Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 7 минути, акад. проф. д.н. Иванов написа:

като всичко се крепеше на западните доларови кредити.

Едно си знае баба - едно си бае. Ти голям кредитен експерт се извъди.

• Отговори 45,9k
  • Прегледи 1,5m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

• @dimy Не знам в кой град си живял, но  в моят малък, провинциален бе така: След училище ходих да се редя за хляб, даваха максимум 2 бр. или средно по половин хляб на член семейство. За месо бе су

Публикувани изображения

"Сирената" пак са ги каращисвали, особено тези от тъй наречената "кошница с грижа" в големите вериги, с намалени цени на продуктите за по-бедните българи. Напукани с много вода, често от сухо мляко, недозрели и какво ли не още. То не че и извън тази кошница качеството е особено високо...Абе кажи му капитализъм и го заплюй!

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

"Сирената" пак са ги каращисвали, особено тези от тъй наречената "кошница с грижа" в големите вериги, с намалени цени на продуктите за по-бедните българи. Напукани с много вода, често от сухо мляко, недозрели и какво ли не още. То не че и извън тази кошница качеството е особено високо...Абе кажи му капитализъм и го заплюй!

Хах... Баща ми се занимава с това. Направо нямаш представа какви боклуци ядат българите... Аз затова се хиля на тия наивници тук. Особено на тираджията, дето ми обяснява, че качеството било на щандовете на Billa-та.

преди 1 минута, communismatic написа:

Хах... Баща ми се занимава с това. Направо нямаш представа какви боклуци ядат българите...

Умното комуне си призна, че баща му умшлено трови народа и си плаща да не му затворят бизнеса. Тоест, е част от корупцията.

Благодаря за признанието ти по този въпрос!

преди 6 минути, Sliderum2 написа:

Някой задължава ли те да пазаруваш от там?

Някой забранява ли ти сам да си произведеш сирене?

току-що, БаалБек написа:

Умното комуне си призна, че баща му умшлено трови народа и си плаща да не му затворят бизнеса. Тоест, е част от корупцията.

Мила, моля те, недей да разсъждаваш...

преди 17 минути, акад. проф. д.н. Иванов написа:

При 120 лева заплата е съвсем нормално стинките да имат стойност. Кел файда от тия алабализми като всичко се крепеше на западните доларови кредити. Другарите изхарчиха кредите и илюзията фалира

Кокич как е успял да стане соцакадемик ???

преди 8 часа, Звяра! написа:

Затова никой не смее да ни нападне!

Като видят колко много ракети имаме насочени нагоре към небето и се страхуват от нас!

Най-тъжното е, че пича е абсолютно сериозен...

преди 1 минута, communismatic написа:

Най-тъжното е, че пича е абсолютно сериозен...

Така е, пич съм! P

преди 6 минути, Звяра! написа:

Някой задължава ли те да пазаруваш от там?

Някой забранява ли ти сам да си произведеш сирене?

Не съм пазаруваш такова. Прочетох го днес в новините.

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Не съм пазаруваш такова. Прочетох го днес в новините.

Никой не те задължава да четеш новините!

Той и Кокич е сериозен. Цял соцакадемик. Академик Денков ряпа да яде.

преди 19 минути, communismatic написа:

Да схвана кое по-точно? Тук не говорим за производители, които си произвеждат нещо. То месото в края на краищата все от някъде е излязло. Говорим за продукти, които да не съдържат никакви Е-та най-малкото. Виждам, че ти веднага си схванал всичко на момента.

Разбираш ги нещата, няма шест-пет.

Аха, т.е. не казваш колко е качествено, само да било произведено тук. Много странно, щото ние говорим за качество. Пак си личи как всичко си разбрал от първият път.

Да, бе. Аз да си намеря информацията, при положение, че тая тъпотия я твърдиш ти. Да не правиш пак някакво внушение? Щото нали уж аз бях по "внушенията"...

Тотално абсурден тип, заклевам се...

Тая мантра със "сигурността" по времето на демокрацията от много време се опитва да я прокара, проблема е, че тезите му са толкова трагикомични, че няма накъде. Най-малкото "сигурност" не означава "по-малко смъртност". Иначе, че причината е в подобрените технологии, това е вън от всякакво съмнение. Нищо общо няма един строй с това. Но аз продължавам да твърдя, че в момента няма как да е по-сигурно на пътя, най-малкото защото от години съм велосипедист и много добре виждам какво се случва. Абстрахирам се от факта, че велоалеите у нас са направо смешна история.

Виж там, някой язовир да не е ръждясал

Продукт, без Е-та никога не е имало!

Просто сега имарегулация и контрол!

Баща ти с МРМ от 73-та.....е въпрос на време да изяде кожения кавал без дупки

преди 5 минути, NewRedDragon написа:

Баща ти с МРМ от 73-та.....е въпрос на време да изяде кожения кавал без дупки

Пак да повторя, наясно ли си, че за подобни думички, може да отнесеш едно дело? Щото да обидиш някого във форум е едно, а да отправяш постоянно заплахи е нещо съвсем различно. Ясно ми е, че няма как да ти е минавало подобно нещо през акъла, ама. Друг е въпроса, какво по-точно мога да взема на някакъв бакшиш, дето няма пари даже интернета да си плати. И то по негови думи.

преди 3 минути, communismatic написа:

Пак да повторя, наясно ли си, че за подобни думички, може да отнесеш едно дело? Щото да обидиш някого във форум е едно, а да отправяш постоянно заплахи е нещо съвсем различно. Ясно ми е, че няма как да ти е минавало подобно нещо през акъла, ама. Друг е въпроса, какво по-точно мога да взема на някакъв бакшиш, дето няма пари даже интернета да си плати. И то по негови думи.

Ти наясно ли си, че не си желан в Европа? )

току-що, communismatic написа:

Пак да ти кажа

НЕ МИ ПУКА!

Далеч отгоре съм в

преди 2 минути, communismatic написа:

Пак да ти ксжа:

НЕ МИ ПУКА!

Далеч нсд тебе съм в хранителнта верига. А какво ще ми вземеш, заеиси от други неща, които ти не можеш да влияеш.

Като цяло....акл си плАтиш....може да ти дам 10 мин на кожения кавал

преди 30 минути, Miusuka написа:

Едно си знае баба - едно си бае. Ти голям кредитен експерт се извъди.

Мал8грамотен нали аз те отворик и ми благодареше. Кофти е да си пенсионер платен трол поради малограмотност.

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Пак да ти кажа

НЕ МИ ПУКА!

Далеч отгоре съм в

Пак да ти ксжа:

НЕ МИ ПУКА!

Далеч нсд тебе съм в хранителнта верига. А какво ще ми вземеш, заеиси от други неща, които ти не можеш да влияеш.

Като цяло....акл си плАтиш....може да ти дам 10 мин на кожения кавал

Напиши му култовата реплика на Димитър Пенев за супата! )

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

НЕ МИ ПУКА!

Е, кво да ти пука като няма какво да ти взема. Ти си събираш стотинките за интернет всеки месец.

току-що, Звяра! написа:

Напиши му култовата реплика на Димитър Пенев за супата! )

Тя репликата не е на чичо Митко, ама карай. То кога ли си писал верни неща...

преди 1 минута, акад. проф. д.н. Иванов написа:

Мал8грамотен нали аз те отворик и ми благодареше. Кофти е да си пенсионер платен трол поради малограмотност.

Благодарих ти когато се върна в Карлуково. Извън санаториума е опасно за теб...

Предполагам си наясно с мнението на всички към теб?

Щом си запознат с репликата, еми чувствай се поздравен/и там ако сте повече от един от мен с тази реплика! ;)

току-що, Звяра! написа:

Предполагам си наясно с мнението на всички към теб?

Имаш предвид всички твои акаунти? Т.е. от 80% от съфорумците?

Имаш предвид всички твои акаунти? Т.е. от 80% от съфорумците?

Както желаеш така го приеми!

Истината е различна и се вижда от космоса между мен и останалите! )

Когато Звяра пише, комуниста реве!

преди 11 минути, communismatic написа:

Е, кво да ти пука като няма какво да ти взема. Ти си събираш стотинките за интернет всеки месец.

Естествено, че няма какво да ми вземеш! Да не съм духач на супа, че да се притеснявам.

ПС: Ти май имаш и сестра? За сега не съм сигурен

преди 6 минути, Звяра! написа:

Когато Звяра пише, комуниста реве!

Пише го палячото на форума с над 250 различни акаунти, понеже всичко живо смята, че е с акъл на петокласничка.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.