Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Еволюция на отношенията – от времето на баба и дядо, до днес

Featured Replies

преди 36 минути, _ramus_ написа:

О, да - личният ви пример в "нулирането" е повече от показателен.:lol6:

Досадно ми е да тича пале подире ми и да скимти, но какво да се прави? Животинче, и то иска да бъде забелязано.

• Отговори 53
  • Прегледи 6,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• васил козарев
    васил козарев

Аз имам една питанка : "по-издигнатите" ще искат ли да общуват с "нас", констатиращите гореизложените мисли или ще отбягват като дявола тамян, защото ще ги "принизим"? 

• браво... ! Адмирации за грухтенето! В очакване на следващото изригване... !!!  

• За съжаление склонността за безкрайни повторения на едно и също се вижда в много от темите. Тези в "Политика" са най-яркият пример. Но това е част от психиката, която би следвало да бъде преодоляна с

• Автор

Да, да, забележително изгрухтяване - психологическо, основателно, изпълнено с алтруизъм, съпричастност, любов, и зрялост. Впрочем - както и самия избор на ник-нейм.

преди 31 минути, Търсещ истини написа:

Досадно ми е да тича пале подире ми и да скимти, но какво да се прави? Животинче, и то иска да бъде забелязано.

Най-големият спамър в определени раздели е очевидно изнервен, че му спамим в темата. А то за него спам е, когато нещо не отговаря на претенциите му. 

Опитах да започна от общото към частното, защото засегнатите отношения не са изключение и са подвластни на споменатите от мен общи принципи. А до задълбочаване в спецификата вероятно няма да се стигне. Няма как  след като стремежите на повечето от пишещите са други. 

• Автор
преди 22 минути, Just a Stranger написа:

Опитах да започна от общото към частното

мдааам - Интересен "опит" за изгрухтяване. :lol6: Включва "нямам намерение да пиша тук" и "темата очевидно не е за дискусии..." (цитирам по смисъл...)

Грухнатото "задълбочаване на спецификата" е весела заигравка, имитирайки интелектуални игрички, както си ги рефлектират прасенцата по кочинките си.

преди 22 минути, Just a Stranger написа:

е очевидно изнервен

очевидно - да.:lol6: Когато съм изнервен ме забавляват прасенцата с глупостите и напъните си да изглеждат Ентелигенти. Наужким, ъфкорс - винаги наужким.

Каква специфика напира от изгрухтяното - преди всичко е "смешна". Като съм изнервен съм така - :lol6:... 

преди 2 часа, _ramus_ написа:

Цялата работа е просто да се оспами темата, като се залее с грухтяща помия (микс от невежество, свободни фантазии и пълни глупости, при това - поне в дует, а и винаги се намира редовния "трети" (ако не е прекалено пиян).

"Цялата" не е "Целта"! За второто се иска съзнателност, а те не "разполагат с тоя ресурс" по отношение на писменото им допринасяне в темата!

"Асистентчето Мими" дори "пропада" вече в "по-дълбоки дупки" от "Лили". Докарва вече до финес "ощипаната госпожица" - нещо, което уж беше "коронният номер" на "Лилито". ..."изходи" си съдържанието, а пък после "тичали палета" след него, та да омаловажи критичните бележки:lol6:

Защо "прасенца" - просто за разлика от някои други бозайници за тях няма значение житейското пространство и място за изхождане - всичко в едно.

Тука не съм съгласен с теб, защото липсва уточняване на кои прасенца. При дивата свиня изхождането не е там където спи, за разлика от домашното прасе, затворено в кочина. Но пък алегорията на "кочина" се прокрадва лекичко - нещо, за което съм предупреждавал в не една тема, в която доминират с постовете си "бабите". А най-големият фарс пък беше темата "за срама" :lol6: 

Темата заби в пбичсйния коловоз. И то отново благодарение на тези с претенциите към другите, дето самите нищо не струват. Но пък им се привиждат прасенца. И пак любимите анализи на участниците.Едно и също до безкрай, без шанс да видят маниащината си. А тези емотикони никого не могат да заблудят. Аз съм щастлив с и без вас. Вие сте мизерници, демонстриращи фалшиво спокойствие, контрол и радост. Ей така, да залъжете себе си, че сте нещо повече от "прасетата". Сано претенциите, че сте навътре в психолигията, а всъщност сте тотални комплексари, търсещи и намиращи винаги проблемът в другите и не забелязващи го в србе си. 

А темата сигурен съм, че може и още да бъде оспамена. Разбира се виновни са децата, невежите, фанатиците, прасетата... Какво ли ще е следващото? 

преди 3 часа, Търсещ истини написа:

Имам основание за това. 

Отношения между мъжа и жената са отразени и в поведението им при лично страдание, напр. зъбобол. (Прочее как се отнася жена ти когато си нещастен и те боли зъб? Загрижена ли е, дали си гледа телевизия, или отива при майка си?).

Да, както и при газоотделянето. Почнеш ли да трещиш под одеалото като пробит ауспух, сигурно ще ѝ дойде, не при майка си, ами отдъд горите тилилейски да отиде. 

Тоя раздел го обърнахте на ковид темата - кой, каквато щуротия му дойде на главата, се чувства задължен да ни я сподели. Много ви се моля, коУеги, имайте милост. Разделът е "психология и психотерапия", а не "бг мамама и техните мъжки еквиваленти", нито "лична драма", още по-малко "искрено и лично с Миглена Ангелова"... "Големи занулявания" и прочее тематики от сферата на Стойчо Керев са си направо за раздела за медицинска помощ.

преди 1 час, Just a Stranger написа:

А темата сигурен съм, че може и още да бъде оспамена.

О, моля те! Не заплашвай! Достатъчно солидно оспамихте от "клуб" "Лили и Мими". Още ли?!? Не Ви харесва ответната реакция от пишещи извън клуба Ви ли? 

Да спрем да пишем всички с различна от вашата "ясна на пръв поглед" визия за кво иде реч в темата?...... вкл. и автора, които след въвеждащото цитиране на статията и последващ пост, в които си изразява позицията по проблематиката, го "контрирате" с несъстоятелна аргументация, чрез изказване на тези, несвързани със същността на проблема, загатнат в интрото на темата.

"Мълчаливо" да проследим как в клуба ви "Лили и Мими" "развивате" темата в "интелигентен диалог", накрая на който да изразите поредните си морализиращи послания за "правилно", "трябва" и "би следвало", в иначе "ясната тема", в която "форум от ботове" е основния стожер, около който още с интрото се "подразбра", че трябва да се коментира?  .... къде Ви е Развигор малко да Ви натегне, че се разпасохте....липсва "агни йогата" или на "Мимито" доцентката, дето с дупе е станала такава.

• Автор
преди 1 час, васил козарев написа:

Разделът е "психология и психотерапия"

Че това е КАЛДАТА - тук всеки изтрещял е добре дошъл да си намери пролука и мегдан да си изхожда където свари. Некви "раздели", нещо си там... че това как ще ограничи прасенцата да не погрухтят. Освен това - те се фантазират че са психолози и много ги разбират тия работи. Нищо че...

преди 1 час, васил козарев написа:

...са си направо за раздела за медицинска помощ.

преди 2 часа, васил козарев написа:

при газоотделянето. Почнеш ли да трещиш под одеалото като пробит ауспух, сигурно ще ѝ дойде, не при майка си, ами отдъд горите тилилейски да отиде. 

Съчувствам ти. Рекламират еспумизан. Ако искаш да спасиш семейство...

преди 1 час, kipen написа:

"Мълчаливо" да проследим как в клуба ви "Лили и Мими" "развивате" темата

Защо да си мълчите? Нямам нищо против, а и не се намесвам когато пишете. Обаче омръзва да скимтите по адрес на участници, а не по темата.

Предложение от партията на грухтящите към партията на скимтящите. 

Хайде да се игнорираме взаимно и да си пишем в темите, без да се интересуваме какво пишат и какви са другите. 

на 5.05.2022 г. в 10:18, Just a Stranger написа:

За съжаление склонността за безкрайни повторения на едно и също се вижда в много от темите. Тези в "Политика" са най-яркият пример. Но това е част от психиката, която би следвало да бъде преодоляна с последващото й развитие. По-лесно и удобно е да си кара човек по вече установения модел. Върши чудесна работа за избягване на скуката и убиването на "малко" време. Така някои могат да повторят хиляда пъти едно и също, но това е което те всъщност търсят. 

Аз също нямам намерение да пиша в тази тема, поне на първо време, защото знам, че тя тя не е отворена с цел дискусия. Но пък ако видя смисъл ще се включа. 

Случайно или не малко преди темата да бъде отворена прочетох нещо имено за това как идеите управляват света и за водещите идеи в различните периоди и региони сред хората. 

Цитат

Защо да си мълчите? Нямам нищо против, а и не се намесвам когато пишете. Обаче омръзва да скимтите по адрес на участници, а не по темата.

И това ти включване с вопли, че някои "скимтели" идва след като си пуснал първото си умотворение в темата. То няма нищо общо със зададената тематика, но затова пък "Творецът" авторитетно ни заявява следното

Цитат

Аз също нямам намерение да пиша в тази тема

Е па представям си, ако и имаше ищах да пишеш... :D

преди 26 минути, Търсещ истини написа:

Предложение от партията на грухтящите към партията на скимтящите. 

Хайде да се игнорираме взаимно и да си пишем в темите, без да се интересуваме какво пишат и какви са другите. 

А, хайде партията на грухтящите да спре да спами и да се жалва, а да почне да пише по зададената тема. 

О, моля те! Не заплашвай! Достатъчно солидно оспамихте от "клуб" "Лили и Мими". Още ли?!? Не Ви харесва ответната реакция от пишещи извън клуба Ви ли? 

Да спрем да пишем всички с различна от вашата "ясна на пръв поглед" визия

Пак фантазираш. Пишете си каквото си искате, вкл. за грухтене щом това ви е нивото. Но ти вече като си ме квалифицирал като "ощипана госпожица" ще виждаш все едно и също в написаното от мен, и все едно и също ще повтаряш. 

преди 13 минути, Just a Stranger написа:

Но ти вече като си ме квалифицирал като "ощипана госпожица"

Еее, ама не можеш да се спреш да изпростяваш и да спамиш и то след безброй напомняния! Ето ти още едно "повторение", неминуемо следващо след папагалене от твоя страна: НЕ КВАЛИФИЦИРАМ ТЕБ, АМИ ПОВЕДЕНИЕТО ТИ, което прекрасно се вписва в модела "ощипана госпожица"!!!!!!!!!!!!!!!

"Ощипаните госпожички" драпат постоянно да привличат вниманието към вътрешните им драми, насищайки комуникацията с присъствието на суетно изживяващата си същност като нещо "неповторимо", супер "оригинално" и достойно за възхита.

Докато стигнеш до "дядо" във взаимоотношенията, "бабата" ще ти е основният изразител, колкото и да се стремиш да не е така! И сам си го постигаш!

ама не можеш да се спреш да изпростяваш

Естествено. Но аз каквото и да направя, в твоите очи ще изпростявам. Бих ти предложил да помислиш над това, но знам, че е безсмислено. 

Ех, комплекси - все другите трябва да са смешни, прости; все трябва да се търсят примери за прочетените в книжките по психология модели и теории. Все тая мания всичко да се подреди според знанията, пък били те и ограничени. А недай боже някой да постави под съмнение този ред - веднага трябва да бъде поставен на мястото му при невежите, идиотите, прасетата. Не, не може: редът вече е създаден, утвърден... 

преди 2 часа, kipen написа:

НЕ КВАЛИФИЦИРАМ ТЕБ, АМИ ПОВЕДЕНИЕТО ТИ, което прекрасно се вписва в модела "ощипана госпожица"!!!!!!!!!!!!!!!

Ами човекът е точно поведението си (тук включвам и мислите). Това е без значение в случая, както и самата квалификация за мен. Какво отношение имат квалификациите ти към темите? Защо виждаш избирателно спам в едни случаи, а в други - не. Аз когато спамя, знам че спамя и не се опитвам да го представя по друг начин. Все ми е едно след като толкова мои теми (и не само мои) са оспамени от отсрещната страна. А тя последната, да се вгледа малко повече в себе си. 

• Автор
преди 4 часа, васил козарев написа:

а да почне да пише по зададената тема.

Ама надали... Просто няма какво да напишат. Ако имаше, ако можеше - щеше.

От безсилие е... толкова може, така го могат.

Тази тема не е единствената с тия дрънканици - клишенца, фантазии, измишльотини и зле скалъпени хрумки... Всичко е за пълнеж на празното.

Търсача не беше така, просто заради моабета и нуждата от сърбежи постепенно се зарази от един друг дрънкач - дежурен по раздел. Заразно е, защото дори празното дърдорене и вживяване колко е важно, нужно, мъдро... носи ползи от илюзията за кънекции. Разбира се, такива няма - всеки от двамата посочени си пише неговото си, ползва другия за хрумки и чесане на сърбежите, докато имитират диалогов режим..

Повечето хора така разбират форумната комуникация. Те просто никога не са участвали в друг вариант. А и не могат... Просто не могат. Ако можеше - щяха. А заразното влече надолу... към изглупяването и кочинките.

Бих ти предложил да помислиш над това

Няма друг изтрещял, който да се фантазира толкова упорито с предложенията други да помислят над неговото грухтене. Вероятно живееш в свят, сред който ти си мъдрец, говориш мъдрости и дълбокообмислености, които просто другите "не разбират"... :). Действителността извън фантазията ти няма нищо общо с това в нея. 

Един предава посланията на вселената , друг се преживява като мъдрец и мислител... Общото е, че и двата условни примера ползват клишенцето за "вселенските закони"... как ги разбират, как ги знаят... и добре че ги споделят, щото... :)

дежурните изцепки, които в конкретиката на последното съжителстват в две последователни изречения...

все другите трябва да са

Няма да схванеш, нали? :) Ето това е и проблемът - ако не е според фантазния ти свят и екзистенцията в него - просто няма как да стигне до теб.

преди 36 минути, _ramus_ написа:

Тази тема не е единствената с тия дрънканици - клишенца, фантазии, измишльотини и зле скалъпени хрумки... Всичко е за пълнеж на празното.

Да, едно и също години по всички теми - все дрънканици, измишльотини, фантазии... Сега сме и спамъри, защото оспамихме темата на спамъра. "Май прешъс". Орева темата. Защо ли? Ама ти си продължавай да списваш квалификациите си - не че можеш да се спреш. Да, някои запълват празнотите си пишейки безсмислици (по твоя оценка), а ти с непрестанни анализи и квалификации (и двете доста тенденциозни). 

Объркан ум - какво да види в другите умове? Но все тях гледа, че себе си е страшно. Че може да лъснат фалшът и илюзиите. 

преди 5 часа, васил козарев написа:

а да почне да пише по зададената тема.

Търсача не беше така, просто заради моабета и нуждата от сърбежи постепенно се зарази от един друг дрънкач - дежурен по раздел. Заразно е, защото дори празното дърдорене и вживяване колко е важно, нужно, мъдро... носи ползи от илюзията за кънекции. Разбира се - такива няма - всеки от двамата посочени си пише неговото си, ползва другия за хрумки и чесане на сърбежите.

Повечето хора така разбират форумната комуникация. Те просто никога не са участвали в друг вариант. А и не могат... Просто не могат. Ако можеше - щяха. А заразното влече надолу... към изглупяването и кочинките.

преди 2 часа, Just a Stranger написа:

Няма друг изтрещял, който да се фантазира толкова упорито с предложенията други да помислят над неговото грухтене. Вероятно живееш в свят, сред който ти си мъдрец, говориш мъдрости и дълбокообмислености, които просто другите "не разбират"... :). Действителността извън фантазията ти няма нищо общо с това в нея. 

Един предава посланията на вселената , друг се преживява като мъдрец и мислител... Общото е, че и двата условни примера ползват клишенцето за "вселенските закони"... как ги разбират, как ги знаят... и добре че ги споделят, щото... :)

Не ме вкарвай във филмите си. Показваш само собствените си дефиците в разбирането на и общуването с другите. 

Когато имам какво да напиша, го правя. защото го намирам за вярно и без конкретни очаквания. Илюзиите за мъдрост са в твоята глава и са нужни на теб. Много са ти нужни, защото си зависим в участието си тук от образите, които налагаш (с цел впоследствие да използваш като пример) за мен и други участници с определен психо-профил. Всъщност аз мога да предположа, че това е свързано с теб в миналото и с илюзията, че си надраснал това минало. Ами, не. Сменил си илюзията само. 

• Автор

Всъщност аз мога да предположа

Натруфеният помпозно-надут стил е просто имитация - това няма никой сред форума, който да не е забелязал. Няма пред кого да си придаваш важност вече... остана ти само монитора като огледало.

Просто номерата няма как да минат и няма да минат. Нито твоите, нито на няколкото кукувички, живуркащи си сред фантазните си утроби. Да се скъсаш от подражания и имитации, да ми огледалничиш думичките, да мрънкаш, да кършиш или извиваш ръчички - просто няма да минат номерцата вече, щото на пясъчника останахте само "малките".

Опитваш да задържиш  облика на вече компрометирания образ - става още по-иронично, но сам си го правиш. Няколкото синдромници, които ти палеха огънчето на вживялките вече ги няма. Караш си на инерция, но и тя отминава... Раздувките вече не минават, цветните духовни шаренийки си отиват една по една.

Когато имам какво да напиша, го правя. защото го намирам за вярно

да де. Когато "няма да пишеш в една тема", "пишеш онова, което намираш за вярно". :)

Всъщност се отнася дори до прасенцата, "но можеш да помислиш по това" защо на всеки самозаблуден му се струва че онова, което смята за вярно, го смята за вярно и не се съмнява. Не може да си позволи да се съмнява, защото се държи на сламката на поредната си заблуда. Ако и нея пусне... ще падне отново в дупката от която гледа да избяга.

Затова всеки вярващ пише вярванията си - защото ги "намира за верни, а не за вярвания". Дори когато са пълни глупости - същия пак ги "намира за верни, само защото вярва в тях". И вярва... защото му изглежда че така е правилно, че повярваното е истина... А е обикновена магийка заради ползата и облекчението, което носи заблудата.

Да се опитваш да имитираш интелигентност - сбъркал си манежа, просто. Циркът постепенно се изнизва и палячовците рязко оредяха. И всичко това е защото се смени публиката и палячовците вече не са интересни никому.

на 8.05.2022 г. в 11:11, Just a Stranger написа:

Същото миже да се направи и с някой абсолютно ненужен продукт посредством рекламата, но той да бъде обвързан с представата за успешност или щастие. Модата, масовите нагласи в различните обществену групи - всичко това оказва далеч по-силно въздействи в съвременността спрямо миналото.

Наистина, всички реклами сега, просто е модно, се основават на изображение на щастливи хора, разбирай красавци/красавици с широки усмивки. Просто е неприлично да не си щастлив. 

При това положение, нормално е да се обещава, да се акцентира на щастието и да се извежда хедонизмът като водещ в нагласите. Това не е вечна цел. Имало е и ще има отново насоченост съм практичното или духовното, достъпното или неоткритото, евтиното или ценното. Мода.

А ето и друг дискусионен момент от статията

Цитат

Огромният избор, който се предлага поставя под съмнение в много хора вярването за „единствения“.

От една страна има хора с широки контакти, с много връзки, а съответно с много последователни семейства и хаотични щастливи връзки. От друга страна има хора, които така и не осъществяват брак. Самотни майки и стари ергени. Не бих ги причислил към щастливите. Направо им се чудя, защо не се женят при този огромен избор?!

преди 18 часа, васил козарев написа:

И това ти включване с вопли, че някои "скимтели" идва след като си пуснал първото си умотворение в темата. То няма нищо общо със зададената тематика

Не си прав. Виж по-рано в темата кое ме е подсетило за моя коментар

на 4.05.2022 г. в 17:51, _ramus_ написа:

Контекстът през интернет и социалните мрежи, вече е огромен и понякога някой си се вживява и е съпричастен на друг, който никога не е виждал, който дори не съществува, а е измислен с някаква цел, вкл и се симулира чрез бот (компютърна програма, която симулира човешки обмен през интернет)

Не бързай да пишеш по нагласи.

преди 10 часа, _ramus_ написа:

Натруфеният помпозно-надут стил е просто имитация - това няма никой сред форума, който да не е забелязал. Няма пред кого да си придаваш важност вече... остана ти само монитора като огледало.

Така да бъде. Друго не съм очаквал като реакция. Акцентът отново върху другия, изместване фокуса винаги встрани от себе си, претенции към другите, които сам не покриваш... Безсмислено е да продължавам. Предполагам, че и извън форума си същия. Все същите претенции, агресивност, конфликти с неудобните, неприемливи и неотговарящи на претенциите ти. Искаш си своето и не търпиш различното - то е нисшо, идиотско, животинско, авторите му са надути, заблудени. Важното е, че ти си ок за себе си. Мен ако питаш, ти си жалка карикатура на това за което се приемаш, но пък същата карикатура виждаш все в другите. 

• Автор
преди 50 минути, Just a Stranger написа:

Мен, ако питаш

Ако..., но не те питам. Където, когато попитах - празно.

Сега не те питам нищо, ти си го играеш монологично пред огледалото, отново си папагалиш със заучени реторични мурафети.

Иначе рамус е карикатурата, но художникът на твоята огледалничи и повтаря думички, фрази и понятия от същата тая "жалка карикатура"... Но то само със заемки ако ставаше, щеше да си Лама вече...

преди 50 минути, Just a Stranger написа:

Предполагам, че и извън форума

Пък други, дето предполагаха, се видяхме сега на живо по празниците. От някакво време, стана "няколко часа" ... Щото живото присъствие има огромно значение и разкрива много, за всеки.  А с предположения и фантазии... е нищо работа. И затова си "рисуваш карикатури", докато ти си си художника, щото така гледаш да си държиш ;"конците да не се скъсат".

Иначе след месец съм в Поморие, както всяка година - на фестивала, първия уикенд на юни, щото съм сред изпълнителите. Точно сега уреждам нощувките на групата. Ако ти стиска  нещо друго, освен фантазии...

преди 1 час, Търсещ истини написа:

Огромният избор, който се предлага поставя под съмнение в много хора вярването за „единствения“.

По-голяма роля за мен има високата летва, която хората си поставят. Търсят (не винаги, но често) партньор, който да отговаря на твърде нереална представа и очаквания. Отделно, че бракът и отглеждането на деца върви с отговорности, които при съвременната социална и икономическа несигурност разколебават хората да ги приемат. В пирамидата на Маслоу сигурността е базова. Затова при брак често при неспособност сами да си я осигурят, хората търсят патньор, който да го направи. Или поне да допринася за това. 

преди 1 час, _ramus_ написа:

Иначе след месец съм в Поморие, както всяка година - на фестивала, първия уикенд на юни, щото съм сред изпълнителите. Точно сега уреждам нощувките на групата. Ако ти стиска  нещо друго, освен фантазии.

Ако е на 4-ти и 5-ти нямаш късмет. Няма да съм в България.  Иначе Поморие ми е съвсем на близо и бих могъл да намеря време, ако е след 10-ти.

преди 8 часа, Just a Stranger написа:

По-голяма роля за мен има високата летва, която хората си поставят.

:) Понеже е известно,че мъжете се показват, надуват, а жените избират, то по- скоро не "хората", а "жените" си поставят висока летва и заради това кукуват. 

Мога да им кажа това: "Съпругът си е ваш избор. Знаете ли защо свинете ядат хубавите ябълки? Защото те стоят високо на дървото и се държат здраво, та мъжете, които берат ябълки не могат да ги стигнат. Като дойде зимата падат. Тогава обаче няма мъже. Има свине. Диви, които грухтят и лапат хубави ябълки." :) 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.