Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 5 минути, BANKATA написа:

От 17-18 повишил ли се е жизненият стандарт до сега?

Първо се повиши леко, после па се смъкна през последните 4 години след Ковида...

Което си е нормално...

• Отговори 45,9k
  • Прегледи 1,5m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

• @dimy Не знам в кой град си живял, но  в моят малък, провинциален бе така: След училище ходих да се редя за хляб, даваха максимум 2 бр. или средно по половин хляб на член семейство. За месо бе су

Публикувани изображения

преди 3 часа, parmobil написа:

А какво произвеждхме преди? Гарантирано изкупуван боклук за СИВ. Стига де, присъствал съм на преговори, в които ни се казва, че предпочитат втора ръка продукти от лош Запад пред нашите.

Само като прочета "присъствал съм на преговори" и ми става пределно ясно, че картинката ще е като "Няма яйца в Русия за 90 рубли"...

преди 17 часа, communismatic написа:

Само като прочета "присъствал съм на преговори" и ми става пределно ясно, че картинката ще е като "Няма яйца в Русия за 90 рубли"...

А ти толкова глупости написа за цветущото състояние в РФ, щото един приятел ти казал. Аз му показвам какво говори главата на "Ростех" на финансовия министър, а той ми снася "Приказки под шипковия храст." Но ти си продължавай, де. ШегоУбиец.

преди 29 минути, parmobil написа:

А ти толкова глупости написа за цветущото състояние в РФ, щото един приятел ти казал. Аз му показвам какво говори главата на "Ростех" на финансовия министър, а той ми снася "Приказки под шипковия храст." Но ти си продължавай, де. ШегоУбиец.

Знае той, розови истории от тате.

преди 4 часа, parmobil написа:

А ти толкова глупости написа за цветущото състояние в РФ, щото един приятел ти казал.

Правилно, да. Няма да вярвам на човек, дето живее в Русия, а ще вярвам на някакъв жалък лаладжия от световнонеизвестният форум наречен "Калдата", дето... на всичкото отгоре е и доказан лъжец... 😆

Между другото, какво стана с отговорите на въпросите, които ти зададох? Пак не ги видя нещо? 😆 
Да питам още 20-30 пъти, ако трябва?

преди 4 часа, BANKATA написа:

Знае той, розови истории от тате.

Човека с най-неадекватните отговори във форум историята реши и той да се обади...

преди 6 часа, communismatic написа:

Правилно, да. Няма да вярвам на човек, дето живее в Русия, а ще вярвам на някакъв жалък лаладжия от световнонеизвестният форум наречен "Калдата", дето... на всичкото отгоре е и доказан лъжец... 😆

Между другото, какво стана с отговорите на въпросите, които ти зададох? Пак не ги видя нещо? 😆 

Човека с най-неадекватните отговори във форум историята реши и той да се обади...

Ванката е пич и фсичко е изписано на челото Май*цепродавец!!!

Здравей.

В БНА 1980г младши сержант 2,50 лв. + длъжност
командира на танка 12,00 лв.. Колко лв. имаше теб?

преди 12 минути, Relda написа:

Здравей.

Субтитри? 

преди 12 минути, Relda написа:

Здравей.

Първо се научи да пишеш грамотно и после задавай въпросите си тук!

преди 10 часа, Т.Христов написа:

Ванката е пич и фсичко е изписано на челото Май*цепродавец!!!

Аз мисля за благото на народа, а не на копейкаджиите.

Така като гледам... съдя по постовете ти, ти дори не мислиш и за собственото си благо.

преди 22 часа, communismatic написа:

Развеселяваш ме. Със сигурност общувам с повече руснаци от теб.

преди 2 минути, parmobil написа:

Развеселяваш ме. Със сигурност общувам с повече руснаци от теб.

Със сигурност, да. Беше и супер наясно с цените в Русия... И това беше "сигурно"...

Пак да питам... Кога смяташ, да ми отговориш на въпросите? Или поначало си биеш отбой, понеже си тотално некомпетентен и пишеш колкото да не заспиш...?

По-голямата част от народа е "за" Русия. Ако не беше така управниците щяха да направят референдум за Моча, а не да действат като кокошакри и да го бутат посреднощ, пазени от кордон милицаи.

Та за чие благо казваше че мислиш?

преди 3 минути, communismatic написа:

Със сигурност, да. Беше и супер наясно с цените в Русия... И това беше "сигурно"...

Пак да питам... Кога смяташ, да ми отговориш на въпросите? Или поначало си биеш отбой, понеже си тотално некомпетентен и пишеш колкото да не заспиш...?

Хайде да говорим за цените тогава. Да говорим и за заплатите там. Да видим как рублата поскъпна двойно от анексирането на Крим.

Но на теб приятел ти е казал, че всичко е точно. Сигурно защото баща му го подпира. Както и теб, нали?

Moйто момче, баща ми мен не ме подпира... Баща ми не ме издържа за твое сведение, изкарвам си предостатъчно пари и сам-самичък. Работя от 18 годишен, още докато бях студент си бачках като сервитьор и си изкарвах сам парите. Единственото което ме "подпря" беше да ми вземе апартамент, което пак си е сериозна помощ, ама при тия високи цени на жилища, трудно щях да си взема без заробващ кредит. Друго има ли? Гледам, че си много загрижен за съдбата ми...

Пак да питам... кво стана с отговорите на въпросите ми? За пореден път биеш отбой като най-обикновена магистралка? Нещо пак ли не видя поста ми или?

преди 4 минути, communismatic написа:

Moйто момче, баща ми мен не ме подпира... Баща ми не ме издържа за твое сведение, изкарвам си предостатъчно пари и сам-самичък. Работя от 18 годишен, още докато бях студент си бачках като сервитьор и си изкарвах сам парите. Единственото което ме "подпря" беше да ми вземе апартамент, което пак си е сериозна помощ, ама при тия високи цени на жилища, трудно щях да си взема без заробващ кредит. Друго има ли? Гледам, че си много загрижен за съдбата ми...

Пак да питам... кво стана с отговорите на въпросите ми? За пореден път биеш отбой като най-обикновена магистралка? Нещо пак ли не видя поста ми или?

Аз да съм загрижен за теб? 

Ще си говорим ли за дереджето в РФ, което според твое руско другарче е чудесно? Нали затова се захвана? Че съм ИЗЛЪГАЛ за яйцата.

Но не мога да се сдържа - баща ти ли трябваше да ти купи? Толкова ли си неспособен?

току-що, parmobil написа:

Толкова ли си неспособен?

Не, бе, не съм "неспособен"... току що ти казах, че иначе трябваше да тегля кредит с мойта. Малко трудно ти тече мисълта ми се струва...

преди 1 минута, parmobil написа:

Аз да съм загрижен за теб? 

Ми не знам... тия неща, които съм написал ги помниш, а над 20 пъти те питах кога ще ми отговориш на въпросите, които съм ти задал, ама това нещо го пропускаш? Да не си ми хвърлил око? Не си падам по мъже...

Че съм ИЗЛЪГАЛ за яйцата.

Що го пишеш с големи букви? Да не би да не е вярно? Щото не съм единствен свидетел на това, докъде може да стигне човек, който е болен...

преди 10 минути, communismatic написа:

Не, бе, не съм "неспособен"... току що ти казах, че иначе трябваше да тегля кредит с мойта. Малко трудно ти тече мисълта ми се струва...

Ми не знам... тия неща, които съм написал ги помниш, а над 20 пъти те питах кога ще ми отговориш на въпросите, които съм ти задал, ама това нещо го пропускаш? Да не си ми хвърлил око? Не си падам по мъже...

Що го пишеш с големи букви? Да не би да не е вярно? Щото не съм единствен свидетел на това, докъде може да стигне човек, който е болен...

Ми чакам да си говорим за чудесната икономическа обстановка в РФ, която ти поднесе. И ти е казало другарче.

А твоите въпроси .... Гонеше ме няколко страници, за да внушиш, че нещо съм казал за мобилизацията. 

току-що, parmobil написа:

Ми чакам да си говорим за чудесната икономическа обстановка в РФ, която ти поднесе. И ти е казало другарче.

Ми, не смятам, че изобщо си подходящ за "разговор", това е... Просто си доказан лъжец. Предния път пак така дискутирахме и ти падна толкова ниско, че тръгна, да лъжеш и мажеш... И най-комичното е, че дори дълго време отричаше, че си лъгал...

Гонеше ме няколко страници, за да внушиш, че нещо съм казал за мобилизацията. 

Не, други въпроси визирах, ама както и да е...

Ето ти нагледно как си ми отговорил, тук стана дума, че в Русия имало насилствена мобилизация. Ето ти го точният отговор. Я ми кажи какво имаш предвид с това, че са "попривършили хората на договор", което между другото ОТНОВО е лъжа.
1.jpg

А ето и въпросите, на които ОТНОВО не пожела, да отговориш...
2.jpg

преди 3 часа, communismatic написа:

Така като гледам... съдя по постовете ти, ти дори не мислиш и за собственото си благо.

На мен живота за момента си ми харесва.

Ти и приятелите ти сте постоянно недовлни. Неосъзнатата ви завист си наврете в за**ка и си оправете живота вместо да ми мрънкате. 

преди 3 часа, ivottoshev написа:

По-голямата част от народа е "за" Русия. Ако не беше така управниците щяха да направят референдум за Моча, а не да действат като кокошакри и да го бутат посреднощ, пазени от кордон милицаи.

Та за чие благо казваше че мислиш?

През у* им е на народа за Русия.

преди 7 часа, BANKATA написа:

На мен живота за момента си ми харесва.

Е, то на болшинството от населението на Карлуково му харесва, да бъде Батман, Мики Маус или Спагетеното чудовище... 

преди 4 часа, communismatic написа:

Е, то на болшинството от населението на Карлуково му харесва, да бъде Батман, Мики Маус или Спагетеното чудовище... 

Червеното ти мозъче това ли успя да измисли?

преди 17 минути, BANKATA написа:

Червеното ти мозъче това ли успя да измисли?

Ми, мога и по-обидни неща, да измисля... ама няма смисъл. 😆

преди 28 минути, communismatic написа:

Ми, мога и по-обидни неща, да измисля... ама няма смисъл. 😆

Не се и съмнявам че само глупости са ти в главата. То се вижда.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.