Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

току-що, communismatic написа:

Е, по-лошото е, че за теб явно не е особено голям проблем. Иначе пък в разсъжденията си тотално безгрешен... Да се смееш ли, да плачеш ли...

Да се смееш разбира се, то тука не очаквай нещо сериозно и смислено да излезе. В началото си мислех, че някой действително се интересува от плюсове/минуси на социализма, но с времето повечето хора тука като ударят стената и авргументите се изчерпат и минават на лични обиди. Изглежда това е силата на мнозинството - пълна простотия, цветущи в приказките и никакъв смисъл. Никога не съм твърдял, че съм безгрешен, но виж има хора които се вземат за много голяма работа 😄

• Отговори 45,9k
  • Прегледи 1,5m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

• @dimy Не знам в кой град си живял, но  в моят малък, провинциален бе така: След училище ходих да се редя за хляб, даваха максимум 2 бр. или средно по половин хляб на член семейство. За месо бе су

Публикувани изображения

преди 4 минути, Gencho 123 написа:

Никога не съм твърдял, че съм безгрешен, но виж има хора които се вземат за много голяма работа 😄

Е, то ще звучи доста смешно подобно самоопределение, при положение, че във всеки свой пост пишеш с правописни грешки. Изобщо, имаш ли някакво образование?

преди 1 минута, communismatic написа:

Е, то ще звучи доста смешно подобно самоопределение, при положение, че във всеки свой пост пишеш с правописни грешки. Изобщо, имаш ли някакво образование?

Четвърти клас, само с една прочетена книга и то наполовина 😄Толкова успях, а има хора с 2 вагона книги.. чувал съм само за тях. Скромни, примерни граждани. Културни, начетени и възпитани.

От друга страна по-добре с правописни грешки от колкото да обиждаш като кръчмар.

преди 3 минути, Gencho 123 написа:

Скромни, примерни граждани. Културни, начетени и възпитани.

Благодаря за комплимента.

Благодаря за комплимента.

За скромните и интелигентни хора винаги. Аз скоро ще почна и втората половина на книгата 😅Казват човек цял живот трябвало да се образова.

преди 10 минути, communismatic написа:

За твое сведение, ти непрекъснато правиш грешки с пунктуацията. Слагаш запетайки наред, без значение дали е правилно или не.

Така че не върви някак точно ти да поправящ другите за правопис.

преди 2 минути, Gencho 123 написа:

За скромните и интелигентни хора винаги. Аз скоро ще почна и втората половина на книгата 😅Казват човек цял живот трябвало да се образова.

По принцип, не виждам абсолютно смешно в това, че си неграмотен. По-трагичното е, че на теб ти е явно много смешно от този факт. Едно време (през соца специално), даже подобно нещо е било срамно, в днешно време явно някои хора се гордеят с това, даже го намират и за забавно. Както и да е... "Консервите" са ми много по-интересни от "дискусията" с теб.

преди 1 минута, Фарабундо написа:

За твое сведение, ти непрекъснато правиш грешки с пунктуацията.

Да, помня, че ми диреше запетайките. Беше интересно... до момента, в който забрави да питаш ИИ за слагането на запетаите... на твоите постове. Много лековерна постъпка. Не е типична за човек с огромен капацитет като твоят.

преди 4 минути, communismatic написа:

Да, помня, че ми диреше запетайките. Беше интересно... до момента, в който забрави да питаш ИИ за слагането на запетаите... на твоите постове. Много лековерна постъпка. Не е типична за човек с огромен капацитет като твоят.

Защо реши, че питам ИИ за запетайките? Според теб човек не може ли просто да си е грамотен? Виж ти как се изживяваш за много грамотен.

току-що, Фарабундо написа:

Защо реши, че питам ИИ за запетайките? Според теб човек не може ли просто да си е грамотен? Виж ти как се изживяваш за много грамотен.

Току що обясних защо. Научи се да четеш с разбиране.

Току що обясних защо. Научи се да четеш с разбиране.

Нищо не си обяснил. Пак да попитам: кое ти дава основание да мислиш, че питам ИИ за пунктуация. Нищо не си казал по този въпрос.

По принцип, не виждам абсолютно смешно в това, че си неграмотен. По-трагичното е, че на теб ти е явно много смешно от този факт. Едно време (през соца специално), даже подобно нещо е било срамно, в днешно време явно някои хора се гордеят с това, даже го намират и за забавно. Както и да е... "Консервите" са ми много по-интересни от "дискусията" с теб.

Дискусия която приключва с приказки какъв идиот е другия говори достатъчно. Свършваш аргументите и почваш с личните обиди, както и в момента се опитваш да се изкараш нещо голямо. Забавен си, затова ти пиша така. Важното е, че си вярваш, пък останалото няма значение 😁По същество така и не можа да докараш доводи за социализма, та взе да гледаш в правописа.

Едно време, през "соца" специално имаше не по малко неграмотни от сега, но пък благодарение на интернет днес виждаме тези които се имат за голяма работа, какви велики мисли могат да родят (всъшност това са им доказателствата). Цитирам жестоките аргументи с които печели всяка дискусия един от най-начетените🤣

communismatic.png

преди 1 минута, Фарабундо написа:

Нищо не си обяснил. Пак да попитам: кое ти дава основание да мислиш, че питам ИИ за пунктуация. Нищо не си казал по този въпрос.

Брато, не съм виновен, че не можеш, да вникваш в написаното от мен. Не съм длъжен да повтарям нещо по 200 пъти, само защото ти не го разбираш. Благодаря за вниманието, лека вечер ти желая...

току-що, Gencho 123 написа:

Свършваш аргументите и почваш с личните обиди, както и в момента се опитваш да се изкараш нещо голямо.

Как по-точно обиждам, при положение, че ти най-редовно пишеш с правописни грешки? Това обида ли е или факт?

преди 6 минути, communismatic написа:

Брато, не съм виновен, че не можеш, да вникваш в написаното от мен. Не съм длъжен да повтарям нещо по 200 пъти, само защото ти не го разбираш. Благодаря за вниманието, лека вечер ти желая...

От твоите постинги ми се налага впечатлението, че си заядлив скандалджия. Ни най-малко не оставам с впечатление, че си умен и начетен.

Това просто за информация.

А аз останах с впечатлението, че си поредният нов акаунт на тираджията от турски произход, който гласува за Бойко, дето за да докаже, че не пише от 20 акаунта си постна снимка от стаята, в която имаше 4 компютъра и всичките бяха с отворен браузър на kaldata.com. Направо ни обори отвсякъде...

преди 22 часа, С-600 написа:

@ivottoshev Kъде изчезна ве, стана ни скучно !? Вундеркинде, на соц чейнджа пред японеца, с скъсаните гуменки и посраните шорти 😂

Виж ко става в проспериращия запад на кредит ? Кокич дали знае от къде вземат тези заеми ?

Експерти обаче казват, че стремително нарастващият дълг и достигането на поредния рекорден праг вече се отразяват на портфейлите на американците, като оскъпяват заемите за жилища и автомобили, водят до по-ниски заплати заради по-малкото средства, с които компаниите разполагат за инвестиции, и повишават цените на стоките и услугите.

Business.dir.bg
No image preview

Държавният дълг на САЩ стигна безпрецедентните $40 трилиона

Говорителят на Белия дом заяви, че администрацията на Тръмп "се е съсредоточила върху ограничаването на разхищенията, измамите и злоупотребите при федералните разходи"
преди 2 минути, AAUUXX написа:

Виж ко става в проспериращия запад на кредит ? Кокич дали знае от къде вземат тези заеми ?

Експерти обаче казват, че стремително нарастващият дълг и достигането на поредния рекорден праг вече се отразяват на портфейлите на американците, като оскъпяват заемите за жилища и автомобили, водят до по-ниски заплати заради по-малкото средства, с които компаниите разполагат за инвестиции, и повишават цените на стоките и услугите.

Business.dir.bg
No image preview

Държавният дълг на САЩ стигна безпрецедентните $40 трилиона

Говорителят на Белия дом заяви, че администрацията на Тръмп "се е съсредоточила върху ограничаването на разхищенията, измамите и злоупотребите при федералните разходи"

Ти нищо не разбираш, виновен е Путин!!!

преди 22 часа, С-600 написа:

@ivottoshev Kъде изчезна ве, стана ни скучно !? Вундеркинде, на соц чейнджа пред японеца, с скъсаните гуменки и посраните шорти 😂

Досърбя ли ви да ви почесва редовно Тошев, та се видяхте в чудо като го няма? Или страх голям тресе кончинката ви?!

преди 47 минути, Joss Bomon написа:

Досърбя ли ви да ви почесва редовно Тошев, та се видяхте в чудо като го няма? Или страх голям тресе кончинката ви?!

Яко си малограмотен.😂

Дай линк за потвърждение😂

На малограмотния Кокич през соца му откраднали колата, оплаква се той в милицията:
- Какво виждаш зад мене, - пита милиционерът.
- Портрет "Ленин сред работници".
- И какво държи Ленин в ръката си?
- Каскета си.
- Тъй значи! Ленин сред работниците си стиска каскета да не му го свият, а ти си оставил колата на улица...

преди 1 час, Miusuka написа:

May be an image of text that says 'През 1975 soguHa в Народна репблика България цената на нощната електроенергия за битови потребители e е била 1,5 cmomuhku на киловатчас (kWh), gokamo дневната тарифа е струвала 2,5 cmomuhku на киловатчас.'

Бабо за днес си изкарала 2,5 стотинки за първак

преди 2 часа, С-600 написа:

Бабо за днес си изкарала 2,5 стотинки

За толкова пари само Кокич все още си намира какво да си купи?

преди 8 часа, communismatic написа:

А аз останах с впечатлението, че си поредният нов акаунт на тираджията от турски произход, който гласува за Бойко, дето за да докаже, че не пише от 20 акаунта си постна снимка от стаята, в която имаше 4 компютъра и всичките бяха с отворен браузър на kaldata.com. Направо ни обори отвсякъде...

Карам си тира и си свиркам, но нямам 20 акаунта, а в мазето имам компоти, а не компютри.

преди 1 минута, Волен написа:

Карам си тира и си свиркам, но нямам 20 акаунта, а в мазето имам компоти, а не компютри.

А имаш ли 3 topsecret

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.