Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 7 минути, jhoro написа:

Ела при мен - има много за крадене.

Но ... набарам ли те, ще режа по нещо всеки път! Уши, ръце, топки ...

Аз ще натопя някой лош другар на место мене.

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

Иван пак разправя за порядките по мутренския капитализъм. Само че, мутренския капитализъм не е соца. Как да е, искуствения интелект в действие

https://www.bgspomen.com/2017/12/3.html

Цитат

Как след 3 дни чакане по опашки и спане в колата купих първият си телевизор

...

Е,натам историята не е интересна. Два пъти по сто човека чакахме около магазина през целия ден, надеждица все пак. Останалите хукнаха към ЦУМ — и там щели да пускат... И аз търчах до ЦУМ. и в Тамошния списък си заплюх номерче.

И така - два три дена.

На четвъртия - взех го! Хубав, лъскав. В къщата ми грейнаха багри.През съботата и неделята строих цялата фамилия пред малкия екран. Изключих апарата само веднъж - когато започна телевизионният справочник!

В понеделник, успокоен, тръгнах на работа.

РУМЕН ДАНОВ

преди 14 минути, IvanKirov написа:

Сега пък чакат пред магазина за новия айфон с дни :speak:

Цитат

Хиляди потребители на Apple по света чакат на огромни опашки, за да успеят да си купят новия iPhone X, който вече  е на пазара.

austriphone3fotor-640x362.jpg

https://namoreto.bg/stotitsi-chakat-na-opashki-za-noviya-iphone/

преди 7 минути, AAUUXX написа:

Сега пък чакат пред магазина за новия айфон с дни :speak:

austriphone3fotor-640x362.jpg

https://namoreto.bg/stotitsi-chakat-na-opashki-za-noviya-iphone/

Хубав паралел. Едните да си купят айфон от маниащина, и изтече инфо, че са платени кибици. За реклама. 

Другото е  - да чакаш за единствен цв. телевизор, дето ти струва 8 заплати ако не ядеш и не плащаш ергенски данък. 

преди 34 минути, IvanKirov написа:

Хубав паралел. Едните да си купят айфон от маниащина, и изтече инфо, че са платени кибици. За реклама. 

Другото е  - да чакаш за единствен цв. телевизор, дето ти струва 8 заплати ако не ядеш и не плащаш ергенски данък. 

Ми интересно как пък толкоз хора са събрали парите за супер скъхпия телевизор. Уж пара нема, банки не дават потребителски кредити,...па огромна опашка. Че и не изглеждат гладни и жадни, ти да видиш. И не са от  номенклатурата, щото ония нали си ги получаваха без да чакат.

преди 3 минути, Toto2 написа:

Ми интересно как пък толкоз хора са събрали парите за супер скъхпия телевизор. Уж пара нема, банки не дават потребителски кредити,...па огромна опашка. Че и не изглеждат гладни и жадни, ти да видиш. И не са от  номенклатурата, щото ония нали си ги получаваха без да чакат.

100 човека за цяла София, четеш ли? По един на пресечка, и не всяка. 

преди 3 минути, Toto2 написа:

Не бе, за цялата страна. Не си ли четеш собствените линкове?

Ми знам ли, от Петрич едва ли ще се емнат до ЦУМ. Верно не съм го чел цялото. 

Нямахме тоя проблем, 1000 лева за ТВ беше непосилна сума. 

То 450 лв. за компютър нямаше, а ми беше 10 пъти по-належащо. Сънувал съм го тоя Правец, ходехме всеки четвъртък до съседния град кръжок компютър. По един Правец за всяко село. Че и половината бяха счупени. 

преди 16 минути, Toto2 написа:

Как така от къде пари? Крадене душманско, повсеместно и то си бе съревнование помежду си кой повече, увековечено в не един филм, като:

Е и? Излиза, че пари са имали хората. Само иван горкия е  нямал. Жив да го оплачеш и погребеш.

Крали, некрали, ората са си живеели по-добре от сега. Повечето. Сега малцина живеят добре и иван с тях. За туй си защитава некадърно сегашното, щото е в другата страна.

преди 4 минути, Toto2 написа:

Е и? Излиза, че пари са имали хората. Само иван горкия е  нямал. Жив да го оплачеш и погребеш.

Крали, некрали, ората са си живеели по-добре от сега. Повечето. Сега малцина живеят добре и иван с тях. За туй си защитава некадърно сегашното, щото е в другата страна.

Да, малко хора са били с морал, една от големите заслуги на соца, пред обществото се правим на морални стожери, а реално нравствено осакатени :ski4:

преди 2 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Да, малко хора са били с морал, една от големите заслуги на соца, пред обществото се правим на морални стожери, а реално нравствено осакатени :ski4:

А щот сега пръскаме морал на всякъде около нас :D

преди 16 минути, Toto2 написа:

Сега малцина живеят добре и иван с тях. За туй си защитава некадърно сегашното, щото е в другата страна.

To поне да не се беше хвалил, как изкарваш по 10 бона месечно. И коларите наистина изкарвате. 

Кво не ти харесва сега?

преди 8 минути, Toto2 написа:

То сега да не би да е по-различно? Даже е по-зле. 

Да, основно вие останахте.

преди 8 минути, AAUUXX написа:

А щот сега пръскаме морал на всякъде около нас :D

Около вас със сигурност е така, две мнения няма.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

To поне да не се беше хвалил, как изкарваш по 10 бона месечно. И коларите наистина изкарвате. 

Кво не ти харесва сега?

Аз съм си добре. Не защитавам соца и за хиляден път повтарям. По соца - зле, сега още по-зле. 

току-що, JohnTRIVOLTA написа:

Да, основно вие останахте.

Около вас със сигурност е така, две мнения няма.

Особено голям "пръскач" на морал и мозък тука е гражданчето и иван, че и твоя милост. Требе да дигнеш напрежението малко, че да съобразяваш по-успешно.

преди 1 минута, Toto2 написа:

Аз съм си добре. Не защитавам соца и за хиляден път повтарям. По соца - зле, сега още по-зле. 

Особено голям "пръскач" на морал и мозък тука е гражданчето и иван, че и твоя милост. Требе да дигнеш напрежението малко, че да съобразяваш по-успешно.

Силни в квалификациите, слаби в аргументите :ski4:

преди 7 минути, Toto2 написа:

Особено голям "пръскач" на морал и мозък тука е гражданчето и иван, че и твоя милост.

Морал от мене не очаквай, поне не в дядовския смисъл. 

преди 7 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Силни в квалификациите, слаби в аргументите :ski4:

Точно като тебе. Слагаш етикети наляво и надясно и гледаш отвисоко. Няма лошо...

преди 1 минута, Toto2 написа:

Точно като тебе. Слагаш етикети наляво и надясно и гледаш отвисоко. Няма лошо...

Голи приказки, празни от съдържание и естествено без фактологично покритие, дежавю :ski4:

Тъй, тъй...Айде дай най-накрая истинска фактолоогия, съдържание и пълни приказки. Ама сигур коги цъфнат налъмите...

преди 27 минути, Toto2 написа:

С 10 хилки месечно, сега. Кое му е по-добре на соца? 

По-добре от мене, би трябвало да знаеш, колко щеше да вземаш заплата като монтьорче в някой ведомствен ДАП ли как се казваше. 

Или Копейкин ти е обещал повече, като на тоя?

large.121212121212121212121(60).jpg.a3e38d576cd54d934dc6aa5ab8a65ad8.jpglarge.3333(8).jpg.60961fa92425446be557cd0e46e6e333.jpg

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.