Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

току-що, parmobil написа:

червените са си същите, обират всичко, което могат, но Костов е виновен?

Ми Костов е финансов министър през 1992-ра и абсолютно същите далавери се правят? Ама предполагам, че не е разбрал, нали? Може и да е бил крайно несъгласен...

преди 1 минута, parmobil написа:

Радваш ме с червените си тъпи схващания.

Тоя с тъпите схващания е ясно кой е. Оня дето не отговаря на една сюрия въпроси, понеже е УМНО момче...

преди 1 минута, parmobil написа:

защо Виденов не се оправи с тази неправда?

Виденов ли проведе масовата приватизация, като им даде толкова плячка за никакви пари?

• Отговори 41,3k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 18 минути, parmobil написа:

т.е. червените са си същите, обират всичко, което могат, но Костов е виновен? Радваш ме с червените си тъпи схващания.

btw, защо Виденов не се оправи с тази неправда?

Къде възникват мафията, рекета, бухалките...? При капиталистическият, или при комунистическият строй? 

преди 2 часа, communismatic написа:

Новото строителство е качествено строителство! Не е комунистическо! Демократично и неруско!
HB3ZiLlW8AEm2rR?format=jpg&name=large

Интересно, къде е и в каква връзка се поства?

преди 8 часа, plamen.spam написа:

Интересно, къде е и в каква връзка се поства?

Кво стана с отговора на въпроса ми? Нещо пак позорно избЕга? Май пак доказа колко си умен, а? 😆

Железници - 1939 г.
Пропътувани разстояния отъ влакове (бързи, пътнишки, смесени, товарни, служебни): 12,912 млн.км.
Превозени пътници: 12,168 млн. (население: 6,3 млн.)
Превозени стоки: 5,987 млн.т.
Изминати тонкилометри: 1,191 млн.

Ти кажи много ли е, малко ли е?

Оказа се, че най-умният ром от умнокрасивите още не може, да разтълкува един конкретно зададен въпрос. Ти си умен ром, добър ром, умнокрасив ром, вечно разбиращ ром...

Аха, умния ром пак избЕга позорно... 😆

Много ми е чудно, не ти ли писна, да бъдеш гаврен постоянно от моя милост? Щото гледам, че постоянно тичкаш подир постовете ми, та... Както и да е, приятен ден... Имаш две кофи с материал, дето трябва да забъркаш, а ти се занимаваш с теми, от които нямаш никакво понятие...

преди 21 минути, communismatic написа:

Аха, умния ром пак избЕга позорно... 😆

Много ми е чудно, не ти ли писна, да бъдеш гаврен постоянно от моя милост? Щото гледам, че постоянно тичкаш подир постовете ми, та... Както и да е, приятен ден... Имаш две кофи с материал, дето трябва да забъркаш, а ти се занимаваш с теми, от които нямаш никакво понятие...

Я пак си погледни малоумния въпрос:

преди 14 часа, communismatic написа:

би ли ми казал, колко процента от икономиката ни е обвързана с ЖП-то?

Директно ЖП транспортът участва с малък процент в БВП, но косвено е обвързан с по-голяма част от производството и товарните потоци.
По онова време, може да се каже, че е практически монополист (над 90%) върху превоза на индустриални стоки на дълги разстояния.

преди 1 час, plamen.spam написа:

Я пак си погледни малоумния въпрос

Т.е. аз те питам колко процента от икономиката ни е обвързана с ЖП-то, но ти понеже си разбрал абсолютно всичко, та ми даваш информация за... 1939 г.

преди 2 часа, plamen.spam написа:

Железници - 1939 г.
Пропътувани разстояния отъ влакове (бързи, пътнишки, смесени, товарни, служебни): 12,912 млн.км.
Превозени пътници: 12,168 млн. (население: 6,3 млн.)
Превозени стоки: 5,987 млн.т.
Изминати тонкилометри: 1,191 млн.

И си разбрал абсолютно всичко? И си умен ром? 😆

преди 15 часа, communismatic написа:

Умен ром, би ли ми казал, колко процента от икономиката ни е обвързана с ЖП-то? Щото в самият пост, който си цитирал (явно наистина много ме мразиш, щом ми помниш постове от преди година) се има предвид точно това? Та... чакам си отговора. Да видим, дали пак няма да излезеш кръгъл идиот... Споко, няма да ти е за първи път. :) 

Тъй ли? Че то ти освен четене на "медии" като "Дойче Веле" и "Свободна Европа" на други не вярваш. Щом даже не беше наясно, че Калушев е сектант и е насилвал малки момченца... Предполагам, че вече си наясно? Или?

Ми, така да го обясня. Към Сандов и Тома Белев са подавани множество сигнали срещу въпросната "природозащитна" организация? Единият от тия, дето е подавал сигнал е депутат от ПП-ДБ - Александър Дунчев. Отговори ми на въпроса, какво са свършили и защо са проспали сигнала? Или са идиоти и не трябва да са назначени изобщо в МОСВ или са знаели всичко за въпросният Калушев и открито са го прикривали. Искам много точен отговор на този въпрос. Искам просто да те видя, как се гърчиш... :) 

Тъй, да го обясня за 250-ти път, понеже ОЧЕВАДНО СИ ИМАМ РАБОТА С ИЗКЛЮЧИТЕЛНО УМНО МОМЧЕ. Ти поставяш под съмнение цялата история за "педофилска секта", понеже те не трябвало, да бият на очи и нямало как хижата, да се свързва с "Ком-Емине"? Така ли беше? Да или не? После ти показах множество сведения, че въпросната измет е блокирала буквално пътят до там, та хората е трябвало да променят маршрута си? Предполагам, че от 250-тият път вече ще ти стане ясно? Ако искаш, да пробвам, да ти го нарисувам? Щото очеизбождащо не ме разбираш...

Къв фокус местят като въпросната организация е яко обвързана с твоите умнокрасиви? И ще спреш ли постоянно, да изместваш фокуса към другите партии? Твоята умнокрасива жалка корумпирана пасмина е отговорна за всичко това. Това, че на теб фактите не ти отърват - не е мой проблем. Точно такива УМНИ хора като теб гласуват за нея. То се вижда за какво иде реч, няма какво да коментирам.

Само да питам пак - някой влизал ли е в телефона на Ивайло Калушев? Ако е влизал - кажи кой и си признай, че си идиот, ако никой не е влизал (вече даже и го написа), та тогава какви глупости ми говориш въобще? Ти си за освидетелстване, заклевам се... До преди няколко часа въртеше съвсем друга мантра. Все едно си пиша с Пламен Умния Ром, няма особена разлика между вас.

Имаш предвид оная техника, която е осигурена чрез средства от твоята партия? За тая техника ли говориш?

Ми, вижда се на кой не му е ясен. Ти даже не знаеше, че Калушев бил будист и изнасилвал деца, това е нещо, което е основното в случаят. Благодаря за вниманието, надявам се "дискусията" да продължи. Скъсвам се да се хиля с теб. :) 

Пак копи-пейст от "Фейсбук"... 😆

"Дискусията" ни си я бива:

kaldata1: Защо МВР не издирва опасен престъпник, подозиран за тройно убийство, въоръжен и с МПС?

communismatic: Никой не му е влизал в телефона!

kaldata1: Дали една педофилска секта би завардила толкова основен туристически път, ако ще иска да се крие? Не е ли крайно странно място, ако не искаш да те притесняват? 

communismatic: Завардили са основен туристически път! 

kaldata1: Защо им е на уседнала педофилска секта толкова скъпа техника за горско предвижване и за какво е била използвана? 

communismatic: Парите са от ПП-ДБ! 

kaldata1: Защо никой от всички правителства, власти и партии на власт за всичките тия години не ги е разследвал? 

communismatic: ПП-ДБ не са ги разследвали! 

---

Предстои:

kaldata1:  Защо им е на педофилска секта да пътува често до Мексико? 

communismatic: Бийтълс имат 20 сингъла номер 1 в Билборд!

преди 20 минути, communismatic написа:

Т.е. аз те питам колко процента от икономиката ни е обвързана с ЖП-то, но ти понеже си разбрал абсолютно всичко, та ми даваш информация за... 1939 г.

И си разбрал абсолютно всичко? И си умен ром? 😆

Помниш ли изобщо лъжливата си опорка? 
Че цялата пътна инфраструктура е наследство от социализЪма.

Това ли е начина да се покриеш?

току-що, kaldata1 написа:

"Дискусията" ни си я бива:

Именно, да. Гаврата придобива невиждани размери. Отдавна бях забелязал, че ти липсва всякаква причинно-следствена връзка... Та... понеже ОТНОВО не ме разбираш, да го обясня като за човек, дето мъкне кофи на някой строеж.

преди 1 минута, kaldata1 написа:

Никой не му е влизал в телефона!

Тъй. Щом никой не му е влизал в телефона, та... как навърза това, че има нещо адски съмнително около убийството/самоубийството, че чак и държавата да е намесена вътре? Щото аз като задавам въпрос, много добре знам и защо ги задавам... Благодаря ти за отговора предварително.

преди 2 минути, kaldata1 написа:

Завардили са основен туристически път!

Именно, да. Значи по твоята логика, те хем трябва да се крият, хем пък и мястото било "важно", хем пък и го блокират за да не минават от там, КАТО НЕ СЕ КРИЯТ? Би ли ми обяснил? Щото това са твоите думи, а не моите.

преди 3 минути, kaldata1 написа:

Парите са от ПП-ДБ! 

Да, основната дискусия тук е свързана с връзката с твоята любима корумпирана пасмина, която пряко финансира педофилска измет. И когато ореваваш орталъка с каква техника били... хубаво е да си даваш сметка, че си вкарваш автоголове. Тая техника е директно спонсорирана от ПП-ДБ.

преди 4 минути, kaldata1 написа:

ПП-ДБ не са ги разследвали! 

А разследвали ли са ги? Що не са реагирали на сигналите? Би ли ми обяснил? Щото тоя въпрос го задавам над 200 пъти... Нещо истината не ти отърва май, а? Гласуваш за умнокрасиви, дето са прости и дори не умеят и да се прикриват като хората.

преди 1 минута, plamen.spam написа:

Помниш ли изобщо лъжливата си опорка? 

А ти помниш ли изобщо за какво спорихме във въпросната дискусия? Ти си умен ром, определено. И не си умнокрасив гласоподавател, определено...

преди 13 минути, communismatic написа:

А ти помниш ли изобщо за какво спорихме във въпросната дискусия?

Съмняваш ли се, че помня всеки твой тъп пост? 🤦‍♂️

Късопаметнико, припомням лъжливото ти твърдение:

на 27.05.2025 г. в 20:56, communismatic написа:

Цялата пътна инфраструктура е наследство от оня строй...

Още тогава те попитах:

на 29.05.2025 г. в 23:13, plamen.spam написа:

Чувал ли си, че в цялата пътна инфраструктура влиза и железопътната?

Обаче, вместо да отговориш, предпочете да избягаш по любимия си начин в тъча, започвайки отново с безкрайните си въпроси... 

преди 16 минути, communismatic написа:

Именно, да. Гаврата придобива невиждани размери. Отдавна бях забелязал, че ти липсва всякаква причинно-следствена връзка... Та... понеже ОТНОВО не ме разбираш, да го обясня като за човек, дето мъкне кофи на някой строеж.

Тъй. Щом никой не му е влизал в телефона, та... как навърза това, че има нещо адски съмнително около убийството/самоубийството, че чак и държавата да е намесена вътре? Щото аз като задавам въпрос, много добре знам и защо ги задавам... Благодаря ти за отговора предварително.

Именно, да. Значи по твоята логика, те хем трябва да се крият, хем пък и мястото било "важно", хем пък и го блокират за да не минават от там, КАТО НЕ СЕ КРИЯТ? Би ли ми обяснил? Щото това са твоите думи, а не моите.

Да, основната дискусия тук е свързана с връзката с твоята любима корумпирана пасмина, която пряко финансира педофилска измет. И когато ореваваш орталъка с каква техника били... хубаво е да си даваш сметка, че си вкарваш автоголове. Тая техника е директно спонсорирана от ПП-ДБ.

А разследвали ли са ги? Що не са реагирали на сигналите? Би ли ми обяснил? Щото тоя въпрос го задавам над 200 пъти... Нещо истината не ти отърва май, а? Гласуваш за умнокрасиви, дето са прости и дори не умеят и да се прикриват като хората.

А ти помниш ли изобщо за какво спорихме във въпросната дискусия? Ти си умен ром, определено. И не си умнокрасив гласоподавател, определено...

Някой може ли да му обясни какво му пиша?

Аз се отказвам, не мога повече на "Защо МВР не издирва въоръжен заподозрян за тройно убийство?" да чета "Защото е пуснал стихове на Ботев във фейса, какво не е ясно?!? ". 

Имам чувството, че @communismaticме троли, а аз се връзвам да му отговарям. 

преди 32 минути, plamen.spam написа:

Обаче, вместо да отговориш, предпочете да избягаш по любимия си начин в тъча, започвайки отново с безкрайните си въпроси... 

Ром Пламен, ти си умен ром. В случаят коментирахме икономиката в момента. Кво значение има, колко ЖП пътища са построени, при положение, че те не са толкова значими в днешно време. Ром, ти си умен ром. 

преди 23 минути, kaldata1 написа:

Аз се отказвам

Естествено, че се отказваш... Не съм очаквал нещо друго от теб. 

преди 24 минути, kaldata1 написа:

Аз се отказвам, не мога повече на "Защо МВР не издирва въоръжен заподозрян за тройно убийство?" да чета "Защото е пуснал стихове на Ботев във фейса, какво не е ясно?!? ".

И ти си умен ром май? 

преди 51 минути, communismatic написа:

Ром Пламен, ти си умен ром. В случаят коментирахме икономиката в момента. Кво значение има, колко ЖП пътища са построени, при положение, че те не са толкова значими в днешно време. Ром, ти си умен ром. 

Тъпичкото ми то, като не са значими, защо в последните години се инвестира толкова много за повишаване на качеството на железопътните линии и в нов състав?

току-що, plamen.spam написа:

Тъпичкото ми то, като не са значими, защо в последните години се инвестира толкова много за повишаване на качеството на железопътните линии?

Кво!? 😆 

Много ли се е качило придвижването с ЖП? Влак-стрела? 

преди 3 минути, plamen.spam написа:

Кво значение има, колко ЖП пътища са построени, при положение, че те не са толкова значими в днешно време.

А защо излъга тогава?

преди 45 минути, plamen.spam написа:

А защо излъга тогава?

Той не лъже, той явно троли. Друго обяснение нямам. 

преди 1 час, communismatic написа:

Естествено, че се отказваш... Не съм очаквал нещо друго от теб. 

И ти си умен ром май? 

Всяка четвърта година е високосна. Яд ли те е, жълтопаветнико? 

Това е снимката на тримата от хижа "Петрохан", така, както са намерени телата. Нарочно я пускам по този начин. И тия хора заслужават някакъв покой, в крайна сметка. Ако някой иска да я види и не може да я намери, да пише на лично, ще я пратя.
Вижте положението на телата. Вижте състоянието на дрехите им. Спомнете си всичко, което до тук ни беше "обяснено" за случая. Спомнете си, че версията, която вече близо месец ни се пробутва, е само#бийс%во. И че дори не се спомена друга версия, макар и обмислена просто така, само за разтуха в дългите зимните вечери. Обърнете и внимание, че българското публично политическо пространство рЕзко се обезсвини и обезтикви след този случай...
После всеки сам за себе си да реши дали му е проблем да живее в такава държава.
Протест "Сарафов вън!", София, 26.02.2026 г., 8:00 ч., пред ВСС, линк в коментарите.

640600991_26595552033361754_711839127056

преди 21 часа, communismatic написа:

Умният костовист пак бяга от неудобните въпросчета. Каква изненада само...

Никъде не бягам. Опитвам се да разбера защо 36. г. приписваш на Костов???  Колко време е бил премиер и министър? 36 г. ? Издишаш.

Не видях да посочиш страна, в която са успели марксистко-ленинските идеи. А ти си апологет на лЕвото, нали?

преди 23 минути, parmobil написа:

Не видях да посочиш страна, в която са успели марксистко-ленинските идеи.

Китай - управлява се от Китайската комунистическа партия

Русия - според опорките се управлява от комунета 

Кравария - според опорките се управлява от "агент Карснов"

Трите най-мощни държави в света. Три от три, а  :topsecret2: 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.