Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Другари, какво стана с рублата? Погреба ли долара?

Misoury

Препоръчан отговор

преди 13 минути, insec написа:

не можеш да чуеш, заради оглушителния присмех, който отнасяте цялата сган от нещастни клоуни и марионетки на кремъл - всичката ви малоумна пропаганда вече не струва, дори 15 рубли при курс 0.01 ст'инка.

Педалските кълчотения не ме притесняват- показват теб колко струваш. Веднъж ти направих забележка да не ми режеш изреченията, за да си пробваш тъпите квалификации, но явно, не можеш да контактуваш като бял човек. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 394
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

току-що, insec написа:

бабушке, ако имаш затруднения предвид курса на рублата, мога ти пратя помощи за влака към масква. 😉

Не ме мисли мен, педенце. Намери си по- яка ламаринка, че ако дойдат руснаците, клекавецът байДън няма да си мръдне пръста......

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, absurt написа:

Не ме мисли мен, педенце. Намери си по- яка ламаринка, че ако дойдат руснаците, клекавецът байДън няма да си мръдне пръста......

А ти си мислиш че рашистките бомби ще заобикалят дома ти ли ?

Същото вероятно са си мислели  и руснаците в т.нар. рускоезични региони - Мариупол , Херсон и т.н.

Парадокса е че в момента путлеристките войски сриват със земята градовете с най много рускоезично население . И сега изтрезняха .

Странна работа а ?

А всичко си има логично обяснение - на Путлер никога не му е пукало за руския или който и да е друг народ. Просто си превзема и се опитва да си разшири територията и укрепи по дъгата към военната вече крепост, Крим .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, insec написа:

не можеш да чуеш, заради оглушителния присмех, който отнасяте цялата сган от нещастни клоуни и марионетки на кремъл - всичката ви малоумна пропаганда вече не струва, дори 15 рубли при курс 0.01 ст'инка.

Боже колко мъка има по тоя свят, Боже!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, absurt написа:

А, ти си красив!

Мерси, но не си падам по бабушки - разбирам те, че на путин му е късо пишлето, но .... в масква все ще намериш някой по- надарен. 😉

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, insec написа:

Мерси, но не си падам по бабушки - разбирам те, че на путин му е късо пишлето, но .... в масква все ще намериш някой по- надарен. 😉

Мен не ме мисли, ами си тегли един бръснач на кълките, че бая си се запуснал с това денонощно висене във форума.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, badr написа:

Желателно е дискусията да надхвърли чалгарско-просташките измерения.

С удоволствие! Моля за съдействие.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, miro20 написа:

Копейкин по БТВ при Бабо Мравке :) :) :)

Класика в русоробската пропаганда.

Пак за "руската гледна точка" ... бла бла бла..

:giggle1:

а е то на тая мижитурка, вече рубльов треа викаме, че то копейката хептем невидима стана

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, badr написа:

Желателно е дискусията да надхвърли чалгарско-просташките измерения.

Желателно е, НО гУс'ин Insec е психично неуравновесен човек което прави нормалната дискусия невъзможна, достатъчно е само да му прочетете писаниците.
Конкретната тема по начало е писана от подобен на горния индивид ако не и същия под друго име и насочеността й определено не цели нормална дискусия.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Докато „цивилизованият“ свят се готви да не се къпе или да се къпе по-рядко и ще студува, за да му е гадно на Путин, бай Дън предложил да продава газ на европейците

25.03.2022 admin Мрежата, Начална горе 0

768x432-1.jpg?resize=678%2C381&ssl=1

176
SHARES

Докато „цивилизованият“ свят се готви да не се къпе или да се къпе по-рядко и ще студува, за да му е гадно на Путин, бай Дън предложил да продава газ на европейците. Щото американския газ, който ще донесе бай Дън в „цивилизована“ и некъпана Европа, бил „екологично чиста енергетика“, а руския газ – следователно е мръсен и комунистически. Какъв да е инак?!

И това, видите ли, щяло да реши от раз цели два големи проблема на дъртата „цивилиована“ Европа. От една страна ще реши проблема със зависимостта на ЕС от газа на омразна Русия, а от друга – ще осигури „намаляване на търсенето на газ като цяло“, рекъл бай Дън.

С други думи – ще купувате скъп газ от САЩ и ще студувате и гладувате, ама казано с патос и гордост от тези цивилизационни перспективи. Важното е на Путин да му е гадно нали, защото целият свят е против него. Е, изключая руснаците, които пък много си го харесват и рейтинга му кърти рекорда от 80,6% само за два дни, особено когато рекъл, че газът вече ще е само в рубли. И още 2/3 от населението на планетата като Китай и Индия. Последната показала среден пръст на Великобритания и се отказала да приеме делгацията им, която щяла да настоява Индия да заеме „силна позиция“ в антируския курс.

Междувременно ръководителят на Световната търговска организация (СТО) Нгози Оконджо-Иуела предупредила, че увеличението на световните цени на храните поради ситуацията в Украйна може да доведе до бунтове на гладуващи хора в бедните страни.

„Въздействието върху цените на храните и глада тази и следващата година ще бъде значително. Храната и горивото са двата най-важни артикула в пазарската кошница на бедните хора по света. Бедните страни и бедните хора в бедните страни ще пострадат най-много“, казала тя пред The Guardian.
О, тигре, тигре, имаш ли пари…

Между другото, колкото и да се бием в гърдите, че сме цивилозовани, ние сме най-бедните в „цивилизован“ ЕС и дори клетите украинци карат по-нови и по-яки коли от нас и това се вижда. Разбира се и за това пак Путин е виновен, кой да е друг. Нищо, че сме в НАТО, ЕС и сме НАТО и ЕС и въобще нато е в нас и ний сме в нато.

Сещай се, Кире, да нахраниш гладните като дойдат този път с камъне и дърве с… натото си.

П.П. Ако не сте запомнили името на ръководителя на Световната търговска организация (СТО) Нгози Оконджо-Иуела, не е страшно. По-страшно е, ако нямате рубли.

Армен Попов

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, dimy написа:

Докато „цивилизованият“ свят се готви да не се къпе или да се къпе по-рядко и ще студува, за да му е гадно на Путин, бай Дън предложил да продава газ на европейците

Добрютро!
Кравите от десетилетия пикаят газ че Европа се топли пазарувайки от Русия. Затова и толкова се реве срещу всеки нов руски газопровод към Европа, затова и запалиха Украйна, мисия която течеше от години още със запалването на майдана и наливането на ония 5 милиарда в азовците, та до финала в края на Януари когато не се спряха да наливат масло в огъня, докато на Путин не му избиха чивиите и не направи грешката да им се върже и хване зеленския за гушата. А сега си стоят от страни, цъкат с език и четат морал.

А това с газа от тях и те самите си знаят че няма как да стане за постоянно, Европа не може да си покрива нуждите с това което би идвало от САЩ, да не говорим за високата цена. така че в този смисъл това може да продължи ако ЕВЕНТУАЛНО изобщо се случи само докато нещата в Украйна се успокоят и всичко се нормализира.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Девятый Десантный Бронеклавиатурный Задунайский Баталион имени Копейкина

Цитат

Сегашната липса на работна ръка, както и изцяло на читави хора е пряко следствие на водената 20 години политика на само крадене и държане на икономиката на дъното. От там-ниски заплати, а покрай свободата хората видяха как може да се живее, ако си малко кадърен, и доста такива се изнесоха към по-богатия свят.

Тогава работодателите доволно потриваша ръце-зер има изобилие от работна ръка, все кадърни и можещи хора, като те са готови да работят на цената на два хляба на ден.
Но както се знае-всичко в природата е в баланс, та на тогавашното охолство на ръботна ръка сега му отговаря пълна липса на такава.
Ще мине време, нравите и заплатите ще се поизравнят, и тук ще стане както навсякъде, ама не се знае точно кога.

Цитат

Не мога да разбера, защо се изненадвате от липсата на интерес. Какви работодатели сте вие, като липсва кариерно развитие в обявите ви? Ти ми кажи след колко месеца ще имам бюро, служебен телефон, служебен автомобил, пълни осигуровки и т.н. тогава гледай. Имало някаква работа, дето трябвало да се свърши... аз такава работа не търся.

По-скоро почти всички работодатели си търсят роби(хора дето да им работят за почти без пари). Да, ама на хората почва да им писва да са роби!

Цитат

Сега ще ви разкажа една истинска история от миналият месец. Имам един колега, приятел...от седмицата два три дни само търка обувките по кафенетата. Предлагам му да ми свърши част от работата (за Сто, повече ми е от възможностите, а не мога да им откажа, че съм ял бял хляб от тях в гладните години). Вика колко даваш.... казвам му ти си определи каква ти е цената...Той, абее дай далавера, работа не ми се ще. Аз му викам смеейки се.. е аз ако имам далавера сам ще я свърша. И той се замисли и вика...ий верно, прав си😳....явно съвсем сериозно му беше желанието 😄

Странно ми е как има работа, пък няма кой да я свърши. Аз непрекъснато върша такава на колеги/конкуренция и давам такава на колеги/конкуренция. А клиента даже не разбира.

В момента и много добри заплати да се дават - качествени кадри йок !

Колко добри заплати се дават според теб?
Че тия приказки отдавна циркулират, но като изключим ИТ сферата, са по-скоро добри пожелания... 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Путин нареди плащането в рубли за руския газ да започне до 31 март

Руският президент Владимир Путин определи краен срок до 31 март на кабинета на министрите, централната банка и "Газпром" да извършат промяна на валутата за страните, които преди това са наложили санкции на Москва, при закупуването им на руски газ, съобщи в понеделник пресслужбата на Кремъл.

"Правителството на Руската федерация, заедно с Централната банка на Русия и публичното акционерно дружество "Газпром", трябва да предприемат набор от мерки за промяна на валутата на плащане в руски рубли за доставките на природен газ за страните от Европейския съюз и други страни, които са въвели ограничителни мерки срещу граждани на Руската федерация и руски юридически лица", се отбелязва в прессъобщението.

Вчера върховният представител на Европейския съюз Жозеп Борел обяви готовността на ЕС да намали своята газова и петролна зависимост от Москва, като добави, че блокът ще може напълно да се откаже от руския газ в рамките на 2 години.

--------------------------------------

В жълто са оцветени страните, които са против Русия!

Може да бъде изображение с карта и текстово съобщение

В жълто са оцветени страните, които подкрепиха санкциите срещу Русия! Поглеждайки картата вероятно ще се запитате, а защо Азия, Африка, и Южна Америка не подкрепиха тези санкции? Всъщност, истината е много проста! Всичките тези континенти са силно потърпевши от действията на САЩ през последните няколко десетилетия! Тези континенти заплатиха висока цена за агресията на САЩ, която се изразява в милиони човешки животи и реки от кръв.
Тъжно е, че Европа много бързо забрави протестите на хората в целия ЕС срещу насилствено налаганото ТПТИ (Трансатлантическо партньорство за търговия и инвестиции) от САЩ. Европа забрави, че САЩ напрактика искаше да наложи своя канибалски начин на търговия, който нямаше как да не бъде отхвърлен от трезвомислещите хора. Добре помня с какво мнозинство през 2016 година в парламентарната комисия по Икономика и туризъм отхвърлихме всякакви възможности за приемане на ТПТИ. Тогава някой се провикна в залата - това е края на този парламент! Така и се случи!
САЩ не се спря и днес всички сме свидетели на самоубийствената политика на Европа, която изцяло обслужва хищническите търговски мераци на САЩ! Забележете колко налудничаво звучат малоумните твърдения на Европа за енергийна независимост! Искаме да сме енергийно независими от Русия, но нямаме нищо против да сме зависими от САЩ?
Всъщност страните в сиво са и големите доставчици на газ и петрол, а тези страни също воюват за своята независимост!

Тяхната независимост от ДОЛАРА!

Русия е напът да избави света от доларовата зависимост! През последните години САЩ доказаха, че не признават нито правото на частната собственост, нито правото на закона, нито правото на суверенитет! Ако Европа не се освободи бързо от слугите, които САЩ предвидливо е инсталирала по високите етажи на властта, я очакват много тежки времена! Тези времена ще са съпътствани от глад и мизерия!

- Димитър Байрактаров

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 25.03.2022 г. в 18:54, Bubbles написа:

Добрютро!
Кравите от десетилетия пикаят газ че Европа се топли пазарувайки от Русия. Затова и толкова се реве срещу всеки нов руски газопровод към Европа, затова и запалиха Украйна, мисия която течеше от години още със запалването на майдана и наливането на ония 5 милиарда в азовците, та до финала в края на Януари когато не се спряха да наливат масло в огъня, докато на Путин не му избиха чивиите и не направи грешката да им се върже и хване зеленския за гушата. А сега си стоят от страни, цъкат с език и четат морал.

А това с газа от тях и те самите си знаят че няма как да стане за постоянно, Европа не може да си покрива нуждите с това което би идвало от САЩ, да не говорим за високата цена. така че в този смисъл това може да продължи ако ЕВЕНТУАЛНО изобщо се случи само докато нещата в Украйна се успокоят и всичко се нормализира.

Русоробите още ли си мислите, че като спрат сраженията с патрони, войната и санкциите ще спрат също ? Мъка, мъка. Как няма да плещите глупости, като си живеете в друг свят просто. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, ncl написа:

Лошото е, че няма да е това курса.

Да не стане само като със санкцциите на Google срещу Huawei - вторите си създадоха собствени ресурси. И не плащат лицензионни такси. Дедушка Путин се надява по този начин да вдигне курса на рублата, амаа може да се случат множество други финансови събития.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...