Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 часа, Hristo52 написа:

Командирът на морските пехотинци в "Азовстал" с разтърсващ апел към "висшите сили" за незабавна евакуация.

Ти да видиш нациста за какво говори за "човешкия цинизъм". Трима военни били умрели! 

А вие къде бяхте тръгнали а сволач? Да не би да бяхте тръгнали на сватба, а не да убивате и унищожавате а? Вашата м@м@@!!!

"тръгнали " са да си защитават Родината от рашистките новофашисти ,  бре умньо . Срещу тези които сриват градове и села , които избиват цивилни , разстрелват в масови гробове и в упор с вързани ръце в мазета.

Комунета няма как да разберат какво е Родина. За националнокастрираните като вас няма Родина, нито религия. Има само Интернационал  и победа на цоциализма в целия свят.

Че и псува комунето му неден . Възрожденците се въртят в гробовете си ако ви гледат такива мизерабъли от горе някъде... :getout:

преди 6 часа, Реджеп Иведик написа:

Рашистите ли пазят човешкия живот ?

Аз казах ли ви бе ???

Кръволоците на Касапина Путлер нахлули от чисто человеколюбие...

Нашите чугуни единствено разпадането на Русия може да ги приведе в чувство.

Какво нещо е промивката на мозъци. Ето един пример как дори по видеочат роднина на една жена от Иркутск не вярва на мащабите на войната в Украйна и какво реално извършват рашистките войски

Казва че се е напила и е наложила "фон" на видеото

Цитат

"Я с ней разговаривала по видеосвязи. Хотела, чтобы она услышала взрывы. Я ей даже показывала через окно, как заправка горит, как снаряд в дом попал, авиацию. А она сказала, что я это фоном наложила. Что я пьяная и все выдумала", – вспоминает Виктория.

https://www.currenttime.tv/a/moya-tetya-iz-irkutska-skazala-chto-ya-pyanaya-i-vse-vydumala/31837698.html

Хайде, тая в Иркутск е под похлупака на безпрецедентната тотална  рашистката цензура и  масирана едностранна фейк пропаганда , ами нашите тукашни рашисти при толкова свободна информация /включително и руска/ да са с толквоа промити мозъци... аз не мога да си го обясня.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 часа, N1K17Y написа:

Тоя директно си написал, че от дете му промили мозъка да харесва Русия, русоробите си мислят, че казал нещо много умно и се отбелязват да му харесват коментара :wors:

Велик си ей. 

Ето това е истината аз съм за отбора на велика Русия и няма да се откажа.
От това излиза, че още отпИленаче са ти промивали мозъка да харесваш Украйна.
Със сигурност си имал свастики на пелените.Аман от джендъри!
Айде бегай да помагаш на Зелето, оти парламента рапартува пред НАТО!

преди 1 минута, HasXXX83 написа:

аз съм за отбора на велика Русия и няма да се откажа

"отбора" ??? :angry::getout:

Според теб войната е игра с отбори ??

преди 1 час, ДзВяРа! написа:

Дупедавеца е гласът на НАРОДА. Ние го избрахме, макар че аз не гласувах за него, сега каквото каже той, това е.

Както са го избрали,така и се сваля.
Слава на Русия!

преди 2 минути, miro20 написа:

"отбора" ??? :angry::getout:

Според теб войната е игра с отбори ??

Прост, ама прост отговор за да вдянат дадох с аналогия за отборите.
А за умните -АЗ СЪМ ЗА БРАТСКА РУСИЯ! защото защитава своя народ включая и българите живеещи там.Доста време чака Путин,но укрите не разбраха, защото фитила бе НАТО.Заради тях всичко в Германия се вдигна, да не говорим за България!

преди 22 минути, miro20 написа:

Левски , който мечтаеше за близка с европейските народи, България, се върти в гроба си ... където и да е той...

Толкова злоба простащина, и то от дама, рядко може да е види тук.

Е, конкурирате се с оная конспираторка сирена/инанна  ... един дол дренки сте... джанки... кисели и дребнави  :)

И най вече изключително кухи откъм съдържание.

Неслучайно такива са основния електорат на червено/съветската утопична фейк пропаганда.

Не намесвай Левски, ръкоделев! Левски би резнал собственоръчно тиквата на доносника. Камо ли да му дава трибуна и да сакнкционира опонентите му- на доносника, опонентите. Защо, доносниците, много обичате да говорите за Левски, не мога да разбера?

Да, може да съм дребнава, че не искам да ми пращаш клипчета на които мастурбираш и да ме приканваш да се присъединя. Може да съм дребнава и кисела, че хихикайки ми обещаваш да ме светнеш за какво са използвали вибраторите, което ме отвращава. Но, такава съм с чекиджиите, които се завират в политическа тема, за да обслужват извратените си щения.

ПП. Дама съм със стойностните мъже, с простаците не съм. С мастурбаторите на обществени места- хептен.TCGOZ.gif.a737b71db56675c2c11a1a44cb9a096b.gif

преди 16 минути, HasXXX83 написа:

-АЗ СЪМ ЗА БРАТСКА РУСИЯ!

но никога не си ходил там, въпреки че границите ни не са затворени

Абе защо забелязвам, че толкова млади неуки и неинформирани са натовските тролове.
Губим си времето да им обясняваме колко велика е Русия!

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

но никога не си ходил там, въпреки че границите ни не са затворени

Бил съм в  Одеса,Сочи,Ялта, Киев и други градове но са в Грузия!
Велика страна!Поклон!

преди 4 минути, HasXXX83 написа:

Абе защо забелязвам, че толкова млади неуки и неинформирани са натовските тролове.

Се пак сме в страната на неграмотните дипломирани. Нормално.

преди 7 минути, HasXXX83 написа:

Бил съм в  Одеса,Сочи,Ялта, Киев и други градове но са в Грузия!
Велика страна!Поклон!

и купи ли си имот там- или само отиде замалко и се върна при лошите - стана ли поне бежанец там, виж украинците като не им харесва там идват тук и си взимат имоти

току-що, Без умствен капацитет написа:

и купи ли си имот там- или само отиде замалко и се върна при лошите - стана ли поне бежанец там, биж украинците като не им харесва там идват тук и си взимат имоти

А ти ходил ли си на запад от Сърбия?

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

и купи ли си имот там- или само отиде замалко и се върна при лошите - стана ли поне бежанец там, виж украинците като не им харесва там идват тук и си взимат имоти

Тая тъпа логика, не ти ли стана неудобно да я пробутваш? Ти защо седиш тук? Защо не си купи имот на запад, че и зад океана? Само щото не можеш да пишеш грамотно и там ще си пак никой?

току-що, absurt написа:

Ти защо седиш тук? Защо не си купи имот на запад, че и зад океана? Само щото не можеш да пишеш грамотно и там ще си пак никой?

не - тук ми харесва

преди 19 минути, HasXXX83 написа:

Не забелязваш а е точно това, което мислиш. Я го вземи за "преглед" тоя Миро20. Още от 2001 година се бори по сайтове и форуми  за да постигне първо място , или тъй нареченият "ГУРУ" в разделите за политика. Завършил в Русия, руският му е като майчиния език - колко нещо е изписал и в този форум от 2010 година насам. Не е нужно да си ти гуру - то, защото той се обижда много люто на това. Реджеп беше го поставил на тясно преди 2-3 години и таман да изгуби прозвището си, се отказа да му опонира. И правилно направи човека. Отстъпи му го, щото то се вижда и отстрани. Да си купиш компютър, да пишеш и копираш снимки и статии от вред по интернет и да се бориш за такава титла - не е лесна работа. Иначе се слави и с това, че е инженер човека. Дамата от по горният пост много точно го е обрисувала и трябва да е напълно сигурна че тук напълно се е доказал като истински чекиджия. Няма ни една негова тема, в която да са изпъкнали инженерните му способности, придобити от следването му в Русиа. Или с две приказки:

Инженер, между политиците и политик, между инженерите   Форумът е горд с неговите изяви и постове.

преди 10 минути, Без умствен капацитет написа:

не - тук ми харесва

Туй е щото не си ходил другаде...

преди 13 минути, andiay написа:

А ти ходил ли си на запад от Сърбия?

Не може да излезе от рамките на страната, защото го спират на границата за проверка. Вълната по него пречи на митничарите да му направят проверка.

Берлин забранява знамената на Украйна, посланик Мелник избухва в гняв

Берлин забранява знамената на Украйна, посланик Мелник избухва в гняв

Андрий Мелник, посланик на Украйна в Берлин 

Тъй като берлинската полиция очаква "много чувствителна рискова ситуация", тя не иска да допусне украински и руски знамена на възпоменателните събития за края на Втората световна война. Украинският посланик е вбесен, съобщава RTL.

Украинският посланик Андрий Мелник призова берлинската полиция да отмени условията, наложени за провеждането на събитията. Те включват забрана за издигане на руски и украински знамена на територията на музея или в близост до 15 мемориала и паметника.

В петък вечерта Мелник написа в Twitter: "Уважаеми управляващ кмет Франциска Гифи, това скандално решение на берлинската полиция трябва да бъде ОТМЕНЕНО." Това е шамар за Украйна и шамар за украинския народ.

Берлинският сенат вече защити мерките. "Основната идея е, че честването на 8 и 9 май 1945 г., а с това и на освобождението на Германия от националсоциализма, трябва да бъде ясно разграничено от ситуацията през май 2022 г.", обяви Департаментът по вътрешни работи на Сената. Важно е да се "предотврати всякаква конфронтация" на мемориалните места, които са в памет на руските и украинските жертви.

Забраната на знамената не е единственото изискване, тъй като полицията се опасява от "много чувствителна ситуация на заплаха" заради войната в Украйна. Униформите или части от тях, както и маршовете и военните песни също са забранени. Символът Z също не може да се показва. Буквата се използва от поддръжниците на Русия и означава "za pobedu" ("За победа"). 

Берлинската полиция ще придружава планираните демонстрации и възпоменателни събития с голям контингент. Според говорител по улиците на града ще работят общо около 3400 полицейски служители. 

преди 16 минути, Без умствен капацитет написа:

А, да предположиш, че и на другите им харесва, можеш ли или ти е трудно? 

Руската армия превзе град Попасна в Източна Украйна

Руската армия превзе град Попасна в Източна Украйна

Украинските войски се изтеглиха от източноукраинския град Попасна, съобщи областният управител на Луганска област Серхий Хайдай и по този начин потвърди по-ранни съобщения, че населеното място е превзето, предаде Ройтерс.

Пред украинската телевизия Хайдай заяви, че украинските войски са се изтеглили, за да заемат по-укрепени позиции и добави: "Там всичко е разрушено".

По-рано днес лидерът на руската република Чечения Рамзан Кадиров обяви, че войските му са установили са установили контрол над по-голямата част от Попасна.

Миналия месец руските сили започнаха нова офанзива по източния фланг на Украйна. Едни от най-ожесточените нападения и обстрели бяха именно в района на град Попасна, който се намира в Луганска област.

преди 6 минути, Kolev72 написа:

Не може да излезе от рамките на страната, защото го спират на границата за проверка. Вълната по него пречи на митничарите да му направят проверка.

:Dда аз имам забрана от съда

преди 2 минути, absurt написа:

А, да предположиш, че и на другите им харесва, можеш ли или ти е трудно? 

но другите казват че там е по хубаво, не аз

току-що, Без умствен капацитет написа:

Мда, да изкараш идно "животну" зад граница е доста сложен процес, а за некои "жувотни" напрао невъзможин.

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

Може и да е вярно, това което си написал. Но да не ти пука. Тук имаш право на всякаква "свобода", но ще е  - до време.

но другите казват че там е по хубаво, не аз

Аха,  харесва ти нивото на гумените глави. 

преди 2 минути, absurt написа:

Аха,  харесва ти нивото на гумените глави. 

По е добре между гумени глави да има и една овча - за да се откроява стадото.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.