Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

Ето го точният линк от "дискусията"... Нека всеки сам да прецени... ;))) 

• Отговори 45,9k
  • Прегледи 1,5m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

• @dimy Не знам в кой град си живял, но  в моят малък, провинциален бе така: След училище ходих да се редя за хляб, даваха максимум 2 бр. или средно по половин хляб на член семейство. За месо бе су

Публикувани изображения

преди 11 минути, parmobil написа:

Къде съм писал, че няма??? Дадох средна цена от популярен магазин. Имаше и по-скъпи.

Но вие сте по волните интерпретации.

Стига общи приказки, цитирай си отговора, ако си прав ще ти се извиня публично!

на 14.11.2024 г. в 18:03, parmobil написа:

Отварям "Пятёрочка" - най-популярната верига магазини - гледам 10 яйца 130 рубли, което е 3.50 лв. Отварям сайта на била - 10 яйца - 4 лв. А средната заплата у нас е по-висока от руската, вервай ми! Тези 1.50 лв откъде ги измисли?

на 14.11.2024 г. в 18:12, parmobil написа:

Избрах ти най-евтините. Ти какво ще съчиниш е друга бира.

Ето, лъжльо!

преди 5 минути, M.Николов написа:

Стига общи приказки, цитирай си отговора, ако си прав ще ти се извиня публично!

Ето ти диапазон на цени.

https://5ka.ru/search/73C9827/yaytso/

Аз дадох средна, а ОНЗИ се хвана за най-евтиното.

на 14.11.2024 г. в 18:07, communismatic написа:

Ти дали си наясно, че има няколко вида яйца? Или по принцип си от неадекватните тук? Щото много станахте вече...

преди 6 минути, parmobil написа:

Аз дадох средна, а ОНЗИ се хвана за най-евтиното.

Тихо, лъжльо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:hush:

преди 2 минути, M.Николов написа:

Тихо, лъжльо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:hush:

Не ти харесва, че онзи се изхвърли. Къде съм твърдял, че няма под еди каква си цена?

И сега ти показах цените. Има и по 140 и и 160. Но всеки има право да вярва, че има чайник зад луната.

Между другото, и за мобилизацията беше същата работа. Не случайно поде тъпата теза на FBI, че нямало хора и буквално в границите на Руската федерация имало мобилизация. Не само, че не са свършили хората на договор в Русия, а и няма никаква мобилизация, понеже към този момент няма нужда, да се прави... Друг е въпроса, че на тоя етап не виждам как може да се вземе Харков и Херсон... с тоя статичен фронт, просто целият Днепър трябва да се премине с цялата тая техника. Не казвам, че е невъзможно, ама много трудна работа ще бъде. Още повече, че скоро новата мобилизация в Украйна ще бъде в ход и ще се набере още много месо.

преди 1 минута, parmobil написа:

Не ти харесва, че онзи се изхвърли. Къде съм твърдял, че няма под еди каква си цена?

Това кой го е написал бре, пинокио?

преди 5 минути, M.Николов написа:

преди 2 минути, communismatic написа:

Между другото, и за мобилизацията беше същата работа. Не случайно поде тъпата теза на FBI, че нямало хора и буквално в границите на Руската федерация имало мобилизация. Не само, че не са свършили хората на договор в Русия, а и няма никаква мобилизация, понеже към този момент няма нужда, да се прави... 

Пармобила е доказан фейкомет, само Мирчо лъже повече от него!

преди 2 минути, Flashback написа:

Пармобила пак лъже като разпран за цената на яйцата в Русия.

Ето най-евтините:

https://5ka.ru/catalog/73C2336/73C2449/yaytso/

Skrmbild2025-01-26195054.png.2fce6d7e85c1e9aac9b6b96785f8b122.png

Е аз какъв линк съм дал?

преди 10 минути, communismatic написа:

Между другото, и за мобилизацията беше същата работа. Не случайно поде тъпата теза на FBI, че нямало хора и буквално в границите на Руската федерация имало мобилизация. Не само, че не са свършили хората на договор в Русия, а и няма никаква мобилизация, понеже към този момент няма нужда, да се прави... Друг е въпроса, че на тоя етап не виждам как може да се вземе Харков и Херсон... с тоя статичен фронт, просто целият Днепър трябва да се премине с цялата тая техника. Не казвам, че е невъзможно, ама много трудна работа ще бъде. Още повече, че скоро новата мобилизация в Украйна ще бъде в ход и ще се набере още много месо.

Доброволци?

Датата да си я поглеждал? Или не обръщаш внимание по начало... 

преди 1 минута, parmobil написа:

Ама нали всички бяха на договор?

Сега това ли е новият начин, да "громиш" русофилията у форума? Да се правиш на недоразбрал? Що не отговори на Николов за яйцата? Там нещо изведнъж би отбой... Доста удобно ми се струва. Поне си признай, че си един най-обикновен жалък лъжец.

преди 4 минути, parmobil написа:

Ама нали всички бяха на договор?

Имаше една-единствена частична мобилизация в края на 2022 г., която беше публично обявена. През следващите две години нямаше друга мобилизация. 

А мобилизацията в Бандеристан не е спирала от началото на войната, като през последните две години е предимно насилствена, мъжете се отвличат директно от улиците против тяхната воля. 

преди 2 минути, communismatic написа:

Сега това ли е новият начин, да "громиш" русофилията у форума? Да се правиш на недоразбрал? Що не отговори на Николов за яйцата? Там нещо изведнъж би отбой... Доста удобно ми се струва. Поне си признай, че си един най-обикновен жалък лъжец.

Той и за 8 часовия работен ден би отбой.

И за още много други неща.

преди 1 минута, Flashback написа:

Имаше една-единствена частична мобилизация в края на 2022 г. 

Мобилизацията в Бандеристан не е спирала от началото на войната, като през последните две години е предимно насилствена, мъжете се отвличат директно от улиците против тяхната воля. 

Благодаря. Значи не всички са по договор?

преди 1 минута, M.Николов написа:

Той и за 8 часовия работен ден би отбой.

И за още много други неща.

Не съм. Просто не ми се търсят документи в момента.

преди 6 минути, Flashback написа:

Имаше една-единствена частична мобилизация в края на 2022 г., която беше публично обявена. През следващите две години нямаше друга мобилизация.

Много добре съм уточнил, че говоря за мобилизация към този момент. Сега му е удобно, да се прави на недоразбрал, понеже лъсна тотално какъв жалък тип е... Няма какво да го коментираме повече, то се вижда за какво става дума.

току-що, parmobil написа:

Благодаря. Значи не всички са по договор?

Частичната мобилизация беше за 300 000, останалите са по договор.

В Бандеристан всички са мобилизирани насила!

преди 3 часа, parmobil написа:

Как прозря от кои съм и какъв съм?

Пусни си тема за себе си, ако искаш да се хвалиш.

преди 4 часа, Proshark написа:

А така ,между другото да си ходил да помагаш на възрастни хора...да им донесеш някоя покупка от магазин,въглищата да им помогнеш да приберат или дръвцата!?Тимуровска команда нещо!?

Кой знае къде си се крил от мотиката...за ленински съботник ми говори...Ама не е като сега,нали!?Кеф ти келеши надрусани,кеф ти побойници на възрастни,кеф ти вейп,кеф ти райски газ...олигофрени от всякъде...

Акъл за 5 пари нямаш ,тотално си сбъркал нещата-за ценностите,които всеки народ и личност трябва да защитава....ако отглеждаш прасета,накрая държавата става кочина....

Да ви бяха научили как да сте родители, вместо само мотики и въглища да носите, че гледай какви олигофренчета родихте и възпитахте :) 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.