Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Антивоенни протести в Ню Йорк на 7 юли 1941 г. Текстове на плакатите:
Хитлер не ни атакува, защо ние да атакуваме Хитлер?
Ленд-лийз губи животи.
Въоръжавайки Великобритания и удължаваме войната.
Мир с Хитлер, защо не?
Същата реторика чуваме и днес. И тя е също толкова грешна, както е била и пред 81 години.
279364275_718726309344502_19424394630443
  • Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

ЕДИТ: Хайде пак... отговора ми е отново оцветен в лилаво и скрит без причина. Не мога да разбера защо така става понякога? Не използвам обидни думи нито забранени линкове.

преди 9 минути, Milkydead написа:

Забелязвам че автора на темата като че ли не пише в нея изобщо

Не е задължително да пише.Това си е негова воля дали ще пише.

преди 11 часа, Moriati написа:

Чшшш,сороспийке, твоите уж над 10 000 само в Мариупол никак не отговарят на съобщаваните цифри от уж независимата организация ...  Отделно не се дава кой реално обстрелва цивилните основно, и кой ги ползва за жив шит ... А за  Буча много бързо млъкнаха когато излезе разследването в Гардиън , и показа от чии обстрели артилерийски са загинали масата цивилни, укропонацистите хич не ги заеадва резултата 😏 Същото е и навсякъде.... Но разбира се сороспийки като теб следват опорките си пускани от Nexta ,за да заработят центчетата си 😏😏

Фейка тука си само ти момо 😏

Всъщност, според данни на о-о-нето, жертвите сред мирното население са над 2 800, като половината от тях са от Донецк и Луганск. Тук не влизат избитите от укрозомбите в Мариупол хиляди цивилни, които искаха да напуснат домашния им ад, също и тези на теротрядите (разбирай, терористичните отряди - не териториална отбрана), също и тези от въоръжените престъпници, също и жертвите на провокациите, които искаха да сложат на сметката на руснаците. Така че, укропите са избили в пъти повече от руснаците, също са дали в пъти повече и жертви, но тях аз не ги жаля, дали изпълняват заповед или не, за мен е без значение.

преди 5 часа, Anneliese написа:

На такава никой нормален не и обръща внимание!:tease2:

преди 5 часа, Anneliese написа:

Нацистите са боклуци! Жалки хора, вярващи в откачени идеи!

Само дето нямаше нищо демократично:

Две напълно противоположни мнения (говоря за съдържанието, не за твоя коментар), защо?! Защо публикуваш постове на олигофрени, ако исках да ги чета, нямаше да блокирам местните. Идеята, че трябва да знаем различни мнения е вярна, но аз преди да ги блокирам съм се осведомил за тяхното и знам, че то - Първо: Не е мнение и Второ: Не е тяхно. По-скоро е плод или на възпитание, или на пропаганда, или на двете заедно. Затова не мисля, че техните постове заслужават каквото и да било внимание, самия им прочит е такова и нямам намерение да им го оказвам.

преди 1 минута, crazy katon написа:

Тук не влизат избитите от укрозомбите в Мариупол хиляди цивилни, които искаха да напуснат домашния им ад, също и тези на теротрядите (разбирай, терористичните отряди - не териториална отбрана), също и тези от въоръжените престъпници, също и жертвите на провокациите, които искаха да сложат на сметката на руснаците.

Ако рашистите не бяха започнали мащабната си / и защастие неуспешна/ офанзива  по сриване със земята на украински градове, нямаше да има нито една жертва в Мариупол и другаде.

:hush:

Ето малко логика, различна от дерационализираща и емоционално възбуждаща дезинформационна кампания по Американските медии, които вие гледате и после идвате тук и им повтаряте глупостите:

image.png.3a8007f3faf9d367a33f6f858998217e.png

преди 25 минути, bootlicker (Мазния) написа:

Защо трябва да "целува задници"? Задължително ли е "целуването на задници"?

В Русия е задължително.

Анди затова е Za Русия.

преди 1 час, bootlicker (Мазния) написа:

Преди падането на комунизма, което не беше "падане" а умишлено сваляне чрез редица частно финансирани от западната олигархия държавни преврати (това не е мнение, а доказан факт), в България не е ли имало ред и закон, справедливост, добре развит индустриален сектор, включващ и машиностроене (тежка промишленост), което е помогнало на България да бъде не просто износител който сам си произвежда необходимото, но и да не е зависима от внос, придружен с такси, лихви и кредити, които да вдигат цените и инфлацията?

Хайде да си го кажем честно. Не беше ли така, както аз го описвам?

Защо никой не те разбира

274828296_1019648275330831_8404114517407809348_n.jpg

преди 14 минути, miro20 написа:

Ако рашистите не бяха започнали мащабната си / и защастие неуспешна/ офанзива  по сриване със земята на украински градове, нямаше да има нито една жертва в Мариупол и другаде.

:hush:

Откъде си сигурен, че Русия започна войната, а не Украйна, след като така беше наредено на плутократичното Украйнско правителство, след като то премина под контрола на САЩ, НАТО, ООН след частно финансираните от САЩ, НАТО, ООН протести и бунтове, държавен преврат през 2013-2014?

image.png.611897ac08bbaf9d637d88bb53392814.png

преди 1 минута, Coco1 написа:

Защо никой не те разбира

274828296_1019648275330831_8404114517407809348_n.jpg

Ама не съм ли прав? Отговори с "да" или "не". Това, което написах за България и индустрията преди свалянето на комунизма, не е ли вярно?

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

В Русия е задължително.

Не е вярно.

преди 1 минута, bootlicker (Мазния) написа:

Ама не съм ли прав? Отговори с "да" или "не". Това, което написах за България и индустрията преди свалянето на комунизма, не е ли вярно?

Защо ти е трудно да разбираш

Конфликтът в Украйна всъщност е "война на САЩ", а от другата страна са Русия, Китай и Индия

преди 4 минути, Coco1 написа:

Кой го казва най големия "разбирач"

преди 7 минути, нушо написа:

Нушко в Расия ли си

преди 8 минути, Реджеп Иведик написа:

Без коментар...

Тоз е най ЕнтелУгентния трол

279380762_1196326147861965_4884232522216907378_n.jpg

преди 11 минути, bootlicker (Мазния) написа:

Откъде си сигурен, че Русия започна войната, а не Украйна, след като така беше наредено на плутократичното Украйнско правителство, след като то премина под контрола на САЩ, НАТО, ООН след частно финансираните от САЩ, НАТО, ООН протести и бунтове, държавен преврат през 2013-2014?

Какво да съм сигурен ? Ти с фактологията и хронологията не си ли запознат ?

Достатъчно е дъвкано в темите за Украйна от 2014 г. Не ми се опровергават наново глупостите за злите хАмериканци, фейковете за Нюланд, Майдана и т.н.

Путлер вкара войски първо в Крим, превзе си го , след точно една година шикалкавене призна че това са руски войски, даже филм направиха "Пътя към родината" в който детайлно ТОЙ самия описа почасово как е проведена тази ВОЕННА операция.

След Крим опитаха същия сценарий в Донбас. Описано този път подробно  не от украинците, а от самия военен министър на ДНР  кгб-иста Игор Стрелков-Гиркин.

Как е пратен след Крим в Донбас да провежда същите акции.

Украинската АТО е РЕАКЦИЯ на тези маскирани тежковъоръжени военни , които превземат градче след градче и цепят територии.

Така че кой е започнал войната е пределно ясно .

По темата за Мариупол :

даже няма какво да се коментира това видео...

Приключенията /и глупостите/  на Лавров

преди 12 минути, miro20 написа:

Какво да съм сигурен ? Ти с фактологията и хронологията не си ли запознат ?

Достатъчно е дъвкано в темите за Украйна от 2014 г. Не ми се опровергават наново глупостите за злите хАмериканци, фейковете за Нюланд, Майдана и т.н.

.......

По темата за Мариупол :

даже няма какво да се коментира това видео...

Разбираемо е че въпреки напълните ти и спуснатите опорки,не можеш да изкараш невинни нито хамериканците нито платения и подготвен от тях Майдан 😏 

Колкото и фейкове да постваш,фейка си остава фейк лесно раькриваем от запознати със събитията .... 

А относно воплите че руските танкове биели по жилищните сгради,да ,те бият по тях когато укронацистките хохли и наемници ги използват за база и бойно поле... И в този случай те са законна военна цел по всички правила..  И вина за щетите е на съвестта на същите избрали жилищните сгради за военни действия ... А това не са руснаците или ЛДНР ците сороспийке 😏

преди 30 минути, Coco1 написа:

Като виждаш, че ми е трудно, обясни ми го ги.

преди 30 минути, Реджеп Иведик написа:

Без коментар...

Защо без коментар? А следните материали ще ги коментираш ли? Поне тях коментирай... Нали твърдиш, че Русия е вълк, а Украйна - агънце.

file-20220321-25-u2jxf6.jpg

D6C6B0D3-882D-4C01-9300-08C4CFE02BE3_cx0_cy8_cw0_w1080_h608.jpg

JIN-NAZIS-03.jpg

main-qimg-cbfcf9ba97972609f5f7557d9bf65482-lq.jpeg

main-qimg-06d67465009eaf8824569a5dde7a14de-lq.jpeg

main-qimg-dc6b8315d3441d515fce0de68c208b63-lq.jpeg

IMG_20220502_130533.jpg

преди 56 минути, crazy katon написа:

Идеята, че трябва да знаем различни мнения е вярна, но аз преди да ги блокирам съм се осведомил за тяхното и знам, че то - Първо: Не е мнение и Второ: Не е тяхно. По-скоро е плод или на възпитание, или на пропаганда, или на двете заедно. Затова не мисля, че техните постове заслужават каквото и да било внимание, самия им прочит е такова и нямам намерение да им го оказвам.

Че ти, себе си описа. 

преди 39 минути, Coco1 написа:

Нушко в Расия ли си

Тоз е най ЕнтелУгентния трол

279380762_1196326147861965_4884232522216907378_n.jpg

И защо да съм трол? Ти така и не обясни какво ме прави трол. Обясни причините, които те карата да мислиш че съм трол.

преди 2 часа, Moriati написа:

😏 С извинение но мен точно да ме учиш какво е Турската война за независимост,айде недей.... Зная повече и от теб и от който и да е в този форум... 

Чети сам и се научи ... Истанбул никога не е бил в гръцки ръце лаико... Не ме бъркай с цацаджиев и сие илитерати ... 

А дано ти е влязло тогава в кухата кратуна нещо от написаното 😏 макар че ме съмнява...

Цацаджиев, сус серсемин,седи засрамен в ъгъла смешко.. Готви матриала за завземането поне на  Мариупол ,и победния марш на укропитеците към Донецк като най близка задача на войските, че Севастопол и Москова през крив макарон ще видите 😄😄😄

П.С не че и за Мариупол и Донецк имате някакви шансове,но може поне да помечтаете 😏

Константинопол не е ли бил столица на православието?  Като ти гледам познанията -може да си мислиш, че в Донбас, в  Крим и около Черно море не живеят милиони руснаци.  Неосведомен ли си?  

преди 4 минути, bootlicker (Мазния) написа:

И защо да съм трол? Ти така и не обясни какво ме прави трол. Обясни причините, които те карата да мислиш че съм трол.

Защото е фен на Хари Потар и гони троловете с магическа пръчка.

https://www.vesti.bg/sviat/ukrajna-prizrakyt-na-kiev-ne-e-zaginal-toj-e-prosto-mit-6142467

Украйна: Призракът на Киев не е загинал, той е просто мит

No shit Sherlock

преди 22 минути, нушо написа:

Защото е фен на Хари Потар и гони троловете с магическа пръчка.

Или, по-вероятно @Coco1чете ей такива източници на пропаганда:

IMG_20220502_133953.thumb.jpg.684a637b126eaae26747f516915c5ee7.jpgIMG_20220502_133231.thumb.jpg.6796b05a32a814a8c40e73bb933e4f8c.jpg

И после се преструва, че всеки, който подкрепя Русия е трол и че събития като следните събития никога не на се случили:

main-qimg-03d16dbdf9fa17e573f423389933b358-lq.thumb.jpeg.1e2bc3a37885a15b6171c404a12981de.jpeg

Коко1, вземи малко да се научиш да разбираш политика, преди политиката да те погуби - защото гибелта на света е целта на съвременната политика.

преди 16 минути, symanbg написа:

https://www.vesti.bg/sviat/ukrajna-prizrakyt-na-kiev-ne-e-zaginal-toj-e-prosto-mit-6142467

No shit Sherlock

Тъкмо се канех да публикувам ето това, и ти ме изпревари:

IMG_20220502_132552.jpg.97f86607dbb545707c0a603fdd5b3d3b.jpg

преди 31 минути, symanbg написа:

No shit Sherlock

Скоро Украйна ще бъде Мит..

https://glasove.com/novini/obucheni-v-boyni-deystviya-amerikantsi-uchastvat-v-bitki-v-ukrayna

преди 26 минути, bootlicker (Мазния) написа:

Коко1, вземи малко да се научиш да разбираш политика, преди политиката да те погуби - защото гибелта на света е целта на съвременната политика.

Защо си трол-русороб

276159441_4741884469242480_7524043863148911304_n.jpg

преди 50 минути, bootlicker (Мазния) написа:

Защо не разбираш 

278764569_5752969211384228_809704105174199917_n.jpg

преди 1 час, bootlicker (Мазния) написа:

Като виждаш, че ми е трудно, обясни ми го ги.

Тук не е Мосейково 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.