Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, absurt написа:

Аха, ти нямаш идея къде е България, та чакаш инструкции от поредния голям брат къде да се чувстваш ситуирана!? Баси, ти наистина си неспасяем случай! 

Ами, ако попаднеш на такива, дето не са чували за България, ще приемеш ли че не съществуваш и ти?

Нямам, айде обясни ми и да видим ;) Другото са ти празни приказки. Пак. 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 25 минути, Реджеп Иведик написа:

Хе, кой го казва

Ми да, аз го казвам и не се отричам от думите си, както обикновено правиш ти, мхм.

А когато кажа нещо, странно, но после се оказвам прав.

Пак обратното на това, което се случва при теб, мда.

Такива ми ти работи, Асланчик.

По-добре си спомни къде трябва да пускаш "бомбите" или поне си запиши да сменяш редовно памперса.

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Има, бъди рахат.

Рашистите Крим ще върнат...

Там живеят рашисти.  Вземи се в ръце.

току-що, N1K17Y написа:

Взимаш картата или отваряш уикито и четеш къде се намира България. Нямам какво друго да ти обясня. Не разискваме въобще кой-как ни квалифицира и ситуира. 

преди 2 часа, BANKATA написа:

Такава ни е конституцията. Такива са нагласите на хората. Така е в половината свят.

Едва ли скоро ше имаме партия спечелила пълно мнозинство.

Ама ти да не мислиш, че сериозно си вярва на опорките, 12 години гласувала за Тиквата и нямала проблеми, че управлява с 20-30% подкрепа, сега ревна за Киро. 

преди 10 минути, N1K17Y написа:

Кога ? Я покажи тая история, кога са ни ситуирали в Източна Европа, преди 44-та. Щото аз по-често виждам да се говори просто за Балканите ;) 

А Балканите са в западна част на Европа може би?

преди 3 минути, N1K17Y написа:

Ми още чакам да напълниш със съдържание думичката "модерно", която използваш, но не можеш да обясниш какво разбираш под нея.

Ма що ли не ме учудва, то и картина, картинки и снимки за теб е все едно и също.

Дотам ти е написан софтуера, да ползваш думички, но да не ги разбираш.

Карай на картинки, те наистина говорят за теб повече от 1000 твои думи.

преди 5 минути, absurt написа:

Взимаш картата или отваряш уикито и четеш къде се намира България. Нямам какво друго да ти обясня. Не разискваме въобще кой-как ни квалифицира и ситуира. 

1280px-Grossgliederung_Europas-en.svg.pn

Прочетох. Ти можеш ли да четеш ? :)

преди 2 минути, andiay написа:

А Балканите са в западна част на Европа може би?

Ми още чакам да напълниш със съдържание думичката "модерно", която използваш, но не можеш да обясниш какво разбираш под нея.

Ма що ли не ме учудва, то и картина, картинки и снимки за теб е все едно и също.

Дотам ти е написан софтуера, да ползваш думички, но да не ги разбираш.

Карай на картинки, те наистина говорят за теб повече от 1000 твои думи.

Смешниците с претенции, че са многопластови като лазаня и гледали глобално на нещата, могат да разделят Европа само на Изток и Запад. Ох, иронията...

току-що, N1K17Y написа:

Ама ти да не мислиш, че сериозно си вярва на опорките, 12 години гласувала за Тиквата и нямала проблеми, че управлява с 20-30% подкрепа, сега ревна за Киро. 

А, ти да не мислиш, че някой на теб ти вярва, като хвърляш клевети и лъжи дето ти падне, русокоске? Не всички са като теб- подлоги на Сорос, които сте инструктирани да поддържат келеметата на НПО-тата. 

Я, виж какъв ти е сладур- сериозно ли си ходите?1922085421_download(16).gif.887cbbfe1792a9a1b621011fddc37983.gif

278978889_295356419440330_1741079201414042162_n.thumb.jpg.5c96680782e3618f83a342d56c0fbf8c.jpg

току-що, absurt написа:

А, ти да не мислиш, че някой на теб ти вярва, като хвърляш клевети и лъжи дето ти падне, русокоске? Не всички са като теб- подлоги на Сорос, които сте инструктирани да поддържат келеметата на НПО-тата. 

Я, виж какъв ти е сладур- сериозно ли си ходите?1922085421_download(16).gif.887cbbfe1792a9a1b621011fddc37983.gif

278978889_295356419440330_1741079201414042162_n.thumb.jpg.5c96680782e3618f83a342d56c0fbf8c.jpg

Айдьее, почна гърча. Сега ще кажеш, че не гласува 12 години за Тиквата ли :) 

Чакам да за картата на Европа да ми обясниш, нали ме прати да я погледна. 

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Ентеуегент

Така искаш да та наричам ли?

Абсурдъ!

Дори и за ентеуегент не ставаш.

Ти си прост(о) Асланчик.

току-що, N1K17Y написа:

Смешниците с претенции, че са многопластови като лазаня и гледали глобално на нещата, могат да разделят Европа само на Изток и Запад. Ох, иронията...

Мхм, а смешните без претенции търсят под вола теле, че даже и се опитват да бозаят от него.

Между другото в картата ти липсва Североизточна Европа, както и Югозападна Европа.

Тъй де, като делиш, поне дели докрай.

Ох, и за иронията ли сега ще трябва да те питам, какво разбираш когато я ползваш тази думичка?

Ако е софтуера, може би някога и да има шанс да се коригира, но вече започвам да смятам, че не е само до софтуер, мда.

преди 5 минути, N1K17Y написа:

Ти и за лазаня не ставаш, и за чеп за зеле- също.

В учебника по география пише, на чист български, че България се намира в Югоизточна Европа. Толкова, русокоске. Заради ограничеността ти няма смисъл да се доуточнява, но ето- уточних ти. Още едно ууточнение- в източната част на Балканския полуостров. Не е на запад, душко. Бива неграмотност, ама ти чак дрънкаш. 

преди 3 минути, absurt написа:

Ти и за лазаня не ставаш, и за чеп за зеле- също.

В учебника по география пише, на чист български, че България се намира в Югоизточна Европа. Толкова, русокоске. Заради ограничеността ти няма смисъл да се доуточнява, но ето- уточних ти. Още едно ууточнение- в източната част на Балканския полуостров. Не е на запад, душко. Бива неграмотност, ама ти чак дрънкаш. 

Я гледай ти, от 

преди 3 часа, absurt написа:

Ние сме Изтока, със своите особености, своите плюсове и минуси. СВОИТЕ.

преди 3 часа, absurt написа:

В Източна Европа сме ситуирани.

Станахме Югоизтока :) 

Добре, че ти пуснах една картинка, че да се сетиш какво пишело в учебника ти.

Смятай, щом аз, дето за нищо не ставам, трябваше да ти припомня, че не сме баш Изтока. 

Един разумен обзор на ситуацията Европа /Русия.

https://www.168chasa.bg/article/11503335

току-що, N1K17Y написа:

Я гледай ти, от 

Смятай, щом аз, дето за нищо не ставам, трябваше да ти припомня, че не сме баш Изтока. 

Глобално погледнато, не сме нито от Изтока, нито от Югоизтока, ма карай.

Дали е Югоизточна Европа, Североизточна или Източна е все тая, все е повече изток, отколкото юг, север или запад.

Но това с картинки не може да се обясни.

А на теб специално и с 10 000 думи няма да може да ти се обясни.

Карай само на картинки, казах ти го вече.

Я гледай ти, от 

Боже, колко си дребнава душица и смешна! Добре, щом искаш да продължиш да се излагаш.

Разположени сме в югоизточна Европа и в източната част на Балканския полуостров. Баш не сме чист изток, а малко и юг. Къде е запада в цялата тази история? Хайде, припомни, русокоске.

преди 4 минути, andiay написа:

Глобално погледнато, не сме нито от Изтока, нито от Югоизтока, ма карай.

Дали е Югоизточна Европа, Североизточна или Източна е все тая, все е повече изток, отколкото юг, север или запад.

Но това с картинки не може да се обясни.

А на теб специално и с 10 000 думи няма да може да ти се обясни.

Карай само на картинки, казах ти го вече.

Абе бате, що говориш, все едно с теб разговарям ? "Казах ти вече" :lol6:

Пиянките днес нямаше ли ги, да те похвалят колко си умен ? 

преди 2 минути, absurt написа:

Боже, колко си дребнава душица и смешна! Добре, щом искаш да продължиш да се излагаш.

Разположени сме в югоизточна Европа и в източната част на Балканския полуостров. Баш не сме чист изток, а малко и юг. Къде е запада в цялата тази история? Хайде, припомни, русокоске.

Нещо се засегна, че те поправих май. 

преди 5 минути, N1K17Y написа:

Нещо се засегна, че те поправих май. 

За какво ме поправи, Аглайке? Да не се е оказала България в Западна, Северозападна или Югозападна Европа, а аз да не съм забелязала?KC9uW.gif.5109eea49b95498c768cc0edbd743a34.gif

току-що, absurt написа:

За какво ме поправи, Аглайке? Да не се е оказала България в Западна, Северозападна или Югозападна Европа, а аз да не съм забелязала?KC9uW.gif.5109eea49b95498c768cc0edbd743a34.gif

преди 9 минути, absurt написа:

Наистина имаш талант, да се описваш с думи насочени към друг. 

преди 7 минути, N1K17Y написа:

Наистина имаш талант, да се описваш с думи насочени към друг. 

Вярно, имам талант, да показвам нефелните тарикатки. 

Та, Аглайка, последно България в западна Европа ли е? Или в югозападна, или в северозападна? 

Елементарен въпрос. 

преди 3 минути, absurt написа:

Вярно, имам талант, да показвам нефелните тарикатки. 

Та, Аглайка, последно България в западна Европа ли е? Или в югозападна, или в северозападна? 

Елементарен въпрос. 

В нито едно от тези :) 

преди 52 минути, N1K17Y написа:

1280px-Grossgliederung_Europas-en.svg.pn

Прочетох. Ти можеш ли да четеш ? :)

Вече ти го показах, верно не можеш да четеш. 

В нито едно от тези :) 

Вече ти го показах, верно не можеш да четеш. 

Не ми трябва да ми показваш, а да отговориш на елементарния въпрос.

Къде се намира България? 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.