Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:
преди 1 час, M.Николов написа:

Като тебе ли?

:biggrin:

Ти човек ли си ?

комунето не е човек. Той е жилезу.

Е, или чугун...

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, miro20 написа:

комунето не е човек. Той е жилезу.

Е, или чугун...

Ба честно да си кажа, ако трябваше да избирам между чугун и това, което си ти, направо щях да прегърна чугуна.

(Всъщност, за какъв точно чугун става дума, щото по спомен, според желязо-въглеродната диаграма имаше различни видове чугуни и стомани май!!!?)

Слава Богу, не ми се налага да правя подобен избор, а ти пък нямаш никакъв избор, живота в канализацията е оставил неизтриваем отпечатък.

Ама си забавен, простено ти е...

Логическите пропуски на мизантропската капиталистическа пропагандна система:

преди 5 минути, andiay написа:

Ама си забавен, простено ти е...

:huh:

Не знам как го намираш за забавен, на мен ми е толкова банален.

Може пък да го изучаваш от научна гледна точка.

Но, има време, сигурен съм, че и на теб ще ти стане банален.

Той е толкова елементарен и повтарящ се.

:)

току-що, M.Николов написа:

:huh:

Не знам как го намираш за забавен, на мен ми е толкова банален.

Може пък да го изучаваш от научна гледна точка.

Но, има време, сигурен съм, че и на теб ще ти стане банален.

Той е толкова елементарен и повтарящ се.

:)

Е, то това му е забавното бре.

Елементарен, но повтарящ се...

Иначе казано, глупост в геометрична прогресия.

Ма в темата има още доста такива, борбата за Дарвин е безмилостно жестока, онази война ряпа да яде.

Но Мимето си ми е фаворитъ.

преди 37 минути, andiay написа:

Трипио, я се огледай дали зад теб не е Чубака.

Към времето на Майдана, почти 80% от украинците не желаеха влизане в ЕС.

Казах ти вече, не се опитвай да коментираш неща, за които ти липсват елементарни познания.

Иначе вече се установи, че си запомнил къде е мястото ти, на седянката пред блока.

И как ги сметна тия точно 80% ?

Казал бил :lol6:

току-що, N1K17Y написа:

И как ги сметна тия точно 80% ?

Казал бил :lol6:

Връщай се и потърси как съм ги сметнал, че да не загрее пак врата ти Чубака за начална скорост.

Тъй с пиьенско хилене и въргаляне нема да са получи.

преди 1 минута, andiay написа:

Връщай се и потърси как съм ги сметнал, че да не загрее пак врата ти Чубака за начална скорост.

Тъй с пиьенско хилене и въргаляне нема да са получи.

Ей сега тръгнах. Егати смешния въздухар. 

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Ей сега тръгнах. Егати смешния въздухар. 

Туй на другите пиьеници ли го разправяш?

То не че и има смисъл да тръгваш за някъде, все пак се иска и желание да се ограмотиш.

А ти си доказал, че в теб такова липсва.

Задаваш въпроси, но не те интересуват отговорите им.

Ей така да пишем за спорта.

Е, пред блока може и някой да ти се връзва, знам ли, предполага се, че там всички сте на един акъл.

Я пусни пак снимката си как рипаш с крачета и се хилиш, че много ма кефи.

току-що, andiay написа:

Туй на другите пиьеници ли го разправяш?

То не че и има смисъл да тръгваш за някъде, все пак се иска и желание да се ограмотиш.

А ти си доказал, че в теб такова липсва.

Задаваш въпроси, но не те интересуват отговорите им.

Ей така да пишем за спорта.

Е, пред блока може и някой да ти се връзва, знам ли, предполага се, че там всички сте на един акъл.

Я пусни пак снимката си как рипаш с крачета и се хилиш, че много ма кефи.

Един път не си ми отговорил досега, бе ненормалник :lol6:

Ай кефи се. После потърси психиатрична помощ, че имаш нужда.

току-що, N1K17Y написа:

Един път не си ми отговорил досега, бе ненормалник :lol6:

Ай кефи се. После потърси психиатрична помощ, че имаш нужда.

Ноо си сладък пиьеница...

Наистина ме кефиш.

А това, че теб често те вземат за оказване на такава помощ, не означава, че на всички останали им е нужна.

А съм ти отговарял многократно, докато ти почти никога.

Казах, че от мен учител не става и нямам никакво желание да те ограмотявам, ако се съмняваш в нещо казано от мен, то или посочи къде съм сбъркал с аргументи или сам разбери на какво се основава твърдението ми.

преди 1 минута, andiay написа:

Ноо си сладък пиьеница...

Наистина ме кефиш.

А това, че теб често те вземат за оказване на такава помощ, не означава, че на всички останали им е нужна.

А съм ти отговарял многократно, докато ти почти никога.

Казах, че от мен учител не става и нямам никакво желание да те ограмотявам, ако се съмняваш в нещо казано от мен, то или посочи къде съм сбъркал с аргументи или сам разбери на какво се основава твърдението ми.

Ей сега ще тръгна подире ти, да ти оспорвам всяка дивотия която твърдиш ;) 

Явно Чубака не ти е обяснил, че като твърдиш нещо, твоя работа е да дадеш доказателство. "Сам разбери" :lol6: 

Айде лека вечер, с лудите не ми се разговаря. 

преди 6 часа, attj написа:

Константинопол не е ли бил столица на православието?  Като ти гледам познанията -може да си мислиш, че в Донбас, в  Крим и около Черно море не живеят милиони руснаци.  Неосведомен ли си?  

И каква е връзката на Константинопол и православието с твърденията ти че СССР е помогнал на Ататюрк да освободи Истанбул от гърците бе илитерат такъв???  Че и линкове към статии за войната за независимост на Турция ми даваш като акъл... ба си кауна недоучил...

Ако имаш някакви комплекси като оня мимския седераст, се научи да си мериш приказките а не после да се мъчиш да се оправдаваш като последната ученичка скачайки от щръкнал на по щръкнал.... пфффф...смешник.. :mad:

преди 6 минути, N1K17Y написа:

Ей сега ще тръгна подире ти, да ти оспорвам всяка дивотия която твърдиш ;) 

Явно Чубака не ти е обяснил, че като твърдиш нещо, твоя работа е да дадеш доказателство. "Сам разбери" :lol6: 

Айде лека вечер, с лудите не ми се разговаря. 

Кой та кара да тръгваш подире ми, бре?

Жива да не бях, и през ум не ми е минавало подобна мисъл, бррр.. въх...

Явно Чубака не те пляска достатъчно често зад вратлето, та затуй си такъв мързел...

Ако се съмняваш в това, което твърдя аз и го оспорваш, то твоя работа е да дадеш своя аргумент за това или да премълчиш, ако нямаш такива.

А щом не ти се говори с луди, то те съветвам да си пиеш предписаните лекарства и така, няма да ти се налага да общуваш със себе си.

Иначе мерси пак за "рипащата" ти снимка.

Сладка пиьеница си ти!

Вярно ли Сергей Лавров ги е дрънкал тия глупости? Да не е бил пиян? Не спряха да го тормозят за интервюта човека. Не стига, че на луд го направиха на тия години да се размотава по срещи и конференции, ми и и журналисти от сто страни му искат интервюта. :angry:

Просто не мога да повярвам колко тъпи и заблудени овце има в България. Бая хора не могат да мислят сериозно и критично, а уж  тези преди мен са получили прилично образование:

Цитат

Някой накрая ще почне да ги взема насериозно, и ще ги удари превантивно.
Северна Корея обича да пуска такива глупости, но тях никой не ги взема насериозно, защото техните ракети най-често се разбиват над главите им, руските обаче обикновено летят.
Англия също е ядрена държава, и винаги има поне една атомна подводница с атомни ракети в патрул.

За съжаление, имам бан там и не мога да им кажа, че говорят абсолютни глупости. Това относно севернокорейските ракети.

Хм, интересно:

Цитат
Любопитно са неизвестните получатели и дали зад тях не се крият компании от Европа и САЩ.
А и как въобще е възможно да има неизвестни получатели.
Четох за някаква схема, при която танкера тръгва и след известно време си изключва транспондера.
Подозрението е, че смесват нефт от руски и други източници и го продават като неруски.

Мдааааааааааа, и на английското разузнаване може да се вярва.................

Цитат

Според английското разузнаване нахлуването на Русия в Молдова вече е решено. Не случайно тече мобилизация, а израелците и много други държави призоваха своите граждани на да напуснат Придрестровието.

:popcorn2:

Това само през трупа ни! Ние няма да гладуваме, за да има храна за нацистите! Откъде - накъде? Да си гладуват те! Зърното си е наше!:angry22:

Цитат

При посещението на българска делегация в Украйна наскоро се разбра, че Зеленски е поискал помощ от България и по тази линия, като премиерът Кирил Петков обяви, че украинско зърно може да се изнесе през пристанище Варна."

6ca876b7e512b1d33e588c12e61804b7.gif

преди 3 часа, bootlicker (Мазния) написа:

Добре, разбрахме. Вече няколко човека го показаха. Не е нужно всички да показват едно и също нещо.

Нужно е !!!!!!!!!!!!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.