Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 30 минути, miro20 написа:

Когато педофил инасилил дете на детска площадка, за вас виновно е детето и площадката.

Всячески оправдавате насилника.

Това е извратено . Дано го осъзнаете.

Когато децата са изнасилвани от педофили в продължение на осем години, а възмездие за изнасилвачите от страна на официалната власт няма, за теб е виновен този който се е наел да раздаде собствено правосъдие?  

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Ха сега де

Ивчо, хората в мазетата са виждали как разстрелват други хора на улицата. Не 4 дни, 4 месеца няма да излезеш!!!

преди 29 минути, NewRedDragon написа:

Това челопеч нищо не ми говори, което означава, че не е нещо, моето заслужава внимание

Ми ти за т'ва си беден кат църковна мишка. Щот взимаш курсове само до Студентски. Ако ти кажат "закарай ме до Челопеч" не им обръщаш внимание, защото нищо не ти говорело.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Когато децата са изнасилвани от педофили в продължение на осем години, а възмездие за изнасилвачите от страна на официалната власт няма, за теб е виновен този който се е наел да раздаде собствено правосъдие?  

Няма такова нещо като собствено правосъдие. Има си съдилища. Има и международни такива. Проблемът на Путин е че няма доказателства.

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Някакви доказателства имаш ли?

Или поредните недоказуеми обвинения които хвърляте. 

преди 26 минути, BANKATA написа:

Колко руснаци или украинци загинаха преди анексията на Крим и колко след това?

Да защитаваш нахлуването в Украйна и да ми говориш за стойност на човешкия живот е цинизъм от твоя страна.

Путьо ако не си прибере войската ще има още много жертви от двете страни а ти ще продължаваш да ми пишеш как стойността на човешкия живот няма стойност за запада.

Много ти е сбъркано оправданието.

Щеше ли да има нахлуване в Крим, ако краварите си бяха седели на задниците отвъд океана, вместо да организират майдани?

току-що, ivottoshev написа:

Щеше ли да има нахлуване в Крим, ако краварите си бяха седели на задниците отвъд океана, вместо да организират майдани?

Колко руснаци бяха убити преди анексията на Крим?

преди 2 минути, Тhе Monstеr написа:

Ивчо, хората в мазетата са виждали как разстрелват други хора на улицата. Не 4 дни, 4 месеца няма да излезеш!!!

Това дори дете не би го казало, камо ли пълнолетен индивид с мъжки отличителни белези! Имаше интервю с кмета на селото, ухилен до уши, който каза, че руснаците са се изтеглили предната вечер. И никой не е потърсил роднините си? И никой не е минал по тази улица? И никакви животни не са минали по тази улица? 

default_fishing3.gif.cf592d9bc5bd95dcfa070b99cefae56b.gif

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Ми ти за т'ва си беден кат църковна мишка. Щот взимаш курсове само до Студентски. Ако ти кажат "курс до Челопеч" не им обръщаш внимание, защото нищо не ти говорело.

За златото, не е вярно, че американците са открили находището. Комунистите са знаели, че там има много злато, но не са имали технологията да го извличат. Разбира се, мисля че са получили своята лепта за тези сведения, а ние получаваме мизерните 2%, защото и след 200 години няма да имаме технологията.

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Щеше. Щото никакви майдани не са организирали краварите. Пак лъжеш ;) 

току-що, absurt написа:

Това дори дете не би го казало, камо ли пълнолетен индивид с мъжки отличителни белези! Имаше интервю с кмета на селото, ухилен до уши, който каза, че руснаците са се изтеглили предната вечер. И никой не е потърсил роднините си? И никой не е минал по тази улица? И никакви животни не са минали по тази улица? 

default_fishing3.gif.cf592d9bc5bd95dcfa070b99cefae56b.gif

Дай го тва интервю да го видим. На вас ви мина един номер и решихте, че всички ще минат. Днес гледах интервю със свещенника- никак не беше ухилен.

И да, случвало ли ти се е покрай теб да се стреля? Бас хващам че не! 4 дни няма да ти се допикае дори...

преди 2 минути, Тhе Monstеr написа:

Дай го тва интервю да го видим. На вас ви мина един номер и решихте, че всички ще минат. Днес гледах интервю със свещенника- никак не беше ухилен.

И да, случвало ли ти се е покрай теб да се стреля? Бас хващам че не! 4 дни няма да ти се допикае дори...

Това бяха актьори от Холивуд излъчвани по соросоидна телевизия. Путин каза че в Буча не е станало нищо и аз му вярвам.

преди 24 минути, miro20 написа:

фейкомет, пак да ти опиша по красноречиво защо си фейкомет и защо рпимерите са различни.

- Когато аз ти покажа как някой е пребил член на семейството, и ти кажа да внимаваш , е едно .

Когато престъпника насилник застане пред вратата ти и почне да те заплашва,  ти кога ще си изплашен ?

Правиш ли разлика между предупреждение и заплаха ?

Класически фейкомет. 

Ти не показваш как някой е пребил член на семейството, а показваш как някой може те пребие.

Никой не е застанал пред вратата. Този някой за който говориш, само показва че може да те пребие.

Не виждам разлика. И двете могат да се тълкуват и като предупреждение и като заплаха. Само че понеже не можеш да отречеш, че до този прийом първо прибягнаха  Укрите, реши да омаловажиш тяхната постъпка наричайки я предупреждение.

преди 4 минути, BANKATA написа:

Това бяха актьори от Холивуд излъчвани по соросоидна телевизия. Путин каза че в Буча не е станало нищо и аз му вярвам.

Извинявам се. Не знаех че Путин е казал. На него наистина може да се вярва- каквото каже, става. Каза, че война няма да има и ей на- няма война.

преди 20 минути, Тhе Monstеr написа:

https://blitz.bg/svyat/kmett-na-bucha-s-golyama-novina-za-khoda-na-voynata-video_news877715.html 

преди 44 минути, miro20 написа:

хаха пак те хванах в крачка. Ами доцитирай ми целия пост де :

Хората не смеят да излизат от мазетата, трола ми говори за "що не са ги търсили" ...

Ало балоните.. я си излязъл я са те разстреляли  като куче рашистите. То повечето така и са избити де. А много и в мазетата. Вързани и с курум в тила.

Кои рашисти бре?!? Тях ги е нямало там вече четири дни, а "труповете" все още не са били потърсени.

Гърч, Шаро, гърч :lol6:

:popcorn2:

преди 23 часа, Тhе Monstеr написа:

Добре би било и ти да спазваш тези съвети. Все пак си началник- човек за пример. На аз се намърдах в темата да правя забележки за изписването на "никнейм"- четата. Такива ми ти работи драги ми Бадре, Падре или за каквото там си се взел...

Спазвам ги тези съвети.Едно е етичен проблем в общуването, а съвсем друго  моето лично отношение към моя ник, то няма как да породи проблем.

А последното нещо, което съм във форума е началник.

Все си мисля, но може пък и да греша, че подобни казуси само натоварват дискусията.Дали ще съм лош или както ме е описал колегата - "бед", каквото и да означава това, не прави ничий аргументи по смислени.

Едва ли има особен смисъл да се замеряме с епитети.Мисля си, че всички само бихме спечелили от нормална комуникация.       

преди 42 минути, Тhе Monstеr написа:

Така е, но в случая спекулацията мина, защото не внимавах и ме подхлъзна, да минавам в обяснителен режим.

преди 18 минути, ivottoshev написа:

Ти не показваш как някой е пребил член на семейството, а показваш как някой може те пребие.

Никой не е застанал пред вратата. Този някой за който говориш, само показва че може да те пребие.

Не виждам разлика. И двете могат да се тълкуват и като предупреждение и като заплаха. Само че понеже не можеш да отречеш, че до този прийом първо прибягнаха  Укрите, реши да омаловажиш тяхната постъпка наричайки я предупреждение.

преди 36 минути, Тhе Monstеr написа:

Няма такова нещо като собствено правосъдие. Има си съдилища. Има и международни такива. Проблемът на Путин е че няма доказателства.

Проблемът на Путин е, че западняците осем години не приемаха доказателствата, защото не им изнасяше. Тяхната цел беше да унижават Русия по всички възможни начини. Сега Украйна ще "опере пешкира"

преди 25 минути, BANKATA написа:

Путин каза че в Буча не е станало нищо и аз му вярвам.

Цитат

Докарах до ступор съвсем аполитична жителка на Москва, като и казах, че не вярвам нито дума на нейните приказки за повишение на цените, опашките пред банкоматите и техническите затруднения, защото по телевизията са казали, че в Москва всичко си е Ок, а на нея просто са и промили мозъка.

---

Байрактар снима от 100+ км унищожаването(от друк Байрактар) на ТОР на Змийския остров.

При цена за Байрактар между 1,5-2 млн. около 1 млн е цената само на канадската оптика, използвана в Байрактар(когато не е заменена с турска). Това е при не особено скъп БЛА, какъвто е Байрактар. По-големите БЛА(не руски) виждат доста по-надалеч и с доста повече детайли. Обаче, това не пречи в руските форуми да се присмиват как Global Hawk летял на 100 км от границата и нищо не виждал. Иначе по-филмчета и клипчета...

преди 38 минути, BANKATA написа:

Колко руснаци бяха убити преди анексията на Крим?

На теб май ти е трудно да четеш с разбиране. Покажи този мой пост...

преди 42 минути, ivottoshev написа:

... на някой, и го помоли да ти обясни какво пише вътре.

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Проблемът на Путин е, че западняците осем години не приемаха доказателствата, защото не им изнасяше. Тяхната цел беше да унижават Русия по всички възможни начини. Сега Украйна ще "опере пешкира"

Да ме прощаваш ама тази спекулация не минава. "Западняците" чак станаха зависими от доставките на Путин. Много повече от нас незападняците. Не искаха да унижават Русия, а да я приобщят към нормалните общества, на които може да се има доверие. Е, сега знаят че сгрешиха и няма друг начин да поправят грешката, освен да предоставят пълен съпорт на Украйна.

Проблемът на Путин е че си е повярвал, като всеки милиционер. Мисли се за значим, а е нищожество- най- обикновен мародер. И спрямо собствения си народ също

преди 1 минута, Тhе Monstеr написа:

Да ме прощаваш ама тази спекулация не минава. "Западняците" чак станаха зависими от доставките на Путин. Много повече от нас незападняците. Не искаха да унижават Русия, а да я приобщят към нормалните общества, на които може да се има доверие.

Виждам България колко нормална стана след приъсединияването ни към ЕС.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.