Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

току-що, communismatic написа:

Ми нали правим реално сравнение с днешните, бе? Ти малоумен ли си? То по твоята логика, дай направо да не ги и сравняваме. Щото нямало други... И това го пише някакъв болен фен на един политически отпадък, дето разпродаде всичко построено от БКП за жълти стотинки. Баси и наглостта...

Защо правим сравнение с днешните? Тъп ли си или в неравностойно положение?

Вие твърдите, че БКП ми построила. Да, така е. 

А аз питам имаше ли кой друг да строи по това време? И следва тишина. 

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 1 минута, В. Велев написа:

Кажи ми колко държави са произвеждали компютри 1982 година?

Кви компютри, те една водна криза не могат, да оправят сума ти време. Да не говорим за пожарите, то там се видя тоталната безпомощност на тая жалка държавица. И все оправдания...

преди 1 минута, parmobil написа:

Тъп ли си или в неравностойно положение?

Не, той тъпият се вижда кой е... Оня, дето бяга от една дузина въпроси. Кой ли беше?

преди 1 минута, parmobil написа:

А аз питам имаше ли кой друг да строи по това време?

Да, сега има ли някой друг да строи? И какво построи? И пак е тишина... 

Болна работа...

преди 55 минути, В. Велев написа:

Никога не съм членувал в БКП. Родителите ми също. Причината е че единия ми дядо е бил кмет и бирник (ужас) преди девети. След девети е арестуван и за кратко е лежал в затвор. Другия ми дядо е бил частник със собствен магазин пак преди девети.

Но въпреки това съм обективен и не плюя социализма за щяло и нещяло. Защитавам това което е построено през тоя период и това което съм видял.

А вие като са били дядо ви или някой друг роднина при социализма и плюете безразборно без значение какво е построено и направено тогава.

Та това е разликата помежду ни.

Не е важно дали си член или не, важно е че си даваш сърцето за тях.

А за обективността.....неам думи.

преди 8 минути, parmobil написа:

А аз питам имаше ли кой друг да строи по това време? И следва тишина. 

Наистина нещо не е наред при теб. Тоя глупав въпрос го задаваш отдавна и защото наистина е глупав и се чудим как да ти отговорим ти си мислиш че ни затапваш и няма какво да кажем.

Ако имаше 10 партии при социализма щяхме да ги сравняваме коя колко завода е построила ли?

преди 2 минути, BANKATA написа:

А за обективността.....неам думи.

Искаш да кажеш че нямаш акъл да го разбереш.  Иначе думи празни имаш много.

Много си зле. Обърни внимание върху себе си.

Кажи дядо ти ли са били комунистите или баща ти? Или тебе?

Не, аз признавам. По-тъпо оправдание за тоталната несъстоятелност на сегашните умнокрасиви жълтопаветни леки жени на САЩ не бях чувал или чел. То нямало как да се сравняват, понеже едно време държавата не се конкурирала с никого. Това направо е най-тъпото оправдание евър (на чист български). И то... от привърженици на оня политически екскремент, който разпродаде построеното от бай Тошо за жълти стотинки.

току-що, В. Велев написа:

Наистина нещо не е наред при теб. Тоя глупав въпрос го задаваш отдавна и защото наистина е глупав и се чудим как да ти отговорим ти си мислиш че ни затапваш и няма какво да кажем.

Ако имаше 10 партии при социализма щяхме да ги сравняваме коя колко завода е построила ли?

Разбира се!

Твоето бързоизоставащо другарче не помни, че метрото вашата партия го почна преди 1980 г и заеба заради липса на пари., но Софиянски осигури пари и пусна първата отсечка.

преди 14 минути, parmobil написа:

Защо правим сравнение с днешните?

А кога последно прочете заглавието на темата - от първа до последна дума?

преди 13 минути, parmobil написа:

Разбира се!

Твоето бързоизоставащо другарче не помни, че метрото вашата партия го почна преди 1980 г и заеба заради липса на пари., но Софиянски осигури пари и пусна първата отсечка.

И това ли е? Браво!

За едно метро отричаш всичко останало построено при социализма.

Защото заради това че смяташ Киро Брейка за глупав и селянин и не го гледаш да ти преразкажа клипа набързо.

Сега в София, а в другите градове се строи масово и безразборно, тераса до тераса с 50 санта тротоар, без градинки и прочие, но по-важното е че новите кооперации просто се връзват към тока и водата построени от мръсните комунисти. И като станат много маймунки на клона и гръмнало. Сега в Дружба 2 решили да започнат ремонт октомври месец! и спирали топлата вода. Ама хората започнали да си купуват климатици и бойлери и замирисало на изгорели жици. Та сега да ги видим тия НЕкомунистите какво ще направят. То не може вечно да се ползва построеното при социализма.

А глупавия Киро Брейка в предния клип пък показа как източват язовир Йовковци от който пият във Велико Търново. Нарочно го изпускат, защото трябва да излъжат Европата че няма вода и да им отпуснат едни 300 милиона. Пак да лапат и крадат. Показателен е факта че самия БББ беше на моста на язовира и каза че парите пристигат. Научили са урока -създай криза и после се притичвай на помощ. МРЪСНИЦИ!

преди 5 минути, parmobil написа:

Да, но някак бавнонапредналото мистърче също не помни, че Софиянски беше най-усмихнатият крадец кмет на София... Как така помним все избирателно, странна работа... Предполагам, че пак комунистите са му пречили? За рафинерията, между другото, какво стана? Ще доживея ли, да разбера, що Костов я хариза на Русия? Предполагам, че пак не съм отговорил на някой въпрос? Така от една година, все аз не отговарям, а ти все отговаряш. Странна работа... Някой ще рече, че си жалък и просто не ти отърва. Но не знам, не знам...

преди 15 минути, parmobil написа:

А аз питам имаше ли кой друг да строи по това време?

Е на глупави въпроси защо е необходимо да се отговаря? Особено след като всички знаят отговора на този въпрос. Иначе хубаво е да има конкуренция при избор на изпълнител. Важен е и крайния резултат. Тук редовния резултат е ремонт на ремонта.

преди 1 минута, maxthon написа:

А кога последно прочете заглавието на темата - от първа до последна дума?

И ти ли?

Питам с кого се съревноваваше БКП, за да твърдите, че без нея щяхме да сме родово-общинен строй?

С оглед на горното мисля, че питането ми е по темата.

И ти ли?
Питам с кого се съревноваваше БКП, за да твърдите, че без нея щяхме да сме родово-общинен строй?
И ще повторя на глупави въпроси никой не е длъжен да отговаря. Особено като се има в предвид какъв е отговора. Формата на държавно управление не е предполагала това, за което питаш. Но пък важен е крайния резултат. Или казано иначе ремонт на ремонта в момента е пряк резултат от наличието на конкуренция.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 2 минути, parmobil написа:

И ти ли?

Ти искаш да върнем времето назад ли? Глупаво!

преди 3 минути, communismatic написа:

Да, но някак бавнонапредналото мистърче също не помни, че Софиянски беше най-усмихнатият крадец кмет на София... Как така помним все избирателно, странна работа... Предполагам, че пак комунистите са му пречили? За рафинерията, между другото, какво стана? Ще доживея ли, да разбера, що Костов я хариза на Русия? Предполагам, че пак не съм отговорил на някой въпрос? Така от една година, все аз не отговарям, а ти все отговаряш. Странна работа... Някой ще рече, че си жалък и просто не ти отърва. Но не знам, не знам...

А ти какво помниш като още не си сричал по това време?

току-що, maxthon написа:

И ще повторя на глупави въпроси никой не е длъжен да отговаря. Особено като се има в предвид какъв е отговора. Формата на държавно управление не е предполагала това, за което питаш. Но пък важен е крайния резултат. Или казано иначе ремонт на ремонта в момента е пряк резултат от наличието на конкуренция.

Глупости, глупости, глупости!

Опитвате се да внушавате, че без БКП и топлата подкрепа на СССР в България щяхме да сме на плетени къщи.

И по тази причина питам как в други страни строяха заводи и ядрени централи без коминтерн.

Глупости, глупости, глупости!
Опитвате се да внушавате, че без БКП и топлата подкрепа на СССР в България щяхме да сме на плетени къщи.
И по тази причина питам как в други страни строяха заводи и ядрени централи без коминтерн.
Имали са технологията и строят. Друг вид технология, но е налична. Който няма си я внася. Както сме направили и ние.

преди 10 минути, В. Велев написа:

И това ли е? Браво!

За едно метро отричаш всичко останало построено при социализма.

Защото заради това че смяташ Киро Брейка за глупав и селянин и не го гледаш да ти преразкажа клипа набързо.

Сега в София, а в другите 

А глупавия Киро Брейка в предния клип пък показа как източват язовир Йовковци от който пият във Велико Търново. Нарочно го изпускат, ИЦИ!

Абе ти нормален ли си? От къде пият селяндурите кой го интеррсува?

ВЕвраш ли, че който и да везир, ще спре водата на ЧАСТЕН  ВЕЦ?

преди 11 минути, parmobil написа:

А ти какво помниш като още не си сричал по това време?

Рафинерията? Отговор?

преди 5 минути, teo-glavata написа:

Ако водата извира на 2 метра от язовира, няма кой да я спре. Ама ако идва от планината може да се спре на много места по пътя.

Само че в случая водата се изпуска от язовира, за да се "поддържа" празен и да се реве за пари. Пак схеми и далавери. При социализма нямаше такива неща. Директно влизаш в затвора, ако се правиш на по-умен  и хитър от другите. Даже само и това е достатъчно да съм за социализма. 

Абе ти нормален ли си? От къде пият селяндурите кой го интеррсува?
А водата на частния вец чия собственост е?

преди 14 минути, parmobil написа:

Че кой отрича че в другите страни са строели заводи? Въпроса е че и в социалистическа България се строяха.

И завод за микропроцесори имаше даже. Айде сравнявай това. Колко държави тогава произвеждаха микропроцесори?

Ти и за компютрите го прескочи и не направи сравнение за 1982 година ама айде от мен да мине.

И тогава нямаше това:

May be an image of text

преди 17 минути, В. Велев написа:

Ако водата извира на 2 метра от язовира, няма кой да я спре. Ама ако идва от планината може да се спре на много места по пътя.

Само че в случая водата се изпуска от язовира, за да се "поддържа" празен и да се реве за пари. Пак схеми и далавери. При социализма нямаше такива неща. Директно влизаш в затвора, ако се правиш на по-умен  и хитър от другите. Даже само и това е достатъчно да съм за социализма. 

Много лош пример даде с Йовковци... Няма да говоея повече - нищо не се изпуска, а се доставя! Ток да има, вода от магазина ще си купкте.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.