Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 9 минути, Реджеп Иведик написа:

Капитан първи ранг от военноморските сили на САЩ.

Няма пропаганда, познават се с водещия. Разговорът е приятелски.

Резюме ?   Какво толкова казва ? Ти гледа ли го ? 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, _sirena_ написа:

Резюме ?   Какво толкова казва ? Ти гледа ли го ? 

Това, което и аз ви казвам.

Демонократите дърпат конците на Байдън да бави на мах подписването на лендлийза.

И той го бави. Което гнервира обществото в САЩ.

Украйна ще победи и без лендлийз, но по бавно.

преди 1 час, _sirena_ написа:

Е , как да не ги пребиеш

Няма да им мине от това изродията на просащ троловете. Има само един начин трол да престане да прави мизерии. Да го огрее слънцето. 

преди 36 минути, _sirena_ написа:

И ти като един виден шапшал реши да се изходиш в кенефа , а ?

преди 26 минути, _sirena_ написа:

Дразниш ми сетивата и затова идвам да те шиб@м  с камшика !!!

затова ли те нямаше няколко часа:D

преди 16 минути, attj написа:

Тези твои глупости и те ли са свързани с темата за Украйна?   Поне да се беше оженил и да очакваше внучета... 

"А в маструбирането няма нищо лошо, ако го споменаваш като нещо лошо или обидно ."

Аз казах ли ви? ..........................     че е чекиджия и нищо по вече?

Реджеп, извинявай че ползвам твои думи в началото на поста си.

преди 2 минути, Kolev72 написа:

Аз казах ли ви? ..........................     че е чекиджия и нищо по вече?

Ти па кво завиждаш? Да си правил кога си можел.

преди 7 минути, miro20 написа:

Има и такъв вариант... не че нещо ...

Браво, Мирча!

Личи си, че сте братя по убеждения с терористите.

https://www.dw.com/bg/защо-беше-убит-президента-садат/a-2597404

:hush:

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Това, което и аз ви казвам.

Демонократите дърпат конците на Байдън да бави на мах подписването на лендлийза.

И той го бави. Което гнервира обществото в САЩ.

Украйна ще победи и без лендлийз, но по бавно.

Слушай ме внимателно ....РУСИЯ ПОБЕЖДАВА !    Путин не си е изкарал още оръжията !  Изкара само "Кинжал " да им покаже , че ако реши да воюва само ще го гледат и нищо няма да могат да направят !!!  

А "Кинжала " не е всичко !!! Изненадите тепърва предстоят !   Ако продължават да му вървят по "червената линия"  ще стане доста горещо !  Ще видят глобалните чудовища как за 1 час едновременно гърмят ключови обекти и в сащ и ес - особено базите на нато !  

Ще има такава яка "заря " , че светът ще потъне в хаос !   Така , чеее тези палячовци не ги слушай какво дрънкат ! 

Знам , че ти се иска да гледаш неща , които ти изнасят на избора , ама реалността е друга ! 

Всичко си върви по план и Путин си изигра най-добре планираните карти !!! 

кУХИТЕ Лейки , които диктуват на деменцията в сащ не познават нито Русия , нито руският Дух , нито руските възможности !  

Нима си мислиш , че Путин не е очаквал всичко , което му направиха като рестрикции ?   НИМА ? 

Всичко е било планирано отдавна и стана така , както Той пожела !  Вкара чудовищата в капана !  С тяхното сиренце ги изигра !  

Срина им долара , направи им инфлацията , същото направи и за ЕС !  Сега очаква гражданските войни , които ще свършат останалата работа !   

Това лято ще се нагледаш на граждански войни и сваляне на правителства !   

Залогът тук  не е някаква си Украйна !!! Залогът е Свобода или Робство !!!!  

И хората това вече го Осъзнават !  И КОГАТО ГЛАДЪТ И МИЗЕРИЯТА ВЗЕМАТ ВРЪХ ЩЕ ИЗЛЯЗАТ НА УЛИЦАТА И НЯМА ДА МОГАТ ДА БЪДАТ СПРЕНИ !!   Защото гладът е по-силен от тока !!!! 

Умишлено Унищожават ИКОНОМИКИТЕ !!!  ТОВА ОЗНАЧАВА - БЕЗРАБОТИЦА И ГЛАД !!!  

Хората НЯМАТ ИНТЕРЕС ОТ ПОЛИТИКИТЕ НА ПРАВИТЕЛСТВАТА СИ !!! 

ХОРАТА ИСКАТ ДА РАБОТЯТ , ДА ИМАТ ПАРИ , ДА СЕ ХРАНЯТ , ДА ИМАТ СТАНДАРТ И СПОКОЙСТВИЕ !!!

Никой не го интересува на какво си играят големите политически акули !!!

Но вземеш ли им хляба - готви се за ВОЙНА ! 

преди 21 минути, Sliderum2 написа:

Няма да им мине от това изродията на просащ троловете. Има само един начин трол да престане да прави мизерии. Да го огрее слънцето. 

Кретени , сър 

преди 3 минути, _sirena_ написа:

Мдааа:

Цитат

Целите се изпълняват по план. Но какви са целте, аз не знам, защото са секретни

Няква мамша - дипломат

преди 6 минути, _sirena_ написа:

ХОРАТА ИСКАТ ДА РАБОТЯТ

Хората работят и имат пари. 

преди 10 минути, _sirena_ написа:

Слушай ме внимателно ....РУСИЯ ПОБЕЖДАВА !    Путин не си е изкарал още оръжията !  Изкара само "Кинжал " да им покаже , че ако реши да воюва само ще го гледат и нищо няма да могат да направят !!!  

А "Кинжала " не е всичко !!! Изненадите тепърва предстоят !   Ако продължават да му вървят по "червената линия"  ще стане доста горещо !  Ще видят глобалните чудовища как за 1 час едновременно гърмят ключови обекти и в сащ и ес - особено базите на нато !  

Ще има такава яка "заря " , че светът ще потъне в хаос !   Така , чеее тези палячовци не ги слушай какво дрънкат ! 

Знам , че ти се иска да гледаш неща , които ти изнасят на избора , ама реалността е друга ! 

кУХИТЕ Лейки , които диктуват на деменцията в сащ не познават нито Русия , нито руският Дух , нито руските възможности !  

Нима си мислиш , че Путин не е очаквал всичко , което му направиха като рестрикции ?   НИМА ? 

Всичко е било планирано отдавна и стана така , както Той пожела !  Вкара чудовищата в капана !  С тяхното сиренце ги изигра !  

Срина им долара , направи им инфлацията , същото направи и за ЕС !  Сега очаква гражданските войни , които ще свършат останалата работа !   

Това лято ще се нагледаш на граждански войни и сваляне на правителства !   

Залогът тук  не е някаква си Украйна !!! Залогът е Свобода или Робство !!!!  

И хората това вече го Осъзнават !  И КОГАТО ГЛАДЪТ И МИЗЕРИЯТА ВЗЕМАТ ВРЪХ ЩЕ ИЗЛЯЗАТ НА УЛИЦАТА И НЯМА ДА МОГАТ ДА БЪДАТ СПРЕНИ !!   Защото гладът е по-силен от тока !!!! 

Умишлено Унищожават ИКОНОМИКИТЕ !!!  ТОВА ОЗНАЧАВА - БЕЗРАБОТИЦА И ГЛАД !!!  

Хората НЯМАТ ИНТЕРЕС ОТ ПОЛИТИКИТЕ НА ПРАВИТЕЛСТВАТА СИ !!! 

ХОРАТА ИСКАТ ДА РАБОТЯТ , ДА ИМАТ ПАРИ , ДА СЕ ХРАНЯТ , ДА ИМАТ СТАНДАРТ И СПОКОЙСТВИЕ !!!

Никой не го интересува на какво си играят големите политически акули !!!

Но вземеш ли им хляба - готви се за ВОЙНА ! 

Мда. Ето ги и резервите на Путин:

Русия се изтегля от Сирия. Путин ''капитулира'' пред Ердоган, за да продължи войната в Украйна

https://offnews.bg/sviat/rusia-se-izteglia-ot-siria-putin-kapitulira-pred-erdogan-za-da-p-776264.html?fbclid=IwAR3Cc8s54EgtPaIjtnw_gHKLpahjSzvlj2qG061a0TJywNtwq9MJ1YoMs24

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Мдааа:

Хората работят и имат пари. 

Я кой па са показал...

4182136.jpg

Иначе веднъж и ти да си прав...

Хората, които работят добре, имат пари.

Ама при теб таксито нон стоп си седи на стоянката и затуй мечтаеш за черно Жони, мда.

преди 12 минути, Реджеп Иведик написа:

Путлер е човек на глобалните чудовища.

Зеленски е против тях.

Много ме разсмя, когато прочетох как си се изказал за наркоманчето🤣

Значи бандеровците в Киев много държат да си върнат Крим и Донбас -за да продължат още да си провеждат АТО там!?  Та това е терор спрямо рускоезично население.   Цяла Европа за сбирщайн на малоумници ли я броите!?     Все ще им дойде акъла... 

преди 2 часа, symanbg написа:

Аз не знам защо им отговаряте на такива. Само гледат да вкарат някой в обяснителен режим 🤐

накъде така с раница под ръка?

https://www.tiktok.com/@t_s_e_t_s_i/video/7075976241530096901?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=6901966573293946374

Като си мъжко чадо, защо не обясни на девойчето, което ре-постваш, каква е числеността на батальон?

Пич, бил ли войник? Това не е и отделение.

И после става - ама то не било компютри, а компоти. Не било "Баба дала на войника", а "Балада за войника".

преди 2 часа, miro20 написа:

Винаги си ми бил ориентир за ситуацията. т.е. реалността винаги е точно наобратно :) 

Рашистите забуксуваха яко в Украйна, нито една от поставените "специални задачи" не е изпълнена, променят си доктрините ежедневно, пропагандните им медии бълват огън и жупел заради провалите си , а  това обяснява и истеричните им простотии за ядрени удари и т.н. Колкото по ярки НЕуспехи имат, толкова по яростна им е реториката :) 

А дори има не малко съобщеия за контранастъпление на  украинската армия.

Гугъл  пък започна блокиране на акаунтите на санционирани депутати от руската госдума

:)

Аз ли съм ти ориентир бе? Че то аз нямам време да изчета всички коментари и много рядко пиша в темата, че и чак ориентир съм ти бил. Руснаците никъде не са буксували, а бавно и методично напредват, и ще постигнат целите си. Да му мислят плъховете, дето са се скрили под земята. Опасявам се, че гадовете от САЩ са взели мерки и за да не ги разкрият пред света, може да активират малка ядрена бомба за да изпарят доказателствата за пъклените им намерения относно химични и биологични оръжия, разработвани под земята на завода. Естествено както винаги ще препишат всичко на руснаците, както го правят до сега с убитите в Буча и навсякъде, където азовци са избивали украинско население. Пък ти си мечтай за украински контранастъпления, няма лошо. Само гледай да не сънуваш отново зелени човечета, че Мая Санду нещо взе да си ги проси. Много важно, блокирали отново руски акаунти. Че те като чуят за руснак и се нахождат по голяма нужда от страх. Де що руска литература на запад се спира, а истериците от яд и страх вече не знаят какво да правят. На Русия не и трябва запада, на запада му трябва Русия, но който слугува на янките ще си носи последствията и както си постила, така ще спи! Русия ще си изгради собствена мрежа и ще я ползва с изтока. Тогава няма да я има либерастката цензура и хората ще научават истината.

преди 1 час, _sirena_ написа:

Кретени , сър 

Абе кретени, ама свободни кретени. Ей го внесоха ни и острият хепатит с "неизвестен" произход по децата. Честита ни свобода.

преди 11 часа, Тhе Monstеr написа:

279088058_3271590206418051_7424734641026

279775376_3271590366418035_7723723607304

279916516_3271590689751336_8621092236965

278978791_3271590873084651_4490679536685

278978791_3271590979751307_6851143830499

278979415_3271590246418047_3618639655947

Малко от красотите на Русия без война.

"Федерална магистрала "Лена" М56 - магистрала от федерално значение Никога-Якутск с дължина 1 163 км.
Асфалтово покритие се предлага само на малки парцели около Тинда, Нерюнгри и Алдана.
Често наричана магистрала Амуро-Якутск"

тове хуманитарния коидор на оон и  зеленски и червения кръст 

Цитат

Тези, които хейтят Празника на Победата, са родени и живеят благодарение на него!.................... Ако можеха и да мислят.............. Но за съжаление не могат!........................ Затова сега са на път да докарат по-мащабно, по-цинично и по-бързо разпространяващо се зло от хитлеровия фашизъм с възхвалата и подкрепата си! .................... Единственият ни шанс е Русия да победи безусловно!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.