Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

Ми, показах ти... даже и ти направих и табличка. Тоя дето лъжеше за цените на основните стоки в РФ беше ти, а не аз. Щом бягаш и по въпроса ми за ползите от еврото, няма какво да добавя. То се вижда кой се крие и кой няма никакви аргументи. Приятна вечер... Да не забравиш пак да си снимаш поста, че много ни е страх от "дискусиите" с теб.

• Отговори 41,3k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 1 минута, communismatic написа:

Ми, показах ти... даже и ти направих и табличка. Тоя дето лъжеше за цените на основните стоки в РФ беше ти, а не аз. Щом бягаш и по въпроса ми за ползите от еврото, няма какво да добавя. То се вижда кой се крие и кой няма никакви аргументи. Приятна вечер... Да не забравиш пак да си снимаш поста, че много ни е страх от "дискусиите" с теб.

Ти си ми направил табличка? Кога? За яйца? Нали е за яйца? Кажи, че е за яйца!

А правя sceenshot, защото ти и твой сподвижник ме цитирате даже не на срички, а на съгласни.

Е, за яйцата не ти правихме табличка, просто ти дадохме линк към "Пятерочка", ама ти най-нагло излъга, че имало разлика в яйцата. Гледам, че продължаваш, да лъжеш и мажеш. Явно под дъното имало и друго дъно. Очевадно РФ ти е много омразна... радвам се за което. Личи си, какви хора мразят РФ. 

на 16.02.2026 г. в 16:35, Belefor написа:

Не мисля, че соца или демокрацията имат пръст в тази еволюция на колите!

Всъщност непряко демокрацията, която дава въможност за развитие, включително и на престъпниците, има пръст в модернизацията на автомобилите. 

на 16.02.2026 г. в 15:31, Gencho 123 написа:

Любопитен факт - в Казанлък имаше камера по соц време, но само една. Бяха направили 2 кутии за такава камера за засичане на скорост, но реално камерата са я слагали само на едното място (Местели са я от време на време). Така някак са успявали макар и с една камера, донякъде да контролират скоростта на 2 места :)

Една позната казва, под 10 см не е сняг, не е токче, не е мъж...Аз ще добавя под 10 камери в Казанлък не са камери. :) 

преди 21 часа, communismatic написа:

Е, за яйцата не ти правихме табличка, просто ти дадохме линк към "Пятерочка", ама ти най-нагло излъга, че имало разлика в яйцата. Гледам, че продължаваш, да лъжеш и мажеш. Явно под дъното имало и друго дъно. Очевадно РФ ти е много омразна... радвам се за което. Личи си, какви хора мразят РФ. 

Нямаше ли разлика в яйцата? А украинските яйца, които се внасяха ребрандирани като арабски. Пак амнезия.

Но още чакам да ми покажеш в коя държава процъфтяха и успяха марксистко-ленинските идеи.

А в руската тема те чакам да ми покажеш икономически подем на РФ. 'щото май само на теб ти се привижда.

преди 4 минути, parmobil написа:

Нямаше ли разлика в яйцата?

Ква разлика в яйцата? Извинявай, нещо не те разбирам? Toва не бяха ли "най-евтините"? 😆
4.jpg

А украинските яйца, които се внасяха ребрандирани като арабски.

Ъ... умен костовист такъв, кво общо имат украинските яйца с факта, че лъжеш като мръсен и жалък гласоподавател на ПП-ДБ и ГЕРБ? :) 

А в руската тема те чакам да ми покажеш икономически подем на РФ. 'щото май само на теб ти се привижда.

Т.е. ти си бавноразвиващ, че не си разбрал от табличката, която ти постнах? Т.е. ти си малоумник, дето няма акъл и за една стотинка, та трябва да ти пиша нещо по 200 пъти?
1.jpg

преди 5 минути, parmobil написа:

Но още чакам да ми покажеш в коя държава процъфтяха и успяха марксистко-ленинските идеи.

Ми вчера нали ти показах?

Китай, Русия, САЩ. Трите най мощни държави в света се управляват от комунета. 

преди 8 минути, parmobil написа:

И аз чакам, да ми покажеш за ползите от еврото, ама пак бягаш като на*ран... Пишеш ми ги и аз ще ти отговоря. Тъкмо да ти се похиля на акъла... :) 

току-що, ivottoshev написа:

Ми вчера нали ти показах?

Китай, Русия, САЩ. Трите най мощни държави в света се управляват от комунета. 

По марксистко-ленински тип? Шегуваш се.

@communismatic Не знам какво ти казват твоите виртуални приятели, но си много заблуден за дереджето там, бързоизоставащ ми друже.

Заводи минават на тридневна седмица. "Печеливши" гиганти искат държавана помощ. Заведения се затварят както по времето на ковид, но сега няма ковид. Пари нямат хората. Но ти ми показвай картинки.

преди 6 минути, communismatic написа:

И аз чакам, да ми покажеш за ползите от еврото, ама пак бягаш като на*ран... Пишеш ми ги и аз ще ти отговоря. Тъкмо да ти се похиля на акъла... :) 

Каквото и да напиша, няма да признаеш, че марксистко-ленинската простотия не успя никъде. Знам го и без да признаеш.

Ти няма да напишеш абсолютно нищо, понеже абсолютно нищо не знаеш... и то не е само по тая тема, а по принцип. Тия оправдания с "каквото и да напиша", пробвай на някой с твоят акъл.

преди 31 минути, parmobil написа:

По марксистко-ленински тип? Шегуваш се.

@communismatic Не знам какво ти казват твоите виртуални приятели, но си много заблуден за дереджето там, бързоизоставащ ми друже.

Заводи минават на тридневна седмица. "Печеливши" гиганти искат държавана помощ. Заведения се затварят както по времето на ковид, но сега няма ковид. Пари нямат хората. Но ти ми показвай картинки.

Ми то и демокрация няма в оригиналният и вид от древна Гърция. Това означава ли че не сме в демократичен строй?

Такива пепеливши гиганти и в Немция получават държавна пимощ. На Мерцедес, Ауди и БМВ държавата помага, но когато и Лада поискат  държавна помощ, ти го представяш като някакъв показател за незнамсикаквоси… 

преди 3 часа, Мечо Хубавеца написа:

Всъщност непряко демокрацията, която дава въможност за развитие, включително и на престъпниците, има пръст в модернизацията на автомобилите. 

Хахахаха!

Все едно да кажеш , че социализма е по лош строй от демокрацията, защото тогава нямаше интернет!!!!

Тъпотия до шия!

преди 48 минути, ivottoshev написа:

Ми то и демокрация няма в оригиналният и вид от древна Гърция. Това означава ли че не сме в демократичен строй?

Такива пепеливши гиганти и в Немция получават държавна пимощ. На Мерцедес, Ауди и БМВ държавата помага, но когато и Лада поискат  държавна помощ, ти го представяш като някакъв показател за незнамсикаквоси… 

Така и не ми показа кога Mercedes, BMW, AUDI са искали държавна помощ. А аз показах как АвтоВАЗ искат. Те и други руски гиганти искат заем или опрощаване на данъци. Но е интересно, че вие и ти в часност не четете такава информация.

За да ти помогна в търсенето на автомобилни оправдания ще ти кажа, че когато Renault бяха закъсали, Митеран каза, че са символ на Франция и няма да позволи да фалират. Но чакам за германските. Ще покажеш, надявам се.

преди 2 минути, parmobil написа:

Така и не ми показа кога Mercedes, BMW, AUDI са искали държавна помощ. А аз показах как АвтоВАЗ искат.

И какво от това?

преди 1 час, communismatic написа:

Ти няма да напишеш абсолютно нищо, понеже абсолютно нищо не знаеш... и то не е само по тая тема, а по принцип. Тия оправдания с "каквото и да напиша", пробвай на някой с твоят акъл.

Предпочитам Rita Ora.

Но не можеш да посочиш държава, в която марксистко-ленинската идеология цъфти и се развива. Колкото и да се цупиш, че не ти отговарям на въпросите, ти на този няма да отговориш честно, защото цялата ти лява заплененост отива в кофите.

преди 3 минути, parmobil написа:

Така и не ми показа кога Mercedes, BMW, AUDI са искали държавна помощ. А аз показах как АвтоВАЗ искат. Те и други руски гиганти искат заем или опрощаване на данъци. Но е интересно, че вие и ти в часност не четете такава информация.

За да ти помогна в търсенето на автомобилни оправдания ще ти кажа, че когато Renault бяха закъсали, Митеран каза, че са символ на Франция и няма да позволи да фалират. Но чакам за германските. Ще покажеш, надявам се.

Не са искали, а държавата направо им помогна, повишавайки митата на китайските автомобили за да станат непродаваеми. Линк ти бях давал. Искаш пак ли? 

преди 3 минути, В. Велев написа:

И какво от това?

Ами @ivottoshev това ме пита. Защото и той не може да преглътне, че "печеливша" руска компания отива в кофите.

о не можеш да посочиш държава, в която марксистко-ленинската идеология цъфти и се развива. Колкото и да се цупиш, че не ти отговарям на въпросите, ти на този няма да отговориш честно, защото цялата ти лява заплененост отива в кофите.

Ти що реши, че се цупя? Ти изобщо не си ми абсолютно никакъв фактор в живота. Пази Боже от такива хора в реалният живот. Просто е доста жалко, да не отговаряш на една дузина въпроси, а да искаш някой друг, да ти отговаря на твоите.

Ти едни ползи за еврото не можеш, да изтъкнеш... какво да говорим за нещо по-сериозно...

Предпочитам Rita Ora.

Но не можеш да посочиш държава, в която марксистко-ленинската идеология цъфти и се развива. Колкото и да се цупиш, че не ти отговарям на въпросите, ти на този няма да отговориш честно, защото цялата ти лява заплененост отива в кофите.

Аз ти показах. Трите най-мощни държави в света малко ли са ти като пример?

преди 1 минута, parmobil написа:

Ами @ivottoshev това ме пита. Защото и той не може да преглътне, че "печеливша" руска компания отива в кофите.

И немските компании бяха тръгнали към кофите. Ако бяха в цветущо състояние, защо се наложи да им се помага?

току-що, ivottoshev написа:

Не са искали, а държавата направо им помогна, повишавайки митата на китайските автомобили за да станат непродаваеми. Линк ти бях давал. Искаш пак ли? 

Ти сериозно ли? А утильсбор при руснаците? Но пак не видях къде германците са поискали държавна помощ. За Renault ти казах, за да не се затрудняваш.

Разбирам, че не искаш да признаеш, ама не почвай с глупави съпоставки. Защото си е чист Whataboutism. И обичайно го прилагаш. Скучая.

преди 5 минути, communismatic написа:

Ти що реши, че се цупя? Ти изобщо не си ми абсолютно никакъв фактор в живота. Пази Боже от такива хора в реалният живот. Просто е доста жалко, да не отговаряш на една дузина въпроси, а да искаш някой друг, да ти отговаря на твоите.

Ти едни ползи за еврото не можеш, да изтъкнеш... какво да говорим за нещо по-сериозно...

Каквото и да напиша, няма да признаеш, че марксистко-ленинската простотия не успя никъде. Знам го и без да признаеш.

Каквото и да напиша

Мда, сигурен съм, че тъкмо това е причината...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.