Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Не e потвърдено - източно от Харков руският фронт се е сринал(след поредица украински контраатаки) и руските войски са отстъпили на изток и на север към границата.

Цитат

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, Hristo52 написа:

Просто го вижте отначало докрай! Ако не сте ептен полудели от пропагандата и собствените си емоци, ще разберете какво и защо всъщност става.

Доста задно им го вкарва със сарказма си.

преди 4 минути, A.com написа:

Не e потвърдено - източно от Харков руският фронт се е сринал(след поредица украински контраатаки) и руските войски са отстъпили на изток и на север към границата.

Аз казах ли ви ???

Все киден щеета ка

допо беда та

Цитат

Ще има трета световна....не става по-добре и всеки ден това се потвърждава.
И доводи, че ще сритат Русия не минават, защото няма да е само Русия. Китай няма да е неутрален....и другият който няма да е неутрален е Северна Корея...Това ще е чудесен повод за него да си свери часовника. Кой знае какво ще се случи, кой с кого ще се коалира и ще почне световна война.

Цитат

Кой в темата по точно милее за Русия, Путин, соца и т.н.....никой!
Но не всички вярват сляпо в добрият, бял, красив и умен Запад.
Война е, тежко, трудно и зловещо е! Жал ми е за обикновените хора, но не ми е жал за политиците им. Всички имат вина за събитията в момента и едната и другата страна.
От години двете държави имат конфликти, не един или два. Днес 02.05 е годишнина от размириците в българския културния дом в Одеса, където са загинали доста хора. Така че имат си история, а дали щеше да ескалира, ако запада и по точно САЩ не се бяха намесили .....

Топло, много топло.................

Цитат

Това за генералите честно казано вече ми е малко несериозно.
Има убити, руснаците даже си признаха за някои, за дуги сигурно премълчават.
Ама единия от убитите възкръсна в един от репортажите, други пък бяха нещо с объркани имена и длъжности и т.н
В последно време украинците започнаха всеки ден да ги докладват и ми е малко като компютърните клипове, които редовно се пускат.

:yanim:

На запад са мноооого зле:

Цитат

На мен пък ми стана жал, че така разбиха мечтите на вярващите в чудеса. Няколко дни редовно се постваше новината за смъртта на призрака от Киев , който свалил над 40 руски самальоти.
Дори не ми се мисли, как може човек да повярва на такива фантасмагории, но като се има предвид , че голяма част от питаните в щатите бяха отговорили, че вярват, че Марсианецът е по действителен случай, не ме учудва.
Все пак е хубаво да се знае, че е измислица за вярващите тук в Дядо Мраз и в последствие в Дядо Коледа

Асът на украинските ВВС - "Призракът на Киев", не е загинал,
защото е просто мит, призна Украйна

Цитат

За призрака на Киев самите украинци казваха в туитер, че са измишльотини.

За положението на Запад и как нашите не вярват какво става в САЩ:

Цитат

Хич даже не е глупост, вдигат им се цените с 54%, за много хора това е сериозен проблем. И им предложиха да си вземели котки или да си сварят чай, ако им е студено Weary Наглост...

https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-04-01/how-much-will … -cap-rises-in-u-k

https://www.reuters.com/world/uk/millions-britons-face-54-hike-e … april-2022-02-03/

преди 5 минути, symanbg написа:

Доста задно им го вкарва със сарказма си.

Слушам какво се говори. То съвпада в много голяма степен с това, което пишат множество други хора от двете страни на бариерата. И, не...не е толкова просто...Когато се научиш да слушаш КАКВО се говори, а не КОЙ го говори, ще започнеш да разбираш далеч по-добре нещата. Защото истините могат да излизат от най-неочаквани места...Когато те интересува само КОЙ говори, попадаш в капана на пропагандната война като наивен заек...Можеш например да не слушаш какво говори Зеленски...Няма да ти говоря какви клипове съм виждал с него и какво е говорел преди да стане президент, нали?!

преди 3 минути, Hristo52 написа:

Слушам какво се говори. То съвпада в много голяма степен с това, което пишат множество други хора от двете страни на бариерата. И, не...не е толкова просто...Когато се научиш да слушаш КАКВО се говори, а не КОЙ го говори, ще започнеш да разбираш далеч по-добре нещата. Защото истините могат да излизат от най-неочаквани места...Когато те интересува само КОЙ говори, попадаш в капана на пропагандната война като наивен заек...Можеш например да не слушаш какво говори Зеленски...Няма да ти говоря какви клипове съм виждал с него и какво е говорел преди да стане президент, нали?!

аз не казвам че не му вярвам. Скот си казва нещата както са си. Иначе зеленски ми е ясен, още от както Нюланд настоя да е той. "and F**k EU"

току-що, Реджеп Иведик написа:

Асланчик, пак ли твоите номерца, бе комунистче неосъществено преди, а сега "мъжъ" недообразувал се.

Ами да, ако пред мен стоеше избор между това да бъда чугун или плужек като теб, със сигурност бих избрал чугуна.

Но както казах и на дружката ти, пред мен такъв избор не стои, докато ти си оставаш плужек, който се опитва да се представи за лъвче.

Ама не ти се получава, защото плужека винаги си остава плужек, няма как да надскочи природата си.

По-добре кажи за Кунчев или пък за КПП-та в Провадия.

Домашния арест сам си си го наложил, бре Назраний.

По-лошото за теб обаче е, че и малкото акъл, който си имал си го "овесил" в тоалетната и си пуснал водата.

Казах ти да пускаш бомбите там, а не в гащите, ма ти пусна акъла си.

Дано си щастлив вече като Напълнообосраний.

Заслужаваш си съдбата, мда!

"Нито един договор с Русия не струва дори хартията на която е написан. Не се надявайте, че веднъж възползвали се от слабостта на Русия, вие ще получавате дивиденти вечно, руснаците винаги идват за своето. И като дойдат, не се надявайте подписаните от вас ЙЕЗУИТСКИ съглашения да ви оправдаят. Затова с руснаците си струва да се играе или ЧЕСТНО или въобще да не се играе."

Ото Фон Бисмарк.

Чавушоглу предупреди Путин: При нападение на съюзник от НАТО, ще отговорим мълниеносно

https://faktor.bg/bg/articles/chavushoglu-predupredi-putin-pri-napadenie-na-sayuznik-ot-nato-shte-otgovorim-malnienosno

Малко да охладим асвабадителския ентусиазъм...

преди 30 минути, Hristo52 написа:

Просто го вижте отначало докрай! Ако не сте ептен полудели от пропагандата и собствените си емоци, ще разберете какво и защо всъщност става.

Ти даваш акъл да се гледа/чете докрай??? Точно ти??? Дето репостваш глупости и се върза на "Господари на ефира"??? Дето се обърка на заглавие със сенатор???

преди 48 минути, Hristo52 написа:

"Нито един договор с Русия не струва дори хартията на която е написан. Не се надявайте, че веднъж възползвали се от слабостта на Русия, вие ще получавате дивиденти вечно, руснаците винаги идват за своето. И като дойдат, не се надявайте подписаните от вас ЙЕЗУИТСКИ съглашения да ви оправдаят. Затова с руснаците си струва да се играе или ЧЕСТНО или въобще да не се играе."

Ото Фон Бисмарк.

Рибентроп Молотов???

Махни червените очила!

И сподели от кого ни "освободи" красная армия на 5.09.1944г.? С коя армия размени куршум на българска територия?

Прочетете интервюто, заслужава си!

https://trud.bg/истинският-зеленски-от-телевизионна-звезда-и-популист-до-непопулярен-неолиберал-в-стил-пин/

Сравнението с Пиночет е стряскащо. Като научих за колония "Дигнидад", която е класифицирана, като концентрационен лагер, плаках. Защото този лагер е бил освобеденпрез 2007 а ние не сме чули и разбрали нищо............ Живяли сме си безгрижно, а в Чили още е имало лагери............ "Дигнидад" е бил почти като "Берген - Белзен".  Ако не беше поредицата " В търсене на Хитлер", нямаше и да науча за "Дигнидад". Още ми е тъжно.  Освободените от "Дигнидад" хора нямат образование, работа и живеят мизерно. Животът на оцелелите е кошмар. А светът не им помага. Защото били"комунисти".

66ee035155edf7d3d18538ac914184aa.gif

преди 8 минути, Anneliese написа:

Прочетете интервюто, заслужава си!

https://trud.bg/истинският-зеленски-от-телевизионна-звезда-и-популист-до-непопулярен-неолиберал-в-стил-пин/

Сравнението с Пиночет е стряскащо. Като научих за колония "Дигнидад", която е класифицирана, като концентрационен лагер, плаках. Защото този лагер е бил освобеденпрез 2007 а ние не сме чули и разбрали нищо............ Живяли сме си безгрижно, а в Чили още е имало лагери............ "Дигнидад" е бил почти като "Берген - Белзен".  Ако не беше поредицата " В търсене на Хитлер", нямаше и да науча за "Дигнидад". Още ми е тъжно.  Освободените от "Дигнидад" хора нямат образование, работа и живеят мизерно. Животът на оцелелите е кошмар. А светът не им помага. Защото били"комунисти".

66ee035155edf7d3d18538ac914184aa.gif

Вземи да прочетеш и "Архипелаг ГУЛАГ". За друга гледна точка. 

преди 1 час, A.com написа:

Според теб, какво трябва да направят руснаците за да не воюват във вътрешността на Украйна
Според мен придърпват украинските части извън населените места за да са удобни за .....тъй де, сещай се сам какво става

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.