Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Другари, какво стана с рублата? Погреба ли долара?

Misoury

Препоръчан отговор

преди 11 минути, N1K17Y написа:

Тъй де, ти несъзнателно гласува за него :giggle1:

Не върви, обвинението ти. Една година ще стане как вадиш поста ми, в който обяснявам, че през 2018г. съм гласувала от "немай къде" за Баце и в същото време, все се напъваш да обясняваш къде отивали гласовете на тези, които не гласуват. Малко мисъл ако вложиш, ще престанеш да размахваш пръст към двете действия. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 394
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

преди 28 минути, absurt написа:

Не върви, обвинението ти. Една година ще стане как вадиш поста ми, в който обяснявам, че през 2018г. съм гласувала от "немай къде" за Баце и в същото време, все се напъваш да обясняваш къде отивали гласовете на тези, които не гласуват. Малко мисъл ако вложиш, ще престанеш да размахваш пръст към двете действия. 

Престави си трети вариант, не гласуваш нито за Баце, нито за Кирчо, а за някой друг. Шок ! Очаквах повече от авторката на "вие можете да гледате само в черно и бяло". И да не ти харесва, това са реалностите, когато не гласуваш. ПП като първа политическа сила, има най-голяма изгода от негласувалите. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, N1K17Y написа:

Престави си трети вариант, не гласуваш нито за Баце, нито за Кирчо, а за някой друг. Шок ! Очаквах повече от авторката на "вие можете да гледате само в черно и бяло". И да не ти харесва, това са реалностите, когато не гласуваш. ПП като първа политическа сила, има най-голяма изгода от негласувалите. 

И като гласуваш за някого другиго "от немай къде", ставаш като протестърите, дето ни довлякоха Просто Киро- няма значение за кого, ама да не е "този". И какво се получава- в първия случай, гласуваш за когото и да е, че да не ти отиде гласа дето не трябва. А, че ще отиде дето не искаш- много важно, цирк да става. Тя, системата щото така е направена, свиваш уши и гласуваш.

Във втория случай, не гласуваш, защото не искаш да издигнеш с гласа си нещо като сегашните. Това е поета отговорност. Пред себе си. 

И трети вариант, дето уж много те бърка- гласуваш за по- малкото зло.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, absurt написа:

И като гласуваш за някого другиго "от немай къде", ставаш като протестърите, дето ни довлякоха Просто Киро- няма значение за кого, ама да не е "този". И какво се получава- в първия случай, гласуваш за когото и да е, че да не ти отиде гласа дето не трябва. А, че ще отиде дето не искаш- много важно, цирк да става. Тя, системата щото така е направена, свиваш уши и гласуваш.

Във втория случай, не гласуваш, защото не искаш да издигнеш с гласа си нещо като сегашните. Това е поета отговорност. Пред себе си. 

И трети вариант, дето уж много те бърка- гласуваш за по- малкото зло.

Не съм я измислил аз системата, че на мен да се оплакваш. 
Къде пък видя, че ме бърка да се гласува за по-малкото зло ? Аз затова гласувам/х. Бърка ме идеята ти за това, кое е по-малкото зло. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, N1K17Y написа:

Не съм я измислил аз системата, че на мен да се оплакваш. 
Къде пък видя, че ме бърка да се гласува за по-малкото зло ? Аз затова гласувам/х. Бърка ме идеята ти за това, кое е по-малкото зло. 

Не ти се оплаквам- толкова ли е трудно да вденеш? Обясних ти трите възможности. Не е твоя работа кой гласуува и кой- не, за да размахваш пръст и да ехидничиш. Твоят избор си е твой, и честно казано, те съжалявам- нямаш право за други да гласуваш, затова го правиш. Но,остави хората да постъпват както намерят за добре.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, absurt написа:

Не ти се оплаквам- толкова ли е трудно да вденеш? Обясних ти трите възможности. Не е твоя работа кой гласуува и кой- не, за да размахваш пръст и да ехидничиш. Твоят избор си е твой, и честно казано, те съжалявам- нямаш право за други да гласуваш, затова го правиш. Но,остави хората да постъпват както намерят за добре.

Който не иска да му държат сметка, не се бута в публични форуми (знаеш какво значи форум) да обсъжда политика. Пък да ми обясняваш, как съм размахвал пръст и в следващото изречение да ме наричаш слуга на тези, за които гласувам е върха на наглостта :lol6:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 часа, N1K17Y написа:

Който не иска да му държат сметка, не се бута в публични форуми (знаеш какво значи форум) да обсъжда политика. Пък да ми обясняваш, как съм размахвал пръст и в следващото изречение да ме наричаш слуга на тези, за които гласувам е върха на наглостта :lol6:

Жено русокоса, писането във форуми е нещо много различно от държането на сметка. Но, как да схванеш, като цял живот ти държат сметка как се отблагодаряваш за "доброто", което са ти направили. И да, размахваш пръст на тези, които не пеят в Соросоидния хор, ама клепаш уши пред господарите. Отново почваш да вървиш подире ми и да спамиш. Ако продължиш, ще докладвам всеки пост- спам. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 27 минути, absurt написа:

Жено русокоса, писането във форуми е нещо много различно от държането на сметка. Но, как да схванеш, като цял живот ти държат сметка как се отблагодаряваш за "доброто", което са ти направили. И да, размахваш пръст на тези, които не пеят в Соросоидния хор, ама клепаш уши пред господарите. Отново почваш да вървиш подире ми и да спамиш. Ако продължиш, ще докладвам всеки пост- спам. 

Много ти е тъпо, че не си оставена ди си пишеш тъпотиите без да ти казват, че са тъпотии ли ? Еми, сори, твой проблем. Ако си ранима душица, не е задължително да споделяш мнението си публично. Като го правиш, всеки е свободен да го атакува. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, N1K17Y написа:

Много ти е тъпо, че не си оставена ди си пишеш тъпотиите без да ти казват, че са тъпотии ли ? Еми, сори, твой проблем. Ако си ранима душица, не е задължително да споделяш мнението си публично. Като го правиш, всеки е свободен да го атакува. 

Не, бе, Аглайка, как веднъж не стоплиш без пояснения и без да се дърлиш? Атакувай мнението ми, а не мене. толкова е простичко. И не, не разчитай, че заради селската ти заядливост, ще спра да пиша. 

ПП. "Да държиш сметка", "да опровергаеш" и "да атакуваш" са три различни неща. Неизвестни на теб, явно. И разбира се, освен да атакуваш, друго не ти се отдава.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, dimy написа:

Пичове .... и тея от женски род .... не ви ли интересува , че хлеба ще стане поне 10 лв., а? Баси !!!!!!!!!!

Аз ще се запася от Кауфланда, като го пуснат на 3 лева. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, dimy написа:

Що не си е*еш п*тката м*айна .................  за 3 лв., а?

Ей така ... за спорта !!!!!!!!

Да не ти се бавят рублите за март месец ? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 часа, dimy написа:

Пичове .... и тея от женски род .... не ви ли интересува , че хлеба ще стане поне 10 лв., а? Баси !!!!!!!!!!

а е ти си много зле, ама мноооого, много, много зле и колкото по- големи глупости прочетеш, толкова повече им вярваш - направо си безпределен наивник, дори твоите съотборници на моменти ти се чудят на акъла: щял да стане хляба десет лева ..... поне 🤪

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, N1K17Y написа:

Да не ти се бавят рублите за март месец ? 

Спряха западните платежни системи ... няма Виза, няма нищо ... Само с крипто остана да се разплащат....

Затова са изнервени :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 часа, miro20 написа:

Спряха западните платежни системи ... няма Виза, няма нищо ... Само с крипто остана да се разплащат....

Затова са изнервени :) 

0000284241-middle.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 часа, insec написа:

а е ти си много зле, ама мноооого, много, много зле и колкото по- големи глупости прочетеш, толкова повече им вярваш  ...

Има една вълшебна кнопка "Блокирани потребители". Почетно място посмъртно е получил талибанчето от Шумен. Този е като херпес. Самоопложда се след всеки бан. Не знам какво лепило диша, но няма отърване от него. 15 години радзвал химически шушляци в армията и днес завой. Върти "геврека" от зори до здрач в насрещното с пръстена на Радж Капур. След него синджира влачат вскякви оракули, евро-селяни, принцеси от Берковица, сиренясали такива. Потачени са и талашитени философи. Те нямат аргументи, а се хващат за граматиката, вместо за палците. Еле пък тези с носталгиите по пълните хладилници, москвич 408 и Че Гевара. Наричали го "прасето", 'щото смърдял! Смятал редовното къпане за "буржоазна привичка". Кандидатите за концерта на Кобзон поне да си сменят чорапите преди да дращат какви факири били по времето на динозаврите.

Няма смисъл да се трови човек в четене на мисли дошли от дълбините на пошлия средновековен интериор. Апропо, патентът е белгийски. 🤣

Бел. авт.
Ако се припознавате в описанието значи сте повече от анимационен герой
.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Русия официално е входирала искането си България да плаща доставките на газ в рубли

Русия официално е входирала искането си България да плаща доставките на руски газ в рубли. Това потвърдиха за bTV от енергийното министерство.  

Страната ни очаква общо европейско решение, с което ще се съобрази.  

Доставките на природен газ за април вече са платени.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

0| 1401 |04.04.2022 НОВИНИ

Дмитрий Песков: Европа трябва да „изтрезнее от американския бърбън“

.
Дмитрий Песков
Оправянето на отношенията между Русия и Европа все още е възможно, но това ще стане само когато последната „изтрезнее от американския бърбън“ и се отърве от влиянието на САЩ, заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков.

„Винаги има решения. От всяка конфронтация, от всяка трудна ситуация винаги има изход„, заяви Песков пред руски медии.

Отношенията между Русия и ЕС обаче едва ли ще се подобрят в близко бъдеще, призна той. Москва очаква това да се случи само когато Европа осъзнае, че тя, а не САЩ, е отговорна за собствената си съдба, добави той.

„Когато европейците малко изтрезнеят от американския бърбън и когато най-накрая осъзнаят, че трябва сами да се погрижим за съдбата на нашия континент, Европа, а може би дори и Евразия, тогава това ще се случи – това не е въпрос на близкото бъдеще – но тогава ще дойде време за преоценка на нашите отношения„, заяви Песков.

И без това обтегнатите отношения между Москва и ЕС се влошиха, след като в края на февруари Москва започна мащабна военна офанзива в Украйна. Европа реагира с масирана вълна от нови антируски санкции, насочени срещу финансовия и енергийния сектор на Русия и прекъсване на връзките за пътуване.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Цитат

другари добре че тук имаше социализъм недоносче че иначе щяхме да сме на палатки като бедните Германци,Австрийци и Французи и гладни като Швейцарците дето са нямали социализъм и светло бъдеще със слънцето Тошо крадеца на мандри и разбойник шумкар добре че тук карахме Москвич и Лада че иначе трябваше да караме каручки като Мерцедес и БМВ каквито каручки караха тия от изостаналия прогнил капитализъм , добре че имаше комунизъм та да идват тук гладните Германци и Гърци да ни бачкат без пари ех мечти мечти , радвайте се другари мечтите и илюзията е безплатна

image

Цитат

За Лада се чакаше ред, който хиляди мераклии така и не дочакаха. Бензин също нямаше винаги в бензиностанциите, тъй че и за него имаше опашки. Дори в Бургас където е Нефтозавода. Но с бензина проблемът не беше толкова голям като с другите стоки, защото повечето хора не можеха да си купят коли.

Цитат

Само не забравяйте, че за тая Лада се чакаше 15 години и дядовците ги записваха за бъдещите си внуци още на сватбите.

Цитат
В България климатичните условия не са подходящи за конкурентноспособно отглеждане на домати! В Централна и Южна Америка и Средиземноморието доматите са двугодишни растения, няма нужда ат правене на разсад в парници Растенията са високи до 3 метра и плододават в продължение на 20 месеца! В България домати се отглеждаха, благодарение на евтиното гориво от СССР и огромните напоителни системи, изградени също с помощта на Съветския Съюз /машини, гориво, проекти.../. Който не ми вярва, да си отговори на въпроса: защо сега ядем вносни домати?

Може да бъде изображение с 1 човек, цвете, дърво и на открито

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Руското посолство показа как ще плащаме за газа с рубли (Графика)

Руското посолство в София

Посолството на Руската федерация у нас публикува във фейсбук схема с новия ред на плащания за доставките на руски газ. 

"На 1 април 2022 г. Руската Федерация писмено информира българската страна за въвеждане на нов ред на плащания за доставките на руски газ за редица страни, включително Република България, в съответствие с който те ще се извършват в рубли чрез специална сметка в „Газпромбанк“ със запазване на текущата цена и други параметри на действащите договори. Русия продължава да доставя газ в пълен обем в съответствие с всички свои задължения според действащите договори", обясняват от руското посолство.

277987875_345076817660238_1455596178433111040_n.jpg.e61b5ba5f2d1dc5157e8b609d33aabd5.jpg
Извод: Ще плащаме в рубли - че и хоро ще играем! Дори и платените тролове тук!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...