Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

току-що, communismatic написа:

Ми, нали ти отговорих. Калдъръмени улички има и до ден днешен. Магистралите ги виждаме на какъв хал са. 

Колко калдаръмени улици има днес? Колко имаше през време оно и колко магистрали имаше при Тошо? 

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

Ти кое не разбра, че сегашните магистрали не са никакви магистрали? Ще спреш ли да разсъждаваш като най-обикновен ТИР-аджия? Магистралите са във вечен ремонт, понеже парите се крадат за тях. Ако искаш, да пробвам да го напиша на мандарин? Може и да зацепиш...

Ти кое не разбра, че сегашните магистрали не са никакви магистрали? 

Моля? При Тошо колко магистрали имаше? Смяташ ли да ми отговориш на въпроса или пак ще цапаш пликчетата с кафява черта по средата?

Аз му обяснявам, че сегашните магистрали не са никакви магистрали, той ми задава въпроса "Колко магистрали имало през соца?". Не, аз не мога... честно... 😆

Аз му обяснявам, че сегашните магистрали не са никакви магистрали, той ми задава въпроса "Колко магистрали имало през соца?". Не, аз не мога... честно... 😆

Смяташ ли да ми отговориш на въпроса, при Тошо колко магистрали имаше? Уникален фен, с по просто чудо не съм разговарял. 

Ми, аз мисля, че преди да наричаш някой "прост" е хубаво да вникваш малко в постовете. Кое е сарказъм, кое е ирония, кое е "не ме занимавай". Да се чете малко между редовете и т.н. Не, че ще се засегна от теб, ти си последният тип, от който бих се засегнал... Ама след като в три последователни поста съм ти написал, че магистралите са средство за крадене и че довода "Просперирали сме щот имаме магистрали" са доводи на най-обикновени тираджии, дето гласуват за ГЕРБ. И не използват често водата.

Ако искаш... питай ме още няколко пъти за магистралите. Може и още да не си вдянал.

Ми, аз мисля, че преди да наричаш някой "прост" е хубаво да вникваш малко в постовете. Кое е сарказъм, кое е ирония, кое е "не ме занимавай". Да се чете малко между редовете и т.н. Не, че ще се засегна от теб, ти си последният тип, от който бих се засегнал... Ама след като в три последователни поста съм ти написал, че магистралите са средство за крадене и че довода "Просперирали сме щот имаме магистрали" са доводи на най-обикновени тираджии, дето гласуват за ГЕРБ. И не използват често водата.

Ако искаш... питай ме още няколко пъти за магистралите. Може и още да не си вдянал.

Едва ли не вдявам, но за теб не съм сигурен. То бива простота, но ти надмина себе си. 😆

Ще ми отговориш ли или ще продължиш да цапаш пликчетата?

току-що, "Саша" написа:

Едва ли не вдявам, но за теб не съм сигурен.

Ми, аз не знам, да има момент, в който да си "вдявал" нещо... Не случайно болшинството от хората тук те смятат за клоуна на форума. Оня дето след като го направят дармадан си създава нов акаунт и продължава с писането на тъпотии.

преди 1 минута, "Саша" написа:

То бива простота, но ти надмина себе си.

Недей, че ще взема много да се засегна...

преди 1 минута, "Саша" написа:

Ще ми отговориш ли или ще продължиш да цапаш пликчетата?

Ми, не знам... Точно по-горе твърдиш, че "вдяваш". А пак не си... Дали ще отговоря? А... "умният"?

преди 2 минути, communismatic написа:

Ми, аз не знам, да има момент, в който да си "вдявал" нещо... Не случайно болшинството от хората тук те смятат за клоуна на форума. Оня дето след като го направят дармадан си създава нов акаунт и продължава с писането на тъпотии.

Недей, че ще взема много да се засегна...

Ми, не знам... Точно по-горе твърдиш, че "вдяваш". А пак не си... Дали ще отговоря? А... "умният"?

Ясно. Заминавай да переш гащите, че се омириса. 😆

току-що, "Саша" написа:

Заминавай да переш гащите, че се омириса. 😆

Е, аз моите поне ги пера. Не чакам от няколко месеца, да дойде водата, че да си изпера чергата... щото цветовете не се виждали. И най-забавното е, че това го твърдиш с критика към властта. Т.е. БКП е виновно за това, че се плашиш от водата и сапуна.

Няма по-отвратителна порода от тази на политическия хамелеон – предателят на народа си. През 1989 г. не просто падна режимът – паднаха маските. ДС и БКП не се разпаднаха, а се преродиха – в костюми, с дебели портфейли и с евроатлантически усмивки. Някои другари решиха, че е по-удобно да бъдат капиталисти, стига да е на гърба на същия народ, който някога им вярваше. Пребоядисаха се – от червени в розови, от комунисти в социалисти, от „борци за народа“ в „борци за комисионни“! 

БСП не просто предаде идеята – тя я продаде на килограм. Опитаха се да се направят на „модерна лява партия“, а се превърнаха в модерна шафрантия – евтина, мазна и безгръбначна. Предадоха членовете си, предадоха историята си, предадоха България. И най-циничното – съглашателстваха при всяко национално предателство, включително и при изпращането на оръжия за Украйна. На думи против, на практика – захлебване с комисионни. Лицемерието им е толкова дебело, че може да се реже с нож.

Когато в парламента се показаха документи – товарителници от „Арсенал“ – Нинова се разграничи панически, а Зафиров се опита да замаже с обвинения. Вместо да признаят, че са част от схемата, се опитаха да изкарат виновен този, който посочи истината. Това не е лява партия – това е клиентелистка шайка, която се е вкопчила във властта като кърлеж в кожа.

Нагли Аборигени !!! Предатели Гнусни , които си свалиха панталоните пред Сорос и повлякоха Българският Народ към Бездната , само и само да окрадат всичко , което могат за себе си и семействата си !!! 

ГРОТЕСКА ЦИНИЧНА , ПОДЛА И ВУЛГАРНА !

току-що, Inana.. написа:

Лицемерието им е толкова дебело, че може да се реже с нож.

Ми, достатъчно е да се види, как по времето на Станишев въведоха плоският данък, а в момента са едни от най-големите привърженици на еврото. Единствено май само Румен Гечев си наби камшика от там.

преди 1 минута, communismatic написа:

Е, аз моите поне ги пера. Не чакам от няколко месеца, да дойде водата, че да си изпера чергата... щото цветовете не се виждали. И най-забавното е, че това го твърдиш с критика към властта. Т.е. БКП е виновно за това, че се плашиш от водата и сапуна.

Колко магистарали построи Тошо, колко автомобила се движеха по негово време и колко калдаръмени улици имаше? 

преди 2 минути, Inana.. написа:

включително и при изпращането на оръжия за Украйна.

За пари.

преди 1 минута, communismatic написа:

Ми, достатъчно е да се види, как по времето на Станишев въведоха плоският данък, а в момента са едни от най-големите привърженици на еврото. Единствено май само Румен Гечев си наби камшика от там.

Румен Гечев заедно със Сарийски в тандем даже изготвиха и заведоха дело на България в защита на Българският лев в Люксембург , заедно с отбор юнаци - патриоти ! Чакаме новините . Заели са се да разглеждат казуса и са поискали още документи . 

Така че , Да !   Свестен излезе ...

преди 1 минута, Inana.. написа:

Румен Гечев заедно със Сарийски в тандем даже изготвиха и заведоха дело на България в защита на Българският лев в Люксембург , заедно с отбор юнаци - патриоти ! Чакаме новините . Заели са се да разглеждат казуса и са поискали още документи . 

Така че , Да !   Свестен излезе ...

Темата не е за еврото.

преди 1 час, communismatic написа:

Той не е имал пералня, нали прочете, че чергата била чисто черна. Сигурно откакто е сложена на пода, не е и прана. Представям си какво чудо е в тях. ХЕИ-то може да запечата къщата...

И? До там ли ти стига капацитета, евтини подигравки.

преди 6 минути, "Саша" написа:

Темата не е за еврото.

Какво ми натискаш ника бе , таратайко 

Да ви чета малоумията е равностойно да гледам "националките " с дебилните лица и гаменщините на кг . ! 

Тихо вземай завоя наляво 

преди 1 минута, Inana.. написа:

Какво ми натискаш ника бе , таратайко 

Да ви чета малоумията е равностойно да гледам "националките " с дебилните лица и гаменщините на кг . ! 

Тихо вземай завоя наляво 

Да съм те молил да ми четеш коментарите?

преди 2 минути, "Саша" написа:

Кой ме цитира  , докато отговарях на другият потребител ???

Значи аз седя и говоря с човека - ти идваш и ме тупаш по рамото и ме подканяш да се преместя на другият тротоар ? 

Така ли бе ?   И после като ти стоваря вятъра и ти овършея перчема и почваш да цивриш , а дзверо ? 

Ще те слагам на трупчета май , колкото и да се опитваш кратко и без емоция да ми отговаряш . :D

току-що, Inana.. написа:

Кой ме цитира  , докато отговарях на другият потребител ???

Значи аз седя и говоря с човека - ти идваш и ме тупаш по рамото и ме подканяш да се преместя на другият тротоар ? 

Така ли бе ?   И после като ти стоваря вятъра и ти овършея перчема и почваш да цивриш , а дзверо ? 

Ще те слагам на трупчета май , колкото и да се опитваш кратко и без емоция да ми отговаряш . :D

Смяташ ли да ми отговориш на въпроса? 

преди 10 минути, "Саша" написа:

Нещо ако не ти е ясно, знаеш. Блок и така....

преди 3 часа, "Саша" написа:

Правен сапун от свинска мас и сода в форма на калъп, режех го с триона на малки парчета. Водата топлихме на огън в бакър, като заври я разреждахме в кофи със студена вода и се поливахме с нея. В сапуна разтопявах бонбони маргаритки и ги смесвах за да ухае на виолетки. Те ти истината за великия социализъм.

Бахмаму токвоз къпане не съм правил. Имаше сапуни и шампоани за тая работа. Бързовари нямаше ли бре? 

преди 2 часа, nikssi написа:

Бахмаму токвоз къпане не съм правил. Имаше сапуни и шампоани за тая работа. Бързовари нямаше ли бре? 

Аз като ви разправям ,че са ги домъкнали от пещерата...какви бързовари-няма ток в колибата.....циганска работа....Тоя се изкара,че е бил по-беден и от тиквата...пък охрана на първия...смесвал маргаритки,да ухае на наср...виолетки...сигур и къпането му ще е било такова...не се е къпал да прави мръсно на социалистическото общество...

преди 5 часа, nikssi написа:

Имаше, ама маправата на домашен си беше национален спорт.

преди 8 часа, BANKATA написа:

До там ли ти стига капацитета, евтини подигравки.

Ми, аз над 200 пъти му обясних, че магистралите ни са изключително нелеп довод за просперитет, ама както обикновено той разсъждава като петгодишно лапе, т.е. като най-обикновен ТИР-аджия. Изключително лошо качество, постоянно са в ремонт... а причината е повече от ясна - строят се магистрали, понеже се краде най-лесно от тях. Това е все едно, да излезе Тиквата и да каже "Построих ви 10 футболни стадиона, ще кандидатстваме за домакинство на световното през 2030-та!", а нивото на стадионите да са като на градският в Мездра. Гледам, че и Джокера яко е клъвнал на тия глупости, той и без това му е фен на бай Тиквун. Толкова си може момчето, кво да правим.

Яко сме просперирали... 😆

Цитат

България има нужда от 2100 км магистрали, а са построени 870 км. Построили сме не повече от половината от магистралите, които е трябвало да изградим преди десет години. Това каза на пресконференция служебният министър на регионалното развитие и благоустройството Иван Шишков при представянето на състоянието на автомагистралите на България и визията за тяхното доизграждане и развитието на пътната мрежа - "Магистралите на България – вчера, днес и утре".

България през 2025-та... демокрация, банани, тоблерони, портокали... и магистрали... в ремонт. 😆

преди 5 часа, nikssi написа:

Бахмаму токвоз къпане не съм правил.

Тоя от колко акаунта пише едновременно? Поне двама или трима в момента съм засичал, да пише еднакви тъпотии с него. Най-забавното е, че като пляска някакви глупости, после забравя и твърди същото от другият акаунт и се издава. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.