Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, _sirena_ написа:

Гледай комикси и заспивай !

а ти си гледай пациентите

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 58 минути, Hristo52 написа:

Според един съмнителен тролски сайт, вероятно платена подлога на някой...вероятно нашето мило правителство, или американските смърдящи подлоги от посолството:

Сводка: ВСУ преминават в контранастъпление, на Змийския остров е свален хеликоптер с десантчици ВИДЕО

Е да, ама не! Опитите за настъпление при Изюм са спрени. Опитите да превземат Змийския остров са  осуетени. Загубили са два самолета, хеликоптери и един десантен съд...

Върви да искаш бакшиши! Ресторантьора! :lol6:Отворил ресторант ама му спрели тока, та пропаднал! Та решил да стане стотинкаджия! :giggle1: Бегай в Америка, че те търсят. Не си платил нещо! :lol6:

И защо? Тука ми е добре. Ток не са ми спирали. Тока си го плащам - колкото реша (има си начни). Даже и данъци плащам на територията ви - естествено, по моя преценак

преди 39 минути, miro20 написа:

Ако бях показал врязването на самолети в .....и в Пентагона 

Това никой не може да го покаже ;)

Not even God!

на 6.05.2022 г. в 13:25, A.com написа:

Змийския остров, втора серия.

След като преди дни украинците унищожиха Страла и ЗСУ-23, руснаците са закарали ТОР.

Я дай по добре кадрите от уж руския деснат там с Ми-8, дето е сниман от байрактар.... :newspaper: :whist:

Там е идеално видно че унищожават опитващите да десантират укропи, с хеликоптери 3 броя, унищожени, катера, 1 унищоженм останалите бягащи обратно към Одеса, 1 СУ -24 , 1 СУ-27, няколко от същите байрактара ...

Като цяло, добър капан устроен от руснаците на опитващите да си направят ПР укропи от салорайха :hush:  ... 

П.С Явно още вярваш в приказки нали, като руснаци опитващи се да десантират на остров който овладяха още в началото ... сказачнико лековерен с претенции за информираност и интелект ...

преди 3 минути, _sirena_ написа:

Стига си бълнувал бе .... лягай да спиш !  

Нищо подобно не се случва !  Ама в твоята глава -"Путин може и да е най- великия мафиот, но като политик е обикновен милиционер." !!

Гледай комикси и заспивай !

Милиционера е до там.

Виж да се направиш че работиш малко, че ще започнат съмнения дали си заработваш заплатата... От бюджета.

на 7.05.2022 г. в 23:33, miro20 написа:

Лъжа. Отново рашистките опорки "къде бяхте 8 години"

Ехооо цитирах ти статистика за последната година по назад.

-----------------------------------

Пак заради Путлер и неговата война и геноцид срещу украинците.

Проблема на Путлер е че всичко което предоставяше бяха тотални фейкове , дезинформация и лъжи .

------------------------------------

Опорката ви че всичко е заради "натиска от НАТО "   тотално издиша ако все пак прочетете от колко време Путлер се е готвил за тази инвазия.

https://ru.krymr.com/a/krym-2014-rossiya-okkupatsiya/31111879.html

Отново, и отново, и отново укропска пропаганда. 

Фейкомет от най-чист вид, който си мисли че ако повтори една и съща лъжа десетнайсе хиляди пъти, тя ще се превърне в истина. Ми не!!! Няма такъв шанс.  

на 6.05.2022 г. в 13:40, NewRedDragon написа:

И защо трябва да чета простотиите на група плебеи с промити мозъци? Нямя вече русия за вас - точка. Ще страдате много за напред

Ба си копърката напреднала значи, фасoини до небето раздава мангича :D 

преди 3 минути, Тhе Monstеr написа:

Милиционера е до там.

Виж да се направиш че работиш малко, че ще започнат съмнения дали си заработваш заплатата... От бюджета.

Не позна !  У дома съм и мисля да се приспивам 

преди 11 минути, Без умствен капацитет написа:

а ти си гледай пациентите

Когато почивам - вие сте ми пациентите ! :D

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Отново, и отново, и отново укропска пропаганда. 

Фейкомет от най-чист вид, който си мисли че ако повтори една и съща лъжа десетнайсе хиляди пъти, тя ще се превърне в истина. Ми не!!! Няма такъв шанс.  

И аз това ви обяснявам, ама вие НАТО, НАТО, НАТО...

на 6.05.2022 г. в 14:39, NewRedDragon написа:

А междувременно украинската армия май е направила зрелищна демонстрация срещу остров Змеиный - накарали са с черна магия руски моряк да хвърли фас по още един корабль и той горял като факла.

Ахам, и един мормот е завивал шоколад там също така....:whist:

Укропите обичат да пускат партенки за лекомислени индивиди, и за платен сороспии ... мхм

преди 11 минути, NewRedDragon написа:

И защо? Тука ми е добре. Ток не са ми спирали. Тока си го плащам - колкото реша (има си начни). Даже и данъци плащам на територията ви - естествено, по моя преценак

Викаш всичко мое да платиш, сал едно черно Жони нимойш и само мечтайш за него.

Бегай търси кирии, че мое пак да спрат нета.

на 6.05.2022 г. в 18:30, NewRedDragon написа:

Между другото. в с. Аврамов (полигона Ново Село), до часове пристигна  рота  от Ирландския кралски полк на Британската армия!

Кеф - ще вдигнат заявките!

Само да не вземат да дигат  ирландските си килтове че ще стане страшно  миризливо тогава чак до Сливен   :biggrin:

:offtopic_s:

Мина ми днес пред очите един пост, посветен на разликата между ирония, сарказъм и (просташки) подигравки.Авторът, разбира се, имаше предвид, че неговото е "ирония", а виж...подобната по форма "ирония" и "сарказъм", ама на другите спрямо него...е непростима простащина...

Доста чета ФБ...Забелязал съм следното правило...когато някой с претенции нарича другия(другите) "олигрофрен, тъпак, нещастник" и т.н. това е, според него, разбира се, ирония, не обида....Сарказъм пък е, когато той обяснява на опонента, че е гнил плод на социализма например, недоучил, с капаци на очите...сложи си очилата, можеш ли да четеш, бе-е-е?...Обаче когато спрямо него се употребяват такива изрази, това е простащина...

Два примера...

Ако кажа "Как мое да си толко тъп, бе, нещастник? В четвърти клас ли те изгониха от училището за бавноразвиващи?!", това е ирония.

Ако прибавя към горните две изречения фразата..."да ти еб@ майк@та тъпа" става сарказъм...

Прочее, нека не забравяме, че по нашите ширини от Освобождението насам се почита най-вече "огненото перо"...да изригва огън и жупел, значи!...То именно направи едно необразовано овчарче ненадминат кумир на българската журналистика...И председател на народното събрание...

Съгласете се, че не може и дума да става за сравнение между въздействието на фразата "Бих искал да Ви обърна внимание, че нещата, за които говорите, не почиват на никаква научна основа" и същото по съдържание, но пък огнено "Кви глупости плещиш, ве, суек?!Кумо мацаш ти очити с чернъ боя, а?!На шейнатаъ искаш да ма къчиш, а?!...Не си пузнал!"...

Или...Сравнете "Държа да Ви предупредя, че вероятно ще си платите за..." със огненото "Ей ся ти ибах майкътъ, тулуп нещастен!"...

Къде ти?!... Какво изниква в съзнанието на читателя?!Някакъв... пигмей... смутолевя гузно разни усукани неясни изречения...докато от другата страна се изправя юнак, видимо произлязъл от недрата на народа...решителен,смел...не цепи басма никому..."Стига приказки-и-и-и! Лозето не ще молитва, а мотика", нали?...Друг е въпросът какви бели може да направи един решителен здрав човек на едно лозе само с една мотика...

на 6.05.2022 г. в 19:30, A.com написа:

Този ли?

1836159051_.jpg.69a64eb21cf12193607aaed5316e6ba7.jpg

Това да не си го взел от фейса, там обичат да присвояват уж някакви фейкови цитати към известни личности....

Но какво се учудвам, сороспийските вярвания винаги са почвали с изопачавания и фалшификации :newspaper:

на 6.05.2022 г. в 19:45, BANKATA написа:

Типичен българин който разбира от всичко.

Кой го казва само..  :biggrin:

Охоо, трюдо и то се било отбило до зеленскийййй.  Не се казва какво са правели когато са били насаме, но резултатът е още военна помощ от канада. Ама кво ли пък може да правят два трансжендера на саме, със сигурност не са правели деца. Ама не е казано, че не са се опитвали. 

на 7.05.2022 г. в 5:43, Реджеп Иведик написа:

То се очакваше. Няма русофил, който да говори руски. Тодор е изключение, което потвърждава правилото. За това ни дразни, като почне да мънка.

Украинските въоръжени сили получават ракети с далекобойност до 500 километра. Начи кръволока Гиркин правилно се опасява за Керченския мост. Да видим тогава фейкометите какво ще измислят. Някой строител от ремонтните бригади си истървал кирката и моста се сринал.

Айде пак мокрите мечти на укропитеците от салорейха :D ...  

на 7.05.2022 г. в 9:21, miro20 написа:

А сериозно казано ... Чудя се има ли разлика между ислямистите дето унищожаваха историческипаметници в Сирия и рашистките окупатори ?

Навярно визираше укропитеците дето унищожават паметници исторически и хамериканските подопечени и ученици в някои страни от близкия изток нали? :whist: :hush:

преди 43 минути, miro20 написа:

Ох, забравих че цитати на руски не панимаете

Всъщност, ти ,си от малкото тук, които  не разбират  добре руския .Владеенето ти е на начално ниво.В противен случай не би допускал някои грешки от този вид.Цитирал си следният израз

преди 50 минути, miro20 написа:

Российские военные получили господство в воздухе над всей территорией Украины

Който се превежда така:

Руските военни са получили господство във въздуха над цялата територия на Украйна.

Докато, ти, го превеждаш крайно неправилно.

преди 54 минути, miro20 написа:

как са унищожили всички украински въздушни сили

Но с общи усилия, предполагам, ще успеем да те научим.

на 7.05.2022 г. в 20:20, miro20 написа:

хаха пак те хванах в крачка. Ами доцитирай ми целия пост де :

Хората не смеят да излизат от мазетата, трола ми говори за "що не са ги търсили" ...

Ало балоните.. я си излязъл я са те разстреляли  като куче рашистите. То повечето така и са избити де. А много и в мазетата. Вързани и с курум в тила.

Но това не ти пречи да се гавриш с измишльотините си .

И не са 20 човека, а всеки ден намират по нов масов гроб.

Последно споменаха за Буча - 900 . А в околните села и повече.

Не те ли е срам малко ? Въобще осъзнаваш ли че не говориш за фенове на Левски и Лудогорец, а се подиграваш с хиляди загинали хора и затрити села и градове ?

Някаква извратеност усещам в такива като вас...  И не си само ти де.

Айде пак фейкопада, сега и хиляди ще ги изкарат :D 

Ба си, тези руснаци ъолкова да избият, а укропския кмет да не знае чак докато не му кажат на 4-тия ден за това :D 

ООН комисията разследваща също.... само укропо сороспийските пропагандатори в Бг и сие, най добре знаят :newspaper:

преди 16 часа, BANKATA написа:

Едно добро дело не оневинява едно лошо.

Ха-ха-ха. Я се разбери сам със себе си, защото другото ти "аз" казва:

на 24.03.2022 г. в 14:27, BANKATA написа:

Зависи за кое точно питаш. За някои ги оправдавам за други не. За Сърбия, Ирак 1, Афганистан ги одобрявам, за Ирак 2 не, за Куба не

Къде ще сравняваш войната в Сърбия с тази в Украйна. Я виж колко цивилни и военни жертви е имало тогава.

Как може да сравняваш Сребреница с Донбас.

Как това се вързва със сегашното ти твърдение, че доброто не оневинява лошото? Защо подкрепяш Кравария, въпреки че дори и според теб е извършвала и лоши дела?

на 7.05.2022 г. в 20:36, BANKATA написа:

Колко руснаци бяха убити преди анексията на Крим?

Искаш да кажеш колко украински руснака бяха убити навярно, но за седераст това навярно няма никакво значение, все руснак .... мхм

преди 1 час, Banesc написа:

има много общо

50 % да бяхте като  киро брейка  и щяхте да не сте в мизерията 

киро  бачка за единиците като мен :coins:

Не знам какво ти носи, но ръси популизъм повече от Сидеров и Костадинов. Пореден арогантен простак. Но кой съм аз, че да преча на "мечтите"

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Ха-ха-ха. Я се разбери сам със себе си, защото другото ти "аз" казва:

Как това се вързва със сегашното ти твърдение, че доброто не оневинява лошото? Защо подкрепяш Кравария, въпреки че дори и според теб е извършвала и лоши дела?

Подкрепям ги защото в момента не вършат нищо лошо. Изпълняват си поетите ангажименти към будапещенският меморандум. И помагат на Украйна да се защити.

Това съм го писал няколко пъти и много добре го знаеш.

А че не го приемаш не е мой проблем.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.