиде на училище да върти по няколко момченца през една мишница? Или казваш, то моето гардже си е най хубавото и няма как да стане.

Тя тая "Мери" (подозирам, че е женски акаунт на турският тираджия), като я знам, колко е умна... представям си дъщеря й...

току-що, asp1re написа:

Ами да ги върти бе, аз нямам нищо против, инструктирала съм я за всички мерки за безопасност, включително че ако забременее, недай си боже, преди да е завършила висше и да се е оженила, няма нужда да прави аборт, ще й гледаме  детето да не се притеснява. Разрешавам абсолютно всичко и затова на нея не й е интересно да се занимава с глупости. :) Въпросът е обаче, че вие защитавате съгрешилата страна, а не онази, която е жертва, т.е. имате абсолютно объркани ценности. От този, който е силен се очаква и да е разумен, а не да се ръководи от първичните си инстинкти - да граби, да престъпва законите, да убива и т.н. 

преди 1 час, kiro 2025 написа:

Пп

на 12.09.2024 г. в 7:35, nikolov2020 написа:

Трай бе кратуно. Свърши ви времето.

Донецкия фронт се разпада - два котела едновременно

Героят на обяд

преди 2 минути, Мери) написа:

Ами да ги върти бе, аз нямам нищо против, инструктирала съм я за всички мерки за безопасност, включително че ако забременее, недай си боже, преди да е завършила висше и да се е оженила, няма нужда да прави аборт, ще й гледаме  детето да не се притеснява.

Тая досега се жалваше за малолетните майки, но в същото време, дава изключително ценни съвети на дъщеря си... Тоя форум е потресаващо дъно!

преди 1 час, maxthon написа:

И един свален Кинжал. Дайте го на Кличко да се снима с него.....

Може да сго видиш същия във видеото на Звезда. Знам че е кофти когато собствените хора те направят за смях, но да напомня че не ти се случва за първи път. Кога ще дадеш рецептата за куче по Пхенянски? Мина време и си забравил сигурно , нали?

Освен танкери и друго нещо е пострадало...

G66UtGaWwAAI1YW?format=jpg&name=medium

Объркан съм - дали не се готви петролна сделка по подобие на зърнената ?

Естествено, че поради ТОТАЛНОТО китайско емабрго на баба Пенка и на обяд няма бодра дробонарезка 

Големи амбреажи са тия казаци- види дрон и веднага се нагъзи. Мадяр обича това ;)

преди 14 минути, Мери) написа:

Ами да ги върти бе, аз нямам нищо против, инструктирала съм я за всички мерки за безопасност, включително че ако забременее, недай си боже, преди да е завършила висше и да се е оженила, няма нужда да прави аборт, ще й гледаме  детето да не се притеснява. Разрешавам абсолютно всичко и затова на нея не й е интересно да се занимава с глупости. :) Въпросът е обаче, че вие защитавате съгрешилата страна, а не онази, която е жертва, т.е. имате абсолютно объркани ценности. От този, който е силен се очаква и да е разумен, а не да се ръководи от първичните си инстинкти - да граби, да престъпва законите, да убива и т.н. 

Ти изискваш от хората подкрепящи Русия да осъдят едната страна въз основа на морален критерий. Прилагаш ли същия строг морален критерий и към действията на жертвата? Дали тяхната позиция на жертва автоматично ги прави невинни по отношение на всички техни действия преди и по време на войната, замисляла ли си се, история четеш ли?

Косе докарахте го до финала.

Няма перемога мой човек.

Никакви терористични актове няма да сменят положрнието на фронта.

А мядарци мрат славно един по един

Screenshot_2025-11-29-12-21-10-85_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

преди 3 минути, asp1re написа:

история четеш ли?

Ква история, тя собствените си постове не чете...

преди 12 часа, ivottoshev написа:

Балбучка, к'во стана със затапването? Трябва ли да се спазват резолюциите на ООН относно Палестина и окупираните от Израел територии, или те не важат? :giggle1:

Сега пък станали окупирани. Нали бяха анексирани? Първо тръгна , че американците били първи, ама после си призна, че не е имало ООН. После да си докажеш тезата, че руснаците вземат пример от американците включи Израел (защо него ти си знаеш). Ами забрави да включиш и Турция за Кипър или Ирак за Кувейт. И какво стана? Американците, които така искаше да ги вкараш в схемата ти, ги няма. Тоест руснаците взимат пример от Турция, Ирак, Израел, Индонезия (Източен Тимор)..,.

Пак не успя да вкараш омразните кравари в схемата, а?

Винаги това се случва с "кучите синове" на Чичо Сам, когато започнат да носят повече негативи, отколкото позитиви.

Чичо Сам не обича губещите свои кучи синове, които не са оправдали очакванията.

G63k80tWwAAihjI?format=jpg&name=900x900

преди 22 минути, kiro 2025 написа:

Косе докарахте го до финала.

Няма перемога мой човек.

Никакви терористични актове няма да сменят положрнието на фронта.

А мядарци мрат славно един по един

Screenshot_2025-11-29-12-21-10-85_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

на 29.08.2024 г. в 22:53, nikolov2020 написа:

Млъкни бе селски тъпанар

С огромен кеф днеска разбрах че ви дават 2 седмици.

И след това - кинти няма да има

Кире , днес коя година сме ? Забележи не дата, месец- за година питам. Да те улесня все пак - знам че е трудно тия дни :)

преди 18 минути, kiro 2025 написа:

Балбучка

Още веднъж повтори бавно - аз съм куха лейка 

на 28.08.2024 г. в 10:06, nikolov2020 написа:

Като ти кажат фейкомет не се обиждай   

;)

Пак е паднала мъгла ..

преди 36 минути, communismatic написа:

Тоя форум е потресаващо дъно!

Дори в Лондон има озадачени хора като мен - защо насилват украинските казаци да са на акъла на тези в Киев с Майдана им ???   Заради НАТО ?   Ами то заради това има война там.    Аз съм Роузи и майка ми е българка.

Но мъглата не пречи на героите да се героизират

преди 22 минути, asp1re написа:

Ти изискваш от хората подкрепящи Русия

Тези, които подкрепят Русия, като агресор нахлул незаконно и причина за войната в Украйна, не са хора. 
Да не си фен на Хитлер или Сталин?

току-що, attj написа:

Дори в Лондон има озадачени хора като мен - защо насилват украинските казаци да са на акъла на тези в Киев с Майдана им ???   Заради НАТО ?   Ами то заради това има война там.    Аз съм Роузи и майка ми е българка.

Тудорке, би ли ме светнала какво се е случило на това видео през 2014-та? Защо стрелят по демонстрантите в Донецк?  😢

https://www.actualno.com/europe/proruski-buntovnici-napadnaha-shestvie-v-doneck-obnovena-news_25919.html

Другари, няма шега - няма измама . Верно провалят нефтената сделка

Кой беше казал нещо за застраховане? Не знам дали има нещо за покриване щети от дрон. Ох, забравил бях че те не ги застраховаха.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.