Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Загива ли Европа...?

Featured Replies

преди 1 час, _nib_ написа:

след Румен Гечев (един от топ експертите в кабинета на Виденов), да очакваме и Сарийски - човека който от 10 години обяснява в каква криза е Европа. Хора от които винаги можем да научим колко по-зле може да бъде в ЕС.. и така цял живот една и съща мантра 😄Изобщо карайте с целия кръг около поглед инфо - там са все отбрани капацитети, няма празно.

• Отговори 5,7k
  • Прегледи 269,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Представям на вниманието на четящите тук  https://epicenter.bg/article/Prof--D--Ludzhev--Liderstvoto-na-Evropa-e-v-upadak--Malokalibreni-polititsi-razmahvat-ruskata-zaplaha/404814/11/0 Проф. Луд

• "Администрацията на президента Доналд Тръмп заплаши да прекрати достъпа на Европейския съюз до американски втечнен природен газ (ВПГ), ако блокът не ратифицира търговското споразумение, договорено с п

• Дизайна на новите евро банкноти:

Публикувани изображения

ПЪХАШ СИ ТЕЛЕФОНА В ЗАДНИКА, ВИКАШ ТРИ ПЪТИ „ПЕТРОХАН БЕШЕ ПРЪВ!“ И ХОП, МОЗЪКА ТИ СТАВА КАТО НА ТАГАРЕВ ВЪНШНАТА МАЗИЛКА

ES7.jpg

Имам чувството, че поради тежката криза, която мега изненадващо налази целия ЕС, на някои либерално-маркетингови продукти у нас вече им плащат в ЛСД. Превеждат им го по Револют. Щото е по cool! Пъхаш си телефона в задника, викаш три пъти “Петрохан беше пръв!” и хоп, мозъка ти става, като на Тагарев външната мазилка.

Щото, как иначе да си обясня последните аналитични тези на ултра уважавания от мен проф. Дайнов, който продължава да твърди, че в Европа било, уникум, бате! Викам си – лелеее, кой знае колко много му плащат на професор Дайнов, за да им тоя awesome поглед върху света. И то от Миндя, бате! Сметай за какъв красив ум говорим!

И понеже, кой съм аз, че да споря с професор Дайнов, веднага си викам: Прав е професора! У нас наистина е много тъпо! Щото сме селяни! И гадни русофили! Я виж как си живеят хората от “Оксфорд стрийт”, например. Там вече всеки пъб е джамия, а във всяка телефонна кабинка, живеят поне по три-четири “спящи клетки”.

Чувам, че и на “Риволи” не било лошо. Там пък можело да си наемеш найлонов навес и да си пикаш в храстите, докато пред теб Дан Браун си бие главата в пирамидата на Лувъра. На Болонския лес пък вече му викали Малкият Бангкок. Дори катериците били травестити.

Ако случайно пък всичко това не е достатъчно някому, защото човекът се чувства, как да кажа, като персона от по-висок клас, например, нещо като кмет на село Труд, отново, например, то тогава той би могъл да скокне до Монако. С Невзоров под ръка. За да му гръмне задника, докато пие макиато в кафе “Дьо Пари”. Може да иде и до Лийдс, в случай, че има пакистанска виза. Детето пък би могъл да си изпрати на почивка в Кьолн или Рим, за да го изнасилят, 5-6 пъти. 7-8 афганистанци.

Чувам, че и в Марсилия също не било лошо. В случай, че си родом от Сливен или Мароко.

Та, заради всичко това си помислих, че май на Дайнов и приятели им плащат в ЛСД. Щото са прави, бе, да му е•а майката! И Манол Глишев също е прав, той дори е още по-прав! Затова на него му плащат двойно. Във фентанил.

Вижте, за мен няма никакво съмнение, че за нас българите беше голям късмет и щастие, това, че успяхме да видим онази истинска Европа. Макар и през последните й дни на автентичност. В същото време обаче, за мен също така няма никакво съмнение, че не след дълго организацията и мениджмънта на ЕС, ще бъдат сочени като основна причина за гледащата зад ъгъла континентална трагедия. Защото, ако някой все още не вижда, какво точно идва от “цивилизована Европа”, то той е или кьорав, или мега прост. Като тук не говоря задължително за Дайнов и Глишев. Те са ясни. Плащат им в ЛСД.

Абе, с две думи – тъжна история. Но пък закономерна. А после някои се чудят, защо по улиците други викат: “Тук не е Москва!” Ами, да, не е. Знам! Мен също ме е яд.

Васил Петев

преди 2 минути, laplandetza написа:
  Цитат

ПЪХАШ СИ ТЕЛЕФОНА В ЗАДНИКА, ВИКАШ ТРИ ПЪТИ „ПЕТРОХАН БЕШЕ ПРЪВ!“ И ХОП, МОЗЪКА ТИ СТАВА КАТО НА ТАГАРЕВ ВЪНШНАТА МАЗИЛКА

@Търсещ истини Един пример за полезен идиот и тук 😄Някой си Васил Петев прави едно такова скандално съчинение - Европа затъва, джамии, изнасилвания, наркотици, и се намират образи да го разпространяват къде ли не. Напълно безплатно, просто вярват в това, трябва да има драма, ксенофобия, изобщо по-шумно да звучи. Колко типично 😄

преди 6 часа, Gencho 123 написа:

@Търсещ истини Един пример за полезен идиот и тук 😄Някой си Васил Петев прави едно такова скандално съчинение -...Напълно безплатно, просто вярват в това, трябва да има драма, ксенофобия, изобщо по-шумно да звучи. Колко типично 😄

Виждам едно мнение, което съвпада с мислите на този, който го предава нататък. Не съм имал съмнения, но може и да греша, че лапландецът е пожвял в скандинавието и от там е видял по- ясно Европата, вкл. чрез медиите на студената страна, която сега е с оръжие срещу Русия.

Като оставим пристрастията, пак остава въпроса, "Как да различим личното политическо мнение от послание на "полезен идиот"? Мисля, че на първо място той трябва да е "идиот", да не може да оцени фактите и да не може да ги различи от пропагандата. Тук пропадам в тъмното, защото, повтарям: лапландеца е видял фактите на Европа от ежедневието, а аз от прозореца на туристическия автобус.

преди 48 минути, Flashback написа:

"Цивилизована" Европа:

абе кога ще ходиш в Русия - нещо все предпочиташ САЩ и Европа

преди 1 час, Flashback написа:

"Цивилизована" Европа:

Изключителна драма, поради жегата блъсканица за вентилатори. Следвателно Европа загива 😄Страхотни заключения.

преди 5 минути, Gencho 123 написа:

Изключителна драма, поради жегата блъсканица за вентилатори. Следвателно Европа загива 😄Страхотни заключения.

Мислех, че франзуците отдавна са фалирали. Тея па на 42 градуса си купуват вентилатори. Странна работа!

преди 49 минути, kaldata1 написа:

Мислех, че франзуците отдавна са фалирали. Тея па на 42 градуса си купуват вентилатори. Странна работа!

то и тук има един от Франция - който каза че си е купил духовка за 155 евро, която охлажда с бутилки с лед - мозака му се е сварил взел 2 бройки - а продават по евтени на този принцип https://promoclub.bg/product/malyk-prenosim-ohladitel-za-vyzduh

на 2.07.2026 г. в 19:14, Flashback написа:

Да и тук се биха за вентилатори. Аз успях една седмица предварително да дойдат жегите да взема някакъв вентилатор. След това нямаше никакви никъде. Хладилниците в магазините и те се развалиха, бяха празни.

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Да и тук се биха за вентилатори. Аз успях една седмица предварително да дойдат жегите да взема някакъв вентилатор. След това нямаше никакви никъде. Хладилниците в магазините и те се развалиха, бяха празни.

В Берлин дори в градския транспорт не винаги пускат климатик, обичат да им е по топло?

преди 19 минути, AAUUXX написа:

В Берлин дори в градския транспорт не винаги пускат климатик, обичат да им е по топло?

Дали мюсюлманките и в транспорта в халифат германия са навлечени с чувалите?

преди 49 минути, Sliderum2 написа:

Тц , еврпейски им е аутфитъ.

преди 2 часа, AAUUXX написа:

Няма. Адска жега е. В метрото 100 процента няма климатик. Оправдават се заради тунелите и трябвало пари допълнително за нова инфраструктура. Но нямало пари. Автобусите е възможно да се намери климатик, но рядко. Не знам, защо не пускат климатика.

преди 1 час, Sliderum2 написа:

И то черно.

A тук в Стокхолм летата са прекрасни с температури до 25 градуса, хем е за къси гащи, хем не се потиш от жеги. Рядко може да има няколко дни с максимални температури до 28°C - 30°C. Зеленината не изгаря от горещините и тревата се запазва зелена и през зимата, ако няма сняг. Обаче зимите са много тягостни и дълги, като се стъмни в два следобед. Тук в Стокхолм по принцип не вали много сняг, благодарение на топлото течение Гълфстрийм. Имали сме доста зими почти без сняг, но тъмнината е депресираща.

Кокич още ли е разсеян и заблян по млади баби като Урсула и Кая ???

Киър Стармър: Гордея се, че британският парламент е "най-гейският" в света

Британският премиер Киър Стармър заяви, че се гордее с факта, че парламентът на Обединеното кралство е "най-гейският парламент в света". Изказването беше направено по време на прием по случай Pride на Даунинг стрийт.

"Горд съм, че имаме най-гейския парламент. Не мисля, че има друг парламент по света, който да е по-гей от този", заяви гордо Стармър.

Твърдението му се основава на рекордния брой открити ЛГБТ депутати в британския парламент. Още след парламентарните избори през 2024 г. Стармър отбеляза, че Камарата на общините разполага с най-голямата група депутати, които публично се самоопределят като ЛГБТ, в сравнение с всеки друг национален парламент.

преди 3 часа, Flashback написа:

Британският премиер Киър Стармър заяви, че се гордее с факта, че парламентът на Обединеното кралство е "най-гейският парламент в света". Изказването беше направено по време на прием по случай Pride на Даунинг стрийт.

"Горд съм, че имаме най-гейския парламент. Не мисля, че има друг парламент по света, който да е по-гей от този", заяви гордо Стармър.

Твърдението му се основава на рекордния брой открити ЛГБТ депутати в британския парламент. Още след парламентарните избори през 2024 г. Стармър отбеляза, че Камарата на общините разполага с най-голямата група депутати, които публично се самоопределят като ЛГБТ, в сравнение с всеки друг национален парламент.

https://www.skynews.com.au/world-news/united-kingdom/lesbian-style-icon-keir-starmer-boasts-gayest-parliament-in-the-world/video/fa0cc1c64e3c2f29fb21dd4054b4b15f

те това си е баш английско As of May 2026, at least 75 MPs publicly identify as LGBTQ+, reflecting a continued shift toward a more representative and inclusive Parliament.

преди 3 часа, Flashback написа:

и какво искаш да кажеш с това - че си горд че си по близо геогравски до британския парламент от мен ли

Бюджет 2027 обмисля нов заем от 204 млрд евро

Това е 2 такъв заем за Германия.

No image preview

Haushaltsentwurf: Bund plant für 2027 neue Schulden von f...

Das Sondervermögen sorgt für die höchste Verschuldung jemals. Gleichzeitig sind Steuern und Kürzungen bei Klimaschutz und Sozialem sind geplant.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.