Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 24 минути, акад. проф. д.н. Иванов написа:

Верно ли

Да. Вярно е.

• Отговори 45,9k
  • Прегледи 1,5m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

• @dimy Не знам в кой град си живял, но  в моят малък, провинциален бе така: След училище ходих да се редя за хляб, даваха максимум 2 бр. или средно по половин хляб на член семейство. За месо бе су

Публикувани изображения

току-що, communismatic написа:

Да. Друго има ли?

Ами не го е спазила, защото според Бъдапещенския меморандум Руспия е гарант за териториалната цялост на Украйна.

А понеже си малко тарикатче, ето ти и офицално изявление от Кремъл от 2010г, в което пише следното (буквален цитат на Руzzки; преведи си го, ако не разбираш):

• В присутствии глав государств подписан пакет двусторонних документов, в том числе соглашения о демаркации российско-украинской границы и о сотрудничестве в области использования и развития системы ГЛОНАСС.

Значи 2010г Руспия е подписала съглашение с Украйна за тяхната обща граница. Съглашение, което Руспия очевАдно не спазва.

http://kremlin.ru/events/president/news/7777

преди 3 минути, communismatic написа:

Да. Друго има ли?

В същите тия граници, които бяха "договорени" и "ратифицирани' се стреляха украинци с руско самосъзнание всекидневно. Веднага давам пример със събитията в Одеса, които поне са доста добре анализирани и дори ООН излязоха с изказване, че виновните няма как да бъдат наказани, понеже липсва политическа воля за всичко това.

Хайде да видим кога се подписаха и ратифицираха тези граници в РФ, и кога се почнаха простотиите от руснаците! Малко ти бягат годините.

току-що, parmobil написа:

Хайде да видим кога се подписаха и ратифицира тези граници в РФ, и кога се почнаха простотиите от руснаците!

Кви простотии от руснаците, то протести срещу нацизма в Украйна има още от времето на Виктор Юшченко, това че ти четеш само "наши" медии, не значи, че нещата са такива... Да не си мислиш, че всичко е започнало след майдана от 2014-та...

преди 2 минути, Волен написа:

Ами не го е спазила, защото според Бъдапещенския меморандум Руспия е гарант за териториалната цялост на Украйна.

Да, бе... умен тираджия такъв, за да спазват териториалната цялост на Украйна трябва и Украйна да спазва международното право и да не избива украински с руско самосъзнание. Както и да не влиза в "НАТО", която е организация, създадена на антируска/антисъветска основа. Много ти се губят причинно-следствените връзки.

преди 6 минути, Бохемеца написа:

Да. Вярно е.

Твойто малограмотно мнение е важно за мен колкото и на всеки един друг платен трол като тебе. Дето се подвизавате тука и взимате центове

преди 12 минути, communismatic написа:

Да. Друго има ли?

В същите тия граници, които бяха "договорени" и "ратифицирани' се стреляха украинци с руско самосъзнание всекидневно. Веднага давам пример със събитията в Одеса, които поне са доста добре анализирани и дори ООН излязоха с изказване, че виновните няма как да бъдат наказани, понеже липсва политическа воля за всичко това.

Коя година? При ратифицирането на границите или след като РФ анексира Крим? И после Гиркин се намъкна да създава опълчение. А сега чука камъни в колония, защото много се разприказва.

преди 7 минути, communismatic написа:

... за да спазват териториалната цялост на Украйна трябва и Украйна да спазва международното право и да не избива украински с руско самосъзнание.

И колко такива украинци са били избити бе, Мунчо. Кажи да чуем.

преди 8 минути, communismatic написа:

Както и да не влиза в "НАТО", която е организация, създадена на антируска/антисъветска основа.

И кой казва, че Украйна няма право да влезе в НАТО?

преди 2 минути, parmobil написа:

Коя година? При ратифицирането на границите или след като РФ анексира Крим?

Извинявай, ти дори не си наясно кой президент в Украйна, кога е управлявал, а ми се пишеш за мега запознат с нещата... Я по-сериозно, моля. 😆

преди 1 минута, Волен написа:

И колко такива украинци са били избити бе, Мунчо. Кажи да чуем.

Брато, пий си хапчетата и не ме занимавай с болестта си...

преди 2 минути, Волен написа:

И кой казва, че Украйна няма право да влезе в НАТО?

Обясних вече, научи се да четеш с разбиране...

преди 1 минута, communismatic написа:

Брато, пий си хапчетата и не ме занимавай с болестта си...

Виж се какъв си Мунчо. Говориш наизуст - а като те питат нещо конкретно, не можеш да отговориш.

Мунчовски работи. Повтаря руски опорки като радиоточка. Внимание, внимание, гаварит Масква. Промит русоробски мозък. 🤣😂

преди 1 минута, Волен написа:

Виж се какъв си Мунчо. Говориш наизуст - а като те питат нещо конкретно, не можеш да отговориш.

Мунчовски работи. Повтаря руски опорки като радиоточка. Внимание, внимание, гаварит Масква. Промит русоробски мозък. 🤣😂

Не трябва да се подиграваме на комуниста-русороб. Той е прочел няколко соц-русоробски пропагандни книги.

преди 4 минути, Волен написа:

Това момче е икона на демокрацията...

преди 3 минути, communismatic написа:

Извинявай, ти дори не си наясно кой президент в Украйна, кога е управлявал, а ми се пишеш за мега запознат с нещата... Я по-сериозно, моля. 😆

Дай де! Кога се случиха нещата? Защото договорът за границите се ратифицира в РФ доста преди това, което ми пишеш пристрастно за Одеса, нали?

преди 10 минути, parmobil написа:

Дай де! Кога се случиха нещата? Защото договорът за границите се ратифицира в РФ доста преди това, което ми пишеш пристрастно за Одеса, нали?

Кви граници, нали говорихме за Одеса? Ти постоянно ли ще си мениш мнението през 10 минути!? Виктор Юшченко стана президент на Украйна през 2005-та, много преди майдана. Освен това, като се говори за въпросните граници, тия руснаци с украинско самосъзнание, какво по-точно трябва да правят? Как да се действа с тях? Да ги оставят ония да ги избиват месеци наред? Пишел съм "пристрастно", а тоя дори не е наясно с най-елементарните факти от историята на Украйна. Усещам, че пак скоро ще спреш да пишеш. Натам вървят нещата.

Кви граници, нали говорихме за Одеса? Ти постоянно ли ще си мениш мнението през 10 минути!? Виктор Юшченко стана президент на Украйна през 2005-та, много преди майдана. Освен това, като се говори за въпросните граници, тия руснаци с украинско самосъзнание, какво по-точно трябва да правят? Как да се действа с тях? Да ги оставят ония да ги избиват месеци наред? Пишел съм "пристрастно", а тоя дори не е наясно с най-елементарните факти от историята на Украйна. Усещам, че пак скоро ще спреш да пишеш. Натам вървят нещата.

Да, говорим за Одеса. И не съм променил мнение, а посочих кога се ратифицираха границите. Помниш ли годината? И продължаваш да ми говориш за Одеса?

Да, бе... те събитията в Одеса са от 2014-та, а Юшченко беше президент още през 2005-та. Кви граници, кви пет лева.. Ти си направо уникален, аз не знам, да има тема, по която да не си писал някакви феноменални простотии.

Да, бе... те събитията в Одеса са от 2014-та, а Юшченко беше президент още през 2005-та. Кви граници, кви пет лева.. Ти си направо уникален, аз не знам, да има тема, по която да не си писал някакви феноменални простотии.

Ми погледни кога се подписаха и ратифицираха договорите за границите и спри да се тръшкаш.

преди 3 минути, parmobil написа:

Ми погледни кога се подписаха и ратифицираха договорите за границите и спри да се тръшкаш.

Да, бе. Това вече го коментирах, даже ти зададох и въпрос, който естествено, че услужливо го пропусна.

Да, бе. Това вече го коментирах, даже ти зададох и въпрос, който естествено, че услужливо го пропусна.

Кое си коментирал? Коментира ли през коя година се ратифицираха границите и кога се случиха простотиите в Крим и после на други места?

преди 3 минути, parmobil написа:

Кое си коментирал? Коментира ли през коя година се ратифицираха границите и кога се случиха простотиите в Крим и после на други места?

Да, коментирах. Оказа се, че не си наясно кой е Юшченко и кога е бил президент на Украйна, не случайно ти писах за протестите срещу него.

преди 35 минути, communismatic написа:

Украйна е независима и суверенна държава с международно признати граници от 1991 г., потвърдени и от самата Русия с Будапещенския меморандум. Никоя чужда власт няма право да нахлува, да анексира територии и да определя как да живеят хората в съседна страна. Всички опити военната агресия да се оправдае с уж грижа за населението катастрофират пред факта, че именно рускоезичните градове бяха сринати със земята!

Изключително "независима" и "суверенна" държава е Украйна, толкова е "независима" и "суверенна", че бъдещето й се решава от САЩ и Русия.

Изключително "независима" и "суверенна" държава е Украйна, толкова е "независима" и "суверенна", че бъдещето й се решава от САЩ и Русия.

Ако приемем логиката ти, че съдбата на независимите държави трябва да се решава от по-големите им съседи, това означава да зачеркнем международното право и да се върнем в 18-19 век. По тази логика утре някое империя може да каже, че и България не е истински суверенна държава, тогава кво прайме ве кавал? И, че бъдещето на България трябва да се договаря зад гърба на държавата!

преди 22 минути, communismatic написа:

Да, коментирах. Оказа се, че не си наясно кой е Юшченко и кога е бил президент на Украйна, не случайно ти писах за протестите срещу него.

Не, още не си коментирал кога се определиха границите и кога се анексира Крим.

преди 1 час, communismatic написа:

Ако искаш прочети ми поста още няколко пъти, осмисли го и пак заповядай. Естествено, че може да се провеждат избори. Това се дискутираше изключително широко сред украинското население, даже Арестович още тогава почна да върти гъзицата, подготвяйки почвата за бъдещ президент. В момента бившият министър Фьодоров се опитва да говори по тая тема, подозирам, че Запада стои зад него, защото тия протести бяха изключително съмнителни. В "Х" бях постнал дори снимка какви хора имаше на тия протести, основно момичета и старци, които не протестират защото техните бащи, братя и съпрузи са отвличани всекидневно от улиците на Украйна, а протестират за нещо което е абсолютно без никакво значение за тях. Кво значение има, кой е министър на отбраната на Украйна към настоящият момент!? И без това сума ти хора около Зеленски опраха пешкира, включително и Залужни дето беше като техен идол. То не е много трудно да се сети човек кой дава парите там...
Както и протестите в Сърбия, дето един умнокрасив ми подскачаше тук. Той Вучич може да е страшно корумпиран, може да е най-големият боклук в Сърбия, ама специално той няма абсолютно никаква вина, че била паднала някаква козирка на гарата в Нови Сад. Това са абсолютни измишльотини, на които вярват само умнокрасивите. Той е един президент в парламентарна република, т.е. той няма абсолютно никакви правомощия, че да носи персонална вина за този трагичен случай. Може да е виновен министъра на транспорта примерно, или отговорника на гарата, или собственика на строителната фирма... но не и Вучич.

Кви избори, бе! Когато САЩ реши, ще има избори, не когато 2 червени кратини сакат!

Украйна си има президент и точка!

Пари за бой и бойци трябват, не избори

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.