Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 6 часа, Тhе Monstеr написа:

Даже, ако Украйна имаше още няколко дни, в които да рзпредели тези оръжия равномерно по фронта, руснаците нямаше да успеят да нахълтат и щяха да ги попилеят още по границите.

ако имаха и  обучен персонал да ги ползва тия оръжия а и желащи  доброволци да си дадът живота за марионетката зеленски 

както се видя и в анкетата и българите не искат да даряват пари на украйна 

да не забравяме че наще войници още се учат как да летят на чертежите на  ф16 блог 70

преди 4 часа, Тhе Monstеr написа:

279450500_10225061215470400_517603048562

63 + 15 равно  78 % а другите проценти къде са до 100

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 21 минути, Тhе Monstеr написа:

Ирак и Сърбия най- добре видяха. :)

Смешно ти е, а? 

преди 24 минути, Banesc написа:

63 + 15 равно  78 % а другите проценти къде са до 100

колебаят се - незнам защо не се сети - бот ли си

Вляза ли във ФБ все едно съм в руски форум. От колеги и познати имам само двама които подкрепят войната, и един анархист който иска всички да измрат.

Това че са по-гласовити е истина.

МАРИУПОЛЬ

АЗОВСТАЛ МОЖЕ НАПЪЛНО ДА СПОДЕЛИ СЪДБАТА НА ТАЙНАТА АМЕРИКАНСКА БИОЛАБОРАТОРИЯ,  В БЕЙРУТ, ЛИВАН КОЯТО БЕШЕ ВЗРИВЕНА НА 4 АВГУСТ 2020Г. . ВСИЧКИ БИОЛАБОРАТОРИИ ИМАТ СИСТЕМА ЗА САМОУНИЩОЖЕНИЕ ЗА ДА НЕ ПОПАДАТ В РЪЦЕТЕ НА ВРАГА ИЛИ ДА СКРИЯТ ВСИЧКИ ДЕЙСТВИЯ ОТ ОБЩЕСТВОТО. ОБИКНОВЕНО ЗА САМОУНИЩОЖВАНЕ СЕ ИЗПОЛЗВА МАЛОМОЩЕН ТАКТИЧЕСКИ ЯДРЕН ЗАРЯД, ВЗРИВЕН  ВЪТРЕ ДИСТАНЦИОННО ИЛИ ОТ ВЪНШНИ СИЛИ - РАКЕТЕН УДАР. НАЙ-ВЕРОЯТНО ЗА ТОВА РУССКИТЕ ВЪОРЪЖЕНИ СИЛИ  НЯМА ДА ЩУРМЕВАТ "АЗОВСТАЛ" И КАКТО ВЕЧЕ СЪОБЩИХА РУСКИТЕ МЕДИИ: АЗОВСТАЛ НЯМА ДА СЕ ВЪЗСТАНОВИ. КОЛКОТО ПО-БЛИЗКО РУСИЯ ДОСТИГА ДО МИСТЕРИЯТА НА БИОЛАБОРАТОРИЯТА „PIT-404-” НА ФИРМА „МЕТАБАЙОТА”, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ВЕРОЯТНОСТТА ЗА САМОУНИЩОЖВАНЕТО Й НАРАСТВА. СЛЕД ВЗРИВЯВАНЕ  НА ЯДРЕНИЯ ТАКТИЧЕСКИ ЗАРЯД, ВСИЧКО ВЪТРЕ СЕ ПРЕВРЪЩА НА ПРАХ, ВСИЧКИ ДОКАЗАТЕЛСТВА „В ПЕПЕЛ“. ЗАПАДЪТ ЩЕ ОБВИНИ РУСИЯ В АТАКУВАНЕ НА "АЗОВСТАЛ", ИЛИ ВЛАСТИТЕ НА УКРАЙНА ЩЕ КАЖАТ, ЧЕ ЗАЩИТНИЦИТЕ НА "АЗОВСТАЛ" СА РЕШИЛИ ДА УМЪРАТ КАТО ГЕРОИ, НО НЕ ДА СЕ ПРЕДАДАТ. ТАКАВА ВЕРОЯТНОСТ ИМА, КАТО МОЖЕТЕ ДА ОЧАКВАТЕ ВСИЧКО ОТ ХАЗАРСКАТА МАФИЯ. КАК ИЗГЛЕЖДА ЕКСПЛОЗИЯТА НА МАЛЪК ТАКТИЧЕСКИ ЯДРЕН ВЗРИВ СЕ ВИЖДА НА ВИДЕОТО ОТ ЛИВАН - БЕЙРУТ...

MARIUPOL

https://vk.com/video639487477_456245391

Редактирано от Богатир (преглед на промените)

преди 9 минути, BANKATA написа:

Вляза ли във ФБ все едно съм в руски форум. От колеги и познати имам само двама които подкрепят войната, и един анархист който иска всички да измрат.

Казваш, че всички които са против войната, са русофили ли?

преди 20 минути, BANKATA написа:

От колеги и познати имам само двама които подкрепят войната, и един анархист който иска всички да измрат.

това че са по гласовити не е така, вероятно не могат да изличат от тях поради физическо уврееждане - и затова мразят другите хора - това важи особенно за последния

преди 7 часа, miro20 написа:

Целия свят вижда за какво става въпрос , вижда сринатите градове, вижда геноцида над украинския народ. Това няма как да се прикрие или симулира.

Геноцид? От руска страна? Ти първо кажи защо четири дни след изтеглянето на руснаците от Буча, местните са били скрити в мазетата? От кого и защо са се криели?

преди 19 минути, BANKATA написа:

Ти го казваш.

Някои са просто ид**ти.

Не, аз не го казвам, а те питам.

Според теб, всички които са против войната, са русофили или идиоти?

преди 9 минути, absurt написа:

Не, аз не го казвам, а те питам.

Според теб, всички които са против войната, са русофили или идиоти?

Ти не си против войната. Ти си против Украйна. КОго си мислиш че лъжеш? Войната я започна Русия, значи трябва да си против тях, щом си против войната. Да ама не. Ти си лицемер-путинист и сатрап по душа. Като всички путинисти.

преди 3 минути, Banesc написа:

зеленски е гей

и ти си жужак ама никой не прави клипчета за тебе

преди 4 часа, Тhе Monstеr написа:

Великобритания и САЩ няма да позволят хората да бъдат плашени с телевизионни симулации на унищожението на Лондон, Берлин или Ню Йорк. 

Укрите първи разпространиха подобен клип:

Украйна разпространи клип с мнимо нападение над Париж ВИДЕО

Пак двойни стандарти. Не помня тогава да се беше загрижил за психическото здраве на горките западняци.

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Укрите първи разпространиха подобен клип:

Украйна разпространи клип с мнимо нападение над Париж ВИДЕО

Пак двойни стандарти. Не помня тогава да се беше загрижил за психическото здраве на горките западняци.

Като гледам клипа е качен в Ютуб от българи.

Screenshot 2022-05-07 at 20-02-18 🔥 OMG! If Russia attacked Europe.png

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Само това ли можа да измислиш, Мирко Дваесеипървий?

Ми кажи как се познава, че е разпространен от Украйна де! Аз виждам че е качен от българи. Текста под видеото е на английски. Написан от качващия го "Новото нормално". Кадрите са от игрален филм. Не съм много убеден, но ми прилича на "28 седмици по- късно"- английски.

Та по какво се познава, че е разпространен от Украйна? Щото така твърди некъв гаражен сайт? А то треа си кьорав да не видиш кой го разпространява. 😆

Ивчо, дано да си на много ракии, щото иначе си за много хапчета бате.

Сега гледах филма за Буча по БТВ. 

Не знам от къде са си събирали войската руснаците, ама имат сериозен проблем с качеството на "матеряла" в Русия. Нито НАТО нито ЕС нито САЩ са им проблем. Проблема си е изцяло в тяхната кратуна.

преди 7 минути, BANKATA написа:

Сега гледах филма за Буча по БТВ. 

Не знам от къде са си събирали войската руснаците, ама имат сериозен проблем с качеството на "матеряла" в Русия. Нито НАТО нито ЕС нито САЩ са им проблем. Проблема си е изцяло в тяхната кратуна.

Също като нас българите. Не са ни проблем НАТО, ЕС или САЩ. Проблем са ни промитите мозъци и сляпата вяра в матушката...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.