Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за ЕВРО 2008 в Австрия и Швейцария

Кой ще победи на финала? 43 гласували потребители

1. 1. За кого ще викате на финала?

• Германия
      36%
      15
    • Испания
      63%
      26

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Вива Еспаня!!! Торес - президент! Вия - премиер! Изкефих се гадните швеци как глътнаха вода накрая! biggrin.gif

• Отговори 746
  • Прегледи 63,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Вива Еспаня!!! Торес - президент! Вия - премиер! Изкефих се гадните швеци как глътнаха вода накрая! biggrin.gif

И аз така...Нека им на шведите! laugh.gif

Изкефих се ,като ги биха.Накрая виках все едно са българите biggrin.gif

Хахаха, радвайте се, че другите ги бият. Нас нали ни мачкат винаги.

Радвам се за Русия.

Редактирано от ostavime (преглед на промените)

Браво на братушкитееее

Много добра и красива игра показаха :) . Много добро впечатление ми направиха Павлюченко и Зирянов.

за гърция: Нааа...

Изкефих се ,като ги биха.Накрая виках все едно са българите biggrin.gif

и аз така biggrin.gif

Редактирано от Molester (преглед на промените)

И аз съм за чехите, но ми се гледат и майсторски дузпи...

Нема такъв мач!

Най-якият мач на Европейското...нямам думи

И според мен най-якия мач досега. Няма друг такъв отбор. Падат с 1-0 после обръщат 2-1, падат с 2-0 обръщат 3-2. Аплодисменти за комшиите :wors::):clap:

Tурция са ми най- антипатичният отбор на това първенство. Мразя отбори с късмет.

Евала на комшиите, че не се предадоха до края, но нито в този мач, нито в предишния заслужаваха да спечелят. Просто няма такъв късмет в два поредни мача. Още ми е трудно да повярвам.

Редактирано от windowpane (преглед на промените)

Tурция са ми най- антипатичният отбор на това първенство. Мразя отбори с късмет.

Евала на комшиите, че не се предадоха до края, но нито в този мач, нито в предишния заслужаваха да спечелят. Просто няма такъв късмет в два поредни мача. Още ми е трудно да повярвам.

те така и ще станат европейски шампиони...

само гледай...

Е тва не беше хубаво изказване.3 гола не са късмет,особено след тая игра...

А '94-та не бяхме ли ние късметлийте?

Ако Чех не беше подарил топката при втория гол, то сега комшиите щяха да се носят към Босфора. Но това е играта, в която обикновено фатално грешат най-добрите.

Както и да е, мисля, че и двата отбора не заслужаваха да продължат, някой ще извади късмет с турците на 1/4 финала. Надявам се поне в това първенство да спечели някой действително класен отбор, а не вече отпътувалите византийци, но футболът не е логична игра и точно по тази причина го гледаме.

Само да не са португалците смешни !

Точно португалците ще го спечелят и да кажеш , че са смешни е .... незнам .. несериозно изказване

Що да е несериозно ?! Според мен този отбор не заслужава нищо . Това че си фен на тяхен футболист мен не ме касае . Имат добри футболисти ,но са много медиен отбор,лансиран и това ме дразни. Пък и да не говорим за касметкото Роналдо дето тоя сезон направо се разцепи от кадето ритне от там влиза. Силно се надявам да отпаднат още на 1/4 .

Редактирано от highFly (преглед на промените)

Аз виждам Португалия и Холандия на финал, па кой за кого е и кой ще спечели изобщо не ме интересува.

Днес просто Чехия трябва да бие cool.gif дано отпаднат скапаните турци ;)

Мечтай си, Турция да не ти е Бг драги....... Показаха на какво са способни, при такъв резултат да обърнат нещата.. просто най-добрия мач на европейското досега.. толкова се радвах че събудих половината хора в блока :)

Ако беше запознат с турския футбол нямаше да говориш такива смешки, гледал ли си мача когато Галатасарай спечели купата на УЕФА .. Тогава щеше да разбереш какво е дух и какво е битка на терена....и какво могат да направят турски отбори в моменти на живот и смърт...( образно казано живот и смърт ) А епитета скапан подхожда на теб.....

Това ако е късмет то ти си магаре, късмета бе малко при втория гол.. но втори щеше да има несъмненно.... Viva la Turkic... cool.gif

Редактирано от Devians (преглед на промените)

Сега го гледах на повторението .Е няма такъв мач..страхотен.Турците показаха хъс, при два гола не се предадоха.Ей това ме изкефи най-много.А ,че Чех сбърка и подари гола (и може би мача) -в това няма спор laugh.gif

Испания ще мачка както и досега просто както пише в представянето им "когато видиш отборният лист трябва да си луд да не заложиш на тях"

Що да е несериозно ?! Според мен този отбор не заслужава нищо . Това че си фен на тяхен футболист мен не ме касае . Имат добри футболисти ,но са много медиен отбор,лансиран и това ме дразни. Пък и да не говорим за касметкото Роналдо дето тоя сезон направо се разцепи от кадето ритне от там влиза. Силно се надявам да отпаднат още на 1/4 .

Пълни глупости говориш ! Не съм фен само на 1 тЕхен футболист , а на доста ... просто играят страхотно и много красиво , както и Холандците на този турнир . Ронладо ми е 1 от най - омразните футболисти , но в никакъв случай не е късметко ! Просто класа .... това ще ти кажа ... Португалците са класа на това първенство . А ти разсъждаваш прекалено елементарно ...

Мечтай си, Турция да не ти е Бг драги....... Показаха на какво са способни, при такъв резултат да обърнат нещата.. просто най-добрия мач на европейското досега.. толкова се радвах че събудих половината хора в блока :P

Ако беше запознат с турския футбол нямаше да говориш такива смешки, гледал ли си мача когато Галатасарай спечели купата на УЕФА .. Тогава щеше да разбереш какво е дух и какво е битка на терена....и какво могат да направят турски отбори в моменти на живот и смърт...( образно казано живот и смърт ) А епитета скапан подхожда на теб.....

Наистина показаха учудващ хъс и си заслужиха победата

Испания ще мачка както и досега просто както пише в представянето им "когато видиш отборният лист трябва да си луд да не заложиш на тях"

Нандо ... пка ще отпаднат на 1/4 или 1/2 финал , просто винаги им е такава работата , с колкото и силен отбор да разполагат ... и най -вече нападение

За мен фаворит е Холандия.А снощи мача беше просто най-добрия досега.Турците ми скриха шапката накрая...( и съдията с картоните в 90 мин.). :P

Какъв ти е проблемът пък на теб? Какви са тези цифри - 34 31 и т.н.? Баси безсмисления пост,дето си го пляснал...И това,че не харесваш даден играч,не е повод да ругаеш като каруцар.
cool.gif ,така е,един играч не определя целия отбор...
Какъв ти е проблемът пък на теб? Какви са тези цифри - 34 31 и т.н.? Баси безсмисления пост,дето си го пляснал...И това,че не харесваш даден играч,не е повод да ругаеш като каруцар.

Сигурно означават 34 маче - вкарани 31 гола, ама знам ли и аз.

Като гледам Германия как се измъчиха снощи... с този футбол не знам за къде са се запътили, ама то и Гърция така, с никакъв футбол, станаха европейски шампиони. Тия австрийци не знаят ли, че мача е от две полувремена а не от едно :-)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.