Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво е Вашето мнение за татуировките и техните видове

Featured Replies

Темата не е раклама или с рекламна цел.  Опитвам се да обединя две теми, чрез мой текст в поле цитат.

При млади и стари

при деца и възрастни

При момчета и момичета

Цитат

Не правя реклама или имам скрита рекламна цел.  В интернет обичам да чета сайт за споделяне на проблеми и отговори и мнения. На Български език е. Плаче ми се, като чета мненията и отговорите и коментарите. Цитатът няма нищо общо с татуировките. Вместо да пускам две теми, аз пускам една обща. 

преди 23 минути, Misoury написа:

Темата не е раклама или с рекламна цел.  Опитвам се да обединя две теми, чрез мой текст в поле цитат.

При млади и стари

при деца и възрастни

При момчета и момичета

Това също не е реклама. Това ли ви е едно от важните приоритети в живота?

ScreenShot001.jpg

Християнството осъжда тези, които си изменят тялото. Смята се,че е сътворено по образ и подобие на бога и не бива да се скверни.

Аборигените си правят татуировки. Индусите имат временни или трайни татуировки. Великите мъже по правило са без татуировки. В предишни времена татуировките са отличаващи моряци и панделаджии. 

Намирам татуировките за модно увлечение без естетически смисъл. Те не разкрасяват. Бенки, изкуствени и татуирани приемам с резерви- интересно, но също толкова фалшиво като силикона. (Сещам се за ф. Смотаняци)

Лично аз нямам татуировки, но не се бъркам в естетическите приумици на околните. 

Намирам тялото си за приемливо, не искам да има по него нещо, което да е преходно, а да остава дълго. Имам предвид, да напиша име на жена, а после да ме излага пред следващата. Надписи- мото е по- добре да са в ума, отколкото на глезена.

Като цяло- отношението ми към татуировките е негативно. 

От психологическа гледна точка, намирам тези, които си правят като 1. неудовлетворени от себе си, но без идея да постигнат висока цел 2. влияещи се от модни социални нагласи.

В определени среди като затворниците татуировките са като паспорт и трудова книжка едновременно

jl.jpg

Аз нямам нищо против хората с татуирани тела, и не ги мразя, но аз лично не бих се татуирал. Аз харесвам чисти тела. Като гледам дадени клипове... клипове, които са образователни на тема полова система и размножаване, винаги предпочитам клипове показващи въглеродни форми на живот, от женски пол, имащи средна или ниска интелигентност, които обаче имат чисти тела, без татуировки.

Това е моето предпочитание - чисто тяло, без допълнително добавени неща като татуировки или пиърсинги. Това е моето мнение, и трябва да знаеш, че има хора с други мнения, различни от моите. Просто защото аз не харесвам татуирани тела, това не означава, че някой друг не ги харесва. За всеки влак си има пътник.

Има мъже, които не харесват татуирани жени, както има и мъже, които харесват татуирани жени.

Има жени, които не харесват татуирани мъже, както и има жени, които харесват татуирани мъже.

Моето предпочитание клони към чисти тела.

преди 15 минути, Търсещ истини написа:

От психологическа гледна точка, намирам тези, които си правят като 1. неудовлетворени от себе си, но без идея да постигнат висока цел 2. влияещи се от модни социални нагласи.

За мен почти винаги е второто. Изключвам някои организации, където те са знак за членство. В масовия случай днес, татуировката е просто един моден атрибут. Като такъв тя също е средство да се асоциираш с определена група с която тя се свързва. 

преди 14 минути, ined написа:

В определени среди като затворниците татуировките са като паспорт и трудова книжка едновременно

jl.jpg

А този в средата навярно им е началникът им в паспортна служба. На маьор ми изглежда.

преди 5 минути, bootlicker написа:

Аз нямам нищо против хората с татуирани тела, и не ги мразя, но аз лично не бих се татуирал. Аз харесвам чисти тела. Като гледам дадени клипове... клипове, които са образователни на тема полова система и размножаване, винаги предпочитам клипове показващи въглеродни форми на живот, от женски пол, имащи средна или ниска интелигентност, които обаче имат чисти тела, без татуировки.

Това е моето предпочитание - чисто тяло, без допълнително добавени неща като татуировки или пиърсинги. Това е моето мнение, и трябва да знаеш, че има хора с други мнения, различни от моите. Просто защото аз не харесвам татуирани тела, това не означава, че някой друг не ги харесва. За всеки влак си има пътник.

Има мъже, които не харесват татуирани жени, както има и мъже, които харесват татуирани жени.

Има жени, които не харесват татуирани мъже, както и има жени, които харесват татуирани мъже.

Моето предпочитание клони към чисти тела.

Опитай бре! Няма нищо лошо. Но да знаеш от сега - и там се плаща за татусите. И то, много. Току виж си ударил накрая джакпота на живота!

преди 2 минути, Kolev72 написа:

Опитай бре! Няма нищо лошо. но да знаеш от сега - и там се плаща за татусите. И то, много. Току виж си ударил накрая джакпота на живота!

Давам пари за храна, сметки, данъци, такси тук, такси там... сега остава и на татуисти да тръгна да давам пари... Накроя ще остана с жълти стотинки, и ще умра на улиците на тази неолиберална, капиталистическа страна - България...

преди 2 минути, bootlicker написа:

Давам пари за храна, сметки, данъци, такси тук, такси там... сега остава и на татуисти да тръгна да давам пари... Накроя ще остана с жълти стотинки, и ще умра на улиците на тази неолиберална, капиталистическа страна - България...

Обърни процеса-стани,татуист.То пък и там,не е една...Да можеш да рисуваш,материали,оборудване...

току-що, The Rage написа:

Обърни процеса-стани,татуист.То пък и там,не е една...Да можеш да рисуваш,материали,оборудване...

Ако го направя, ще трябва да плащам за наем на помещение, за разрешително, за ток и отопление на помещението... абе, пак ще трябва да давам пари.

преди 1 минута, bootlicker написа:

Ако го направя, ще трябва да плащам за наем на помещение, за разрешително, за ток и отопление на помещението... абе, пак ще трябва да давам пари.

Не бе,ни моаааааааааааааа

преди 3 минути, bootlicker написа:

Путин събира доброволци и няма да ти се налага да правиш комуна. Дава и много добра заплата, няма да плащаш нищо, ще ядеш топла чорба от казана на "комуната" и  ще си облечен, обут и нахранен. Искаш ли да ти купя билет до Русия? 

И да не прецакваме и тази тема-Нямам нищо против.Имам една,имам приятели-от горе до долу.Кой,както му харесва.

Татуировките на времето ги имаха само затворниците. Видиш ли татуировка, значи е бил в затвора. Сега откачиха с татуировки, настрана, че може да ти докара РАК на кожата!

преди 8 минути, bootlicker написа:

Може да си купиш помещението и нама да плащаш наем. А пари винаги ще трябва да даваш - въпроса е да направиш така, че да вземаш повечче от колкото даваш

преди 1 минута, Hristo52 написа:

Татуировките на времето ги имаха само затворниците. Видиш ли татуировка, значи е бил в затвора. Сега откачиха с татуировки, настрана, че може да ти докара РАК на кожата!

Пак глупости на полит офицер. Това си най нормален бизнес

Баба ти и дядо ти все с татуировки са били.

Ама времената се менят де. За млад човек...де да знам

--------------------------------------------------------------

Един стар морски вълк свалил поредната дама, докато бил в почивка сле дълъг круиз.

Разсъблекли се, легнали в ложето и тя започнала да го разглежда.

Навсякъде  по тялото му били татуирани всевъзможни имена на градове.

Хамбург, Бремерхафен, Антверпен, Алхисериас...

Гледа, на оная му работа пишело Ам-ам.

Попитала го:

- Аз да попитам, какви са тези градове?

- Това са пристанища, на които съм бил.

- А това Ам-ам? Не съм чувала за такова.

- Това ли? Ами на времето там пишеше Амстердам, ама сега остана само Ам-ам.

преди 10 минути, Hristo52 написа:

Глупавия човек като него и без татуировки може да си докара рак. И не само рак, а и РИБА. В централна Африка, в джунглата има едни племена - пигмеи - ( напиши в Google за да се запознаеш) Отиваш при тях. Там е истинската комуна.  Ще те приемат. Но трябва да знаеш едно. Когато огладнеят пигмеите, слагат голямата бака с вода на огъня и чакат докато заври. Когато е готова врялата вода, просто си избират най новият член от тях във племето, сваряват го на две, на три и го изяждат до кост. Имай го предвид, преди да запрашиш към комуната!

В Улрайна някакви нацисти са си татуирали свастики и подобни. Безпогрешно се разпознават и ако идат в затвора значи са на курорт на пълна държавна издръжка с храна и спане. А може и други неща да им се случат както на воюващи от другата страна. Рязане на части от тялото, кастриране и т.н.

Зависи за какво си говорим.
Има татуиране и татуиране.
Едно е да сложиш някъде една татуировка, друго е да се окепазиш като това нещо от втория пост.

Като цяло нямам против както казах и за това си трябва мярка.

както  казваше дядо - изтребала  ми е 

но

за жени претенции нямам от към татуси

важното е да има пари и да ме издържа

и да не е дебела  и грозна в лицето 

Ами те затова са завинаги - защото са знак за принадлежност (примерно към Якудза, някои племена и др.) към групи от които няма излизане. Последното е равно на предателство и смърт. Повечето хора изобщо не предполагат защо татуировките са завинаги. 

Отрицателно!!! Само животните се маркират. Вида им е без значение. 

Аз казах!

п.п. Татуирането е драстична проява на желанието ти да се присъединиш към "стадо" от определен вид. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.