Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Другари, какво стана с рублата? Погреба ли долара?

Misoury

Препоръчан отговор

• Отговори 394
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

преди 5 минути, N1K17Y написа:

Русоробите още ли си мислите, че като спрат сраженията с патрони, войната и санкциите ще спрат също ? Мъка, мъка. Как няма да плещите глупости, като си живеете в друг свят просто. 

Мно'о си тъп Саше!
Санкциите може да паднат и преди да свърши войната.
Защо ли?
Защото Русия е 1/3 от сушата на земята, има си всичко и не й дреме собено че няма да плюска вреден макЕдоналдс и кока кола която разяжда метали.
Има си природни ресурси и добро приятелство с фабриката на света Китай.
В същото време Европа(Тоест ние) е зависима от Русия, щото спре ли руския газ е те тогава ще видим кон боб яде ли.
Ти какво си мислиш, че деда Джонджо ще ти домъкне газ от другия край на света с лодката и ще захрани цял континент?
В този смисъл искам да ти кажа, че много хора вече се усетиха на къде духа вятъра и тона спрямо Русия ще се смекчи колкото и да не се харесва на ония от другата страна на океана и някои откачалници които неси пият редовно лекарствата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 48 минути, Bubbles написа:

Мно'о си тъп Саше!
Санкциите може да паднат и преди да свърши войната.
Защо ли?
Защото Русия е 1/3 от сушата на земята, има си всичко и не й дреме собено че няма да плюска вреден макЕдоналдс и кока кола която разяжда метали.
Има си природни ресурси и добро приятелство с фабриката на света Китай.
В същото време Европа(Тоест ние) е зависима от Русия, щото спре ли руския газ е те тогава ще видим кон боб яде ли.
Ти какво си мислиш, че деда Джонджо ще ти домъкне газ от другия край на света с лодката и ще захрани цял континент?
В този смисъл искам да ти кажа, че много хора вече се усетиха на къде духа вятъра и тона спрямо Русия ще се смекчи колкото и да не се харесва на ония от другата страна на океана и някои откачалници които неси пият редовно лекарствата.

Тъй де

Цитат

Как няма да плещите глупости, като си живеете в друг свят просто. 

Имат си едни горива и толкова. Другото всичко е внос. То и машините за горивата им де. На телефон с шайба  ще минат, ако си разчитаха на собственото. Ти хубаво му викаш "приятелство" с Китай, ама никакво приятелство не е, ами сега ще поемат китайску уй, като нямат избор и лостове за преговори. Путя ей сега, за 2 седмици ще построи газопроводи към останалия свят, че да има на кой да продава. Само да плесне с ръце и една тръба е готова. Ако въобще китайците се навият. 

Цитат

Chinese oil and gas company cancels $500m investment in Russia

А това видя ли го ? 

Цитат

АвтоВАЗ започна производството на орязана Lada – без ABS, ESP, ГЛОНАСС и еърбеци

Ама няма проблеми ще кажеш. Нали ти не си в имащата си всичко Русия и няма и да отидеш, а ще си караш модерната кола у Франция. Или поне такава с технологии след 92-ра :D 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, N1K17Y написа:

Русоробите още ли си мислите, че като спрат сраженията с патрони, войната и санкциите ще спрат също ? Мъка, мъка. Как няма да плещите глупости, като си живеете в друг свят просто. 

А, американоподлогите, още ли живеете с мисълта, че санкциите вредят на Русия, а ЕС и САЩ процъфтяват? Като гледам, вие се реете някъде из глобалистичното си пространство.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, absurt написа:

А, американоподлогите, още ли живеете с мисълта, че санкциите вредят на Русия, а ЕС и САЩ процъфтяват? Като гледам, вие се реете някъде из глобалистичното си пространство.

Къде съм казал, че процъфтяваме ? И ние страдаме. Цената на това 30 години да не развихме собствени или поне по-диверсифицирани източници. От корупция. Най-вече немска. Време стана да платим. Но ти можеш единствено да си измисляш мои думи, че да имаш какво да кажеш. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Къде съм казал, че процъфтяваме ? И ние страдаме. Цената на това 30 години да не развихме собствени или поне по-диверсифицирани източници. От корупция. Най-вече немска. Време стана да платим. Но ти можеш единствено да си измисляш мои думи, че да имаш какво да кажеш. 

Хи,хи! Казваш на русофилите, наричайки ги роби, че Русия ще продължи да страда и след войната, защото санкциите няма да спрат. Аз просто ти напомних, че подлогите не се сещате, дето от санкциите реципрочно ще продължат да страдат и тези, които са ги наложили. 

Така че, чети по- внимателно и ако можеш, с разбиране на елементарен текст. 

От друга страна- ти, като едната изявена подлога, признаваш, че имаш вина за ситуацията и е време "да платим", ама всички!? Не ме учудва- нали това е опорката, която защитаваш- Американците да се бият за свободата на Украйна до последния украинец.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, absurt написа:

Хи,хи! Казваш на русофилите, наричайки ги роби, че Русия ще продължи да страда и след войната, защото санкциите няма да спрат. Аз просто ти напомних, че подлогите не се сещате, дето от санкциите реципрочно ще продължат да страдат и тези, които са ги наложили. 

От друга страна- ти, като едната изявена подлога, признаваш, че имаш вина за ситуацията и е време "да платим", ама всички!? Не ме учудва- нали това е опорката, която защитаваш- Американците да се бият за свободата на Украйна до последния украинец.

Ми хубаво, пак ще те питам, къде съм казал, че европйеците няма да страдаме от санкциите ? Айде, пак не отговори, ами ми кажи, че не съм те разбрал и не съм чел правилно :) 

Аз лично вина аз нямам. Не съм гласувал за боклуците, които са поулчавали пари от Русия, че да ни държат зависими. Ама и аз ще плащам техните грешки. Всъщност ти го прави 12 години подред. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Ми хубаво, пак ще те питам, къде съм казал, че европйеците няма да страдаме от санкциите ? Айде, пак не отговори, ами ми кажи, че не съм те разбрал и не съм чел правилно :) 

Аз лично вина аз нямам. Не съм гласувал за боклуците, които са поулчавали пари от Русия, че да ни държат зависими. Ама и аз ще плащам техните грешки. Всъщност ти го прави 12 години подред. 

Аглайке, пак започна да ми досаждаш. Няма да се обяснявам повече- има ги двата поста. Твоят и отговорът от мен. Как ще се гънеш, че да излезе дето друго си писала, пък не си била казала, не ме интересува. Това, как с пари се държат зависи хората, ти го разбираш добре, защото цял живот на хранилката седиш. Не ме занимавай с глупости вече.

Ето една гледна точка, която ми се ще да бъде оборена тук.

https://vtorifront.bg/article/evropa-zagiva?fbclid=IwAR2kLZrLM3ZplJAsPlhFM-Pc5dx28IaPwxOr4FZQBJE4m2wdx89P6HLFdc8

Европа загива. 

Или по-конкретно казано, превръща се в придатък - мисловен и материален - на САЩ. А това си е сигурна смърт. Поне на символно ниво. Което е и най-важното. 

Сега дори енергоресурсите ще идват от Америка. Казват, че това било освобождение от "руската енергийна зависимост". Всъщност тове е данайски дар. А знаем от Омир до какво водят даровете на данайците. До катастрофа. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, absurt написа:

Аглайке, пак започна да ми досаждаш. Няма да се обяснявам повече- има ги двата поста. Твоят и отговорът от мен. Как ще се гънеш, че да излезе дето друго си писала, пък не си била казала, не ме интересува. Това, как с пари се държат зависи хората, ти го разбираш добре, защото цял живот на хранилката седиш. Не ме занимавай с глупости вече.

Айдьее осра се. Видя, че няма какво да цитираш, където да казвам, това което твърдиш и почна с шикалкавенето :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, N1K17Y написа:

Айдьее осра се. Видя, че няма какво да цитираш, където да казвам, това което твърдиш и почна с шикалкавенето :) 

Пак с тъпия си мерак, да се омажеш и да спамиш, само и само последния пост да е твой. Ми, добре. Пиши си,обяснявай се, олайвай. TCGOZ.gif.8608170126a2286ac81e0c0e0f0f5d4a.gif

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, absurt написа:

Пак с тъпия си мерак, да се омажеш и да спамиш, само и само последния пост да е твой. Ми, добре. Пиши си,обяснявай се, олайвай. TCGOZ.gif.8608170126a2286ac81e0c0e0f0f5d4a.gif

И още шикалкавне. Oh the irony... Казах ти да спреш да ми приписваш собствените си гнусни качества :)

А все така ще си чакам, да покажеш къде съм казал, че ние няма да страдаме от санкциите, че всеки път да се вижда поредното ти осиране.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, N1K17Y написа:

И още шикалкавне. Oh the irony... Казах ти да спреш да ми приписваш собствените си гнусни качества :)

А все така ще си чакам, да покажеш къде съм казал, че ние няма да страдаме от санкциите, че всеки път да се вижда поредното ти осиране.

TCGOZ.gif.b0829bea094919521e174de987933ea4.gif

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, N1K17Y написа:

преди 1 час, absurt написа:

Просто се спрете и двамата. Стига с тия русофили, русофоби, американофили  и всякакви други филии и фобии!
От мания да защитавате едната или другата страна забравяте собствената си страна подобно и управляващите ви.
Нито на кравите нито шубите им дреме за вас, те си гледат собствения интерес и не ги e*е какви фили и фоби сте вие.
Те си имат индустрия и огромно влияние по света, а факта че вие им правите като вятъра и се ядете тука в полза на едните или другите го доказва.
Гледайте си вашата паница и това което ви е изгодно.
Да съгласен съм че трябва да има И алтернативни източници освен руските, ОБАЧЕ те са най големите и това няма как да го променим нито, а всеки който си въобразява че САЩ ще може да храни цял един континент с газ и т.н. като праща лодки, е пълен идиот.

България би могла да си осигурява и сама част от необходимите количества, по спомен бяха открили начин да се добива газ от Черно море, обаче тогава правителството не прояви интерес към откритието(Каква изненада!).

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, absurt написа:

TCGOZ.gif.b0829bea094919521e174de987933ea4.gif

преди 5 часа, absurt написа:

Пак с тъпия си мерак, да се омажеш и да спамиш, само и само последния пост да е твой. 

преди 5 часа, N1K17Y написа:

Oh the irony...

:giggle1:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 часа, цър-вул написа:

Според БНБ:
image.png.5dcc24b6de2ee30599924d8d48e03f92.png

Капитализация сегодня на Мосбирже ВСЕХ российских компаний вместе взятых - 450 млрд. долларов. Это:

в 2 раза меньше, чем стоит Tesla,
в 4 раза меньше, чем стоит Google,
в 6 раз меньше, чем стоит Apple.

Центробанк разъяснил правила получения наличной валюты

С 9 марта физические лица могут получить средства с валютных вкладов на сумму больше 10 тысяч долларов только в рублях. Физическим лицам также не продадут никакую валюту.

Физлица могут снять проценты с валютных вкладов до 9 сентября наличными только в рублях — ЦБ РФ

Редактирано от miro20 (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, цър-вул написа:

Не и́ работел форсажът

Вместо да се присъединяваш към глупостите на Аглая, защо не почнеш да даваш сводки за движението на рублата? Поне нещо полезно да има в темата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...