Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 2 минути, communismatic написа:

Пише го палячото на форума с над 250 различни акаунти, понеже всичко живо смята, че е с акъл на петокласничка.

Куца ти математиката!

2 550 000 0000 акаунта са! 🖕

• Отговори 45,9k
  • Прегледи 1,5m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

• @dimy Не знам в кой град си живял, но  в моят малък, провинциален бе така: След училище ходих да се редя за хляб, даваха максимум 2 бр. или средно по половин хляб на член семейство. За месо бе су

Публикувани изображения

преди 21 минути, Miusuka написа:

Благодарих ти когато се върна в Карлуково. Извън санаториума е опасно за теб...

Типичен соц малограмотник си. Ми се молеше как била капиталистическата система. Благодари ми че за соца те отворих. Всички знаят постовете назад в темата. Да не мислиш че съм забравил ? Или останалите не ги видяха. Много си проста затва си евтин трол за подигравка

преди 12 минути, communismatic написа:

Пише го палячото на форума с над 250 различни акаунти, понеже всичко живо смята, че е с акъл на петокласничка.

Ма кои сте тия живите тука, соц вагон с книги😂

Всичките соц тролове сте полирани

преди 5 минути, акад. проф. д.н. Иванов написа:

Ма кои сте тия живите тука, соц вагон с книги😂

Всичките соц тролове сте полирани

Вагонетката с книжки, които твърди, че е прочел, предполагам са нарязани на 20х20 сантиметра вестници "държавна дума" в нужника..... 😂

преди 2 минути, M.Николов написа:

Сега, ако кажеш и кое е това число?😀

Попитай комунето, все пак той е учения с вагона с книжки, ние сме обикновени европейци!

Редактирано от Звяра! (преглед на промените)

преди 12 минути, Звяра! написа:

Куца ти математиката!

2 550 000 0000 акаунта са! 🖕

Ми, колкото и да са... факт е, че тоя форум е смисъла на твоят живот. А ти можеш да си размахваш средните пръсти до безкрай... Това най-малкото няма да промени факта, че си напълно несъстоятелен тип.

преди 1 минута, communismatic написа:

Ми, колкото и да са... факт е, че тоя форум е смисъла на твоят живот. А ти можеш да си размахваш средните пръсти до безкрай... Това най-малкото няма да промени факта, че си напълно несъстоятелен тип.

Колко са, това е твоя измислица, реално е само един и това се вижда от космоса! )

Форума не е мой смисъл, а на Калин Карабойчев!

Първо форума му беше в дата.бг и се казваше kal, след това направи този форум, който се казва kaldata .

Всеки има смисъл на живота си, надявам се, че ти ще откриеш твоя в Русия, успех! )

току-що, Звяра! написа:

Колко са, това е твоя измислица, реално е само един и това се вижда от космоса! )

Форума не е мой смисъл, а на Калин Карабойчев!

Първо форума му беше в дата.бг и се казваше kal, след това направи този форум, който се казва kaldata .

Всеки има смисъл на живота си, надявам се, че ти ще откриеш твоя в Русия, успех! )

Ми, самият факт, че даваш подобно обяснение, в което сам разкриваш, че няма как да пишеш само от този акаунт (понеже е нов)... а си наясно с историята на форума... Надали ме разбра, ама както и да е. Другите поне ме разбраха.

преди 1 минута, communismatic написа:

Ми, самият факт, че даваш подобно обяснение, в което сам разкриваш, че няма как да пишеш само от този акаунт (понеже е нов)... а си наясно с историята на форума... Надали ме разбра, ама както и да е. Другите поне ме разбраха.

Другите? 😂

Леле, не мога да повярвам колко си зле!

преди 5 минути, Звяра! написа:

Другите? 😂

Е, освен твоите стотина профила има и няколко други профила, които не са твои, все пак.😀

преди 6 минути, Звяра! написа:

Ама естествено, че аз съм зле, а не ти. Обяснява ми, че не пише от един акаунт, а ми разказва цялата история на тоя форум, даже с имена... а реално въпросният акаунт му е от 2024-та. Но определено аз съм зле, а не ти, при положение, че в опита да се защитиш, на практика си признаваш, че си лъжец.

току-що, communismatic написа:

Ама естествено, че аз съм зле, а не ти. Обяснява ми, че не пише от един акаунт, а ми разказва цялата история на тоя форум, даже с имена... а реално въпросният акаунт му е от 2024-та. Но определено аз съм зле, а не ти, при положение, че в опита да се защитиш, на практика си признаваш, че си лъжец.

А ти знаеш ли, че аз и тези, които наричаш другите до 2022 година бяхме едно цяло? Забавлявахме се и се шегувахме и бяхме приятели? Знаеш ли ве маук?

Знаеш ли какво стана след това?

Русия нападна Украйна и се започна една кампания отбор Z срещу другите! . Преди 2022 година нямаше разделение, всички бяхме едно, имаше всеки ден нови теми за компютри и друг хардуер, след това.... сега виждаш последствията от всичко. Караме се, спорим, обиждаме се и се обвиняваме взаимно..... не ми се продължава, поздрави с репликата на Пената!

преди 14 минути, communismatic написа:

Сега, последно:

Имаш ли сестра? Щото... ако нямаш, кво Шъ праИм със струговете на тати?

преди 2 минути, Звяра! написа:

А ти знаеш ли, че аз и тези, които наричаш другите до 2022 година бяхме едно цяло? Забавлявахме се и се шегувахме и бяхме приятели? Знаеш ли ве маук?

Знаеш ли какво стана след това?

Русия нападна Украйна и се започна една кампания отбор Z срещу другите! . Преди 2022 година нямаше разделение, всички бяхме едно, имаше всеки ден нови теми за компютри и друг хардуер, след това.... сега виждаш последствията от всичко. Караме се, спорим, обиждаме се и се обвиняваме взаимно..... не ми се продължава, поздрави с репликата на Пената!

Брато, потърси някаква специализирана помощ. Вече медицината е доста напреднала, може да ти се помогне...

току-що, communismatic написа:

Брато, потърси някаква специализирана помощ. Вече медицината е доста напреднала, може да ти се помогне...

Успех и на теб в намирането на медицинска помощ! ;)

преди 2 часа, Miusuka написа:

Вярно е. По телевизията го казаха...

На пушач ще обясняваш колко е струвало БТ с кибрит през '83 г.?

За другите неща ще се направя, че не съм ги прочел.

преди 36 минути, Звяра! написа:

А ти знаеш ли, че аз и тези, които наричаш другите до 2022 година бяхме едно цяло?

Истина е. Войната раздели обществото. Преди нея нямаше такова разделение.

Аукс, казах ли ти аз ще ще изплува с някоя реплика където я писал много пъти.Докторите са безсилни с тоя индивид. Дали извънземните ще помогнат за лечението му ?

И държи едни и същи реплики,да не си напряга мозъка, където го няма.Гарга му изпила мозъка.

преди 6 часа, nusho73 написа:

Аукс, казах ли ти аз ще ще изплува с някоя реплика където я писал много пъти.Докторите са безсилни с тоя индивид. Дали извънземните ще помогнат за лечението му ?

И държи едни и същи реплики,да не си напряга мозъка, където го няма.Гарга му изпила мозъка.

Коза на кой говориш на извънземните ли

преди 1 минута, nusho73 написа:

Признай си че си онодил по-вече от една коза.

Знаем че бай Амет чобанина редовно те бута козице

преди 5 минути, nusho73 написа:

Сега ще родиш мелес,. Втора бременност, браво !

Ялов алкохолик на 53г си. Ще ти се да родиш

преди 13 часа, Бохемеца написа:

Сега пък съм бил излъгал...

Означава че безопасността на автомобилите не е била на днешното ниво. Ти как иначе би обяснил фактът, че сега има повече катастрофи, но по-малко жертви?

Какво общо има общественият строй в случая с технологичният напредък на човечеството?

Не сега, от начало си излъга най-нагло, като ме обвнини, че съм бил "фейкомет" (предполагам дума основна в твоя език, научена през златните години на образованието в България). После се съгласи, че са такива данните. За нещо елементарно което съм казал, ти трябват 10 поста за да схванеш, че всъщност ти лъжеш, вкарваш каквото ти харесва и въртим в кръг, без никакъв смисъл от всичко това. Разбрах от теб, че трабанта е върха в соц автомобилите, само не разбрах, при това положение ти харесваш или не времето преди 1989 т.е. тъй наречение социализъм т.е. тогава ли сме живели по-добре ?

Естествено, че има прогрес, особенно забележим той беше в държавите отвъд желязната завеса преди 1989 год. - ние стигнахме до трабант, те до мерцедес 🤣В сравнение с 1989, днес технологиите са много по-модерни, автомобилите също, това е очевидно за всеки, няма какво да го повтаряш. Както е очевидно, че днес имаме свободни медии и всяка една по-сериозна катастрофа е на първа страница, докато тези неща удобно се премълчаваха през онези "спокойни" години на т.н. социализъм. Съответно и до днес има папагали да повтарят - да, ама тогава беше спокойно по пътищата.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.