Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 12 минути, communismatic написа:

Нещо пак бягаме по тъча ми се струва? Отговори ми на въпроса? Какво ще рече, че системата е "остаряла"? Т.е. тя е толкова модернизирана след соца, че чак е "остаряла"? И при постането на цитата ти, ти твърдеше, че проблема не е в енергийната система, която трябвало да се "модернизира", а че трябвало да се слагат батерии? Така ли беше? Нещо взе пак да си въртиш гъзицата? Сега последно, системата ни "остаряла" ли е или не? Щото ти цитирах вече няколко източника, единия го отрече, другият бил много стар, третият нещо не го погледна, четвъртият...?

Преди две страници ти го обясних възможно най-просто.

• Отговори 41,3k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

Мноо сте гадни. Човекът, не човек а джелезо, тъкмо поизбута (кат същи Сизиф... приблизително) малко нагоре нивото в тоя омрел форум и цела друза интегрално неграмотни се увеси (секаш е фанала в центъра логото на Шампионска лига) и пак го смъкне на кота 0. Мноо е зле работата тука.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Преди две страници ти го обясних възможно най-просто.

Аха, добре... 😆😆😆

преди 1 минута, lebel написа:

Мноо сте гадни. Човекът, не човек а джелезо, тъкмо поизбута (кат същи Сизиф... приблизително) малко нагоре нивото в тоя омрел форум и цела друза интегрално неграмотни се увеси (секаш е фанала в центъра логото на Шампионска лига) и пак го смъкне на кота 0. Мноо е зле работата тука.

Тоя пак вие на умряло, завалията... 😆
Предния опит за дискусия с него, чак почнаха разни извъртанки на цитати, ала-бала... само и само да ме уязви... Очевидно много ме мрази, горкият... 😆

преди 3 минути, communismatic написа:

Аха, добре... 😆😆😆

Тоя пак вие на умряло, завалията... 😆
Предния опит за дискусия с него, чак почнаха разни извъртанки на цитати, ала-бала... само и само да ме уязви... Очевидно много ме мрази, горкият... 😆

Не харесвам лъжците. А днес излъга поне два пъти.

Ама с твоите "факти" какво ли друго ти остава.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Не харесвам лъжците. А днес излъга поне два пъти.

Ама с твоите "факти" какво ли друго ти остава.

Не, в интерес на истината, не очаквах позорно да биеш отбой. Очаквах традиционното задаване на малоумни въпроси още 20-30 страници, само и само да си "в играта". Не знам, кое е по-жалкото... 😆

Нищо, де. Не съм и очаквал, да ми обориш аргументите. То просто е невъзможно. Все едно Баалбек и Джокович, да го сторят.

Ииибаси, откак дедо му отказа на ДС, не се говори с него. Секи го мрази... а даже не съм го подсетил кога същият дедо разбрал, че е член на партията... Елит, та скърца.

Ииибаси, откак дедо му отказа на ДС, не се говори с него. Секи го мрази... а даже не съм го подсетил кога същият дедо разбрал, че е член на партията... Елит, та скърца.

Ти сега ли разбра, че не те отразявам и те смятам за типичен гласоподавател на ПП-ДБ? Пак рано си се сетил. Очаквах, да минат една-две години...

То... за да отразиш каквото и да е, трее да имаш барем неква плътност... а то... сух валог се случи. Я, като един горд носител на различни обременености, кажи пак за дрезината с книги. Сичките ли са на Искрето...

Сичките ли са на Искрето

Е, не всички, но основно от тая епоха е тя, да... Що? Нещо не ти харесва ли? Кой ти е любимият автор? Паулу Коелю?

преди 8 часа, parmobil написа:

Ти си абсолютен лъжец!

Я кажи сега за Шипка. Кой, кога и защо е казал, че там е нямало българи? С него започна и набързо реши да сменяш от тема в тема, драги ми сме... лъжливко.....

преди 8 часа, lebel написа:

Ти си ми любимия автор

Толкова любим, че чак не си ми запомнил постовете и си измисли последният път? Значи, наистина НЕ си бавноразвиващ? Така ли да разбирам?

преди 1 час, maxthon написа:

Я кажи сега за Шипка. Кой, кога и защо е казал, че там е нямало българи? С него започна и набързо реши да сменяш от тема в тема, драги ми сме... лъжливко.....

Чудя  ви се едно - докога ще му ходите по акъла???

Едно л**но - колкото повече го ровиш, толкова повече мирише 

преди 2 часа, communismatic написа:

Толкова любим, че чак не си ми запомнил постовете и си измисли последният път? Значи, наистина НЕ си бавноразвиващ? Така ли да разбирам?

Понеже ти много помниш вчера трябваше едно и също да ти го пиша 3 пъти.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Е, ти направо си ме затапи снощи, да. Признавам го. Както и всички предишни 200 пъти... 😆

Сега... не разбрах, последно... има ли нужда да се реновира енергийната ни система или не? Щото първо беше "не", после "то не важи за нея, а трябва да се слагат батерии", после "то това е стара новина", после "не ме занимавай"... Наистина не разбрах? Искам още малко, да ти гледам сеира как се гърчиш като червей. 😆

преди 5 минути, BANKATA написа:

Добър ден! :bye1:

Това се случи и при мен, единият ден ме пита и аз му отговорих подробно и изчерпателно- разбираемо. На следващият ден пак ме попита същото и като му казах, че предният ден съм му отговорил не ми повярва!

Това означава, че от профила не пише само един човек! Най-вероятно няколко човека го ползват този профил!

преди 2 минути, Staff. написа:

Това се случи и при мен, единият ден ме пита и аз му отговорих подробно и изчерпателно- разбираемо.

Толкова "изчерпателно", че като те питах за магистралите на Тиквата и би отбой? 😆

преди 2 минути, Staff. написа:

Това означава, че от профила не пише само един човек! Най-вероятно няколко човека го ползват този профил!

Това означава, че ти си МИСЛИШ, че не пише само един човек. Ти така си МИСЛИШ. А дали изобщо можеш да МИСЛИШ е отделна тема... 😆

преди 1 час, jhoro написа:

Чудя  ви се едно - докога ще му ходите по акъла???

Тоя вече се чуди на кого какво да пише... Ние се тресем от енергийна криза, сума ти хора бяха без ток, оня, нашия... кисне по цял ден у форумите. Ми, то затова сме и на тоя хал... В България никой не работи, това което му се отдава. 😆

преди 2 минути, communismatic написа:

че като те питах

Това само умееш. Да питаш (тоест да се обучаваш)!

"Я ми кажи...", "Ще влезем ли в дискусия", "зададох ти въпрос"

Ти никога не си написал нещо от рода на:

"Ето фактите взети от официални источници, за които нямате отговор"

Това е, защото си необразован и не разбираш добре български език. Научен си само на руска пропаганда, която задава въпроси, но не дава отговори.

С две думи си: ТРОЛ-ШУТ!!!

преди 5 минути, БаалБек написа:

Щом е ТРОЛ - бийте му ШУТ-а и да се свършва!

преди 7 минути, БаалБек написа:

Научен си само на руска пропаганда, която задава въпроси, но не дава отговори.

Баалбек, да се възмущава от недаване на отговори. Това е форумното недоразумение, на което капацитета му стига единствено и само да поства тъпи статии от "Дойче Веле" и като я подпиташ за това и онова, тя просто няма какво да отговори и следва поредица от тъпи постове, но най-често... просто мълчание. 😆

Не можах, да вдяна... В Казанлък, чувала ли си за инфлация нещо? А-у? Щото ми сравняваш статистика от 1989-а с тая за 2025-а? Между "почивките", някой чичак не ти е ли говорил за инфлация? Примерно?

преди 14 минути, БаалБек написа:

Това само умееш. Да питаш (тоест да се обучаваш)!

"Я ми кажи...", "Ще влезем ли в дискусия", "зададох ти въпрос"

Ти никога не си написал нещо от рода на:

"Ето фактите взети от официални источници, за които нямате отговор"

Това е, защото си необразован и не разбираш добре български език. Научен си само на руска пропаганда, която задава въпроси, но не дава отговори.

О, май се обиди, че някой ти каза истината? Обучавам се, защото, за разлика от теб, не съм закотвен в някакъв руски трол-пропаганден бункер. А що се отнася до ‘неразбирането на български’ – честно, понеже си се вкопчил в този жалък опит да обидиш, направо съм убеден, че твоят речник се ограничава до ‘трол’ и ‘шут’.

И като си толкова ‘образован’, дай тогава ти пример с ‘факти от официални източници’, вместо да се държиш като детска площадка в час по български. Докато чакам, ще се забавлявам с твоята жалка роля на ‘трол-шут’ – титла, която си заслужаваш по право.

преди 27 минути, Staff. написа:

Добър ден! :bye1:

Това се случи и при мен, единият ден ме пита и аз му отговорих подробно и изчерпателно- разбираемо. На следващият ден пак ме попита същото и като му казах, че предният ден съм му отговорил не ми повярва!

Профилът е като лош свидетел — всеки ден различна лъжа. Кажи им да решат кой е истинският, че вече става смешно

преди 17 минути, Banesc написа:

.

Профилът е като лош свидетел — всеки ден различна лъжа. Кажи им да решат кой е истинският, че вече става смешно

И тебе ще блокирам! 

Жалко за тези които ви четат и отговарят....

Той Тошев твърди, че Джокович и Ванката били умели провокатори, които целели да ни изкарат извън релси. Кой ще е тоя, дето да се ядосва от дискусии с тия двамата? Това е направо обидно като твърдение... 😆

преди 26 минути, Banesc написа:

дай тогава ти пример с ‘факти от официални източници’,

Страница 1087! Там има статистика. Но ако не разбираш добре български, не се напрягай. Ако пък си функционално неграмотен и не можеш да анализираш това, което пише - няма кой да ти помогне. Социалистическото образование те е докарало до това състояние. 

:newspaper:

Тая още не е разбрала за инфлацията... Майко мила! 😆😆😆😆😆

Ето интересни данни. Средната заплата през 1989 г. е била към 250-260 лева. И до времето на Тиквата дори не можем, да настигнем показателите от падането на строя. Имайте предвид, че вече е дошло времето на Горбачов, кранчето от добрият брат е спряно и икономиката ни УЖ вече се задъхва. До 2010-та... дори и въпреки инфлацията икономическите ни показатели са по-лоши от тогава. Останалото мисля е ясно. Тия стъкмистики... само такива като Баалбек вярват на тях. То ще кажеш, че от падането на соца до сега икономиката ни се е развила цели пет-шест пъти!? Това е абсурдно като твърдение. Ние не произвеждаме абсолютно нищо... тотално консуматорска страна сме.
gross-domestic-product-gdp-per-capita-in

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.