Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 6 минути, дръндю написа:

Според теб, какво трябва да направят руснаците за да не воюват във вътрешността на Украйна
Според мен придърпват украинските части извън населените места за да са удобни за .....тъй де, сещай се сам какво става

Да се изтеглят извън границите на Украйна. И да влизат там само ако бъдат поканени. Демек в близките стотина години, посещения на руснаци в Украйна не се очакват.

преди 3 минути, Тhе Monstеr написа:

Да се изтеглят извън границите на Украйна. И да влизат там само ако бъдат поканени. Демек в близките стотина години, посещения на руснаци в Украйна не се очакват.

хъх
шегаджия
Не мислиш ли, че беше крайно време, да ги накарат да не се крият сред цивилното население, а да бъдат изтеглени на "открито"

преди 8 минути, дръндю написа:

хъх
шегаджия
Не мислиш ли, че беше крайно време, да ги накарат да не се крият сред цивилното население, а да бъдат изтеглени на "открито"

Като в рицарските времена на полето и в перьод, ами тогава да хвърлят модерното оръжие настрана, да вадят копията и мечовете.

преди 2 минути, дръндю написа:

хъх
шегаджия

Нападнати са в собствената си държава, ще се крият където си искат. Руснаците нямат работа там. Войни на открито е водил Хан Крум... от тогава мина доста време.

преди 8 минути, Тhе Monstеr написа:

Нападнати са в собствената си държава, ще се крият където си искат. Руснаците нямат работа там. Войни на открито е водил Хан Крум... от тогава мина доста време.

Странни разбирания има Дрънди за водене на война.

преди 2 минути, bulljo написа:

Като в рицарските времена на полето и в перьод, ами тогава да хвърлят модерното оръжие настрана, да вадят копията и мечовете.

:lol6:

баш

преди 1 минута, Milkydead написа:

Украйнците нямат собствена държава , те са като българите държавата им принадлежи на САЩ

Путинистите нямат собствен мозък, те са милиционерска принадлежност.

преди 2 минути, bulljo написа:

Нормално за трудовак.

току-що, bulljo написа:

моите разбирания са  че трябва нацистите да бъдат изтеглени от населените места и бункери
по какъв начин ще го направят, нямам идея
но това което се случва, започва да съвпада с мисленето ми

преди 9 минути, дръндю написа:

моите разбирания са  че трябва нацистите да бъдат изтеглени от населените места и бункери

Трудно брате, окопали са се в Кремъл и няма измъкване.

преди 4 минути, дръндю написа:

В 21 век нацисти няма душа. А това което се случва, започва да съвпада с мисленето на САЩ, не с твоето.

преди 1 минута, bulljo написа:

Трудно брате, окопали са се в Кремъл и няма измъкване.

нацизъм, расизъм, етническа омраза има навсякъде по света, въпроса е да се ограничи до разумни граници
аз също съм обект на етническа омраза, но това не значи че мразя родината си

преди 7 минути, дръндю написа:

Масква трудно ще се превземе, а и за сега никой няма никакво намерение да пресича в нея посока границата дори  :) 

Освен нацистите в Кремъл сами да се изпозастрелят....  и аз си нямам идея... но не е невъзможно :) 

преди 1 час, Hristo52 написа:

"Нито един договор с Русия не струва дори хартията на която е написан. Не се надявайте, че веднъж възползвали се от слабостта на Русия, вие ще получавате дивиденти вечно, руснаците винаги идват за своето. И като дойдат, не се надявайте подписаните от вас ЙЕЗУИТСКИ съглашения да ви оправдаят. Затова с руснаците си струва да се играе или ЧЕСТНО или въобще да не се играе."

Ото Фон Бисмарк.

Даже най-благополучната война няма да доведе до разпад на Русия, която се държи на милионите православни християни. Тези последните, дори да бъдат разделени с международни договори, така бързо пак ще се съединят едни с друг в едно, както бързо и цялостно се сливат капките живак. Тази неразрушима държава на руската нация е силна както със своя климат, своите пространства и своята непретенциозност, така и с осъзнатата необходимост от постоянна защита на своите граници. Тази държава, даже след пълно поражение ще бъде за нашето потомство стремящ се към реванш противник (из отговор на принц Генрих VII Рьойс в секретно писмо № 349, Берлин, 03.05.1888 г.)

Ото фон Бисмарк

Извинете за спама, но някоя добра душа ще ми каже ли как може да гледам сериала, че немски бъкел не разбирам? Иска ми цъкане някъде.

https://www.joyn.de/serien/dignity

преди 2 минути, дръндю написа:

нацизъм, расизъм, етническа омраза има навсякъде по света, въпроса е да се ограничи до разумни граници
аз също съм обект на етническа омраза, но това не значи че мразя родината си

Ти и останалите мургави братя, не сте обект на етническа, а на икономическа омраза.  :)

преди 41 минути, дръндю написа:

Според теб, какво трябва да направят руснаците за да не воюват във вътрешността на Украйна
Според мен придърпват украинските части извън населените места за да са удобни за .....тъй де, сещай се сам какво става

Да се изнесат далеч от Украйна. И ще има мир.

току-що, Тhе Monstеr написа:

Ти и останалите мургави братя, не сте обект на етническа, а на икономическа омраза.  :)

те затва катуня шъ оди ф Украйна....джелезо колко щеш
кибапчита и кифтаци на корем

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.