Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 8 часа, kaldata1 написа:

когато ти казах, че до клетвата на нов служебен министър Даниел Митов от ГЕРБ е действащият министър на вътрешните работи.

Да? И? Доколкото си спомням твоята умопомрачителна логика беше, че след като Йотова е избрала човек от ПП-ДБ... това отново било руски ход? Наистина се надявам, че не мислиш тия тъпотии, които ги пишеш, понеже ако наистина ги мислиш... то наистина си за много тежка психиатрична помощ. Имам чувството, че си живееш в свой си свят. Напомняш ми на една шефка, с която съм работил.

когато ти дадох информация, че рецесията в Германия всъщност е растеж, макар и слаб, от 0.2%

ПП-ДБ гласоподавателю, Германия е в такава тежка икономическа криза, че масово заводи затварят и това беше отразено дори и от шефа на Дойче Банк. Ако имаш някакви въпроси и с нещо не си съгласен, потърси го и му обясни нещата, вероятно разбираш повече от него. Естествено, ти намери оправдание и за това, такава била капиталистическата ситема. Е, ако беше поне и мъничко наясно с нещата, щеше да отдадеш всичко това на спирането на руският газ и петрол, ама как да очакваме мислене от теб. Ако и с това не си съгласен - обърни се към Марио Драги и Жозеп Борел, щото дори и те го признаха. Дал съм и техни цитати по тоя въпрос.

когато ти обясних, че освен Андрей Гюров е нямало никакви други опции пред Илияна Йотова, основната от които е въпиющата некомпетентност, обект на подигравки, на основния конкурент за служебен премиер - Мария Филипова. 

Интересно, как може да ми "обясниш" нещо, при положение, че изобщо нищо не разбираш. А "никакви други опции"... това само ти го мислиш - опции очевадно е имало. Само не е много ясно, как избирането на човек от американските келнери отново е руски ход. Доколкото си спомням купуването на прескъпа американска техника като Ф16, Страйкъри и прочее, включително и американски втечнен газ, дето струваше майка си и баща си... и това беше "руски ход". Хубаво е да ги пиеш хапчетата... поне от време на време.

И разбира се, любимата тема за изчезналата демографската статистика на Русия. 

А, да... бях забравил "дискусията" ни. Значи първо мантрата беше, че нямало изобщо статистика. Оказа се, че статистика има. После мантрата беше, че тя трябвало да бъде тримесечна, а не едногодишна. Зададох ти над 200000000 пъти въпроса "Какво значение има, кога излиза статистиката, след като това няма да се отрази на абсолютно нищо?!". Ти дълго време не отговаряше (каква изненада само!!!), а после дори сам призна, че нямало никакво значение. Тогава ти зададох и конкретният въпрос "Щом няма значение и има едногодишна статистика, тогава за какво изобщо спориш? Отговор нямаше, няма и да има. Но все пак да обясня - на абсолютно никой не му минава през акъла, да крие подобна статистика, понеже дори и човек с твоят акъл ще стигне до извода, че загубите им в СВО-то са огромни. Просто няма нужда да крият нищо, а ще фалшифицират данните. Не се тревожи, доста по-умни хора има в "Росстат" от теб. Те ако бяха на твоят акъл, нямаше изобщо да работят там.

Момко, разликата е почти тройна! Колко па да има неточности?

Имаш предвид оная статистика на бай Генчо, дето беше невярна? И дето той даже написа, че темата била "приключена" вече... Щото двамата сте кажи-речи като интелектуални близнаци с него. И той много ги разбира нещата.

Вместо да кажеш "Да, нормално, сега има еди-какви-си системи за безопасност", почваш да спориш.

Кви "системи за безопасност", бай Генчо се уповаваше на магистралите на бай Тиквун... пак не си разбрал.

------------------------------
Между другото, как се чувстваш като човек, който гласува за спонсори на педофилска организация?

• Отговори 41,3k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 9 часа, kaldata1 написа:

Сега гледам, че се дръвчиш и за някакви "неточности" в статистиката за починали при ПТП преди и сега. Момко, разликата е почти тройна! Колко па да има неточности? 

Да не говорим, че съдейки по навика на соцлюбимците ти да снижават броя на загинали (ако въобще обявят такъв), като нищо при големите трагедии при катастрофите може броя да е още по-голям. 

Вместо да кажеш "Да, нормално, сега има еди-какви-си системи за безопасност", почваш да спориш. И за какво? Все едно да спориш дали компютрите при соца или сега са по-леки... 

Понеже виждам, че с този индивид @communismatic не може нормален разговор да се води, си мисля, че единственото решение е останалите да коментираме без отговори на неговите писания. Човека толкова си може, нека го оставим да си живее в неговия свят :) 

Ти пак едни и същи глупости, като някаква латерна си... 300 пъти ти писах, че не знам какъв "нормален" разговор очакваш след като абсолютно доказано не умееш, да четеш с разбиране. Дадох ти даже и примери... и ти пак не ме разбра. Еми... извинявай, ама и Господ не може, да ти помогне. И както се вижда от "дискусията" то не е и само мое мнение.

Иначе е тънкообиден... 😆

преди 9 часа, communismatic написа:

Между другото, как се чувстваш като човек, който гласува за спонсори на педофилска организация?

@kaldata1, не можах, да разбера... чувстваш ли се горд от себе си? Ти като гласоподавател на умнокрасивите? Предполагам, че от ПП-ДБ изобщо не са имали понятие кой е Ивайло Калушев, с какво се занимава, че в свободното си време обича, да ш*ба непълнолетни от неговият пол и прочее...? Между другото, АКФ и Бойко Станкушев са удари едно яко рамо на въпросният Калушев. Но предполагам, че няма да е свързано с факта, че цоца от американските НПО-та, барабар с гнусните ни "медии" и "журналисти" като Цънцарова, Крумова, Инджова и прочее държачи на микрофони...

преди 5 часа, communismatic написа:

@kaldata1, не можах, да разбера... чувстваш ли се горд от себе си? Ти като гласоподавател на умнокрасивите? Предполагам, че от ПП-ДБ изобщо не са имали понятие кой е Ивайло Калушев, с какво се занимава, че в свободното си време обича, да ш*ба непълнолетни от неговият пол и прочее...? Между другото, АКФ и Бойко Станкушев са удари едно яко рамо на въпросният Калушев. Но предполагам, че няма да е свързано с факта, че цоца от американските НПО-та, барабар с гнусните ни "медии" и "журналисти" като Цънцарова, Крумова, Инджова и прочее държачи на микрофони...

Ако имаше малко критично мислене, щеше да си зададеш простичкия въпрос "Ако Сандов и Терзиев са знаели, че около Калушев смърди, щяха ли да му дават разрешение/пари и да рискуват скандала, който сега отнасят?". 

Щото аз така и не разбрах какъв е бил кяра от цялата работа за тях и колкото повече време минава, толкова по-неясно става. 

Разбира се, винаги я има възможността ПП-ДБ нарочно да са искали да участват в национален педофилски скандал, ей така, за спорта - да има екшън, ама аз не бих заложил на това. 

И самият факт, че минаха 2 седмици и няма нито 1 отговор на основните въпроси, би трябвало да те притеснява. Особено когато всичко това се случва на 15 км от сръбската граница. 

преди 37 минути, kaldata1 написа:

Ако имаше малко критично мислене, щеше да си зададеш простичкия въпрос "Ако Сандов и Терзиев са знаели, че около Калушев смърди, щяха ли да му дават разрешение/пари и да рискуват скандала, който сега отнасят?". 

Аз съм 100% убеден, че изобщо не са знаели, с какво се занимава Ивайло Калушев. Те даже не са го и познавали. Само много ми е чудно, след като още през 2022-ра има публична критика от вашият депутат и природозащитник Александър Дунчев относно Ивайло Калушев и неговата "природозащитна" организация, защо твоята партия, която тогава е на власт, не е взела мерки срещу педофилите, а я съпортва всячески - финансово, административно и т.н.?

Цитат

Няма нищо по-опасно за държавата и обществото да се появяват паралелни на държавата частни организации, които твърдят че пазят с оръжия и маски природата. Когато няма държава никой не може да гарантира на хората че такива въоръжени, да не кажа, мутренски организации не защитават частни териториални или мафиотски интереси под предлог, че пазят природата. по подобен начин мутри пазеха и строежите на Рилски езера и Банско. Защитата на природата като държавен публичен ресурс може да се извършва законно единствено от държавни органи, а ние гражданите и обществените организации имаме единствено право да следим за нарушения да сигнализираме и да караме държавните институции да работят. За тази псевдо организация знаем доста притеснителни неща, но по-добре да ви информираме за проблема с обективни аргументи.

преди 47 минути, kaldata1 написа:

Щото аз така и не разбрах какъв е бил кяра от цялата работа за тях и колкото повече време минава, толкова по-неясно става. 

Е, ти ли пък да разбереш... Никой не е очаквал от теб подобно нещо.

преди 48 минути, kaldata1 написа:

Разбира се, винаги я има възможността ПП-ДБ нарочно да са искали да участват в национален педофилски скандал, ей така, за спорта - да има екшън, ама аз не бих заложил на това

Правилно, да. Те винаги са мислили за доброто си реноме. Примерно Асен Василев изобщо не е гей, той просто си прави секс с момчета. И изобщо не крадат твоите хора, просто има някакви мега съмнителни сделки, които понякаква мега случайност се свързват с тях. Айде за Ф16-ките и Страйкърите най-вероятно Путин там се е намесил лично, но и за педофилското спонсориране от ПП-ДБ, нищо чудно пак Вовата, да има пръст в цялата работа и да вкарва руската пропагандна машина тук. Той винаги е мразил България, но и винаги я е използвал всячески за прокарване на руските интереси тук!

преди 51 минути, kaldata1 написа:

И самият факт, че минаха 2 седмици и няма нито 1 отговор на основните въпроси, би трябвало да те притеснява. Особено когато всичко това се случва на 15 км от сръбската граница.

Мда, предполагам, че наркотрафиканти са ги очистили. И наистина при такива адекватни институции, които си вършат работата (примерно АКФ) е странно, защо няма още никакво движение по разкриването на този случай, а ПП-ДБ са големите жертви тук!

преди 36 минути, communismatic написа:

Е, ти ли пък да разбереш... Никой не е очаквал от теб подобно нещо.

А ти разбра ли? Или както винаги никога нищо не си разбрал?

Няма да питам защо кемпер с отвлечен непълнолетен не е обявен за национално издирване и не е е засечен от нито 1 пътна камера или пътен полицай ... през февруари. 

Нито защо ДАНС са отишли първи на "Петрохан". 

Нито защо Пеевски и Тошко са първи на амбразурата. 

Нито защо ако Терзиев е знаел повече за Калушев, писа пост в негова защита, вместо да си мълчи. Така де, ако си кмет на София насред непрестанни политически атаки и криза с боклука, ако имаш приятел-педофил, дали би бързал да добавиш още един скандал и още да си заклатиш стола? 

Но тъй като знаем, че никога няма да разберем истината, сега само си чешем езиците. 

Критиката ми към ПП-ДБ си остава една и съща през всичките години - колкото и добри да са ти намеренията, в държава, която е собственост на врага ти, няма място за наивност.

А че вярваш в педофили-гейове-будисти, обаче въоръжени до зъби с джипове и дронове в хижа до сръбската граница и ходещи често до ... Мексико, си е изцяло твой проблем. 

Цялата ви групички вярва в Дядо Коледа и руски Киев и Варшава, защо да не вярва и в това? 

преди 3 минути, kaldata1 написа:

Или както винаги никога нищо не си разбрал?

Мхм, това пък точно ти да го пишеш. Човека, дето обясняваше надълго и широко за Солженицин, а даже не знаеше кога е писана книгата и кои са му източниците. Имало "беседи" с лагерници... 😆

преди 4 минути, kaldata1 написа:

Но тъй като знаем, че никога няма да разберем истината, сега само си чешем езиците. 

Я ми обясни, как държавата му е влизала във Фейсбук профила и е писала прощални постове и към неговите приятели, и към майка му... И не можах, да разбера, защо не са взели мерки твоите любими от ПП-ДБ? Тук какво ще е оправданието? Дългата ръка на Москва, предполагам? Пак Вовата е виновен?

преди 5 минути, kaldata1 написа:

Критиката ми към ПП-ДБ си остава една и съща през всичките години - колкото и добри да са ти намеренията, в държава, която е собственост на врага ти, няма място за наивност.

Какво добро намерение виждаш в спонсориране на педофилска организация, купуване на прескъпа американска техника, купуване на прескъп втечнен газ и прочее? Би ли обяснил, ако може?

преди 6 минути, kaldata1 написа:

Нито защо Пеевски и Тошко са първи на амбразурата.

Москва?

преди 18 минути, kaldata1 написа:

Нито защо ДАНС са отишли първи на "Петрохан". 

Мда...

Цитат

Три тела са открити в хижа в местност край село Гинци, община Годеч, научи bTV. Подаден е сигнал за трима простреляни и открито оръжие до тях. Към мястото са изпратени полиция и Спешна помощ.

преди 1 час, communismatic написа:

Мхм, това пък точно ти да го пишеш. Човека, дето обясняваше надълго и широко за Солженицин, а даже не знаеше кога е писана книгата и кои са му източниците. Имало "беседи" с лагерници... 😆

Я ми обясни, как държавата му е влизала във Фейсбук профила и е писала прощални постове и към неговите приятели, и към майка му... И не можах, да разбера, защо не са взели мерки твоите любими от ПП-ДБ? Тук какво ще е оправданието? Дългата ръка на Москва, предполагам? Пак Вовата е виновен?

Какво добро намерение виждаш в спонсориране на педофилска организация, купуване на прескъпа американска техника, купуване на прескъп втечнен газ и прочее? Би ли обяснил, ако може?

Москва?

Мда...

И пак не ми отговори на нито един въпрос.

За какво им е на педофилска секта да оборудват с оръжия, бариери и дронове хижа насред маршрута Ком-Емине и да отскачат до Мексико (?!?) , вместо тихо и прикрито да намерят някоя забутана къща в някое село за своите извращения, както правят всички банди за отвличания за откуп? 

Защо кемпер с отвлечено дете се разхожда през зимата из България и никоя институция нито го търси, нито го засича, въпреки, че за медиите това е първа новина? 

Защо му беше на Терзиев да се бута между шамарите зорлем и да се застъпва за престъпници, ако е знаел за тяхната дейност? 

Как така точно ДПС и ИТН излязоха първи да коментират неща, които все още са обект на разследване и дори да са верни, са следствена тайна? 

Та така... педофилска секта с  яко оръжия, на 15 км от граница на ЕС, ходеща често до Мексико, ама иначе будисти, ама на нож с туристи и местни, ама баш на пътя Ком-Емине, с вероятно двама агенти на ДАНС вътре, за които сега агенцията отрича. 

Не виждам противоречия. А ти? 

Москва?

Мда...

За какво им е на педофилска секта да оборудват с оръжия, бариери и дронове хижа насред маршрута Ком-Емине и да отскачат до Мексико (?!?) , вместо тихо и прикрито да намерят някоя забутана къща в някое село за своите извращения, както правят всички банди за отвличания за откуп? 

Защо кемпер с отвлечено дете се разхожда през зимата из България и никоя институция нито го търси, нито го засича, въпреки, че за медиите това е първа новина? 

Защо му беше на Терзиев да се бута между шамарите зорлем и да се застъпва за престъпници, ако е знаел за тяхната дейност? 

Как така точно ДПС и ИТН излязоха първи да коментират неща, които все още са обект на разследване и дори да са верни, са следствена тайна? 

Та така... педофилска секта с  яко оръжия, на 15 км от граница на ЕС, ходеща често до Мексико, ама иначе будисти, ама на нож с туристи и местни, ама баш на пътя Ком-Емине, с вероятно двама агенти на ДАНС вътре, за които сега агенцията отрича. 

преди 13 минути, kaldata1 написа:

На кой въпрос не съм ти отговорил, бе, невменяем? Питах те 2000 пъти, защо твоите любими ПП-ДБ не са взели мерки? Кога смяташ, да ми отговориш? Разбрах, че за абсолютно всяко нещо е виновен Кремъл, поне отговори дали и за случаят "Петрохан" пак Владимир Путин е виновен? Толкова ли е сложен въпроса? Що така все услужливо не ми отговаряш на една дузина въпросчета? Нещо притеснява ли те?

Ми, ако беше проследил интервюто на едно от момчетата, дето е бил част от въпросната секта, щеше да не задаваш малоумни въпроси... Затова реших и изобщо, да не ти и отговарям. То ти кога изобщо си писал някакви логически издържани постове. Изгледай/изслушай въпросното интервю, то момчето само казва, за какво иде реч. Може да слушаш и показанията на родителите. Ама може и да е путинофилска пропаганда... Кремъл бди над всеки! Особено над теб!

Ми, защото са некадърници най-вероятно. Или може Путин да им е казал така... Щото най-вероятно си го мислиш, та затова и те ебавам... :) 

Ми, доколкото си спомням, според твоята УМНА глава... всички били кремълофили, тъй, че... който измежду всички останали, да беше коментирал... пак щеше да е кремълска работа. Нали? Щото Радев е путинофил, Йотова назначава човек от ПП-ДБ, ама и тя е путинофилка... Много умно момче си ти, няма шест-пет.

Той Терзиев трябва моментално да си подаде оставката, и без това вероятно е най-некадърният кмет на столицата ни евър. А относно останалото... смяташ ли, че е логично... дадаш огромна сума пари на някакви, а да не знаеш точно колко си дал и за какво си ги дал, та даже не са и декларирани? Кремъл? Владимир Путин? Сталин? Брежнев? Спагеното чудовище от Русия? Руски Батман? Руски Робин Худ?

За мен случаят е от ясен по-ясен, дори съм обяснявал на дълго и на широко каква е истината. Но искам първо, да ми отговориш, защо Кирчо и Кокорчо пак са невинни и що не са взели на сериозно думите на своят депутат? Може би пак Путин е намесен...

Между другото, след снимката от подрязването на лозята преди няколко години в село Любеново, където се вижда Калушев (между другото е пълно с хора, а оня е в центъра), Белев, Сандов и Владислав Панев, аз мисля, че е пределно ясно за всеки средноинтелигентен човек, че Калушев е бил "наш" и точно заради това и не е бил пипан изобщо и държавата му е била "майка", а не "мащеха". И от кого е организирано събитието? Депутатката от ПП-ДБ Албена Симеонова. Много странности се насъбраха около педофила...

преди 18 минути, communismatic написа:

На кой въпрос не съм ти отговорил, бе, невменяем? Питах те 2000 пъти, защо твоите любими ПП-ДБ не са взели мерки? Кога смяташ, да ми отговориш? Разбрах, че за абсолютно всяко нещо е виновен Кремъл, поне отговори дали и за случаят "Петрохан" пак Владимир Путин е виновен? Толкова ли е сложен въпроса? Що така все услужливо не ми отговаряш на една дузина въпросчета? Нещо притеснява ли те?

Ми, ако беше проследил интервюто на едно от момчетата, дето е бил част от въпросната секта, щеше да не задаваш малоумни въпроси... Затова реших и изобщо, да не ти и отговарям. То ти кога изобщо си писал някакви логически издържани постове. Изгледай/изслушай въпросното интервю, то момчето само казва, за какво иде реч. Може да слушаш и показанията на родителите. Ама може и да е путинофилска пропаганда... Кремъл бди над всеки! Особено над теб!

Ми, защото са некадърници най-вероятно. Или може Путин да им е казал така... Щото най-вероятно си го мислиш, та затова и те ебавам... :) 

Ми, доколкото си спомням, според твоята УМНА глава... всички били кремълофили, тъй, че... който измежду всички останали, да беше коментирал... пак щеше да е кремълска работа. Нали? Щото Радев е путинофил, Йотова назначава човек от ПП-ДБ, ама и тя е путинофилка... Много умно момче си ти, няма шест-пет.

Той Терзиев трябва моментално да си подаде оставката, и без това вероятно е най-некадърният кмет на столицата ни евър. А относно останалото... смяташ ли, че е логично... дадаш огромна сума пари на някакви, а да не знаеш точно колко си дал и за какво си ги дал, та даже не са и декларирани? Кремъл? Владимир Путин? Сталин? Брежнев? Спагеното чудовище от Русия? Руски Батман? Руски Робин Худ?

За мен случаят е от ясен по-ясен, дори съм обяснявал на дълго и на широко каква е истината. Но искам първо, да ми отговориш, защо Кирчо и Кокорчо пак са невинни и що не са взели на сериозно думите на своят депутат? Може би пак Путин е намесен...

Ми, тоест нямаш отговор? 

Мхм, така и предполагах. 

Нашия пак би отбой, каква изненада само... И за абсолютно всяко нещо - ПП-ДБ нямат никаква вина, те все за подведени, все нямало какво друго да стане, дългата ръка на Москва... 😆

Стоя... гледа тъпо екрана 10 минути и реши просто да си избяга... 😆

преди 9 минути, communismatic написа:

Нашия пак би отбой, каква изненада само... И за абсолютно всяко нещо - ПП-ДБ нямат никаква вина, те все за подведени, все нямало какво друго да стане, дългата ръка на Москва... 😆

Стоя... гледа тъпо екрана 10 минути и реши просто да си избяга... 😆

Зададох ти 4 въпроса за Петрохан и получих 4 алабализма как Кремъл и Путин са виновни. 

преди 3 минути, kaldata1 написа:

Зададох ти 4 въпроса за Петрохан и получих 4 алабализма как Кремъл и Путин са виновни. 

Абсолютно на всички ти отговорих, а ти все още не си ми отговорил на въпроса...

преди 2 часа, communismatic написа:

Аз съм 100% убеден, че изобщо не са знаели, с какво се занимава Ивайло Калушев. Те даже не са го и познавали. Само много ми е чудно, след като още през 2022-ра има публична критика от вашият депутат и природозащитник Александър Дунчев относно Ивайло Калушев и неговата "природозащитна" организация, защо твоята партия, която тогава е на власт, не е взела мерки срещу педофилите, а я съпортва всячески - финансово, административно и т.н.?

Както и да е, явно пак няма, да има "дискусия"... 

преди 6 минути, communismatic написа:

На нищо не си отговорил.

1.Защо педофили-будисти-рейднжъри-мексиканци биха отишли да правят извращения на толкова видно и ключово място, а не на скришно в някоя от "къщите на ужасите" в Софийско, където с месеци режат пръсти на богаташки синове , а съседите не знаят?

2.Защо кемпера не се търсеше?

3. Защо му беше на Терзиев да ги подкрепя публично, ако е имал съмнения/ е знаел? Ако твой приятел е педофил, ти знаеш за това и в един момент избухне скандал с него, ще избързаш ли публично да се закачиш за него, за да те повлече със себе си? 

4. Как баш ДПС и ИТН имат достъп до информация, която следва да е класифицирана? 

Отговори конкретно, без Путин/Кремъл/Орбан/Калас/Макрон/Мхм. 

Усещаш ли, че ставаш за смях? 

преди 29 минути, communismatic написа:

Е да де - ако е имало още тогава проблеми с тях, защо се сменят власти (Денков, служебни, Желязков) , а те не си сменят хижата/прикритието? Или чадъра им е бил от всички партии, или не е имало за какво да се притесняват? 

Тъй... пак да повторя, очевадно е, че няма да има никаква дискусия. Продължаваме да си преповтаряме малоумните въпроси до втръсване и умишлено избягваме неудобните, просто защото не ни се връзват с официалната информация от "медиите", а и освен това сме болни на тема "ПП-ДБ". Но все пак да обясня възможно най-подробно за всички останали. Тоя е с акъл на костенурка, надали и тогава би разбрал...

Писах го преди една седмица някъде, но ще го напиша и сега - случаят е от ясен по-ясен... единственото, което не е ясно е каква реално дейност са извършвали въпросните "рейнджъри" за ПП-ДБ (а твърде вероятно и за други партии), понеже тая огромна държавна и политическа подкрепа на всички равнища надали не се отплаща по някакъв начин. Но изключвам напълно някакви мега измишльотини за наркотрафик и прочее... Първо, тия са такива "микимауси", че изобщо не ги виждам, да правят далавери с наркотици. Виждам им снимките из медиите, много повече приличат на п*дали отколкото на хора. Освен това, наркобароните не "чистят" изобщо по такъв начин, че цялата държава, да гръмне после. Просто ги убиват и ги хвърлят в морето (примерно). Т.е. дори и от тая гледна точка, това изобщо не се връзва. Изключвам и да става дума за политическа поръчка, понеже "медиите" у нас всячески се опитват, да изметат всичко от ПП-ДБ и да представят въпросният криминален случай, като "неясен" и прочее. ПП-ДБ вече са трета политическа сила (и то по данни на техните агенции), понеже народа ги видя какви крадци и некадърници са. И то далеч вече зад ГЕРБ и Румен Радев. За какво му е на някой, да ги удря? Те са си ударени и по принцип, благодарение на малоумщините, които ги направиха през годините. Останаха само някакви болни техни фенове, дето не може, да навържат две плюс две.
Кое не е ясно? Калушев самоубива ли се? Да, разбира се... Пише сълзливи постове на майка си, които са един вид като сбогуване, а тя дори алармира за всичко това най-близките му, че да започнат, да го търсят. Поства и "Борба" на Христо Ботев, а се самоубива на връх Околчица, където е лобното място на революционера. Какво? Наркомафията сигурно му е влизала в профила? Или Кремъл? Или хората на бай Тиквун? Това са абсурдни неща. Да не говорим за видеозаписите, където се чува "За нас беше чест!" и т.н. Само дето умнокрасивитета и на тях не повярва, понеже не им минава през акъла, че записите са "странно изрязани", понеже за да се пести памет, камерата се включва, когато има движение - вятър, комар около него или реално такова от движещи се фигури...
Калушев бил ли е педофилски боклук? Да, разбира се... Първо, има свидетелски показания на някои от момчетата (написах на форумното недоразумение, да слуша интервюто на Валери за "Бърд"). Второ, няма абсолютно никаква разумна логика, някакъв психар, да живее години наред с малолетни от неговият пол, че даже и да ги води по чужди държави, да им извинява отсъствията от училище (никой изобщо не е стъпвал там от показанията на родителите) и т.н. Тия обяснения са обяснения за умнокрасиви, само те биха се вързали на тях.
Калушев бил ли е обвързан с ПП-ДБ? Да, разбира се... Особено след снимката, за която писах малко по-горе, аз вече мисля, че е пределно ясно, че тоя тип е бил прекалено добре известен за умнокрасивата партия, още повече, че и Васил Терзиев и Борислав Сандов дори самите те си признаха, че няколко пъти са били във въпросната хижа. Терзиев дарил... не помни колко точно пари на Калушев, даже не знае и за какво точно, а въпросните пари не са декларирани дори. Не знам, дали умнокрасивите фенове си дават сметка, че подобни обяснения никога не биха издържали пред съда. Т.е. говорим направо за приятелски отношения. Остави, че и Безуханова е спонсорирала въпросната организация на Калушев, а тя пък лансираше именно Кирил Петков и Сорос Денков. Пак да повторим - прекалено много случайности се навързаха тук, и то говорим за партия, дето е адски съмнителна към хомосексуалните отношения, щото на един от лидерите им толкова да му личи, че е такъв, че няма накъде. Освен това, дадох пример и с това, как се алармира за въпросната "природозащитна" организация от депутат от ПП-ДБ, но абсолютно никой не си и мърда пръста, за да се вземат мерки срещу тоя боклук. Защо? Оставям на вас, да стигнете до извода...
Калушев бил ли е сектант и във въпросната секта практикувало ли се е "самоубийство"? Да, разбира се... Който не вярва, нека да гледа интервюто на оная невменяемата, дето е майката на Валери (която между другото също е ПП-ДБ гласоподавател). Освен това, Валери сам говори за секта там, дори говори и за оръжията, които "нямаха номер", какво са правили из чуждите острови и прочее. А който и на това не вярва, може да влезе във форумите, в които е писал "Лама" Калушев. Но пък може и това да е инсценировка, знае ли човек... Дори в разпитите, бащата на едното момче обяснява, че имало часовой и прочее...
Калушев бил ли е измамник? Да, разбира се... Според разпитите на Валери, на родителите на загиналите и прочее... абсолютно всеки в сектата е допринасял за него, разбирай продажби на автомобили и парите да отиват по неговата сметка или директни дарения. Дори бащата на Валери е дарил над 1 милион лева на "Лама". 
Калушев брани ли се от медиите? Да, разбира се. Лора Инджова дори постави под съмнение видеозаписите, там не се виждало изобщо дата и час. Поне да беше погледнала, какво се показва от нейната телевизия. Оня от "Офнюз" пък половин час ни обясняваше, колко добро момче бил Калушев и как винаги поздравявал... А Крумова вместо, да пита, какво е правил въпросният Калушев с подобни оръжия, той питаше неговият приятел "Добро момче ли беше той?". Много "добро" момче е бил, застрелва в главата едно непълнолетно момче, а преди това го е онождал най-редовно.

преди 21 минути, kaldata1 написа:

На нищо не си отговорил.

1.Защо педофили-будисти-рейднжъри-мексиканци биха отишли да правят извращения на толкова видно и ключово място, а не на скришно в някоя от "къщите на ужасите" в Софийско, където с месеци режат пръсти на богаташки синове , а съседите не знаят?

За прозореца на Овъртън дали си чувал? Все някой трябва да понесе негативите. Лека полека искат ненормалното да стане приемливо.

2.Защо кемпера не се търсеше?

Търсен е, просто не е лесно да се намери игла в купа сено. И както ти казваш в 1. след като цели къщи могат да се скрият, то какво остава за един кемпер.

3. Защо му беше на Терзиев да ги подкрепя публично, ако е имал съмнения/ е знаел? Ако твой приятел е педофил, ти знаеш за това и в един момент избухне скандал с него, ще избързаш ли публично да се закачиш за него, за да те повлече със себе си?

Същия отговор: За прозореца на Овъртън дали си чувал? Все някой трябва да понесе негативите. Лека полека искат ненормалното да стане приемливо.

4. Как баш ДПС и ИТН имат достъп до информация, която следва да е класифицирана? 

Отговори конкретно, без Путин/Кремъл/Орбан/Калас/Макрон/Мхм. 

Много хора имат достъп до класифицирана информация, не само ДПС и ИТН.

Е да де - ако е имало още тогава проблеми с тях, защо се сменят власти (Денков, служебни, Желязков) , а те не си сменят хижата/прикритието? Или чадъра им е бил от всички партии, или не е имало за какво да се притесняват? 

Парите нямат партийна принадлежност. 

Аз ще отговоря.

преди 36 минути, kaldata1 написа:

Защо педофили-будисти-рейднжъри-мексиканци биха отишли да правят извращения на толкова видно и ключово място, а не на скришно в някоя от "къщите на ужасите" в Софийско, където с месеци режат пръсти на богаташки синове , а съседите не знаят?

Кое е видно място? Село на границата? Ти малоумен ли си? 😆😆😆

Защо кемпера не се търсеше?

Обясних ти форумно недоразумение такова с акъл на земноводно. Щото са некадърници. Питай ме пак 200 пъти един и същ въпрос.

Щото си с акъл на земноводно. Подозирал е, че нещата ще излязат наяве, то не е нещо особено сложно. Просто само ти не си го разбрал...

Как баш ДПС и ИТН имат достъп до информация, която следва да е класифицирана? 

Искаш да кажеш, че депутатите няма да имат представа, какво се случва в един случай, който накара цялата държава, да гръмне?! 😆😆😆

Така е, да. Аз, а не ти...

А, значи нещата към тоя момент са били изключително коректни, не е имало блудство, спазване на законите и прочее. После обаче изведнъж става мазало, а? И ще спреш ли постоянно, да се оправдаваш с някой друг? Аз те питам конкретно за твоите боклуци от ПП-ДБ, що не са реагирали? Кво е оправданието? Кремъл? 😆

УНИКАЛЕН! 😆

Кое е видно място? Село на границата? Ти малоумен ли си? 😆😆😆

Обясних ти форумно недоразумение такова с акъл на земноводно. Щото са некадърници. Питай ме пак 200 пъти един и същ въпрос.

Щото си с акъл на земноводно. Подозирал е, че нещата ще излязат наяве, то не е нещо особено сложно. Просто само ти не си го разбрал...

Искаш да кажеш, че депутатите няма да имат представа, какво се случва в един случай, който накара цялата държава, да гръмне?! 😆😆😆

Така е, да. Аз, а не ти...

А, значи нещата към тоя момент са били изключително коректни, не е имало блудство, спазване на законите и прочее. После обаче изведнъж става мазало, а? И ще спреш ли постоянно, да се оправдаваш с някой друг? Аз те питам конкретно за твоите боклуци от ПП-ДБ, що не са реагирали? Кво е оправданието? Кремъл? 😆

УНИКАЛЕН! 😆

Ясно - хижа на най-популярният туристически маршрут в страната, досами републиканският път между София и Монтана - истински извор на потайност и скришност. 😃 "Наглите" да си взимат бележки, че години наред ползват изоставени крайни къщи из селата - и то успешно, пък ей какъв би правилният избор. 

Ясно - МВР и ДАНС не търсили кемпера от най-отразяваното убийство в България от повече от 25г. (впрочем отишъл от Берковица до морето и после обратно чак до Враца?!?), само щото били "некадърници".😆

Ясно - според теб депутатите имат достъп до детайли от класифицирана информация за тежки престъпления и следствена тайна. Би ли ми казал къде е записано това им право? :)

Ясно - "чадъра" от Сандов явно действа и по време на кабинетите на Радев и на ГЕРБ/ДПС(АПС)/ИТН/БСП, но те не знаят за тях, въпреки, че още през 2022 има сигнал към ДАНС, а сега се появи информация, че вероятно единия от убитите Е внедрен.

Досега мислех, че си просто отритнат от обществото нарцис. Сега вече смятам, че просто си много тежък Дънинг-Крюгер. И колкото повече се оплиташ, толкова повече това лъсва.

преди 1 час, darco написа:

Аз ще отговоря.

Давай, то колкото повече време и информация излиза, толкова по-неясен става случая, та дано можеш да внесеш някаква минимална яснота.

преди 16 минути, kaldata1 написа:

Ясно - хижа на най-популярният туристически маршрут в страната, досами републиканският път между София и Монтана - истински извор на потайност и скришност.

Ае невменяем, къв туристически маршрут? Говорим за село на майната си. И освен това, хубаво е и да си наясно, какво се случва с туристите, които смеят, да припарят до въпросната хижа. Щото само с четене на правилни медии... виждам докъде си се докарал. 

преди 18 минути, kaldata1 написа:

Ясно - МВР и ДАНС не търсили кемпера от най-отразяваното убийство в България от повече от 25г. (впрочем отишъл от Берковица до морето и после обратно чак до Враца?!?), само щото били "некадърници".

Що? Да не би да са кадърни? Я си дай своята информация, ти вероятно си по-запознат? 

преди 19 минути, kaldata1 написа:

Ясно - според теб депутатите имат достъп до детайли от класифицирана информация за тежки престъпления и следствена тайна. Би ли ми казал къде е записано това им право?

Наивността ти е доста забавна, признавам... 

преди 20 минути, kaldata1 написа:

Ясно - "чадъра" от Сандов явно действа и по време на кабинетите на Радев и на ГЕРБ/ДПС(АПС)/ИТН/БСП, но те не знаят за тях, въпреки, че още през 2022 има сигнал към ДАНС, а сега се появи информация, че вероятно единия от убитите Е внедрен

Що не ми коментираш връзката с твоята партия, а все другите ти са в устата. Освен това, аз мисля, че обясних и за ролята на АПК в самият случай. 

преди 21 минути, kaldata1 написа:

Досега мислех, че си просто отритнат от обществото нарцис. Сега вече смятам, че просто си много тежък Дънинг-Крюгер. И колкото повече се оплиташ, толкова повече това лъсва.

Мхм, добре. Я кажи сега за връзката с твоята партия. 

Цитат

Общински съветници от ПП-ДБ в София предлагат преименуването на улица край руското посолство на Алексей Навални.
Две години, след като режимът на Путин уби водещия опозиционер, инициативата отново влиза в дневния ред на Столичния общински съвет.
"Предлагаме преименуването на част от улица "Латинка", където се намира посолството на Руската федерация в София, с името улица "Алексей Навални". Това би било естествено продължение на наименуването на алея "Героите на Украйна" отново пред руското посолство", заяви председателят на ПП-ДБ в Столичния общински съвет Бойко Димитров. Сред вносителите на доклада са и Симеон Ставрев, Бонка Василева, Грети Стефанова и Марта Георгиева.

Трябваше, да го прекръстят "Калушев"... 

преди 12 минути, communismatic написа:

Ае невменяем, къв туристически маршрут? Говорим за село на майната си. И освен това, хубаво е и да си наясно, какво се случва с туристите, които смеят, да припарят до въпросната хижа. Щото само с четене на правилни медии... виждам докъде си се докарал. 

Що? Да не би да са кадърни? Я си дай своята информация, ти вероятно си по-запознат? 

Наивността ти е доста забавна, признавам... 

Що не ми коментираш връзката с твоята партия, а все другите ти са в устата. Освен това, аз мисля, че обясних и за ролята на АПК в самият случай. 

Мхм, добре. Я кажи сега за връзката с твоята партия. 

Трябваше, да го прекръстят "Калушев"... 

Знам, че не си напускал панелката си в Добрич, за туризъм си чувал по новините, но поне от обща култура можеше да знаеш, че има планини у нас, че най-дългият и популярен планински маршрут у нас (при това част от европейски планински маршрут) се нарича "Ком-Емине", че всяка година има предизвикателства за най-бързото му минаване, а хижа "Петрохан" Е НА маршрута. И даже има Гугъл мапс до нея, понеже се стига по 1.5 км асфалтов път от главния път за Монтана. Както казах, най-скришното възможно място.

И се намира на "майната си" от Добрич наистина, но е на 45 км. от София. Нали разбираш, не се въртим всичко около Североизтока ти.

Връзката с "моята" партия я коментирах вече - ако някой е имал съмнения за толкова сериозен проблем, щеше веднага да прекрати отношенията си с тях, а самите те - да се потопят в нелегалност. Особено когато политическите им врагове държат службите и, както се и оказа, имат достъп до информация, до която не би трябвало да имат достъп.

Та да разбирам, че НЕ знаеш защо не са издирвали кемпера, НЕ знаеш защо един Тошко има информация по разследване на шесторно убийство и НЕ знаеш защо рейджърите-будисти-педофили-наркотрафиканти-мексиканци-ДАНСаджии са решили да се пльоснат насред гъбари и туристи с раници.

преди 5 часа, kaldata1 написа:

Връзката с "моята" партия я коментирах вече - ако някой е имал съмнения за толкова сериозен проблем, щеше веднага да прекрати отношенията си с тях

Това е защото вярваш че в партията ти всички до един са честни и почтени политици. Както обаче всички знаем - при теб не е особено трудно да бъдеш манипулиран. Та ти вярваш че бай Сиган е комуне, въпреки че срещу две кебапчета гласува за Бочко и Шиши, а също така вярваш и че в НАТО-вските бази у нас е пълно с рашисти-шпиони, щото въпреки че България е в ЕС, НАТО, Шенген, Еврозоната и тн., и тн... била с про-руско управление  :giggle1:

преди 13 минути, ivottoshev написа:

Това е защото вярваш че в партията ти всички до един са честни и почтени политици. Както обаче всички знаем - при теб не е особено трудно да бъдеш манипулиран. Та ти вярваш че бай Сиган е комуне, въпреки че срещу две кебапчета гласува за Бочко и Шиши, а също така вярваш и че в НАТО-вските бази у нас е пълно с рашисти-шпиони, щото въпреки че България е в ЕС, НАТО, Шенген, Еврозоната и тн., и тн... била с про-руско управление  :giggle1:

Не вярвам, че в която и да е партия всички са честни, но вярвам, че във всяка се пазят от скандали и разкрития, доколкото могат. И определено вярвам, че ако човек знае, че политическите му опоненти има с какво да съсипят кариерата и партията му, не ходи нарочно да го прави.

На никой нито в един момент не му щукна да зададе простичкия въпрос "Какво ПЕЧЕЛЯТ Сандов и Терзиев от това да са приятели с  будисти-педофили?". И никой няма и зададе въпроса, защото тогава цялата ДПС-ИТН теза ще рухне като кула от карти. 

Все тая де, поредно брилянтно изпълнение на който трябва. Надали са нашите, че то трябва акъл и можене, та толкова ювелирна дейност и такъв обществен хаос после са почерк на едни други.

Членовете на ЕНП - ГЕРБ са в Съвета за мир при Орбан, Дани Митов преследва администратора на русофобска фейсбук страница и изтърва междувременно ваканционен кемпер с отвлечено дете, кръстосващо страната през февруари месец, ДПС и ИТН милеят за децата след като години наред не си мръднаха пръста за детска болница, а про-европейците се оказаха педофили, будисти и наркотрафиканти едновременно. Разчистен е и пътя на проруския ни президент да вземе и изпълнителната власт.

Иначе да, водиме се там някакви членове на НАТО, ЕС и Шенген ... 

преди 26 минути, kaldata1 написа:

Иначе да, водиме се там някакви членове на НАТО, ЕС и Шенген ... 

Мдаааа, само се водим :wub:

Както казах, лесно е да бъде манипулиран човек като теб.

Ние сме про-руско управление, обаче пращаме оръжие на Укрия, на фасадата на Община София има украинско знаме, изгонихме руски посланици, на два пъти забранихме на руски официални лица да прелетят над наша територия (наложи им се да обикалят през Гърция), кръстихме тротоара пред Руското посолство "Борис Немцов", бутнахме паметника на армията освободила Централна и Източна Европа от кафявата чума, само защото тази армия е Червената армия, искахме да ремонтираме поразените украински танкове (тук все още ме напушва смях)...

преди 1 час, ivottoshev написа:

Мдаааа, само се водим :wub:

Както казах, лесно е да бъде манипулиран човек като теб.

Ние сме про-руско управление, обаче пращаме оръжие на Укрия, на фасадата на Община София има украинско знаме, изгонихме руски посланици, на два пъти забранихме на руски официални лица да прелетят над наша територия (наложи им се да обикалят през Гърция), кръстихме тротоара пред Руското посолство "Борис Немцов", бутнахме паметника на армията освободила Централна и Източна Европа от кафявата чума, само защото тази армия е Червената армия, искахме да ремонтираме поразените украински танкове (тук все още ме напушва смях)...

Няма голям смисъл да спорим. Ти виждаш знамената на Общината и как е кръстен не'къф тротоар, аз виждам действията, политиките, шпионските скандали, потока на парите и порциите в енергетиката.

Аз много бих се радвал, ако не бяхме практически руска колония. Даже супер много! Уви, истината е различна.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.