Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 8 минути, communismatic написа:

@kaldata1, да не умря?

Не, уви. Но не виждам на какво да отговаря - ти избяга от всички точки.

Мексико била средище на будисти? Хижата не била на Ком-Емине? Не била купена от бащата на Фидосова? Кемпера не бил търсен, щото МВР били "некадърни"? Някой, който ще се самоубива, минава за по-пряко между Монтана и Враца през ...с. Българи, община Малко Търново и това не е странно, защото бил цитирал Ботев във Фейсбук?

Как успяваш да оцеляваш с толкова празно пространство между ушите?

• Отговори 41,3k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 7 минути, kaldata1 написа:

От години храчиш по държавната власт и точно когато тя излезе с най-безумната теза с тотално взаимноизключващи се теории, ти реши да й се довериш. Любопитно е, че ПП-ДБ те притесняват само по педофилската версия, но понеже не вярваш на тази за трафик на хора/наркотици, там вече нямаш опасения. И все ПП-ДБ ти в устата, пък за кабинета Желязков - нито дума.

Извинявай, понеже гледам, че пак нещо избяга от неудобните въпроси, та бъди така добър да ми отговориш на тях. Относно "безумната" теза и "взаимноизключващите" се теории... много е забавно, че точно ти го твърдиш това, при положение, че абсолютно доказано, дори не си наясно и с най-елементарните факти от въпросният случай. Пак да повторя - абсолютно доказано... то се вижда за какво става дума.
Колкото до боклуците от ПП-ДБ, те са абсолютно същите, както и тия, дето щяха да ги "чегъртат". Просто... за разлика от вас, аз не съм човек, дето да си плюе на принципите, думите и прочее. Това е и основната причина, аз да не гласувам от години.

преди 4 минути, kaldata1 написа:

Но не виждам на какво да отговаря - ти избяга от всички точки.

Да, аз избягах, а не ти... Правилно. 😆

Мексико била средище на будисти?

Искаш да кажеш, че Калушев не е будист? Ми кой е писал от профила му във въпросния форум? Някой русофил предполагам?

Не била купена от бащата на Фидосова?

Що продължаваш, да изместваш фокуса от ПП-ДБ?

Кемпера не бил търсен, щото МВР били "некадърни"?

Ми не са ли? Имаш ли някаква друга информация?

Някой, който ще се самоубива, минава за по-пряко между Монтана и Враца през ...с. Българи, община Малко Търново и това не е странно, защото бил цитирал Ботев във Фейсбук?

Кой му е влизал в профила във "Фейсбук"? Кой му е писал СМС-и от телефона и после му го е върнал? Конкретно?

Как успяваш да оцеляваш с толкова празно пространство между ушите?

Да, де... Личи си кой е елементарният от въпросната дискусия. Тоя дето избяга като на*ран, та трябваше да го върна насилствено...

преди 58 минути, communismatic написа:

Извинявай, понеже гледам, че пак нещо избяга от неудобните въпроси, та бъди така добър да ми отговориш на тях. Относно "безумната" теза и "взаимноизключващите" се теории... много е забавно, че точно ти го твърдиш това, при положение, че абсолютно доказано, дори не си наясно и с най-елементарните факти от въпросният случай. Пак да повторя - абсолютно доказано... то се вижда за какво става дума.
Колкото до боклуците от ПП-ДБ, те са абсолютно същите, както и тия, дето щяха да ги "чегъртат". Просто... за разлика от вас, аз не съм човек, дето да си плюе на принципите, думите и прочее. Това е и основната причина, аз да не гласувам от години.

Да, аз избягах, а не ти... Правилно. 😆

Искаш да кажеш, че Калушев не е будист? Ми кой е писал от профила му във въпросния форум? Някой русофил предполагам?

Що продължаваш, да изместваш фокуса от ПП-ДБ?

Ми не са ли? Имаш ли някаква друга информация?

Кой му е влизал в профила във "Фейсбук"? Кой му е писал СМС-и от телефона и после му го е върнал? Конкретно?

Да, де... Личи си кой е елементарният от въпросната дискусия. Тоя дето избяга като на*ран, та трябваше да го върна насилствено...

Какво ще правят будисти в Мексико?

Защо ще купуват хижа от бащата на бивш топ ГЕРБ кадър насред топ туристическа пътека, за да блудстват с деца?

Ако и Калушев да е бил будист, пречи ли да е наркотрафикант? Или агент на ДАНС? Или тарфикант на хора?

Нямам друга информация - МВР не са търсили кемпера. Защо МВР не се сеща да търси най-търсеният човек в държавата, е нещо, на което вярвам, ако си напънеш малкото мозък, можеш да се досетиш и сам.

Той си е влизал във Фейсбук-а. Защо обаче от сръбската граница - Монтана до Враца минава през турската граница - Странджа? Конкретно!

Май-май и ти самият не знаеш защо официалната теза не върви. Жалко, а си толкова убеден в нея, а не можеш да й защитиш слабите места и противоречията.

Чакай малко сега. Ти няма ли да ми отговориш най-сетне на въпросите? На въпрос не се отговаря с въпрос. В смисъл, пределно ми е ясно, че за пореден път си наврян там дето слънце не огрява, ама за да ти отговоря на въпросите, трябва първо ти да ми отговориш на моите.

Но признавам, това е адски забавно...

преди 2 часа, kaldata1 написа:

Май-май и ти самият не знаеш защо официалната теза не върви. Жалко, а си толкова убеден в нея, а не можеш да й защитиш слабите места и противоречията.

Това е човек, дето яростно бранейки своята жалка партия, която спонсирира един болен педофил, още не е вдянал, че Калушев е будист. Дори това беше поставено под съмнение. 😆😆😆

Та... отново.

преди 5 часа, communismatic написа:

Ако толкова искаш, дай да проследим, дали в самото му изказване има изобщо някаква логика? Каква е "каузата" им? Айде, питам те...

преди 5 часа, communismatic написа:

Кво стана с въпросите ми относно ролята на ПП-ДБ в самата случка? Нещо пак услужливо пропусна, да ми отговориш? Калушев познават ли го, не го ли познават? И защо всички политически "нишани" сочат към твоята умнокрасива партия?

Благодаря ти предварително... Специално, това за жалките боклуци от ПП-ДБ го питам сигурно за 20-ти път днес. Знам, знам... много болна тема. 😆

преди 18 минути, communismatic написа:

Чакай малко сега. Ти няма ли да ми отговориш най-сетне на въпросите? На въпрос не се отговаря с въпрос. В смисъл, пределно ми е ясно, че за пореден път си наврян там дето слънце не огрява, ама за да ти отговоря на въпросите, трябва първо ти да ми отговориш на моите.

Но признавам, това е адски забавно...

Това е човек, дето яростно бранейки своята жалка партия, която спонсирира един болен педофил, още не е вдянал, че Калушев е будист. Дори това беше поставено под съмнение. 😆😆😆

Та... отново.

Благодаря ти предварително... Специално, това за жалките боклуци от ПП-ДБ го питам сигурно за 20-ти път днес. Знам, знам... много болна тема. 😆

За 88637-път за ПП-ДБ (понеже явно не хващаш от предните пъти, ще опитам тоя път по точки):

1. Съмнявам се да са смятали, че около Калушев има нещо притеснително, иначе нямаше да бият публично камбана, че го познават. 

2. Освен Сандов, още 3864383 човека в един куп правителства, власти, служби и партии не са имали никакъв проблем с групата в хижа "Петрохан". Това при подаден сигнал още 2022.

3. Не смятам, че има нещо педофилско в цялата история, по-скоро става дума или за трафик на хора/дрога/оръжия, или за пункт за следене на трафик на хора/дрога/оръжия. Педофили нито биха си направили централата на такова място, нито щяха спокойно да кръстосват континенти с жертвите си, нито щяха да имат снимки с тях. 

4. Чутовната грешка на ПП-ДБ отново е комуникационна и организационна - Терзиев дава пари за картинки на пазени дръвчета и лисички, Сандов разписва лист хартия с добри намерения без да назначи последваща проверка (или вече не е можел, защото не бяха на власт), после ходят на самата хижа и им показват кой знае какви театрални реквизити, а ИТН замитат педофилския скандал с техния Мариян Бачев, опитвайки да обвиняват в същото ПП-ДБ. И понеже едните са льольовци, а другите - професионално клоуни и телевизионери, знаем кой накрая наду гайдата по-силно. 

Сега ще отговориш ли на моите въпроси или ще мишкуваш в добричката панелка? 

Не ви се меся в спора-само питам-къде са органите в държ.."държавата",които контролират!?Оставете ПП-тата,къде са контраразузнаване,къде са ДАНС,къде са МВР!? Цялата държава е прогнила! И това е от десетилетия...последните 30!!!Давате ли си сметка!?

преди 1 минута, Proshark написа:

Не ви се меся в спора-само питам-къде са органите в държ.."държавата",които контролират!?Оставете ПП-тата,къде са контраразузнаване,къде са ДАНС,къде са МВР!? Цялата държава е прогнила! И това е от десетилетия...последните 30!!!Давате ли си сметка!?

Пропускаш вече налагащата се основна версия - че реално всичко е техен проект.

Само това би обяснило липсата на каквито и да е действия от който и да е преди драмата, после отказа от издирване по време на драмата, както и хвърчащите джипки след драмата, но преди всички други.

Както и другите 838364 факта, странности и противоречия, които правят тезата "педофили-будисти-мексиканци-рейджъри" да изглежда смехотвотна.

току-що, kaldata1 написа:

Съмнявам се да са смятали, че около Калушев има нещо притеснително, иначе нямаше да бият публично камбана, че го познават. 

ОК, зададох ти въпрос - Терзиев казва, че хората на Калушев имали "кауза" и той я подкрепял. Коя е "каузата" им? Щото има два варианта - или лъже понеже много добре е наясно с организацията му, та трябва да си оправдае спонсорството... или говори истината. Освен това, точно вашият човек от ПП-ДБ разкрива истината за тази "природозащитна" организация? Как така не са знаели, нали той им я е казал? Нещо пак се омота отново... Много се кефя, да те гледам, как се гърчиш. :) 

преди 2 минути, kaldata1 написа:

Освен Сандов, още 3864383 човека в един куп правителства, власти, служби и партии не са имали никакъв проблем с групата в хижа "Петрохан". 

Да, това трябва да оневини твоята жалка умнокрасива партия? То и за далаверите с Ф16-ките и Страйкърите пак никой нямаше проблем, ама това не пречи, тия хора, за които ти гласуваш и които така яко браниш, да са корумпирани боклуци. Нали? Или греша?

преди 3 минути, kaldata1 написа:

Не смятам, че има нещо педофилско в цялата история, по-скоро става дума или за трафик на хора/дрога/оръжия, или за пункт за следене на трафик на хора/дрога/оръжия. Педофили нито биха си направили централата на такова място, нито щяха спокойно да кръстосват континенти с жертвите си, нито щяха да имат снимки с тях.

Не смяташ, че има нещо педофилско? Ти изобщо наясно ли си с фактите около този случай? Свидетелски показания на жертвите на тоя Калушев? Онова интервю на майката на въпросното дете, дето дори го бранеше? Ама то само с четене на "Офнюз" не става... Той "Офнюз" е направен за умнокрасиви, щото там може да се лъже яко. Просто от другата страна отстъства всякакво мислене.

преди 5 минути, kaldata1 написа:

Чутовната грешка на ПП-ДБ отново е комуникационна и организационна - Терзиев дава пари за картинки на пазени дръвчета и лисички, Сандов разписва лист хартия с добри намерения без да назначи последваща проверка (или вече не е можел, защото не бяха на власт), а ИТН замитат педофилския скандал с техния Мариян Бачев, опитвайки да обвиняват в същото ПП-ДБ. И понеже едните са льольовци, а другите - професионално клоуни и телевизионери, знаем кой накрая наду гайдата по-силно. 

Да, интересно и защо не слушат изказването на своят депутат относно въпросната "природозащитна" организация, а ми ходят на Трифон Зарезан с него, даже се и снимат и прочее... Дали пък не са били адски наясно с него и дейността му? Щото и Терзиев, и Сандов са ходили до въпросната хижа? Те не са ли видяли нещо нередно? Или са малоумни, или го прикриват? Как мислиш? :) 

Сега ще отговориш ли на моите въпроси или ще мишкуваш в добричката панелка? 

За човек, дето постоянно ми избягва въпросите е доста нагло... да не кажа направо смешно... 😆

Защо ще купуват хижа от бащата на бивш топ ГЕРБ кадър насред топ туристическа пътека, за да блудстват с деца?

Това с "топ туристическата пътека" не го ли изяснихме вече? Нещо за което и там беше супер наясно. После пак би отбой и си избяга като н*сран, както обикновено. Относно ГЕРБ - то вие не сте ли си близки? Нали правихте коалиция преди време?

Ако и Калушев да е бил будист, пречи ли да е наркотрафикант? Или агент на ДАНС? Или тарфикант на хора?

Ти кое не разбра, че на мен ми е през шмайзера, какъв е бил? Аз те подпуках, щото искам, да те гледам, как ми се обясняваш като ученичка, че твоята жалка умнокрасива партия е спонсорирала с държавни пари една сектантска измет. Оказа се, че ти изобщо не си нясно с въпросният случай, понеже от четене на "правилни" медии, просто вярваш само на слухове. То не е изненада, то такова ти е нивото просто.

Нямам друга информация - МВР не са търсили кемпера. Защо МВР не се сеща да търси най-търсеният човек в държавата, е нещо, на което вярвам, ако си напънеш малкото мозък, можеш да се досетиш и сам.

Мхм, т.е. има някаква световна конспирация около него - даже и го гръмват. Ясно... И са му влизали в профила във "Фейсбук"? Даже са му писали СМС-и от телефона, че после и са му го върнали? Нали? Месеци наред? На теб трябва да ти се забрани, да гласуваш... просто такива хора не трябва, да ни решавате съдбата.

Той си е влизал във Фейсбук-а.

Е, от малоумните ти постове личи тъкмо обратното...

Защо обаче от сръбската граница - Монтана до Враца минава през турската граница - Странджа? Конкретно!

Калушев е минал през турската граница? Да позная? "Дойче Веле"?

преди 2 минути, kaldata1 написа:

Пропускаш вече налагащата се основна версия - че реално всичко е техен проект.

Как? Моля ти се? Те нямат нищо общо с Калушев, дори не го и познават...

преди 15 минути, communismatic написа:

ОК, зададох ти въпрос - Терзиев казва, че хората на Калушев имали "кауза" и той я подкрепял. Коя е "каузата" им? Щото има два варианта - или лъже понеже много добре е наясно с организацията му, та трябва да си оправдае спонсорството... или говори истината. Освен това, точно вашият човек от ПП-ДБ разкрива истината за тази "природозащитна" организация? Как така не са знаели, нали той им я е казал? Нещо пак се омота отново... Много се кефя, да те гледам, как се гърчиш. :) 

Да, това трябва да оневини твоята жалка умнокрасива партия? То и за далаверите с Ф16-ките и Страйкърите пак никой нямаше проблем, ама това не пречи, тия хора, за които ти гласуваш и които така яко браниш, да са корумпирани боклуци. Нали? Или греша?

Не смяташ, че има нещо педофилско? Ти изобщо наясно ли си с фактите около този случай? Свидетелски показания на жертвите на тоя Калушев? Онова интервю на майката на въпросното дете, дето дори го бранеше? Ама то само с четене на "Офнюз" не става... Той "Офнюз" е направен за умнокрасиви, щото там може да се лъже яко. Просто от другата страна отстъства всякакво мислене.

Да, интересно и защо не слушат изказването на своят депутат относно въпросната "природозащитна" организация, а ми ходят на Трифон Зарезан с него, даже се и снимат и прочее... Дали пък не са били адски наясно с него и дейността му? Щото и Терзиев, и Сандов са ходили до въпросната хижа? Те не са ли видяли нещо нередно? Или са малоумни, или го прикриват? Как мислиш? :) 

За човек, дето постоянно ми избягва въпросите е доста нагло... да не кажа направо смешно... 😆

Това с "топ туристическата пътека" не го ли изяснихме вече? Нещо за което и там беше супер наясно. После пак би отбой и си избяга като н*сран, както обикновено. Относно ГЕРБ - то вие не сте ли си близки? Нали правихте коалиция преди време?

Ти кое не разбра, че на мен ми е през шмайзера, какъв е бил? Аз те подпуках, щото искам, да те гледам, как ми се обясняваш като ученичка, че твоята жалка умнокрасива партия е спонсорирала с държавни пари една сектантска измет. Оказа се, че ти изобщо не си нясно с въпросният случай, понеже от четене на "правилни" медии, просто вярваш само на слухове. То не е изненада, то такова ти е нивото просто.

Мхм, т.е. има някаква световна конспирация около него - даже и го гръмват. Ясно... И са му влизали в профила във "Фейсбук"? Даже са му писали СМС-и от телефона, че после и са му го върнали? Нали? Месеци наред? На теб трябва да ти се забрани, да гласуваш... просто такива хора не трябва, да ни решавате съдбата.

Е, от малоумните ти постове личи тъкмо обратното...

Калушев е минал през турската граница? Да позная? "Дойче Веле"?

Как? Моля ти се? Те нямат нищо общо с Калушев, дори не го и познават...

https://fakti.bg/bulgaria/1036308-borislav-sandov-razkaza-kak-i-koga-e-hodil-pri-ivailo-kalushev-na-hija-petrohan

Много добре е обяснено каква кауза е била представяна - вече каква е била реалността, е друга тема. Както е и за свидетелските показания - там всичко може лесно да се манипулира, а децата лесно биват заплашвани, особено когато (както вихяхме), родителите не са в ред. 

Продължаваш да твърдиш, че хижа Петрохан не е на Ком-Емине? Моля? 

Сега добавяш, че Странджа не е на турската граница? Моля? 

Ти в час по география бил ли си?

Разбира се, нито дума не мъцна за ДАНС, Фидосова, скандала с Мариян Бачев и кемпера с издирван троен убиец и отвлечено дете, който никой не търсеше... 

Както и предполагах. "Дойче Веле", "Оффнюз", "Мхм" и "Ма той писал Ботев във Фейса,значи е будист!".

Предвид липсата ти на разсъдък, любовта към конспирации с много противоречия, местоживеенето ти и ориентацията ти, залагам, че си електорат на плода на истинска педофилия - черното Коце, родено от шестнайсетгодишна майка. 

Поне Радев ще ви изчисти. 

преди 1 минута, kaldata1 написа:

Много добре е обяснено каква кауза е била представяна - вече каква е била реалността, е друга тема.

Aха, т.е. ти вече направо открито си признаваш, че лъжат. Т.е. гласуваш за лъжливи отрепки, дето нямат акъл дори и да скалъпят някаква правдоподобна версия? Т.е. те са долу-горе с твоите възможности? Има логика, наистина...

преди 3 минути, kaldata1 написа:

Както е и за свидетелските показания - там всичко може лесно да се манипулира, а децата лесно биват заплашвани, особено когато (както вихяхме), родителите не са в ред. 

Аха, сега вече имало и манипулация в свидетелските показания. Оная, дето ви е гласоподавател и дето бранеше яростно Ивайло Калушев, и тя ли манипулира? Щото тя направо си казва, че във въпросната секта има ритуал, който води към самоубийство? Или може да лъже само за това, а за всичко останало да говори истината? Щото доколкото разбрах, детето й е казало, че е било насилвано от Калушев, но тя не му повярвала. Типичен умнокрасив жълтопаветен планктон.

преди 6 минути, kaldata1 написа:

Продължаваш да твърдиш, че хижа Петрохан не е на Ком-Емине? Моля?

Не, продължавам, да твърдя, че си на едно ниво с катеричките. За хижата, дето била на неподходящо място (според УМНАТА ти глава) вече го изяснихме. И каква изненада - отново беше невменяем и по тоя въпрос.

Сега добавяш, че Странджа не е на турската граница? Моля? 

Не, добавям, че си на едно равнище с катеричките, пак да го повторя. Относно това, че първо е на "Петрохан", а после на "Околчица", та защо това е повод за съмнение, след като ти сам написа, че никой не му е влизал в профила във "Фейсбук"? Нали там цитира Ботев? А Ботев къде е убит? Иначе, мога да го обясня, как аз разсъждавам... ама съдейки по абсурдните ти опити за мислене... надали ще ме разбереш. Примерно, че Ботев е символ на младостта и бунта, а Калушев като лидер на групата, отива там с по-младите от сектата...

преди 9 минути, communismatic написа:

Aха, т.е. ти вече направо открито си признаваш, че лъжат. Т.е. гласуваш за лъжливи отрепки, дето нямат акъл дори и да скалъпят някаква правдоподобна версия? Т.е. те са долу-горе с твоите възможности? Има логика, наистина...

Аха, сега вече имало и манипулация в свидетелските показания. Оная, дето ви е гласоподавател и дето бранеше яростно Ивайло Калушев, и тя ли манипулира? Щото тя направо си казва, че във въпросната секта има ритуал, който води към самоубийство? Или може да лъже само за това, а за всичко останало да говори истината? Щото доколкото разбрах, детето й е казало, че е било насилвано от Калушев, но тя не му повярвала. Типичен умнокрасив жълтопаветен планктон.

Не, продължавам, да твърдя, че си на едно ниво с катеричките. За хижата, дето била на неподходящо място (според УМНАТА ти глава) вече го изяснихме. И каква изненада - отново беше невменяем и по тоя въпрос.

Не, добавям, че си на едно равнище с катеричките, пак да го повторя. Относно това, че първо е на "Петрохан", а после на "Околчица", та защо това е повод за съмнение, след като ти сам написа, че никой не му е влизал в профила във "Фейсбук"? Нали там цитира Ботев? А Ботев къде е убит? Иначе, мога да го обясня, как аз разсъждавам... ама съдейки по абсурдните ти опити за мислене... надали ще ме разбереш. Примерно, че Ботев е символ на младостта и бунта, а Калушев като лидер на групата, отива там с по-младите от сектата...

Не съм казал, че лъжат, казвам, че това, което им е представено, може е да не отговаря на истината. Или разликата не я схващаш? Или според тебе Сандов и Терзиев монтират камери на всички, с които се познават и ги наблюдават 24/7 за непристойни поведение?

Пак питам за 444847път - хижа Петрохан Е ли или НЕ Е на международния туристически маршрут Ком-Емине? 

Пак питам за 847484 път  - за какво му е на един троен убиец да стига от Петрохан, община Годеч до Околчица, община Враца, през с. Българи, община Малко Търново? 

Това, че Околчица е лобното място на Ботев не обяснява това? Мхм? 

Ти като ходиш от Добрич до Варна през Петрич ли минаваш, мухо без глава? Или през Кърджали? 

И пак нито дума за Фидосов, Бачев и кемпера. Така ще си и остана с питането. 

Не съм казал, че лъжат, казвам, че това, което им е представено, може е да не отговаря на истината. Или разликата не я схващаш? Или според тебе Сандов и Терзиев монтират камери на всички, с които се познават и ги наблюдават 24/7 за непристойни поведение?

Т.е. тоя дето е от тяхната партия говори истината за въпросната организация, ама според теб, това не отговаря на истината и аз съм тоя, дето не схващал разликата?! 😆

хижа Петрохан Е ли или НЕ Е на международния туристически маршрут Ком-Емине? 

Там е, да. И са блокирали пътят до там, което беше обратното на твоята малоумна теза, която развяваше дълго време. Щото нямало никаква логика... ала-бала. Така ли беше? Умнокрасив жълтопаветнико? 

за какво му е на един троен убиец да стига от Петрохан, община Годеч до Околчица, община Враца, през с. Българи, община Малко Търново?

Ако искаш, да постна пак отговора ми още 200-300 пъти, щото ти си изключително умен, че не можеш, да го разбереш?

Това, че Околчица е лобното място на Ботев не обяснява това? Мхм?

Не обяснява за твоята глава, а тя е празна. Пак да питам - някой влизал ли му е в профила във "Фейсбук"? Ако да - кажи кой, ако не - кви глупости ми говориш тогава?

Ти като ходиш от Добрич до Варна през Петрич ли минаваш, мухо без глава? Или през Кърджали? 

Т.е. ти сам написа, че никой не му е влизал в профила, ама в същото време аз съм "мухО без глава", понеже следвам логиката от твоите постове? 😆😆😆

И пак нито дума за Фидосов, Бачев и кемпера. Така ще си и остана с питането. 

Аз не разбирам, що трябва постоянно, да изместваш темата от твоите крадливи и жалки спонсори на педофили? Къв Фидосов и къв Бачев? Кво общо имат те с въпросният случай? Конкретно? Айде, докажи поне веднъж, че не си с акъл на костенурка... Дай да видим сега, каква е връзката със самият случай? Щото гледам, че все ги вкарваш тук, та...

Същинска гавра с умнокрасив жълтопаветен планктон...

zp_traseta.png.378651f2601901e5956a66937134926a.png

Минавам само да ви покажа тази карта, любезно предоставена от Александър Стоянов.

Та какво казва той: Понеже Чичко Комунист много обича да се хвали колко много е построил и как няма кой да го боядиса, ето едно любопитно нещо. На тази карта са показани трасетата на ЖП линиите у нас. В Синьо са оцветени трасетата, прокарани за първи път от османските власти чрез европейски концесии в периода 1864-1873 г. (9 години). В Зелено са отбелязани всички нови трасета, прокарани от комунистите за 45 години. Всички останали ЖП трасета на картата са построени между 1879 и 1944 г. в рамките на Третото българско царство, като в последствие са правени ремонти и подобрения, но на вече прокарано трасе. Та питанката ми към другарите е - какво толкова построихте за половин век на власт?

Благодаря за вниманието!

Аз съм без думи. 

Верно ли паднахте толкова ниско че вече и децата ровят по кофите? 

Е па евала, да живей тиквата, да живей и пеньоарения гей и прасето... 

... А и да'н забра'ите да пратите некой милиард на зеленото говедо.

FB_IMG_1771790370203.jpg

преди 8 минути, communismatic написа:

Иначе... Евгени Лайнов е усетил накъде духа вятъра... към Москва.
HBtkwuEbgAE_tT_?format=jpg&name=medium

Абе знаех си аз, че Путин е виновен. 

Умнокрасивият случай "Петрохан" започва, да придобива трагикомични размери. След близо месец майката на единият убит хомосексуалист се сетила, че всъщност нямало камери на това място и някой бил шепнел "Снимай, снимай!". Между другото, същата тая май беше, дето твърдеше, че записите били манипулирани, щото нямало дата и час по тях. Както и да е. Оказва се, че цялата световна наркомрежа е поръчала банда сектанти-съединители, та за да скалъпят версията се налага, да стоят на студа 2-3 денонощия, за да ги записват. Б*хти простата държава!

преди 17 часа, БаалБек написа:

zp_traseta.png.378651f2601901e5956a66937134926a.png

Минавам само да ви покажа тази карта, любезно предоставена от Александър Стоянов.

Та какво казва той: Понеже Чичко Комунист много обича да се хвали колко много е построил и как няма кой да го боядиса, ето едно любопитно нещо. На тази карта са показани трасетата на ЖП линиите у нас. В Синьо са оцветени трасетата, прокарани за първи път от османските власти чрез европейски концесии в периода 1864-1873 г. (9 години). В Зелено са отбелязани всички нови трасета, прокарани от комунистите за 45 години. Всички останали ЖП трасета на картата са построени между 1879 и 1944 г. в рамките на Третото българско царство, като в последствие са правени ремонти и подобрения, но на вече прокарано трасе. Та питанката ми към другарите е - какво толкова построихте за половин век на власт?

Благодаря за вниманието!

Това няма как да е вярно... поне според тъпото комуне 😁
Забравихте ли какво беше написал:

на 27.05.2025 г. в 20:56, communismatic написа:

Ми вече написах. Факт е, че основата е от социализма. То ако и това не си го разбрал още, толкова по-зле за теб. Цялата пътна инфраструктура е наследство от оня строй...

🤦‍♂️

Пламен Умния Ром очевадно не е наясно с това пътната инфраструктура от кого е строена, колко видове пътна инфраструктура има и т.н. Това по повод, кой бил "тъп" и т.н.

Иначе, продължавам, да се удивлявам, как човек, за който не съм му "никакъв приоритет" ми помни пост от преди почти година... 

преди 2 часа, communismatic написа:

Пламен Умния Ром очевадно не е наясно с това пътната инфраструктура от кого е строена, колко видове пътна инфраструктура има и т.н. Това по повод, кой бил "тъп" и т.н.

Иначе, продължавам, да се удивлявам, как човек, за който не съм му "никакъв приоритет" ми помни пост от преди почти година... 

Тъпичкото то, на 33 още не е знаело...

на 29.05.2025 г. в 23:13, plamen.spam написа:

Чувал ли си, че в цялата пътна инфраструктура влиза и железопътната?

на 22.02.2026 г. в 18:32, communismatic написа:

Т.е. тоя дето е от тяхната партия говори истината за въпросната организация, ама според теб, това не отговаря на истината и аз съм тоя, дето не схващал разликата?! 😆

Там е, да. И са блокирали пътят до там, което беше обратното на твоята малоумна теза, която развяваше дълго време. Щото нямало никаква логика... ала-бала. Така ли беше? Умнокрасив жълтопаветнико? 

Ако искаш, да постна пак отговора ми още 200-300 пъти, щото ти си изключително умен, че не можеш, да го разбереш?

Не обяснява за твоята глава, а тя е празна. Пак да питам - някой влизал ли му е в профила във "Фейсбук"? Ако да - кажи кой, ако не - кви глупости ми говориш тогава?

Т.е. ти сам написа, че никой не му е влизал в профила, ама в същото време аз съм "мухО без глава", понеже следвам логиката от твоите постове? 😆😆😆

Аз не разбирам, що трябва постоянно, да изместваш темата от твоите крадливи и жалки спонсори на педофили? Къв Фидосов и къв Бачев? Кво общо имат те с въпросният случай? Конкретно? Айде, докажи поне веднъж, че не си с акъл на костенурка... Дай да видим сега, каква е връзката със самият случай? Щото гледам, че все ги вкарваш тук, та...

Същинска гавра с умнокрасив жълтопаветен планктон...

Казвам, че това, което е представяно, може и да не кореспондира с това, което е било. Няма информация Терзиев и Сандов да са монтирали камери и 24/7 да мониторират всички, с които са се ръкували през последните 20 години.

Радвам се, че се съгласи, че хижа Петрохан Е НА Ком-Емине. Отне някакво време, но все пак призна. Та да си дойде сега на темата - за какво им е на педофилска секта да затварят такъв туристически маршрут и да се сблъскват непрекъснато с туристи, гъбари, офроуд АТВ-та (доколкото разбрахме, 11 на брой) и да бият на очи с някаква крепост насред пътеката, вместо да отидат в някое забравено село, например в Трънско? Явно защо хижата е купена от бащата на Фидосова и защо ИТН местят фокуса от собствения си педофилски скандал, далеч по-доказан и категоричен, няма да разберем от теб.

Пак питам: Защо МВР не търси издирван за тройно убийство, с отвлечен 15-годишен с него? Опасен престъпник, въоръжен, с МПС и нямащ какво да губи? Кой знаеше, че Калушев няма да спре в кръчма в Берковица и да избие 30 човека? Или да отиде във Враца и да открие огън в СУМИ? Или да завърти кемпера към София и да го вреже в автобусна спирка в "Надежда"? Защо властта знаеше, че лудият педофил-масов убиец Калушев всъщност няма да направи нищо такова ... и откъде знаеше? 🙄

Да не говорим за тунела под хижата, разминаванията в часовете на пътните камери, изчезването на основния свидетел за ... Мексико(?!?), ремонта на къщата на Калушев три дни преди убийството, както и горската техника за 200 бона, от която най-скъпа е тази за следене и автомобилната.

Та така, мъжка Агата Кристи, радвам се, че поне на някой в тая държава случая му е ясен.

Дрогаре, минавам само да ви напомня, че твърдението ви "Социализма беше много прогресивен строй" е уникална тъпня!

Да вземем за отправна точка декември 1948г. Тогава се провежда Петия конгрес на БКП. На него категорично се обявява, че пътят към социализма минава през диктатура на пролетариата, упражнявана по съветски модел. На конгреса важно място заема въпросът за марксистко-ленинската просвета и борбата на идеологическия фронт, който въпрос е предмет на доклада на другаря Вълко Червенков. Същият другар е начело на тогавашния Комитет за наука изкуство и култура (КНИК). Червенков дава указания, отнасящи се до всички области на духовния живот – от философията до художествената самодейност. В частта за биология той заявява: „Нашата биологична наука и свързаните с нея институти са длъжни в кратък срок да се очистят от морганистките и други реакционни течения и да застанат безрезервно на мичуринско-лисенковски позиции“. Това е партийна директива, другари! И още: „Ние няма да разрешим задачата, ако не преобразим изцяло старата система на средното и висше образование у нас, педагогическите институти, Академията на науките и научноизследователските институти“. 

Другарите се впускат в яростна борба срещу всички достижения на западната наука! Всичко е подчинено на бруталния и абсолютен монопол на комунистическата идеология. Комунистите подобно на Светата инквизиция организират лов на вещици в научните среди, базиран изцяло на тяхната идеология. Която пък идеология, вместо да се основава на научни методи е изцяло подчинена на фанатичната „религия“ на пролетариата, че всичко, което идва от Запад е буржоазно и псевдо научно. Така е, когато „вожда“ е печатарски работник със седмокласно образование, а Комитета за наука изкуство и култура се ръководи от Вълко Червенков, който е сред най-образованите измежду другарите, има гимназиално образование, от което следва, че е вещ по всички въпроси, от философия, биология и химия - до литература и изобразително изкуство.

Другари-русофили и предатели на България, същите тези цървули, които не признаваха научните достижения на запада и създадоха едно псевдо-учение, ви написаха и учебниците по история. История, подчинена на комунистическата догма, в която едни факти се криеха, а други се изопачаваха до неузнаваемост. История, която на първо място беше пропаганда.

Благодаря за вниманието!

преди 1 минута, БаалБек написа:

Дрогаре, минавам само

Къде отиваш? В квартирата на НПО-то ли за нови дезинформационни материали против Русия и България?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.