Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

току-що, K.Р написа:

Ти си значи, кво правят звездите

И прозорец ли нямаш?

Горкото то....

Изверги....

• Отговори 45,9k
  • Прегледи 1,5m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

• @dimy Не знам в кой град си живял, но  в моят малък, провинциален бе така: След училище ходих да се редя за хляб, даваха максимум 2 бр. или средно по половин хляб на член семейство. За месо бе су

Публикувани изображения

преди 23 минути, andiay написа:

И прозорец ли нямаш?

Горкото то....

Изверги....

Днес на какви субстанции си Сирен в интерната

току-що, K.Р написа:

Днес на какви субстанции си Сирен в интерната

Ма сирени ли ти се причуват вече?

Горкото....

И ти сменят дрогата...

Изверги....

преди 53 минути, andiay написа:

Хапва ти се сиренце?

Не те ли хранят поне от време на време?

Изверги....

Горкото то...

Този шушляк сънува ли ме ? 

Те всички , които съм шамарила  и съм запратила у фризера ме търсят в другите потребители . :D

Бълнуват яко 

преди 2 минути, Inana.. написа:

Те всички , които съм шамарила  и съм запратила у фризера ме търсят в другите потребители . :D

Бълнуват яко 

Той си бълнува по рождение...

Не е виновен....

Понеже спорите кой строй е по-добър...

Едно мнение от най-известния сингапурски дипломат....

преди 10 часа, andiay написа:

Ма сирени ли ти се причуват вече?

Горкото....

И ти сменят дрогата...

Изверги....

преди 9 часа, Inana.. написа:

Бълнуват яко 

Психично болни братче и сестриче от интерната. Продукт на съветските разработки.

На Кокич санитарите му прибрали първака и си му личи.

Спрелите комуняги се радват колко са спрели.

Ей ги на :giggle1:

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

Кокич мечтае да се върне назад във времето и да научи човечеството да си прави първак.

току-що, attj написа:

Кокич мечтае да се върне назад във времето и да научи човечеството да си прави първак.

Koлко по назад да се върнеш амебо

преди 1 минута, K.Р написа:

Koлко по назад да се върнеш амебо

Ти ще кажеш.  Ракията не е открита при соца.

току-що, attj написа:

Ти ще кажеш.  Ракията не е открита при соца.

Ти нали си там или пак не помниш ? Защо така амебо

преди 2 часа, K.Р написа:

Спрелите комуняги се радват колко са спрели.

Ей ги на :giggle1:

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

Ако го помниш онова време, не можеш да не си спомняш как обиковените хора завиждаха на по-заможните. Сега тази завист се усили многократно. Има и изключетелно богати хора, има и бедняци.  Тия последните как искаш да са доволни? 

преди 1 минута, Мечо Хубавеца написа:

Ако го помниш онова време, не можеш да не си спомняш как обиковените хора завиждаха на по-заможните. Сега тази завист се усили многократно. Има и изключетелно богати хора, има и бедняци.  Тия последните как искаш да са доволни? 

Ти как искаш тия бедните да са богати, като по цял ден висят в социалните мрежи и ревът срещу държавата, че не им давала? Да си вдигнат дупетата и вместо да се оплакват по форумите да отидат да работят... 

преди 3 минути, NovakJ написа:

Ти как искаш тия бедните да са богати, като по цял ден висят в социалните мрежи и ревът срещу държавата, че не им давала? Да си вдигнат дупетата и вместо да се оплакват по форумите да отидат да работят... 

Кокич на 73 години и той  ли още да работи?    А кога ще е пенсионер?   

преди 11 минути, NovakJ написа:

Не е баш тъй...Има и много работещи бедни. Някои дори са кадърни в работата си, но са неразумни и парите им изтичат лесно. Капитализмът е нещо много хубаво, но не е за всеки. Този изроден капитализъм, който е в момента не ми харесва. Да, по-добре и то много от при соца, но огромната корупция, кражби и разхищения, включително и заради Украйна, няма как да ги одобря. 

преди 6 минути, attj написа:

Кокич на 73 години и той  ли още да работи?    А кога ще е пенсионер?   

Винаги трябва да имаш доходи от поне два независими източника. Пенсионерите не трябва да разчитат само на пенсии и да реват, че парите не им стигат. Работил е (не става дума само за него) 40 години, какво е създал през това време? Всичко ли си изпукал и/или раздал, прахосал, в нищо ли не си инвестирал?

на 13.01.2025 г. в 1:50, andiay написа:

Понеже спорите кой строй е по-добър...

Едно мнение от най-известния сингапурски дипломат....

Къде си видял у нас да назначават чичовци и братовчеди на ръководни постове? Виж любовница може, но тя не е от родата. Колко по-прагматична да е нашата политика? Където всите турци, там и гол Хасан. Каквото ни кажат, това правим. Корупция ли? Кога си чул някой политик да отиде с бизнесмен на почивка за негова сметка?

преди 2 часа, Мечо Хубавеца написа:

Не е баш тъй...Има и много работещи бедни. Някои дори са кадърни в работата си, но са неразумни и парите им изтичат лесно. Капитализмът е нещо много хубаво, но не е за всеки. Този изроден капитализъм, който е в момента не ми харесва. Да, по-добре и то много от при соца, но огромната корупция, кражби и разхищения, включително и заради Украйна, няма как да ги одобря. 

Абсолютно точно...

Винаги трябва да имаш доходи от поне два независими източника. Пенсионерите не трябва да разчитат само на пенсии и да реват, че парите не им стигат. Работил е (не става дума само за него) 40 години, какво е създал през това време? Всичко ли си изпукал и/или раздал, прахосал, в нищо ли не си инвестирал?

Инвестирането и ваобще икономическата култура не е за всеки....

Иначе па ти щеше да останеш без работа....

Къде си видял у нас да назначават чичовци и братовчеди на ръководни постове? Виж любовница може, но тя не е от родата

Не приемай сичко буквално де...

Колко по-прагматична да е нашата политика? Където всите турци, там и гол Хасан. Каквото ни кажат, това правим.

Това не е прагматизъм...

Корупция ли? Кога си чул някой политик да отиде с бизнесмен на почивка за негова сметка?

Хич нема корупция, ама хич....

Глупости!

преди 14 минути, Т.Христов написа:

Глупости!

-2

Едно време при соца почти всеки стигаше до апартамент и Москвич 1360.  Имаше уравниловка и привидно равенство.   Сега тези неща вече ги няма.   

преди 5 минути, attj написа:

Едно време при соца почти всеки стигаше до апартамент и Москвич 1360.  Имаше уравниловка и привидно равенство.   Сега тези неща вече ги няма.   

Едно уточнение - равенството не беше ПРИВИДНО!

И освен това в равенството няма нищо лошо нали? А и който искаше можеше и тогава да печели - в Кремиковци даваха по 1,5К заплата, в Станджа Сакар даваха по 10К и къща! И в Стара Загора когато строяха ТЕЦ-вете дето искат сега да ги затварят даваха по хилядарка.

Преди 50 години баба ми се справяше с 40 лв пенсия и по цял ден се занимаваше с животни в двора и с каквото е насадила в градината.   Някои и сега го правят това.   Равенството е само привидно.   

преди 16 минути, Т.Христов написа:

Едно уточнение - равенството не беше ПРИВИДНО!

И освен това в равенството няма нищо лошо нали? А и който искаше можеше и тогава да печели - в Кремиковци даваха по 1,5К заплата, в Станджа Сакар даваха по 10К и къща! И в Стара Загора когато строяха ТЕЦ-вете дето искат сега да ги затварят даваха по хилядарка.

Глупости!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.