Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 2 часа, IvanKirov написа:

Иванке безплатно а не с пари  е бил бензина 

• Отговори 45,9k
  • Прегледи 1,5m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

• @dimy Не знам в кой град си живял, но  в моят малък, провинциален бе така: След училище ходих да се редя за хляб, даваха максимум 2 бр. или средно по половин хляб на член семейство. За месо бе су

Публикувани изображения

преди 53 минути, novaki написа:

Иванке безплатно а не с пари  е бил бензина 

Безплатен бензин аз не помня. Може да е имало по някой мизерен завод. Не беше мой проблем, кола не можехме да си позволим. Мизерия на клечки, като вица за златната акула.

току-що, IvanKirov написа:

Безплатен бензин аз не помня. Може да е имало по някой мизерен завод. Не беше мой проблем, кола не можехме да си позволим. Мизерия на клечки, като вица за златната акула.

то и сега има безплатни екстри в някои фирми 

преди 7 минути, novaki написа:

то и сега има безплатни екстри в някои фирми 

Помня една криза с бензина, ама не съм сигурен дали беше по соца.

Режима на тока обаче определено беше соц иновация.

Електрификация и съветска власт, било определение за комунизъм. Ток нямахме, затуй не можахме да го построим.

Само си представи сегашна фирма, да дава бонус 20 литра бензин, или нещо като 50 лева месечен бонус. Дори циг анин не мож залъга с такива пари.

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Помня една криза с бензина, ама не съм сигурен дали беше по соца.

Режима на тока обаче определено беше соц иновация.

Електрификация и съветска власт, било определение за комунизъм. Ток нямахме, затуй не можахме да го построим.

Само си представи сегашна фирма, да дава бонус 20 литра бензин, или нещо като 50 лева месечен бонус. Дори циг анин не мож залъга с такива пари.

Kризата с бензина и тока беше през 90 те години ,а никой нормален човек не отказва аванта ако ще и 50 лева да е

преди 9 минути, novaki написа:

,а никой нормален човек не отказва аванта ако ще и 50 лева да е

Е то толкоз ви беше авантата по соца - 20 литра бензин. Безплатна животоподдръжка, безплатен труд, безброй ограничения.

Икономика на концлагер.

на 15.04.2023 г. в 15:33, novaki написа:

Русокоске я кажи къде са учили тези двамата в България или в САЩ и ти за БАН чувала ли си

В Берлин, Прага и Виена :giggle1:

Ако не беше по-неграмотен и от най-мръсният циганин, щеше да провериш, че са родени в Царска България.

току-що, IvanKirov написа:

Е то толкоз ви беше авантата по соца - 20 литра бензин. Безплатна животоподдръжка, безплатен труд, безброй ограничения.

Икономика на концлагер.

Пий си хапчетата редовно имаше и безплатна почивка и др .

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Ако не беше по-неграмотен и от най-мръсният циг анин

Яааа как успя да напишеш тая думичка, без заекване?

преди 1 минута, novaki написа:

Пий си хапчетата редовно имаше и безплатна почивка и др .

Мене си ми е добре бе, кви хапчета. Вие му мислете, като нищо не можете, и нищо не учите. Не знам нормален човек да скимти за татовия затвор.

преди 2 минути, N1K17Y написа:

В Берлин, Прага и Виена :giggle1:

Ако не беше по-неграмотен и от най-мръсният циганин, щеше да провериш, че са родени в Царска България.

А ти ако беше по умна аглайке щеше да знаеш че са по млади  и не са били родени по времето на Царство България

Имаме един случай, колега се премести за постоянно да живее у Велинград. Постоянно е на почивка.

Да ви таковам на безплатното.

преди 36 минути, novaki написа:

А ти ако беше по умна аглайке щеше да знаеш че са по млади  и не са били родени по времето на Царство България

Лошото на това да си тъп неграмотник е, че когато сгрешиш, вместо да си вземеш поука, продължаваш да дрънкаш глупости и да се излагаш, вярвайки, че си прав. 

image.png.153b1be5a8f4ac12cde491f72d03250d.png

image.png.6d0ab5468b952e428e990328338bd5d9.png

Маркирал съм ти специално един текст, че очеидно няма да имаш представа 191х години, каква е била България. Не, че и сега ще схванеш. Както казах, съдбата на тъпия неграмотник. Да видим следващата ти излагация, написана на столипоново-български :popcorn2:

преди 9 минути, N1K17Y написа:

Лошото на това да си тъп неграмотник е, че когато сгрешиш, вместо да си вземеш поука, продължаваш да дрънкаш глупости и да се излагаш, вярвайки, че си прав. 

Маркирал съм ти специално един текст, че очеидно няма да имаш представа 191х години, каква е била България. Не, че и сега ще схванеш. Както казах, съдбата на тъпия неграмотник. Да видим следващата ти излагация, написана на столипоново-български :popcorn2:

А сега кажи функционално неграмотна Аглайке кога този Иван Ночев е работил за НАСА   https://bg.wikipedia.org/wiki/Иван_Ночев то да си тъпа не е лесно но ти чупиш тъпомера всеки път

преди 21 минути, novaki написа:

А сега кажи функционално неграмотна Аглайке кога този Иван Ночев е работил за НАСА   https://bg.wikipedia.org/wiki/Иван_Ночев то да си тъпа не е лесно но ти чупиш тъпомера всеки път

Ауу, чак сега разбрах коя е тази Аглайка, говорил си за себе си, със себе си в 3-то лице. Ами ето Аглайке, кога е работил 

http://www.bgnow.eu/news.php?cat=2&cp=9&newsid=88861

https://eurocom.bg/new/koi-e-ivan-nochev

То горкото толкова тъпо, че не се сеща да провери извън уикипедия. А сега неграмотна Аглайке, я посочи кой е този Иван Ночев, който също работил в НАСА и който бил по-млад, изучен от Партията. Ако не се сещаш, този за когото говориш и ми обясняваш в този си коментар

преди 1 час, novaki написа:

:popcorn2:

Съдбата на тъпият неграмотник. Или предопчиташ, неграмотният тъпак ? 

преди 39 минути, N1K17Y написа:

Да видим следващата ти излагация, написана на столипоново-български :popcorn2:

преди 5 минути, N1K17Y написа:

То горкото толкова тъпо, че не се сеща да провери извън уикипедия

Ta кога е работил за наса чакам да ми посочиш за втори път те питам Ти четеш ли си линковете който даваш а сега прочети това няколко пъти докато го разбереш  http://www.bgnow.eu/news.php?cat=2&cp=9&newsid=88861

преди 7 минути, N1K17Y написа:

Съдбата на тъпият

С теб по тъпота никой в калдата не може да се мери пак сама Аглайке се самозатапи ама от функционално неграмотна какво друго можеш да очакваш

преди 6 минути, novaki написа:

Ta кога е работил за наса чакам да ми посочиш за втори път те питам Ти четеш ли си линковете който даваш а сега прочети това няколко пъти докато го разбереш  http://www.bgnow.eu/news.php?cat=2&cp=9&newsid=88861

С теб по тъпота никой в калдата не може да се мери пак сама Аглайке се самозатапи ама от функционално неграмотна какво друго можеш да очакваш

Аглайке, като си говориш сама, не ме цитирай да ми губиш времето. А поне ще кажеш ли кой е този Иван Ночев, който твърдиш, че не е роден по времето на царска България ? Срамота да не сме го чували и него. 

преди 13 минути, N1K17Y написа:

Аглайке, като си говориш сама, не ме цитирай да ми губиш времето. А поне ще кажеш ли кой е този Иван Ночев, който твърдиш, че не е роден по времето на царска България ? Срамота да не сме го чували и него. 

Не съм нито от женски род нито съм ти адашка та кога е работил за НАСА чакам да кажеш то е срамота да се намесваш в чужди разговори и да твърдиш лъжи които сама опровергаваш ама за човек чупещ тъпомера всеки път това е нормално

преди 12 часа, novaki написа:

Не съм нито от женски род нито съм ти адашка та кога е работил за НАСА чакам да кажеш то е срамота да се намесваш в чужди разговори и да твърдиш лъжи които сама опровергаваш ама за човек чупещ тъпомера всеки път това е нормално

Столипиновец, ти сам си дал линка, където пише кога. Един жокер за неграмотници, не че пак няма да питаш, като всеки идиот, ама провери кой е Вернер фон Браун. 

преди 13 часа, N1K17Y написа:

А поне ще кажеш ли кой е този Иван Ночев, който твърдиш, че не е роден по времето на царска България ? Срамота да не сме го чували и него. 

Чакам :popcorn2:

Да ти напомня ли кой е ? Все пак, ти твърдиш, че съществува. 

преди 42 минути, N1K17Y написа:

Столипиновец, ти сам си дал линка, където пише кога. Един жокер за неграмотници, не че пак няма да питаш, като всеки идиот, ама провери кой е Вернер фон Браун. 

Чакам :popcorn2:

Да ти напомня ли кой е ? Все пак, ти твърдиш, че съществува. 

Чакам да Кажеш Аглайке кога е работил за НАСА както твърдиш  пак си хваната в лъжа  и пак се изложи

преди 15 часа, N1K17Y написа:

Във всяка епоха си има учени. Епохата не определя таланта. 

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Георги_Наджаков

Член на БКП

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Във всяка епоха си има учени. Епохата не определя таланта. 

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Георги_Наджаков

Член на БКП

И ? 

преди 1 час, novaki написа:

Чакам да Кажеш Аглайке кога е работил за НАСА както твърдиш  пак си хваната в лъжа  и пак се изложи

Казах ти, ама си прекалено тъп. 

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Казах ти, ама си прекалено тъп

Кога си казала а за тъпота с теб никой не може да се мери

преди 15 часа, N1K17Y написа:

това ти ли си го постнала а Аглайке  как можеш всеки път да счупиш тъпомера

преди 19 часа, novaki написа:

Линкваш статия, в която се разказва за работата на Ночев за НАСА и питаш, кога е работил за НАСА? Ми някъде след 1956г., не прочете ли? Та какво те е яд сега, че не е бил в байтошовнистан да го вкарат у правия път комунделите ли?

преди 2 часа, insec написа:

Линкваш статия, в която се разказва за работата на Ночев за НАСА и питаш, кога е работил за НАСА? Ми някъде след 1956г., не прочете ли? Та какво те е яд сега, че не е бил в байтошовнистан да го вкарат у правия път комунделите ли?

Саунде  пак ли си пиян работил за НАСА не е същото като работил в НАСА знаеш ли че има Български фирми които също работят за НАСА

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.