Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 11 часа, communismatic написа:

Кое му е "добрето", като след 20-30 години ще сме изравнени по численост с мангалите? Има криза на кадри буквално на всички нива... Нещата изобщо няма да се оправят, а ще стават все по-зле и по-зле... Интересно, кой ще ни спасява, при положение, че нито управляващите ни са съвестни хора, нито вяра може да имам на организация като "НАТО"... Аз затова се хиля като ми обясняват как България вървяла напред и нагоре, еврото щяло да ни вдига пенсиите и тем-подобни глупости.

Или пък, че България просперирала след рухването на социалистическият строй. Те не могат, даже да поддържат построеното от соца, кви просперитети, кви пет лева...

Споко, няма да има нужда от толкова много работна ръка заради ИИ, а и ще бъде внесена отвън. Аз съм оптимист. Някои хора живеят по-добре, други по-зле, кой както си подреди живота...                                                Не забравяй, че построеното от соца е заради диктатура, затворени граници, евтини суровини и необятен пазар на СССР, НТР (шпионаж), далавери с оръжие и наркотици, зверска експлоатация на трудещите се, особено в началото на соца. Живял съм по онова време и имах чичо капитан на кораб, който ми е разправял много неща. Не забравяй и дефицита на стоки и услуги.

• Отговори 41,3k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 41 минути, plamen.spam написа:

Ти си най-откъснатият от действителността човек, с когото съм общувал

Т.е. 100% ръст на БВП се дължи на туризъм, който е от 2024-та насам? 😆😆😆😆😆😆😆
Пламене, толкова да нямаш понятие, какви простотии пишеш, че няма накъде. Ръста на БВП се дължи единствено и само на инфлацията и на нищо друго. Относно "пълните" хотели... вече съм дал предостатъчно информация и на Баалбек, и на Ванката, дето ми спориха. За разлика от теб, аз не съм лаладжия, в тоя бранш съм сума ти години. Туризма ни е на адски примитивно ниво. ПРИМИТИВНО пак да повторя... Айде малко цитатчета.

26.08.2024 г

Цитат

Хотелиерите по Българското Черноморие започват да опровергават оптимистичните прогнози на служебния министър на туризма Евтим Милошев, че туристическият сезон върви с резултати, които ще го направят най-добрия въобще за страната и дори ще надмине предковидната 2019 г.

„Летният сезон върви към пълна катастрофа с празни плажове през месец август заради по-малкото българи и румънци през тази година“, заяви за TravelNews Ивелин Кичуков, председател на Българската асоциация за туризъм. Според него това е най-слабият сезон през последните години.

От Черноморец до Резово е празно през цялата седмица, а на 50% се пълнят хотелите и плажовете само за уикендите. Дори свободните зони без шезлонги и чадъри са полупразни. Най-зле е положението в Приморско, Китен, Ахтопол, Лозенец, Царево, а по-добра е заетостта в Созопол. Традиционно на юг идват още чехи, поляци, унгарци и словаци, но тази година са по-малко и почти липсват.

10.09.2020 г.

Цитат

В разгара на лятото, когато по родното ни Черноморие всичко трябва да е заето и да работи на пълни обороти, стоят полупразни хотели, а предлагащите квартира са повече от желаещите, коментираха експерти в бранша. Съюзът на собствениците в курорта "Слънчев бряг" отчита около 20 % общо намаление на туристите в курорта в сравнение с миналата година. Но всеки, който посети курорта, ще види, че повечето хотели са полупразни. От Държавната агенция по туризма обявиха, че някои хотели ще останат затворени през целия сезон.

16.06.2023 г.

Цитат

Най-големият български морски курорт – Слънчев бряг, е празен в средата на юни въпреки прогнозите на бившия министър на туризма в служебното правителство Илин Димитров, че ще има добър сезон с рекордни резултати.

Затова алармираха пред TravelNews хотелиери. Същото е положението още в Златни пясъци, Албена, Св. Св. Константин и Елена и др. комплекси.

По плажовете и улиците на Слънчев бряг има много малко туристи. Хотелите, ресторантите и заведенията страдат от липсата на германци, които се очаква през тази година да достигнат едва 50% от нивата преди Ковид пандемията. Германският пазар беше най-големият за българския туризъм с над 700 000 туристи годишно. Сега германците от една страна се страхуват да идват по Българското Черноморие заради близостта до войната в Украйна и икономическата стагнация в Германия.

06.05.2021 г.

Цитат

И малкото хотели по Северното Черноморие, които отвориха врати, останаха празни. За великденските празници пристигнаха по-малко от 10% от обичайния брой румънски туристи. Един от петте хотела в Златни пясъци, които отвориха врати за Великден, е общо за 400 души, като туристите през последните дни са били около 50, предимно от България. От утре той ще продължи да работи само с двама гости - възрастна двойка от Германия. На този фон прогнозите на бранша не са никак оптимистични за започващия сезон.Сред основните туристи, на които разчитат по Северното Черноморие, са румънците. В годините преди COVID-19 за Великден у нас пристигаха около 100 хил. гости от северната ни съседка. Сега са над 10 пъти по-малко.Една от основната причина, поради които по-младите туристи от Румъния анулираха резервациите си у нас, е 10-дневната карантина на връщане. Както и закъснелите правила за влизане на чужденци в страната, категорични са от бранша.Плахите надежди са свързани с туристи от Полша, които се очакват в края на май, както и излизането на България от "червената зона", което да върне румънците по родните плажове. От бранша все по-често се чуват прогнози за по-лош летен сезон от миналата година, която беше рекордно слаба.

06.03.2022 г.

Цитат

Сериозни притеснения за летния сезон изразиха собственици на хотели по Черноморието. Ранните резервации за почивки в Слънчев бряг от всички пазари рязко са спрели. Все още няма анулирани почивки, но и това се очаква, ако войната в Украйна не приключи скоро. След два трудни сезона заради Ковид кризата, хотелиерите в Слънчев бряг се подготвяха за силен сезон. "Резервациите от последните дни рязко спряха. От всички пазари. Ние се намираме в непосредствена близост до военните действия и е съвсем нормално освен непосредствено засегнатите пазари от Русия и Украйна, да има въздържане от пътуване от всички останали пазари", коментира Теодор Пастармаджиев от Съюза на хотелиерите в Слънчев бряг. В курорта очакваха това лято да отворят и хотелите, които работят с английски туристи. Миналото лято те останаха затворени, след като страната ни постави Великобритания в "червения Ковид списък". "Имахме добри записвания до този момент, дано останат някои, дори от украинския пазар. Колегите живеят с надеждата, че ще има  някакъв сезон", заяви хотелиерът Веселин Налбантов. 

Пламене, продължавай, продължавай... Искам, да те видя, как продължаваш, да се гърчиш... 😆😆😆

100% ръст на БВП се дължало на туристи... Майко милаааааааааааааааааааааааа! 😆😆😆😆😆

преди 41 минути, plamen.spam написа:

Какво се случи междувременно с оръжейната ни промишленост?

Визираш 100-те БТР-а, дето ги подарихме на Покрайнина ли? 😆 
Между другото, спада на индустриалното производство, не се ли визира и "оръжейната ни промишленост"? А, човеко с "желязна логика"... 😆

преди 19 минути, Мечо Хубавеца написа:

Споко, няма да има нужда от толкова много работна ръка заради ИИ, а и ще бъде внесена отвън. Аз съм оптимист. Някои хора живеят по-добре, други по-зле, кой както си подреди живота...                                                Не забравяй, че построеното от соца е заради диктатура, затворени граници, евтини суровини и необятен пазар на СССР, НТР (шпионаж), далавери с оръжие и наркотици, зверска експлоатация на трудещите се, особено в началото на соца. Живял съм по онова време и имах чичо капитан на кораб, който ми е разправял много неща. Не забравяй и дефицита на стоки и услуги.

България никога не е била под диктатура? Какво ще рече диктатура? При пожар са били задължени да спасят портрета на Живков ли, а не своето семейство ли? Къде е тая диктатура? 2 рефендума и диктатура? На кое викате диктатура? 

преди 17 минути, Мечо Хубавеца написа:

Не забравяй, че построеното от соца е заради диктатура, затворени граници, евтини суровини и необятен пазар на СССР, НТР (шпионаж), далавери с оръжие и наркотици, зверска експлоатация на трудещите се, особено в началото на соца. Живял съм по онова време и имах чичо капитан на кораб, който ми е разправял много неща. Не забравяй и дефицита на стоки и услуги.

Не трябва да се изпуска, че освен национализираните имоти и средства за производство - на 9 септември има и едно население, което е наученото да работи!

преди 28 минути, Мечо Хубавеца написа:

затворени граници, евтини суровини и необятен пазар на СССР, НТР (шпионаж), далавери с оръжие и наркотици, зверска експлоатация на трудещите се, особено в началото на соца. Живял съм по онова време и имах чичо капитан на кораб, който ми е разправял много неща. Не забравяй и дефицита на стоки и услуги.

Описа сегашната ситуация в която се намираме. Шпионажи, дефицити на стоки, експлоатация, евтини суровини...

МИЗЕРИЯ!

преди 52 минути, communismatic написа:

Т.е. 100% ръст на БВП се дължи на туризъм, който е от 2024-та насам? 😆😆😆😆😆😆😆

преди 54 минути, communismatic написа:

100% ръст на БВП се дължало на туристи... Майко милаааааааааааааааааааааааа! 😆😆😆😆😆

Плиткоумен манипулаторе, посочи къде точно прочете такова твърдение. Жалък си, ако не го покажеш.

преди 55 минути, communismatic написа:

Визираш 100-те БТР-а, дето ги подарихме на Покрайнина ли? 😆 
Между другото, спада на индустриалното производство, не се ли визира и "оръжейната ни промишленост"? А, човеко с "желязна логика"... 😆

Ми...

преди 55 минути, communismatic написа:

Айде малко цитатчета.

17 юли 2023

Цитат

200% ръст на износа на оръжейната индустрия у нас. Cпeциaлнa пpoдyĸция зa нaд 1,6 млpд. eвpo e нaпycнaлa нaшaтa cтpaнa caмo пpeз 2022 г.
През 2022 г. 10-те най-големи български компании в сектор "Въоръжение и боеприпаси" повишават приходите си средно със 72%, а само една отчита спад.

6 март 2024

Цитат

Българската оръжейна промишленост е произвела през 2023 г. повече боеприпаси, отколкото произведеното от останалите страни в Европа.  

18 юли 2024

Цитат

6,6 милиарда лева е печалбата на България за първите две години на войната на Русия срещу Украйна. Като това са само приходите от продадено оръжие.

Пичове, като сме такива щастливци да живеем в такава богата държава, кога ще оправят тротоарите и рушащите се сгради в София, че ми става неудобно пред чужденците?

преди 8 минути, M.Николов написа:

тротоарите и рушащите се сгради в София

'Айде, пак София... А останалите населени места с траншеи по тротоарите и улиците? 

преди 1 минута, цър-вул написа:

'Айде, пак София... А останалите населени места с траншеи по тротоарите и улиците? 

Щом София е така, а уж се води една от най-населените и богати места в България, за какво да говорим за другите градовете.

преди 4 минути, цър-вул написа:

Важи и за всички останали градове.Всъщност задачата за това е на кмета на града.

Аз посочих София, защо гледам клипове на чужденци в София и ми прави впечатление, потресаващото състояние на тротоари и неподдържани сгради в столицата ни.

Все пак нали живеем в богата държава.

Сега е актуално Шумен и се сетих за месокомбинат Родопа.

Ето я сегашна България, отражение на месокомбинат Родопа.

Насладете се.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Сега е актуално Шумен и се сетих за месокомбинат Родопа.

Ето я сегашна България, отражение на месокомбинат Родопа.

Насладете се.

Готова е еврото България.

Цъфнала и вързала е. Нашир и надлъж.

👍🏻

Редактирано от АСПЕКТ (преглед на промените)

преди 2 часа, M.Николов написа:

Пичове, като сме такива щастливци да живеем в такава богата държава, кога ще оправят тротоарите и рушащите се сгради в София, че ми става неудобно пред чужденците?

Хайде сега пък и ти! Някакви си тротоари! Строим и ремонтираме магистрали, крадем милиарди, вече си имаме еврогейска култура, да не говорим за чалгата! Да не говорим за хиляди "специалисти" без два грама мозък и опит, но с виише образование! И искат! Те имали права! Не говорим за задълженията сега! А че станаха повече от хлебарките тия бре! И Искат и претендират за заплата, удобна работа, пари! Е...нямаме медицински сестри и лекари...чудо голямо! В Берковица в болницата затваря педиатрията...Чудо голямо! В София градския транспорт го карат вече авганистанци! Предполагам и по другите градове имат такива "благинки"! Имали сме разбити градове, и пусти села! Чудо голямо. За сметка на това си имаме Парад на педа...опс грешка. Обратните. Децата почвали със секс и дрога от 14 години! Чудо голямо! Еврокултура бе, другарки и другари...пардон. Дами и господа. Ето например ще си имаме тате1 и тате2 или мама1 и мама2. Това е прогреса! Там е истината! Ще дадем ново ,различно възпитание на децата, и по този начин ще се присъединим по-бързо към сънуваната Еврогейска култура. Ето сега ще ни приложат и еврото, ще ни се....пардон, исках да кажа ще има просперитет и успехи! Е...за някой само, но това са подробности! 

А вие се тюхкате че държавата се рушала...ами старото винаги се руши. Това и децата го знаят! По весело, господа и дами! България е...Да! А колко "специалисти" имаме остави се. В всички области на изкуство, култура, техника и каквото се сетиме. Имаме си Иванчо(от вицовете), или Жоренцето (този не знам от къде е)...примерно де!

Широка душа бе, другари и другарки...пардон...Господа и дами!

преди 5 часа, АСПЕКТ написа:

България никога не е била под диктатура? Какво ще рече диктатура? При пожар са били задължени да спасят портрета на Живков ли, а не своето семейство ли? Къде е тая диктатура? 2 рефендума и диктатура? На кое викате диктатура? 

Задължителна казарма, бригади, затворени граници, няма свобода на словото и печата, въпреки че формално има, но реално няма, затвор за непокорните и бой в милицията за по-леки провинения, силно ограничаване на частната инициатива и на собственост..... Да продължавам ли? 

преди 5 часа, АСПЕКТ написа:

Описа сегашната ситуация в която се намираме. Шпионажи, дефицити на стоки, експлоатация, евтини суровини...

МИЗЕРИЯ!

Тогава ние сме крадяли западни технологии. Сега няма дефицит на стоки. Експлоатация винаги е имало и ще има. Цените на суровините са пазарни, не както тогава за рубли от СССР....

преди 5 часа, jhoro написа:

Не трябва да се изпуска, че освен национализираните имоти и средства за производство - на 9 септември има и едно население, което е наученото да работи!

През соца се работеше и то здраво...Неефективно, понякога дори безрасъдно, но здраво...

преди 16 минути, Мечо Хубавеца написа:

Задължителна казарма, бригади, затворени граници, няма свобода на словото и печата, въпреки че формално има, но реално няма, затвор за непокорните и бой в милицията за по-леки провинения, силно ограничаване на частната инициатива и на собственост..... Да продължавам ли? 

И сега няма свобода на словото, колко журналисти са били уволнявани. Сега има затвор на покорните, а непокорните са на свобода. Бият само протестиращи и все още останалите будни. И сега няма частна инициатива...

преди 18 часа, Муца написа:

Ти за да стигнеш до централна улица трябва да пътуваш два часа. Селянин!

Ресантиман /Най-добре описан от Ницше, между другото/.

Това е озлоблението на неуспелия. Омразата на низшия към извисилите се. Огорчението на изостаналия. Обидата на пренебрегнатия.Ревността на отхвърления. Завистта на некадърния. Злобата на проваления.
И не са малко българите се чувстват тъкмо така -неуспели, провалени, изоставени и пренебрегнати.
За заразените от ресантимана няма значение, че България никога не е била толкова свободна и богата, колкото в днешно време. Няма значение, че сега живеят много по-охолно отколкото при Тошо, или Виденов, например.
Те се сравняват с другите. С богатите, известните, успелите и щастливите /или по-скоро с онези, които се правят на щастливи/ Нали сега да си успешен, щастлив, богат, или поне задоволен е най- висша, ако не и единствена ценност./ Вижте само с какво се фукат фуклявците във Фейсбука, дори да са фукари/.
И точно при това сравнение тези българи се чувстват онеправдани и обидени. С чувството, че са жертва на някаква огромна несправедливост. Къде с право, къде без право, в някои случаи и с право...
 ... А като не знаят как да ги променят, искат да рухне всичко. Цялата система, цялото сегашно обществено устройсво, независимо как се нарича то. Европейски съюз, правова държава, демокрация, ценности, човешки права - всичко това за тях са празни думи. Отговарят на ресантимана им само приказките на разните видове популисти и прикрити, или пък не толкова прикрити фашисти, нациналисти и комунисти. Те са им представителите, защото те са против статуквото.

434751791_10222322886536082_4389353711706359130_n.jpg.f8b50536fdcb6d37ecfec416e0211dab.jpg
преди 1 час, Мечо Хубавеца написа:

През соца се работеше и то здраво...Неефективно, понякога дори безрасъдно, но здраво...

Това го разправяй на хора, родени след 1985 година.

Работили са 40-те, 50-те и малко пре 60-те! После - не толкова.

Като коопериран - дядо ми се е чудел - защо трябва да работяг само до 17 часа, когато "слънцето е още високо"!

преди 9 минути, jhoro написа:

Като коопериран - дядо ми се е чудел - защо трябва да работяг само до 17 часа, когато "слънцето е още високо"!

Защото е социализъм. Грижата за човека е била на първо място.

А сега при капитализма работят до 20 часа. И пак не могат да отидат на море и да си платят болницата. А при социализма за 17 лева 14 дена на море с яденето и пиенето.

преди 21 минути, В. Велев написа:

Защото е социализъм. Грижата за човека е била на първо място.

А сега при капитализма работят до 20 часа. И пак не могат да отидат на море и да си платят болницата. А при социализма за 17 лева 14 дена на море с яденето и пиенето.

На море, ама в бараки и то само - който се уреди.

преди 2 часа, Мечо Хубавеца написа:

А по някое време соц.-ът роди безсмъртният лаф: "Кипи безсмислен труд." 

преди 15 минути, jhoro написа:

На море, ама в бараки и то само - който се уреди.

Остави тоя Велев.... Такива, по добре да не идват "на море"! Дето ще ми ближе една бира с една цаца 3 часа за 19 €....

Не, благодаря

преди 9 часа, plamen.spam написа:

Плиткоумен манипулаторе, посочи къде точно прочете такова твърдение.

Плиткоумния мисля, че е ясно кой е. При положение, че икономиката ни е 67% услуги, тогава от какво може да се е получило такъв скок на БВП-то ни? Аз следвам твоята логика. Ти твърдиш, че причината не е в инфлацията... Тогава как по-точно ще имаме толкова рязък скок? ВПК-тата? Ми нали има спад на индустриалното производство, как може те да са причината? Поредното доказателство, колко изобщо нямаш понятие по темата.

Верно? 6,6 милиарда за две години? Т.е. по 3,3 милиарда лева за година? Само да те "светна", че ние поръчахме 8 самолета Ф16 на стойност 1,67 милиарда долара или 2,85 милиарда лева. Това ли е великото производство на България?

преди 9 часа, plamen.spam написа:

6,6 милиарда лева е печалбата на България за първите две години на войната на Русия срещу Украйна. Като това са само приходите от продадено оръжие.

Тъй... Да приемем, че нямаме спад на индустриалното производство. Да приемем, че България направо смазва всякаква конкуренция по производство на оръжие. Ами... Що тук не виждам някакъв военно-промишлен комплекс сред изброените? Нали уж много печалби а-у...?

Цитат

Предоставена е и информация за компаниите, които внасят най-голям корпоративен данък в страната за 2022 г.:

1. АЕЦ Козлодуй ЕАД
  2. Национална електрическа компания ЕАД
  3. Аурубис България АД
  4. Банка ДСК ЕАД
  5. ТЕЦ Марица Изток 2 ЕАД
  6. Елаците-Мед АД
  7. Булгартрансгаз ЕАД
  8. Амюзнет Интерактив ЕООД
  9. Агрополихим АД
  10. Дънди Прешъс Металс Челопеч ЕАД

Или тук...

Цитат

Според предоставените от НАП данни ето кои са и десетте най-големи данъкоплатци за 2022 г. на база внесен данък добавена стойност (ДДС):

1. АЕЦ Козлодуй ЕАД
  2. Булгаргаз ЕАД
  3. ТЕЦ Марица Изток 2 ЕАД
  4. Контур Глобал Марица Изток 3 АД
  5. Лукойл България ЕООД
  6. Ей и Ес-3С Марица Изток І ЕООД
  7. Бритиш Американ Табако Трейдинг ЕООД
  8. Лидл България ЕООД енд КО
  9. Карелия България ЕООД
  10. Лукойл Нефтохим Бургас АД

Т.е. поредното ти мятане на фейкове отиде в канала...
image.png
Тъй... Да обясня. Както се вижда от графиката, която самият ти постна тук... има огромен възход след 2020-та година. Изключително рязък възход. Има няколко варианта. Първият вариант е всичко това да се дължи просто на инфлацията, понеже цените на самите стоки, които се отчитат скачат... а другият вариант е нещо огромно да е разтърсило икономиката и да ни е завело при "богатите" държави. Нещо, което образно казано е "превъртяло играта". Така... Нека да приемем, че не е инфлацията. Коя е тогава причината? При положение, че 67% от икономиката ни са "услуги"... най-вероятно това ще е туризма. Ама възхода е само с 2,5% спрямо най-силната година, която е 2019 г. Сиреч... това тотално отпада като вариант, ако ще и три-четири месеца тук да е имало само мултимилионери. Между другото... понеже Иван много балалайкаше по темата за туризма... оказа се, че статистиката за "успешни" години се водила само от 5-6. Т.е. колко "успешна" е миналата година... това е адски спорно, да не кажа, че направо си е жалко като изказване. Много добре си знаем туризма, аз недоумявам кой уважаващ себе си човек, който има възможност ще предпочете тукашните курорти пред всички други по-популярни. Че то в Гърция цените са кажи-речи като тукашните, а там са направо на светлинни години.
Тъй... Както и да е. Другият вариант е военно-промишлените комплекси. Ама то и това отпада... Понеже за да имат такъв голям оборот, те трябва да са поне в първото чело на класациите. Още повече, че имам много добър приятел в "Дунарит", та той ми говори, че нещата изобщо не са толкова "розови", колкото медиите ни ги представят, ама карай. Бачкали с американски пари, Гебрев въртял някакви далавери... но изнасяли основно за Арабският свят. Другото нещо. Ако причината е във ВПК-тата, то тук направо си вкарваш жесток автогол, защото излиза, че има подем на икономиката ни... просто защото има война в Украйна.
И за да завърша... Кога започна инфлацията да се покачва у нас? След Ковида... Ковида кога започна? 2020 г. Благодаря за вниманието...

преди 11 часа, plamen.spam написа:

Ти си най-откъснатият от действителността човек, 

Да приемем, че вилата ви е в някой пущинак и не си видял туристи, ама в семейството не споделяхте ли как е било тази зима в Банско? Нали давате под наем два апартамента там?

Ама то този много лъже от край време, даже си и вярва. Вили, хотели, апартаменти... изобщо не знам защо сте му повярвали. 

преди 18 минути, Муца написа:

Ама то този много лъже от край време, даже си и вярва. Вили, хотели, апартаменти... изобщо не знам защо сте му повярвали. 

Mуци Смирненски, завиждаш ли, че не ми се налага, да ходя по завоите?

току-що, Муца написа:

Завиждам ти на фантазиите в главата.

Е, аз виновен ли съм, че такова е завещанието на родителите ти?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 4

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.