Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 1 час, parmobil написа:

Защо правим сравнение с днешните? Тъп ли си или в неравностойно положение?

Вие твърдите, че БКП ми построила. Да, така е. 

А аз питам имаше ли кой друг да строи по това време? И следва тишина. 

А сега антикомунетата защо не строят? Приемаме че тогава комунистите са им пречели. А сега? Пак ли комунетата им пречат. Та те не могат дори да поддържат построеното тогава, ти искаш да стоят. Луд човек... 

• Отговори 45,9k
  • Прегледи 1,5m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

• @dimy Не знам в кой град си живял, но  в моят малък, провинциален бе така: След училище ходих да се редя за хляб, даваха максимум 2 бр. или средно по половин хляб на член семейство. За месо бе су

Публикувани изображения

Е, нали ще "строят" еврото. Това се представя от всички умнокрасиви медии като феноменален успех за българското управление. Даже според Малкият Мук имало и "еуфория" у населението. Само не е много ясно, как за да покрият дефицитите в бюджета и бръкнат в джоба на българина, какви оправдания ще четем тук относно всичко това. Щото от "ще ни вдигнат пенсиите" до "това не е от еврото" границата не е много голяма.

преди 1 час, В. Велев написа:

И тогава нямаше това:

May be an image of text

Това го има само за аварийни реминти - за планови не се разрешава копаене 5 години!

преди 12 минути, jhoro написа:

Това го има само за аварийни реминти - за планови не се разрешава копаене 5 години!

А ако се асфалтира улица и след един месец се разкопае за да се присъедини кооперация към ВиК, води ли се "авариен ремонт"?

преди 9 минути, ivottoshev написа:

А ако се асфалтира улица и след един месец се разкопае за да се присъедини кооперация към ВиК, води ли се "авариен ремонт"?

Тези присъединявания се знаят много по-рано!

Затова, когато се копае някъде - се сменя всичко - щото после няма бутане. Вече има и хоризонтално сондиране.

преди 14 часа, teo-glavata написа:

Много лош пример даде с Йовковци... Няма да говоея повече - нищо не се изпуска, а се доставя! Ток да има, вода от магазина ще си купкте.

Ама не аз съм го дал примера. Други го дават. Даже БББ беше там на моста и показаха че е празен, а Киро Брейка показа от къде изпускат водата.

преди 12 часа, jhoro написа:

Те всички ремонти сега при демокрацията са аварийни. Нищо сега не се строи по план. Има ли малко място м/у две кооперации и се строи трета с тераси влизащи в другите тераси.

Разгледай м/у блоковите пространства на блоковете строени при социализма. Градинки, дървета, площадки...

преди 1 час, В. Велев написа:

Те всички ремонти сега при демокрацията са аварийни. Нищо сега не се строи по план. Има ли малко място м/у две кооперации и се строи трета с тераси влизащи в другите тераси.

Много си тъп Саше - нали за да се строи третата, първо се издава виза, има становища за присъединяване, проект, 14 акта ...

Научи се - кое е тераса, и кое балкон или лоджия! На фасадите тераси няма!

преди 6 минути, jhoro написа:

Много си тъп Саше - нали за да се строи третата, първо се издава виза, има становища за присъединяване, проект, 14 акта ...

Научи се - кое е тераса, и кое балкон или лоджия! На фасадите тераси няма!

Не отговаряш на неудобните въпроси, а на другите бръщолевиш глупости. Не че съм очаквал друго от теб, де. Захващаш се за запетайката - не врат ами шия. Кое било тераса и кое балкон. Много важно. 

Знаеш ли колко е рекорда в новото строителство за наклон на стена? 9 см от пода и на тавана. Ако продължи още малко и наклонената кула в Пиза ряпа да яде. 

*****************************************************************************************************

image.png.bed35f69a1708261ad13ce89d180b39a.png

преди 10 минути, В. Велев написа:

Не отговаряш на неудобните въпроси, а на другите бръщолевиш глупости. Не че съм очаквал друго от теб, де.

Отговорих го съвсем конкретно.

преди 16 минути, jhoro написа:

нали за да се строи третата, първо се издава виза, има становища за присъединяване, проект, 14 акта ...

image.thumb.png.934f0ed0874c3b6cdd9a5f990dd54766.png

Цитат

До Министерството на външните работи е изпратено писмо от президентската институция. С него се призовава за изясняване на случая с насилственото задържане на българския гражданин Любомир Киров в Одеса и неговата мобилизация във Въоръжените сили на Украйна, както и за информация за предприетите от министерството действия.

Естествено пак "руската подлога" Румен Радев ще свърши работата на управляващите ни... 

преди 2 часа, В. Велев написа:

image.thumb.png.934f0ed0874c3b6cdd9a5f990dd54766.png

Защо забравяш сините? Тогава бяха чавдарчета - не "СеДеСарчета"!

"Комунистите родината изяждат, комсомолците след тях вървят, пионери, пионери ..."

преди 1 час, BANKATA написа:

Браво, и какво спечели ти от тази работа?

Ти все кяра ли гледаш? Само за себе си ли мислиш? Ти да си добре а другите да са зле.

преди 1 час, jhoro написа:

Защо забравяш сините? Тогава бяха чавдарчета - не "СеДеСарчета"!

"Комунистите родината изяждат, комсомолците след тях вървят, пионери, пионери ..."

Кажи кой биха комунистите - дядо ти ли, баща ти ли или тебе. Като те гледам каква дървена глава си, явно е имало защо да ви бият.

преди 10 минути, В. Велев написа:

Ти все кяра ли гледаш? Само за себе си ли мислиш? Ти да си добре а другите да са зле.

Кажи кой биха комунистите - дядо ти ли, баща ти ли или тебе. Като те гледам каква дървена глава си, явно е имало защо да ви бият.

Много ясно. Кяра ли ме храни или егото?

преди 16 минути, В. Велев написа:

Няма начин дядо ми да е бил комунист - при положение, че се е бил с тях!

преди 22 минути, jhoro написа:

Няма начин дядо ми да е бил комунист - при положение, че се е бил с тях!

Така кажи. То беше ясно де.

преди 21 часа, maxthon написа:

Имали са технологията и строят. Друг вид технология, но е налична. Който няма си я внася. Както сме направили и ние.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Лека корекция - плащаме си я. Тук битува схващането, че ни подарили.

Има чудесно интервю на Дилов син с Манджуков в канала на Leuropeo Bulgaria. За всичко си плащаме лицензи. Величавото ни военно производство не е с подарени технологии.

преди 10 минути, parmobil написа:

Има чудесно интервю на Дилов син с Манджуков в канала на Leuropeo Bulgaria. За всичко си плащаме лицензи. Величавото ни военно производство не е с подарени технологии.

Плащали сме си якооо. По-скъпо от международните цени.

Нефтохим Бургас е открит през 1963г. ЛИНК

А цените ни са били по администрирани двустранни договори в преводни рубли (разбирай долари, но по руски курс)

Ето таблица:

petrol-SOC-1.png

Кокич навремето го били проверявали дори за въшки        Може да бъде изображение с 7 души и текст, който гласи 'БЛагодаРим БЛАГО TM ПАРТЙО!'

преди 23 минути, parmobil написа:

Има чудесно интервю на Дилов син с Манджуков в канала на Leuropeo Bulgaria.

Ти много интересни източници на информация имаш... Предният път се уповаваше на Левон Хампарцумян, сега пък гледаш и канала на Любо Дилов. Фен си и на Иван Костов... Почнаха, да се навързват нещата... 😆

преди 9 минути, БаалБек написа:

Плащали сме си якооо. По-скъпо от международните цени.

Нефтохим Бургас е открит през 1963г. ЛИНК

А цените ни са били по администрирани двустранни договори в преводни рубли (разбирай долари, но по руски курс)

Ето таблица:

petrol-SOC-1.png

Специално за горивото не се излагай. При социализма ползвахме и се отоплявахме с нафтови печки. Това знаеш ли го?

преди 26 минути, parmobil написа:

Пак издишаш. Колко самолета бойни имахме при социализма? Или сме били много богати или са почти подарени.

Сега колко самолета успяхме да си купим? Да оставим че още ги няма останалите 6. Жалка картина сме сега. 

преди 40 минути, communismatic написа:

Ти много интересни източници на информация имаш... Предният път се уповаваше на Левон Хампарцумян, сега пък гледаш и канала на Любо Дилов. Фен си и на Иван Костов... Почнаха, да се навързват нещата... 😆

Манджуков не е надежден източник? Той даже си е от вашите.

Хампарцумян е станал CEO на банка с връзки и не може да му се вярва?

off Аз се намирам във форум (провери какви е значението на думата) и по тази причина чета неща, с които не съм съгласен, но ги търпя. Не блокирам арогантни простаци като теб, не защото не мога, а защото съм във форум и смятам, че всеки може да се изкаже.

Но си по-червен и от Ленин. 

edit Какво навърза?

преди 4 минути, parmobil написа:

Манджуков не е надежден източник?

Къв Манджуков, аз говоря за канала на тая политическа измет Любен Дилов, дето едно време в предаването "Пуснете водата" обясняваше Тиквата колко бил прост, а после стана част от ГЕРБ и сега се надпреварва със същата измет като него, да го възхвалява. Същият като Тома Биков, Антон Тодоров и останалата ГЕРБерска др*сня, която гледахме дълго време в Парламента.

преди 6 минути, parmobil написа:

Не блокирам арогантни простаци като теб, не защото не мога, а защото съм във форум и смятам, че всеки може да се изкаже.

Недей, че ще взема много да се обидя от теб...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 3

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.