Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 часа, absurt написа:

Не, аз не го казвам, а те питам.

Според теб, всички които са против войната, са русофили или идиоти?

И аз съм против войната. Само че тези които ги арестуват с плакат " не на войната" са в Русия !

Правиш ли си извод къде са нацистите фашисти ? Къде е цензурата, репресиите и диктатурата ??

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Геноцид? От руска страна? Ти първо кажи защо четири дни след изтеглянето на руснаците от Буча, местните са били скрити в мазетата? От кого и защо са се криели?

Не, не са били скрити в мазетата 4 дни след изтеглянето.

Умньо , за да спестим троленето ти , само ще кажа че никой не спори къде и как са открити телата, кога са загинали/убити и от кого и по кое време. Освен че излизат и нови инови масови гробове, и т.н.

Има прекалено много казано и показано за да те ограмотявам. Просто е грозно да защитаваш този рашистки геноцид срещу украинците.

Разбирам че си чешеш крастата с тролене, но ... в случая не спорим за Левски или ЦСКА , а става въпрос за жестока война и геноцид.

Грозно е да спориш как "земята е плоска" .

преди 4 минути, ivottoshev написа:
  преди 3 часа, ivottoshev написа:

Ти първо кажи защо четири дни след изтеглянето на руснаците от Буча, местните са били скрити в мазетата? От кого и защо са се криели?

И колко ще си повтаряш простотията ??

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, Тhе Monstеr написа:

Също като нас българите. Не са ни проблем НАТО, ЕС или САЩ. Проблем са ни промитите мозъци и сляпата вяра в матушката...

Чудя се и аз.

преди 2 минути, symanbg написа:

Ресурси има, просто се дават на концесия на краварски компании или да не повдигам темата за Челопеч? 

Ресурси може да има - някой трябва да ги управлява! Естествено, ако смяташ морския пясък за ресурс. Това челопеч нищо не ми говори, което означава, че не е нещо, моето заслужава внимание

Родените да пълзят, не могат дори да си представят, че могат да полетят.

Затова винаги им трябва някой Голям брат, който да им държи чатала на вратовете и да им казва с кой крак да стъпят. Жалка работа. Заради такива гъзолизци не можахме да поживеем свободно и да се почувстваме независими И след обръщането на палачинката през 1989г. 

преди 8 часа, M.Николов написа:
преди 10 часа, miro20 написа:

комплексираното джудже на токчета

Знаеш ли колко е бил висок Чърчил?

Същия въпрос бе и за Зеленски. И отговора ми бе пак същия.

https://www.kaldata.com/forums/topic/308486-войната-в-украйна/page/818/#comment-5203721

Разликата е че от многото световни лидери с нисък ръст, никой от тях не е имал такива комплекси и да ходи на ортопедични кокили-токчета като  кремълското джудже

:hush:

преди 12 минути, Тhе Monstеr написа:

Това е посланието на украинците по принцип- след нас сте вие. И аз мисля, че са прави. И като казах, че САЩ и Великобритания няма да позволят някой да сплашва хората с унищожение, имах предвид Путин. Украинците не ги сплашват, а искат военна помощ. Зеленски го каза още в началото на войната- "Не ми трябва транспорт, дайте ми оръжия".

Посланието "след нас сте вие" не е ли заплаха? Плашат западняците, че когато Русия приключи с Украйна, идва и техният ред.

преди 10 минути, absurt написа:

Най- тъпото нещо би било, ако го направи без да се решат генерално проблемите, които доведоха до войната. Малко мисъл трябва, за да схванеш, че човешкият живот има стойност, а не с лека ръка да обезсмислиш смъртта на загиналите досега. 

Колко руснаци или украинци загинаха преди анексията на Крим и колко след това?

Да защитаваш нахлуването в Украйна и да ми говориш за стойност на човешкия живот е цинизъм от твоя страна.

Путьо ако не си прибере войската ще има още много жертви от двете страни а ти ще продължаваш да ми пишеш как стойността на човешкия живот няма стойност за запада.

Много ти е сбъркано оправданието.

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

Това челопеч нищо не ми говори, което означава, че не е нещо, моето заслужава внимание

Правилно, книжно гущерче- щом нищо не ти говори, значи не е важно. Но пък, когато звездите ти го говорят, всичко е 6.52502289_download(16).gif.073b5156a8f183200958ea04039aa326.gif

току-що, absurt написа:

Родените да пълзят, не могат дори да си представят, че могат да полетят.

Затова винаги им трябва някой Голям брат, който да им държи чатала на вратовете и да им казва с кой крак да стъпят. Жалка работа. Заради такива гъзолизци не можахме да поживеем свободно и да се почувстваме независими И след обръщането на палачинката през 1989г. 

Именно че хомота на руския народ е толкова стегнат в момента че само могат да пълзят.

И това е очевидно.

Чудя ти се, и не само на теб... погледни в темата за "матушката" , какви абсурдни фрапиращи примери  има.

И после ела да ми говориш къде пълзят и кой лети . :hit:

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Посланието "след нас сте вие" не е ли заплаха? Плашат западняците, че когато Русия приключи с Украйна, идва и техният ред.

фейкомет, пак да ти опиша по красноречиво защо си фейкомет и защо рпимерите са различни.

- Когато аз ти покажа как някой е пребил член на семейството, и ти кажа да внимаваш , е едно .

Когато престъпника насилник застане пред вратата ти и почне да те заплашва,  ти кога ще си изплашен ?

Правиш ли разлика между предупреждение и заплаха ?

преди 4 минути, BANKATA написа:

Убеждавам се че са сбъркани хора тук .

преди 8 минути, miro20 написа:

И колко ще си повтаряш простотията ??

Ми то т'ва е от твой пост бре :hit:

Кога ще обясниш написаното? Каза, че са били скрити в мазетата и за това не са потърсили "труповете", ама не каза от к защо и от кого са се крили там цели четири дни след изтеглянето на руснаците. 

преди 9 часа, absurt написа:

Ръкоделев, нито злоба има в мен, а пък безсилие- съвсем, защото ти не си нещо, което заслужава каквото и да било усилие. Та, освен присмех, друго не будиш.

И не, нищо от написаното не е опровергано. Единствено са успели да сложат ръка на филмчетата в нета. Но, има места, на които и те се пазят. 

Това, което съм постнала е за хора със способност да мислят, разсъждават и анализират. Не е за продухани глави като твоята, затова- подминавай и си пускай възбуждащите те клипчета.

Едно си баба знае, едно си пее.

Цитирах ти , статиите даже са на български защо са фейкове и защо  и с какво са опровергани. Всичко е опровергано . И филмчетата не са някаква тайна. Има ги и в ютюба.

Но са опровегани. Тотални ФЕЙКОМЕТИ.

Защо  искаш да те лъжат като шаран, аз идея си нямам, но това е някакъв стокхолмски синдром.

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Не е точно така и ти много добре знаеш, но браво. Изработи ме, ще трябва да внимавам повече.

преди 2 минути, ivottoshev написа:

ама не каза от к защо и от кого са се крили там цели четири дни след изтеглянето на руснаците. 

Е именно че това си е твоя измислица. И наблюдатели и международни експерти дойдоха и си казват че телата са там не 4 дена след изтеглянето на руснаците" , а са убити по времето когато те, руснаците ,  са били там !

Затова и ти се чудя.. колко още ще си копипестваш простотиите ??

преди 4 минути, absurt написа:

Правилно, книжно гущерче- щом нищо не ти говори, значи не е важно. Но пък, когато звездите ти го говорят, всичко е 6.52502289_download(16).gif.073b5156a8f183200958ea04039aa326.gif

Звездите, затова са Звезди - излъчват и генерират собствена енергия (под някаква форма). Сателитите само отразяват част от тази енергия. Ти си сателит - просто някаква луна, която се моли на Слънцето да я огрее. Това е вашата расия - една луна, огрята от голямото Американско слънце - за съжаление, путлер ще бъде ликвидиран - по сталински, както казвате вий, русоробите. Вижте си Столицата - в центъра още седи някакъв МОЧ

преди 1 минута, Тhе Monstеr написа:

Не е точно така и ти много добре знаеш, но браво. Изработи ме, ще трябва да внимавам повече.

Не те е изработил, правилно си се усетил че всичко което цитира фейкомета тошеффф е или измислица, или спекулация. В случая е второто .

преди 15 минути, miro20 написа:

Ха сега де

на 26.04.2022 г. в 22:25, miro20 написа:

Хората не смеят да излизат от мазетата, трола ми говори за "що не са ги търсили" ...

преди 5 минути, BANKATA написа:

Колко руснаци или украинци загинаха преди анексията на Крим и колко след това?

Да защитаваш нахлуването в Украйна и да ми говориш за стойност на човешкия живот е цинизъм от твоя страна.

Путьо ако не си прибере войската ще има още много жертви от двете страни а ти ще продължаваш да ми пишеш как стойността на човешкия живот няма стойност за запада.

Много ти е сбъркана представата за оправдание. Нямам причина да се оправдавам, а най- малко на теб. Но, вече не мога да оправдавам откровено злонамерената демонстрация на тъпота, която проявяваш с цел да изкривиш твърденията ми и да ме обвиниш в каквито тъпотии ти дойде на ума. На няколко пъти любезно ти писах, че нищо не е черно- бяло и че за войната винаги трябват поне двама. Винаги е било така и историята на света го доказва. 

Както и да е. Като не вдяваш, не вдяваш. Оправяй се.TCGOZ.gif.59b877594edaf8a49a494c05a795bf9a.gif

преди 24 минути, symanbg написа:

Ти пък кой си да казваш цяла България какво иска? На Просто Киро ли си заприличал? "Аз решавам"

Не го казвам аз. Има си хора, правещи проучвания. И не е цяла България- 63 % само. А Киро е министър председател и "аз решавам" е работата му. Затова е сложен там- да решава.

преди 1 минута, ivottoshev написа:
преди 19 минути, miro20 написа:

Ха сега де

на 26.04.2022 г. в 22:25, miro20 написа:

Хората не смеят да излизат от мазетата, трола ми говори за "що не са ги търсили" ...

хаха пак те хванах в крачка. Ами доцитирай ми целия пост де :

Ало балоните.. я си излязъл я са те разстреляли  като куче рашистите. То повечето така и са избити де. А много и в мазетата. Вързани и с курум в тила.

Но това не ти пречи да се гавриш с измишльотините си .

И не са 20 човека, а всеки ден намират по нов масов гроб.

Последно споменаха за Буча - 900 . А в околните села и повече.

Не те ли е срам малко ? Въобще осъзнаваш ли че не говориш за фенове на Левски и Лудогорец, а се подиграваш с хиляди загинали хора и затрити села и градове ?

Някаква извратеност усещам в такива като вас...  И не си само ти де.

преди 2 минути, miro20 написа:

Не те е изработил, правилно си се усетил че всичко което цитира фейкомета тошеффф е или измислица, или спекулация. В случая е второто .

Така е, но в случая спекулацията мина, защото не внимавах и ме подхлъзна, да минавам в обяснителен режим.

преди 3 минути, absurt написа:

Много ти е сбъркана представата за оправдание. Нямам причина да се оправдавам, а най- малко на теб. Но, вече не мога да оправдавам откровено злонамерената демонстрация на тъпота, която проявяваш с цел да изкривиш твърденията ми и да ме обвиниш в каквито тъпотии ти дойде на ума. На няколко пъти любезно ти писах, че нищо не е черно- бяло и че за войната винаги трябват поне двама. Винаги е било така и историята на света го доказва. 

Както и да е. Като не вдяваш, не вдяваш. Оправяй се.TCGOZ.gif.59b877594edaf8a49a494c05a795bf9a.gif

Защо вместо пак да спамиш не отговори на въпроса ми в поста?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.