Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, absurt написа:

Не ми трябва да ми показваш, а да отговориш на елементарния въпрос.

Е нали ти отговорих вече :lol6:

преди 12 минути, absurt написа:

последно България в западна Европа ли е? Или в югозападна, или в северозападна? 

Елементарен въпрос. 

Нали беше последно ? После ще ме питаш и трети елементарен въпрос. 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

https://narod.bg/2022/05/06/голям-скандал-българия-излъга-света/

ГОЛЯМ СКАНДАЛ: България излъга света – не можем да ремонтираме украинска бойна техника

No shit sherlock.

преди 37 минути, N1K17Y написа:

Абе бате, що говориш, все едно с теб разговарям ? "Казах ти вече" :lol6:

Пиянките днес нямаше ли ги, да те похвалят колко си умен ?

Пак има бъг в софтуера ти, мхм.

Когато ти ме цитираш, значи говориш на мен.

Когато аз те цитирам, значи говоря на теб.

Или сега трябва да уточняваме и какво разбираш под разговор?

А пиянките са твоята компания, забрави ли?

Аз пияници не търпя, нито пък седянки пред блока.

Разберете вече, че да съдите за другите по себе си, не е признак на разум, мда.

Изкуствен, изкуствен, ама все пак трябва поне малко и да е интелект, да му са невиди.

А иначе знаеш, че тази твоя снимка най-много ме кефи, една твоя снимка те описва по-добре от 10 000 твои думи.

Нема ли най-накрая да те заменят с нещо по-актуално или модерно, както харесваш да казваш ти.

Само да не вземат да решат, че е по-изгодно направо да те бракуват, тцъ, тцъ, тцъ.

преди 8 минути, absurt написа:

Така, почваш пак с курвенските номера. Продължавай, ти толкова си можеш. Когато се омажеш до шия, да се държиш като пълен дебил. TCGOZ.gif.6546c150d1178f682336379e9682f4d1.gif

Това всички, освен ПростоКиро и подлогите му го знаехме. Сега и светът го научи, но и там не всички са дебили, та едва ли са повярвали на изхвърлянето.....

Ама наистина се жегна от "дребната ми душица" :) 

Успокой се малко, че пак ще те баннат. 

Така , да видим още новини !!!

"Определено да си бежанец от Украйна в България си е далавера, споделя украински шофьор на автобус, който случайно засякохме на българо-румънската граница, автобусът беше пълен с хора, но посоката на пътуване му беше Украйна. На нашия въпрос, дали се прибират в Украйна неговите пътници, той отговори положително, но добави, ще се върна в Слънчев Бряг, след няколко дена, защото има други украинци, които искат да дойдат да почиват безплатно на вашето море.
Виждайки изненадата ни, шофьорът започна да се смее и да ни пита, ама вие не знаете ли? Сега на най-голяма далавера са всички онези украинци, които се пишат бежанци в България, идват за по месец, настаняват ги безплатно в хотели, хранят ги, а накрая дори им превеждат по 380 лв. в банковата сметка заради факта, че са си починали добре.
Зададохме въпроса:
– Но как, нали се води, война? Нали бягат хора?
При, което шофьорът на украинския автобус просто ни помоли да проследим трафика на украинските автобуси към Украйна и обратно през последните две седмици, ще видите как се прибират пълни и се връщат пълни."

Значи се въртят едни пари , краде се здраво и едни хитри укри идват на безплатна почивка по черноморието ни в статут на "бежанци" ?!  
И това всичкото сигурно не се знае , обаче се мълчи , щото и вълкът сит и агнето цяло - Вечна Памет на овчаря ! 
"Овчарят " е Българският Народ !!!  Народът , който опъва каиша под напора на инфлации и сметки , които му докараха същите онези вълци , които сега лапат едни пари за бежанци , които само си карат безплатната почивка на морето !
А едни други ги оплакват в тази тема и вият като хиени на пълнолуние да ги защитават ! 
Е , как да не ги пребиеш сега ? Как ? 

Значи бандеровците в Киев много държат да си върнат Крим и Донбас -за да продължат още да си провеждат АТО там!?  Та това е терор спрямо рускоезично население.   Цяла Европа за сбирщайн на малоумници ли я броите!?     Все ще им дойде акъла... 

преди 40 минути, symanbg написа:

https://narod.bg/2022/05/06/голям-скандал-българия-излъга-света/

ГОЛЯМ СКАНДАЛ: България излъга света – не можем да ремонтираме украинска бойна техника

No shit sherlock.

Разбира се че можем. Имаме няколко големи военни завода и няколко десетки малки.

преди 2 часа, herkules2 написа:

Кръволоци са ордите-бандеровци, а зеленият жабокъркел не спря да се блещи......ДАЙТЕ НИ ОРЪЖИЕЕЕЕЕЕ! Колкото и да се блещи, като настъпана крастава жаба, и всичкото оръжие на света да му дадат, нищо не може да направи срещу Русия. Скоро очите му ще изкочат, защото го чака отмъщение. Украйна повече няма да просъществува и толкоз. Русия ще освободи народа там и това ще послужи за урок на задокеанските говнари, да не си врат гагата където не им е работата. А след Украйна да се готви натовска Европа. Всяка натовска гадост ще им се връща тъпкано! Моля се само на нас да ни се размине. 80% от българите са за Русия, нищо че и при нас американците си сложиха марионетно правителство, а Сорос окраде и обра с НПО-тата си де що можеше да се плячкоса, с просташка пропаганда, променяйки и законите ни!

Винаги си ми бил ориентир за ситуацията. т.е. реалността винаги е точно наобратно :) 

Рашистите забуксуваха яко в Украйна, нито една от поставените "специални задачи" не е изпълнена, променят си доктрините ежедневно, пропагандните им медии бълват огън и жупел заради провалите си , а  това обяснява и истеричните им простотии за ядрени удари и т.н. Колкото по ярки НЕуспехи имат, толкова по яростна им е реториката :) 

А дори има не малко съобщеия за контранастъпление на  украинската армия.

Гугъл  пък започна блокиране на акаунтите на санционирани депутати от руската госдума

:)

Цитат

😂 Google начал блокировать личные аккаунты депутатов Госдумы, попавших под санкции. Депутатка от КПРФ Нина Останина теперь не может (https://ria.ru/20220508/blokirovka-1787531264.html) зайти в свою почту, ее канал в YouTube удален

Останина поддержала «спецоперацию», инициировала обращение к Путину о признании «ДНР» и «ЛНР», писала доносы и говорила о возврате смертной казни.

Еще заблочены аккаунты единороссов Марии Бутиной, Евгения Федорова и депутата от КПРФ Михаила Матвеева.

преди 5 минути, Тhе Monstеr написа:

Разбира се че можем. Имаме няколко големи военни завода и няколко десетки малки.

Ти прочете ли статията , бре ? М ? Пак бръщолевиш глупости 

За радулчо всичко може , бе !!!  Военните заводи тракат - произвеждат танкове , калашници , поправяме космически совалки , ядрени оръжия - сичко правим в теа заводи !  По желание на клиента !  Даже и срещу каса бира мое и да почерпим торба с патрони !  

Аз не знам защо им отговаряте на такива. Само гледат да вкарат някой в обяснителен режим 🤐

накъде така с раница под ръка?

https://www.tiktok.com/@t_s_e_t_s_i/video/7075976241530096901?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=6901966573293946374

преди 3 часа, absurt написа:

Не намесвай Левски, ръкоделев! Левски би резнал собственоръчно тиквата на доносника. Камо ли да му дава трибуна и да сакнкционира опонентите му- на доносника, опонентите. Защо, доносниците, много обичате да говорите за Левски, не мога да разбера?

Да, може да съм дребнава, че не искам да ми пращаш клипчета на които мастурбираш и да ме приканваш да се присъединя. Може да съм дребнава и кисела, че хихикайки ми обещаваш да ме светнеш за какво са използвали вибраторите, което ме отвращава. Но, такава съм с чекиджиите, които се завират в политическа тема, за да обслужват извратените си щения.

ПП. Дама съм със стойностните мъже, с простаците не съм. С мастурбаторите на обществени места- хептен.TCGOZ.gif.a737b71db56675c2c11a1a44cb9a096b.gif

Кой пък ти е пращал покани или клипчета бре :) :)   :)  

Та нали заради тези истериикоито демонстрираш и в момента, постоянните ти нервни офтопици и нападки / не само към мен/  са причината да ти припомня историята на вибраторите и най вече КАК са били измислени и за лечение на какво :)

Всеки път демонстрираш и доказваш че именно такова лечение ти трябва :) 

Виж, даже и филм имало :) 

https://dariknews.bg/novini/liubopitno/film-razkazva-istoriqta-na-vibratora-776758

https://www.edna.bg/svobodno-vreme/isteriia-na-vibratora-4637378

А в маструбирането няма нищо лошо, ако го споменаваш като нещо лошо или обидно .

Бих казал обратното - тези които не го правят или не са го правили никога, са именно болни и дефектни. Или фригидни . ама то и последното е проблем . :hush:

преди 5 минути, symanbg написа:

Аз не знам защо им отговаряте на такива. Само гледат да вкарат някой в обяснителен режим 🤐

Като му видя малоумните градусови писаници и не мога да се спра да не го шибна :lock:

преди 8 минути, _sirena_ написа:

За радулчо всичко може , бе !!!  Военните заводи тракат - произвеждат танкове , калашници , поправяме космически совалки , ядрени оръжия - сичко правим в теа заводи !  По желание на клиента !  Даже и срещу каса бира мое и да почерпим торба с патрони !  

Това не е статия, защото това не е медия. Това е кенеф, където всеки шапшал, може да си плямпосва всевъзможни измишльотини. И само най- големите шарандели му викат "инфо".

преди 3 часа, HasXXX83 написа:

Бил съм в  Одеса,Сочи,Ялта, Киев и други градове но са в Грузия!
Велика страна!Поклон!

:giggle1::lol6:

преди 2 минути, Тhе Monstеr написа:

Това не е статия, защото това не е медия. Това е кенеф, където всеки шапшал, може да си плямпосва всевъзможни измишльотини. И само най- големите шарандели му викат "инфо".

И ти като един виден шапшал реши да се изходиш в кенефа , а ? 

Плямпайки личните си измишльотини на двата бръмбара , населяващи горната част на шията ти ? 

преди 2 минути, _sirena_ написа:

Като му видя малоумните градусови писаници и не мога да се спра да не го шибна :lock:

Ми отговаряй на умните русороби де, що все на малоумния? Не става а? Това са най- скучните хора и животни на планетата. 😆

току-що, _sirena_ написа:

Никога не се изхождам извън кенефа. За разлика от русфилската паплач, която ака навсякъде.

преди 3 минути, _sirena_ написа:

Плямпайки личните си измишльотини на двата бръмбара , населяващи горната част на шията ти ? 

Глей са !

И цалувай ръка.

Това е истината.

преди 4 минути, Тhе Monstеr написа:

Ми отговаряй на умните русороби де, що все на малоумния? Не става а? Това са най- скучните хора и животни на планетата. 😆

Дразниш ми сетивата и затова идвам да те шиб@м  с камшика !!! 

Другите не ме дразнят !  Само като прочета твоите простотии и очите ми стават червени и почвам да мятам искри и огън и трябва да те заръфам !!! Не МОЖЕ !!!!  Толкова силно може да ме подразни само мазната муцуна на Шваб и Гейтс......

276107009_1011209439828669_2877626121834010934_n.jpg

преди 1 час, N1K17Y написа:

Ама наистина се жегна от "дребната ми душица" :) 

Успокой се малко, че пак ще те баннат. 

Не и се връзвай. Толкова си може. 

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

Глей са !

И цалувай ръка.

Това е истината.

Даже няма да го отворя ...некъв папагал дрънчи пропаганда 

преди 30 минути, _sirena_ написа:

Тази статия е пълен та**к. Каква Полша, каква Унгария? Пътят е през Румъния.

преди 5 минути, _sirena_ написа:

Даже няма да го отворя ...некъв папагал дрънчи пропаганда 

Капитан първи ранг от военноморските сили на САЩ.

Няма пропаганда, познават се с водещия. Разговорът е приятелски.

преди 27 минути, miro20 написа:

А в маструбирането няма нищо лошо, ако го споменаваш като нещо лошо или обидно .

Бих казал обратното - тези които не го правят или не са го правили никога, са именно болни и дефектни. Или фригидни . ама то и последното е проблем . :hush:

Тези твои глупости и те ли са свързани с темата за Украйна?   Поне да се беше оженил и да очакваше внучета... 

на 6.05.2022 г. в 17:08, Реджеп Иведик написа:

Касапина Путлер щели да го режат от рак след 9 ти май.

Може да фърли топа на масата

Кого ще турят не се знае.

Има и такъв вариант... не че нещо ...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.