Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лоши сектори на хард диск

Препоръчан отговор

преди 8 минути, Емил Костов написа:

Инсталирай си тази програма .Пусни я без регистрация и дай Health Status. Ако и тя ти покаже Warning значи хард дискът си заминава. Аз я ползвам само нея. Досега не ме е излъгала. Вярно, че спецовете тук могат да ми се смеят, но то си е тяхно желание. 

Май нищо не може да се направи..  До където ме изкара.   🙂

321074935_899932144364216_7856186450463277348_n.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 122
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

преди 15 минути, Емил Костов написа:

Инсталирай си тази програма .Пусни я без регистрация и дай Health Status. Ако и тя ти покаже Warning значи хард дискът си заминава. Аз я ползвам само нея. Досега не ме е излъгала. Вярно, че спецовете тук могат да ми се смеят, но то си е тяхно желание. 

Реално не е от програмата, а от СМАРТ статуса. В случая и CrystalDiskInfo да беше пуснал, щеше да покаже същото (или ако беше дал СМАРТ статуса от HDSentinel, както му бях поискал).

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не ползвай кракнат пачнат софтуер за диагностика.Тя и Аидата от торент не дава вярна информация.Деинсталирай я тази про версия с Revo Uninstaller примерно да махнеш и остатъците като приключиш и сложи тази стандартната.

https://www.dropbox.com/s/7gv1wph6kj3dsp5/hdsentinel_setup.exe?dl=0

https://app.box.com/s/weievxflmmzn4j0qsqrayf9nkouc4zme

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Mariyan Panev написа:

И все пак не пречи да оставиш командата да сканира диска примерно през нощта, когато не си пред системата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Mariyan Panev написа:

321074935_899932144364216_7856186450463277348_n.jpg

Това е предостатъчно за мен за да ти кажа на 1000%, че хард дискът си заминава. Да, можеш да го ползваш временно, както аз имам такъв но за основен с ОС или да държиш на него ценна информация няма как да стане. 

Аз даже съм по-голям мазохист от тебе :) 

image.thumb.png.2ca67a43a943e00a9144729bbf1952b7.pngimage.thumb.png.7812b446e41cff4e765a5a57c8caf428.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 29 минути, shishmanovp861 написа:

Не ползвай кракнат пачнат софтуер за диагностика.Тя и Аидата от торент не дава вярна информация.Деинсталирай я тази про версия с Revo Uninstaller примерно да махнеш и остатъците като приключиш и сложи тази стандартната.

На базата на какво основание кракнатия софтуер, дава грешна информация?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 29 минути, shishmanovp861 написа:

Обясни с какво кракнатите версии на даден софтуер са по-различни от лицензираните и защо не дават вярна информация?

преди 1 минута, S197 написа:

На базата, че и той не знае и няма да каже.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, S197 написа:

На никаква база. Кракнатият софтуер работи като легалният. Няма да давам примери, че имаме правила. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Емил Костов написа:

На никаква база. Кракнатият софтуер работи като легалният. Няма да давам примери, че имаме правила. 

И аз така мисля. Това са приказки от шипковия храст. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, S197 написа:

И аз така мисля. Това са приказки от шипковия храст. 

Е има приложения, където при кракване не всичко работи или създава проблеми, но в повечето случаи всичко си е наред и основните фукнции си работят. Но да не минаваме границите на форума ;) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, shishmanovp861 написа:

Що плащаш за Касперски? Друго си е да го кракнеш ще се изкефиш даже.

Цените вече паднаха, така че ако искаш наистина някакво сериозно секюрити можеш да си купиш платена антивирусна. Проблемът е, че не винаги ще може да те защити. Ако пък този дето ползва компютъра е неграмотник и марсианците не могат да те спасят. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, shishmanovp861 написа:

Що плащаш за Касперски? Друго си е да го кракнеш ще се изкефиш даже.

Защото, програмата прави постоянна връзка със сървърите им и веднага вкарва ключа в т.нар.  "Черен списък': ;)

преди 7 минути, shishmanovp861 написа:

Да ви предложа уиндоус от замунда? Що нещете нали няма разлика?

Операционната система е вече нещо сериозно. Там обикновено бутат някакви модификации, които няма как да ги хванеш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 31 минути, Емил Костов написа:

Проблемът е, че не винаги ще може да те защити. Ако пък този дето ползва компютъра е неграмотник и марсианците не могат да те спасят. 

Това го казваш ти дето лапето пипало настройките на монитора и ти отиде да се лекуваш в HJT раздела? Я разкажи как хвана рансъмуеър въпреки Кихчо и апчек.:wub:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, shishmanovp861 написа:

Това го казваш ти дето лапето пипало настройките на монитора и ти отиде да се лекуваш в HJT раздела? Я разкажи как хвана рансъмуеър въпреки Кихчо и апчек.:wub:

Никога не съм хващал ransomware. Не знам как го реши това. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Автора свали си HDD Regenerator и си направи буутващ диск или флашка и пусни програмата да сканира диска за лоши сектори.

http://www.dposoft.net/hdd.html 

Може да пробваш и със Victoria HDD 

https://hdd.by/victoria/

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, vlado1985 написа:

Автора свали си HDD Regenerator и си направи буутващ диск или флашка и пусни програмата да сканира диска за лоши сектори.

http://www.dposoft.net/hdd.html 

Може да пробваш и със Victoria HDD 

https://hdd.by/victoria/

Гарантирам, че регенераторът ще изпищи веднага!  За мен обаче няма смисъл да прави повече упражнения. Две програми Sentinel и Tunes казват, че има проблем с хард диска.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Емил Костов написа:

Гарантирам, че регенераторът ще изпищи веднага!  За мен обаче няма смисъл да прави повече упражнения. Две програми Sentinel и Tunes казват, че има проблем с хард диска.

HDD Regenerator може и да изпищи но също има и шанс да поправи лошите сектори. И да закърпи диска временно докато автора не реши да го изпрати в кофата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, vlado1985 написа:

HDD Regenerator може и да изпищи но също има и шанс да поправи лошите сектори. И да закърпи диска временно докато автора не реши да го изпрати в кофата.

НЯМА ШАНС! Можеш да не се съгласиш с мен, но съм играл тоя мач няколко пъти и накрая се отказах. Ако регенератор писне казвам на собственика да се спасява! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Емил Костов написа:

НЯМА ШАНС! Можеш да не се съгласиш с мен, но съм играл тоя мач няколко пъти и накрая се отказах. Ако регенератор писне казвам на собственика да се спасява! 

Ако лошите сектори са физически нито една програма няма да помогне но ако са софтуерни има шанс да бъдат поправени!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, vlado1985 написа:

Ако лошите сектори са физически нито една програма няма да помогне но ако са софтуерни има шанс да бъдат поправени!

Няма софтуерни. Писне ли ти нещо значи HDD си отива. Още повече пък сегашните дискове дето като кихна срещу тях и компютърът се изключва! :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, shishmanovp861 написа:

Да ви предложа уиндоус от замунда? Що нещете нали няма разлика?

Правиш ли разлика между модифициран софтуер и кракнат? В замунда има и двата вида! Кой точно визираш?

преди 22 минути, vlado1985 написа:

Дефинирай 'софтуерни лоши сектори'? Евентуално ако някой вирус ги направи, друг вариант няма. Навремето помня имаше такъв, който се криеше като лош сектор, мисля беше 'dir2'.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Raze написа:

Правиш ли разлика между модифициран софтуер и кракнат? В замунда има и двата вида! Кой точно визираш?

Па ние си ползваме Windows от Замунда. Мога да кажа, че няма разлика с оригиналния. Но пак ще стигнем до правилата на форума. ( просто под теб коментирам)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...