Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 11 часа, absurt написа:

Малко мисъл трябва, за да схванеш, че човешкият живот има стойност

Рашистите ли пазят човешкия живот ?

Аз казах ли ви бе ???

Кръволоците на Касапина Путлер нахлули от чисто человеколюбие...

Нашите чугуни единствено разпадането на Русия може да ги приведе в чувство.

току-що, Богатир написа:

"и какво като има биолаболатории в Украйна, България и Молдова"

преди 2 часа, symanbg написа:

Евроатланцитиците в темата на колко бежанци помогнаха?

За 9 часа тоз гениален въпрос ли успя да формулираш? Или ти дойде по време на сутрешното ср... ъъъъ, сутрешния тоалет?

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

Аз казах ли ви бе ???

Много си прост, душко! Ама, много! Теб дъртите комунисти безплатно те ползват- натъпкали са те със соц. думички и определения и са те пуснали да се излагаш като кифладжия. Баси, облъченото чудо си! поне спри да се представяш за български офицер, че на някого наистина няма да му изтърпи търпилото и ще ти нашока гумената главица.

А, чувството не може никой да го "приведе" в мислещ и съзнателен индивид. Може да се приведе само при някой като теб- подлога на поредния биг брадър.

279088058_3271590206418051_7424734641026

279775376_3271590366418035_7723723607304

279916516_3271590689751336_8621092236965

278978791_3271590873084651_4490679536685

278978791_3271590979751307_6851143830499

278979415_3271590246418047_3618639655947

Малко от красотите на Русия без война.

"Федерална магистрала "Лена" М56 - магистрала от федерално значение Никога-Якутск с дължина 1 163 км.
Асфалтово покритие се предлага само на малки парцели около Тинда, Нерюнгри и Алдана.
Често наричана магистрала Амуро-Якутск"
преди 2 часа, Богатир написа:

А, не бой се, бе, то това е просто съвпадение и няма нищо общо с биолабораториите на САЩ в Украйна. Както и ония 74 бази на НАТО там, също нямат никакво значение за сигурността на Русия и тя безпричинно се притеснява. те, краварите, просто искат нея да я приобщят към цивилизования свят, а Европа да я направят по- устойчива към хепатита. Децата и без това са ни много, та хубаво са решили да ги поразредят. icon_explode.gif.a425b7cebf45fe8ef3283a7aa8936c3e.gif

преди 38 минути, absurt написа:

А, не бой се, бе, то това е просто съвпадение и няма нищо общо с биолабораториите на САЩ в Украйна. Както и ония 74 бази на НАТО там, също нямат никакво значение за сигурността на Русия и тя безпричинно се притеснява. те, краварите, просто искат нея да я приобщят към цивилизования свят, а Европа да я направят по- устойчива към хепатита. Децата и без това са ни много, та хубаво са решили да ги поразредят. icon_explode.gif.a425b7cebf45fe8ef3283a7aa8936c3e.gif

забрави про маймунската шарка 

преди 8 часа, HasXXX83 написа:

Същото сега е в Украйна само, че зад нея няма никой.

Смятай колко са зле, щом една Украйна без съюзи не могат да вземат 3 месеца.

преди 7 часа, HasXXX83 написа:

АБЕ САШЕ АМА, ЧЕ СИ ПРОСТ!.Определено не вдяваш, аз особено, че съм и турчин, който от малък съм закърмен с любовта към Русия, какво остава за БЪЛГАРИНА!България и Русия са братски народи и джендър, като теб би трябвало да се примири с факта!
Все едно да кажеш на някой американец дето е закърмен от уестърн филми и рокендрола да се откаже от тях.Толкова примитивно мислене не бях срещал.Казва се където си расъл това си пасъл.И затова заобичваш поля балкански,а не тиролски! Днеска се сблъсках с украинската наглост.Точно един час една украинка с децата си стоеше пред прозореца и събудиха целия квартал с крясъците на децата, а тя през цялото време си пишеше на телефона!
Живея в Германия където правилата са други.Скоро пред една детска градина имаше рисунки на украинското знаме.На следващия ден ги махнаха.Ако си мислите, че обичат украинците в Германия много се лъжете.СИРИЙЦИТЕ са за предпочитане пред бандеровците.Това всички го знаят!

п.с Ако не си разбрал да ти го обесня, като при футбола.Твоето препочитание, което е доста повлияно от  страна на приятели, семейство, житие,битие или държава, ако щеш.Избираш страната на един отбор.
АКО СИ ЦЕСЕКАР ИЛИ ЛЕВСКАР,ТАКЪВ ОСТАВАШ ЗАВИНАГИ!

Тоя директно си написал, че от дете му промили мозъка да харесва Русия, русоробите си мислят, че казал нещо много умно и се отбелязват да му харесват коментара :wors:

Велик си ей. 

И като видиш, че Левски и ЦЦКА играят нещо там, но не и футбол, започваш да гледаш английски футбол и забравяш че някога, когато си бил много глупав, си си губил времето с някакви некадърни недоразумения.

преди 17 минути, N1K17Y написа:

Тоя директно си написал, че от дете му промили мозъка да харесва Русия, русоробите си мислят, че казал нещо много умно и се отбелязват да му харесват коментара :wors:

Велик си ей. 

Ти също директно демонстрираш, че са ти промили мозъка соросоидовите пари, с които те обучаваха, ама не го намираш за унизително. Напротив- заедно с другите американоподложни гумени глави, се мислите за по- умни от останалите.

Ама,не сте. Нито ти си велика. 

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:

Аз казах ли ви бе ???

аБЕ ТИ ТАКА ЛИ НЕ РАЗБРА , ЧЕ ГЛОБАЛНИТЕ ЧУДОВИЩА , КОИТО НАПРАВИХА ПЛАНДЕМИЯТА - НАПРАВИХА И ВОЙНАТА В УКРАЙНА ? 

ТАКА ЛИ НЕ РАЗБРА , ЧЕ ПУТИН СЕ БОРИ СРЕЩУ ГЛОБАЛИЗМА , А УКРАЙНА Е САМО ТЕРИТОРИЯТА НА КОЯТО ГО ПРАВИ ? 

ТАКА ЛИ НЕ РАЗБРА  , ЧЕ ТОВА СЕ ПОДГОТВЯШЕ 10 ГОД. ? 

ТАКА ЛИ НЕ РАЗБРА , ЧЕ ВСИЧКО Е СЦЕНАРИЙ И ЦЕЛТА Е ПОРОБВАНЕТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ОТ ГЛОБАЛНИТЕ ЧУДОВИЩА ? 

ТАКА ЛИ НЕ РАЗБРА , ЧЕ АКО ТЪМНИНАТА ПО НЯКАКЪВ НАЧИН ВЗЕМЕ ПРЕВЕСТ - СВЕТЛИНАТА ЗАНУЛЯВА ВСИЧКО !!!!! 

НЕ РАЗБРА ЛИ , БЕ ? 

НЯМА ДА ИМА ЖИВОТ В ТАЗИ ПРОГРАМА , АКО ТЪМНИНАТА ПОВЕДЕ ХОРОТО !!! 

КОЕ НЕ ВИ Е ЯСНО , НЕ ЗНАМ !!!

СИЛАТА Е В СВЕТЛИНАТА !!!

ВСИЧКО УМИРА , КОГАТО СВЕТЛИНАТА РЕШИ ДА СЕ ИЗПРАВИ !!! 

НАБИЙТЕ СИ ГО В МЕЖДУУШНИТЕ ПРОСТРАНСТВА !!! 

ЖИВОТЪТ ВИ СЕ ДЪРЖИ В ДЛАНИТЕ НА СВЕТЛИНАТА !!!!

преди 6 минути, absurt написа:

Ти също директно демонстрираш, че са ти промили мозъка соросоидовите пари, с които те обучаваха, ама не го намираш за унизително. Напротив- заедно с другите американоподложни гумени глави, се мислите за по- умни от останалите.

Ама,не сте. Нито ти си велика. 

Бабо, ходи си пий хапчетата, че пак почна с халюцинациите. 

преди 7 минути, N1K17Y написа:

Бабо, ходи си пий хапчетата, че пак почна с халюцинациите. 

Моме в климактериум, пий си твоите хапчета, че да не ставаш за смях. И си потърси някой, дето да ти изтърпи простотиите, че от самота съвсем ще изперкаш.

преди 1 минута, absurt написа:

Моме в климактериум, пий си твоите хапчета, че да не ставаш за смях. И си потърси някой, дето да ти изтърпи простотиите, че от самота съвсем ще изперкаш.

Себе си описа пак.

току-що, N1K17Y написа:

Себе си описа пак.

Поредното раздвоение- днес мъж ли си или жена? Аз баба ли съм или жена в климакс? Ех, Аглайка, Аглайка, и твоята хич не е лесна.890680449_download(16).gif.abac492b902a66f82747252c0653b075.gif

преди 2 минути, absurt написа:

Поредното раздвоение- днес мъж ли си или жена? Аз баба ли съм или жена в климакс? Ех, Аглайка, Аглайка, и твоята хич не е лесна.890680449_download(16).gif.abac492b902a66f82747252c0653b075.gif

Колкото и да не е лесно, шизофреник с параноя и обсебия от въображаем травестит, който ме преследва по форумите, няма да стана :giggle1:

Командирът на морските пехотинци в "Азовстал" с разтърсващ апел към "висшите сили" за незабавна евакуация.

Ти да видиш нациста за какво говори за "човешкия цинизъм". Трима военни били умрели! 

А вие къде бяхте тръгнали а сволач? Да не би да бяхте тръгнали на сватба, а не да убивате и унищожавате а? Вашата м@м@@!!!

преди 10 минути, Hristo52 написа:

Командирът на морските пехотинци в "Азовстал" с разтърсващ апел към "висшите сили" за незабавна евакуация.

Ти да видиш нациста за какво говори за "човешкия цинизъм". Трима военни били умрели! 

А вие къде бяхте тръгнали а сволач? Да не би да бяхте тръгнали на сватба, а не да убивате и унищожавате а? Вашата м@м@@!!!

Бляц

преди 2 часа, Тhе Monstеr написа:

За 9 часа тоз гениален въпрос ли успя да формулираш? Или ти дойде по време на сутрешното ср... ъъъъ, сутрешния тоалет?

аз не съм на евроатлантическа заплата като вас и трябва и да спа :)

преди 15 минути, Hristo52 написа:

Той си е мислил същото като Сакашвили на времето - НАТО ще дойде да ни помогне. А реално просто са месо за запада, както и ние впрочем.

преди 1 минута, symanbg написа:

аз не съм на евроатлантическа заплата като вас и трябва и да спа :)

Разбрах, Значи от сутрешния напън е този резултат. :)

И мойта заплата не е евроатлантическа. Еврогалактическа е. 😎

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.