Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

току-що, В. Велев написа:

Къде отиваш? В квартирата на НПО-то ли за нови дезинформационни материали против Русия и България?

Тая трябва да я приберат и да спре да минава...тия в лудницата съвсем са изоставили контрола...цял ден са ги оставили без надзор...тая от сутринта само минава..и пак се връща...ама що минава и не заминава...докторите да кажат...

• Отговори 41,3k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 1 минута, В. Велев написа:

Къде отиваш? В квартирата на НПО-то ли за нови дезинформационни материали против Русия и България?

Малко е смешно ти да говориш за дезинформация, нали? С оглед глупостите, които снасяше тук и в темата за ковид. 

преди 1 минута, Proshark написа:

Тая трябва да я приберат и да спре да минава...тия в лудницата съвсем са изоставили контрола...цял ден са ги оставили без надзор...тая от сутринта само минава..и пак се връща...ама що минава и не заминава...докторите да кажат...

Я пак кажи при кой премиер беше масовата приватизация и боновите книжки, моля! Щото само си лаеш в лево-червено. Ма и ти си ни един експерт и полит-анализатор.

преди 3 минути, parmobil написа:

Малко е смешно ти да говориш за дезинформация, нали? С оглед глупостите, които снасяше тук и в темата за ковид. 

Я пак кажи при кой премиер беше масовата приватизация и боновите книжки, моля! Щото само си лаеш в лево-червено. Ма и ти си ни един експерт и полит-анализатор.

Ти да не си и доктора бе?Я се скривай в дупката от където изпълзя...никой не те е натискал да звъниш...По много нескопосан начин си търсиш внимание...Аре,лека нощ...

Другаре, защо така нервно реагирате на фактите?

Знаете ли, че вашите предци - комунистите с цървули - са се борили срещу генетиката, защото е била буржоазна псевдо-наука. След това се включват в борба срещу кибернетиката. "Великият" академик Тодор Павлов, пише: "Кибернетиката е лъже-буржоазно учение!"

Докато на Запад механизацията и автоматизацията навлизат в производството и се ражда електрониката, другарите отричат кибернетиката.Така е унищожена интелигенцията - като „разчистват“ БАН, училища, университети, вестници, театри и т.н. от буржоазни предрасъдъци. Тия, които слязоха с цървули от Балкана подчиниха всичко на комунистическата идеология. Това са вашите деди, на които се кланяте. И демокрацията ви е виновна.

Благодаря за вниманието!

току-що, Proshark написа:

Ти да не си и доктора бе?Я се скривай в дупката от където изпълзя...никой не те е натискал да звъниш...По много нескопосан начин си търсиш внимание...Аре,лека нощ...

Ще оставя на бедното ти въображение какъв съм и. Сигурно си ни срещал в OnlyFans. А ти кой си? Разузна ли под колко профила пиша, драги ми Смехурко?

Но още чакам да потвърдиш при кой премиер бяха масовата приватизация и боновите книжки. Защото си с плашеща амнезия. Hint  - не е Костов.

Ще оставя на бедното ти въображение какъв съм и. Сигурно си ни срещал в OnlyFans. А ти кой си? Разузна ли под колко профила пиша, драги ми Смехурко?

Но още чакам да потвърдиш при кой премиер бяха масовата приватизация и боновите книжки. Защото си с плашеща амнезия. Hint  - не е Костов.

Лостов...

току-що, parmobil написа:

..не е Костов.

Само че ,както в поста казах ,е най-големия престъпник с приватизацията която извърши..а това те яде като черен гарван труп....това е положението...Другите ти отклонения от нормалната ,за мъж ,сексуална ориентация няма да коментирам...извращенията и гей парадите са си ваша работа...

преди 1 минута, parmobil написа:

???

Давам ти ЖОКЕР. През социализма много плюсове и малко минуси за живота на хората. Сега е обратното! Виж заглавието на темата. Темата не е дали през социализма е било добре/зле а сравнението със СЕГА!

преди 9 минути, Proshark написа:

Само че ,както в поста казах ,е най-големия престъпник с приватизацията която извърши..а това те яде като черен гарван труп....това е положението...Другите ти отклонения от нормалната ,за мъж ,сексуална ориентация няма да коментирам...извращенията и гей парадите са си ваша работа...

Изобщо не ме яде. Теб те дразни, че глупостите, които пишеш се случиха при Виденов, но ти не искаш да признеш пред себе си.

преди 8 минути, Belefor написа:

Давам ти ЖОКЕР. През социализма много плюсове и малко минуси за живота на хората. Сега е обратното! Виж заглавието на темата. Темата не е дали през социализма е било добре/зле а сравнението със СЕГА!

Да те попитам и теб, без жокер - в коя страна сполучиха марксистко-ленинските идеи? Та, посочи, ако можеш! Защото гледам заглавието на темата, нали?

преди 2 минути, parmobil написа:

в коя страна сполучиха марксистко-ленинските идеи? Та, посочи, ако можеш! Защото гледам заглавието на темата, нали?

Нямам идея!

Не ме интересуват марксистко-ленинските идеи .... ама ГРАМ.

В България от 1970 до 1992 се живееше по добре и по спокойно отколкото от 1992 до сега!

току-що, Belefor написа:

Нямам идея!

Не ме интересуват марксистко-ленинските идеи .... ама ГРАМ.

В България от 1970 до 1992 се живееше по добре и по спокойно отколкото от 1992 до сега!

Е, това е измъкване. Нали по тези идеи и учения се ръководехме? Ти защо си в Африка? Не те осъждам! Братовчедка ми е там от 30 г. Но ми е любопитно защо хора като теб не са потърсили просперитет и благополучие в РФ?

Нали по тези идеи и учения се ръководехме

Кой го казва това - ти ли? 

Аз съм го казвал и преди - имах фирма с която правех добри пари и в един момент ми казаха или продаваш на нас или си 'заминаваш' и ти и семейството ти... След кратък 'размисъл' продадох и си заминах. А, че съм в ЮАР е случайност. Можех да съм където и да е по света (включително РФ) 

Може да се нарече и че им 'подарих' моята фирма...

Редактирано от Belefor (преглед на промените)

преди 2 минути, Belefor написа:

Аз, да. Нали 45 г. се ръководехме по това. Нали в университетите имаше "зачьот" по дисциплината. Не ми казвай, че не помниш! Освен ако не си следвал след 1990 г.

преди 2 минути, parmobil написа:

Нали 45 г. се ръководехме по това.

Това - не.

Нали в университетите имаше "зачьот" по дисциплината

Това - да. 

Една лъжа и една истина не правят две истини.

преди 1 минута, Belefor написа:

Това - не.

Това - да. 

Една лъжа и една истина не правят две истини.

Кое е не? Не сме следвали марксистко-ленинската линия? Не виждам лъжа и полуистина тук.

преди 19 минути, Belefor написа:

Това е лично твое субективно мнение и няма нищо общо с дейстителната ситуация в НРБ!

Защо нищо не споменавате за екологичните проблеми на българите при Живков? Знаеш ли, че след падането на режима на Живков, през април 1990 г. Министерството на здравеопазването обявява градовете Асеновград, Димитровград, Кърджали, Панагюрище, Пловдив, Русе и Враца за екологично застрашени райони.  И че жителите на тези райони ще бъдат подложени на медицински прегледи. Защо, а? Това е признание, че по времето на социализма се е криело всичко и са лъгали за всичко. След като са признали проблема, политиците след Живков правилно са оценили влошаването на състоянието на въздуха, водата и почвата като един от най-сериозните проблеми, пред които е изправена България. Ама това не ви изнася да го коментирате. 

преди 21 минути, Belefor написа:

Аз съм го казвал и преди - имах фирма с която правех добри пари и в един момент ми казаха или продаваш на нас или си 'заминаваш' и ти и семейството ти... След кратък 'размисъл' продадох и си заминах. А, че съм в ЮАР е случайност. Можех да съм където и да е по света (включително РФ) 

Може да се нарече и че им 'подарих' моята фирма...

А в НРБ щеше ли да имаш такава фирма?

Малко ме съмнява, че си имал РФ в плановете си, но приемам на доверие.

преди 7 минути, parmobil написа:

Не сме следвали марксистко-ленинската линия?

Не съм експерт по тия линии.... все пак тази идеология е от преди около 100 години! 

преди 6 минути, БаалБек написа:

през април 1990 г. Министерството на здравеопазването обявява градовете Асеновград, Димитровград, Кърджали, Панагюрище, Пловдив, Русе и Враца за екологично застрашени райони

Не съм го чувал това.

преди 7 минути, БаалБек написа:

това е признание, че по времето на социализма се е криело всичко и са лъгали за всичко

Ей това, че всичко се е криело и за всичко се е лъгало е твоето лично собствено субективно мнение!

Разбира се че много неща се криеха. Но не всичко.

В момента много ли е добре в тази насока - платените медии в България крият много неща и изопачават други неща. (не казвам - ВСИЧКО като теб)

преди 2 минути, Belefor написа:

Не съм експерт по тия линии.... все пак тази идеология е от преди около 100 години! 

Тази идеология ни я натресоха и следвахме 45 г.. Защо се преструваш, че не помниш?

преди 9 минути, parmobil написа:

А в НРБ щеше ли да имаш такава фирма?

Дедо ми имаше фирма през НРБ и му спореше доколкото помня...

преди 43 минути, parmobil написа:

в коя страна сполучиха марксистко-ленинските идеи? 

Китай - там на власт е Китайската комунистическа партия

Русия - там според умнокрасавитета на власт са комунета

САЩ - там парада командва комунистическият агент Карснов

Трите най-мощни държави в света. Три от три, а :giggle1:

А пра-дядо ми е имал най големия дюкян в нашия град където най известните хора са се събирали да ядат и пият.... ПАК през НРБ.

току-що, ivottoshev написа:

Китай - там на власт е Китайската комунистическа партия

Русия - там според умнокрасавитета на власт са комунета

САЩ - там парада командва комунистическият агент Карснов

Трите най-мощни държави в света. Три от три, а :giggle1:

Хълцам от смях. Други дълбокомислени разкрития?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 4

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.