Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да защитим децата си от джендър - идеологията!

Featured Replies

преди 32 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Отново не си разбрал нещата. "Джендър" е социален пол, а не сексуална ориентация.

Да, педофилията ще бъде легализирана. Подбраната на ценности и социалното инженерство са задействани отдавна.

Кои са тези "права и свободи за различните"? Примерно, обясни как принуждаването на хората да плащат такси и данъци за осъществяването на агентурите на Биг Фарма, като химическа кастрация и легализиран трафик на наркотици, е "право" и "свобода".

Ако може, обясни и как " drag queens", обучаващи невръстни в пре-пубертетна възраст относно смяна на пола и детски стриптийз, примерно, е "право" и "свобода".

Ще е добре и да обясниш как декриминализяцията, легализацията на престъпления и съзнателното отказване за преследване на престъпници, примерно, е "право" и "свобода".

Обясни как наличието на НПО-та, фондации и организации, провеждащи психологически операции, целящи налагането на масова психоза, е "право" и "свобода".

Това с "правата и свободата" беше просто претекст през 60те години на 20ти век. Нали осъзнаваш, че вече е 2023г, 21ви век?

Защо говориш такива глупости?

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 98,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблема пич е, че всичко монава под шапката на уж свободен избор : 1. Вие живеете в демокрация, в демократичен свят. Зависи кой какво разбира под демокрация. 2. Вие имате право на избо

• Май ще излезе истина в буквалния смисъл начина, по който наричам гейпросащесср трололинките. Те са сексуални престъпници срещу деца, освен изменници и срещу България. Без изключения.

• Къде съм писал нещо за народа? Гейпросащесср трололинките не са народа и не могат да бъдат.

Публикувани изображения

БСП е внесло референдума против джендер идеологията в НС. Ревете сега, гейпросащесср трололинки! 😁

преди 15 минути, Sliderum2 написа:

БСП е внесло референдума против джендер идеологията в НС. Ревете сега, гейпросащесср трололинки! 😁

И ко? Къв е тоя референдум? Кво ше забранят точно? Геевете?

• Автор
преди 1 час, Sliderum2 написа:

Олелееееееееееееее, браво, страхотна новина!:yanim::party4:

преди 2 минути, Anneliese написа:

И БСП като са 15 човеци на кръст а Боко и Киро ще вдигат сватба, кой ще го приеме?

А дано мине все пак.

преди 1 час, Гражданин написа:

И ко? Къв е тоя референдум? Кво ше забранят точно? Геевете?

В интерес на истината не съм срещал информация за този рефендум, дори и за идеята за такъв и аз също съм любопитен какъв ще е въпроса зададен към обществото.

преди 26 минути, Bubbles написа:

В интерес на истината не съм срещал информация за този рефендум, дори и за идеята за такъв и аз също съм любопитен какъв ще е въпроса зададен към обществото.

Сега видях.

"Подкрепяте ли обучение и възпитание на непълнолетни лица, свързани с промяна на пола и друг пол, освен мъжки и женски, в образователната система на България?"

Изтрещяла работа, но бабугерите ще се активизират за изборите през септември - октомври и ще се мотивират да гласуват за Корнела.

Ми чИ как, мигар кой друг громи жендърите? Това е Корнела!

А въпросът е повече от неадекватно зададен, все едно да питаш "Подкрепяте ли пожарите в гората от непълнолетни лица, които си играят с кибрит или запалка или само тези, които ги причинява майката природа с гръмотевици или с голяма суша и жега?".

преди 1 минута, Гражданин написа:

Сега видях.

"Подкрепяте ли обучение и възпитание на непълнолетни лица, свързани с промяна на пола и друг пол, освен мъжки и женски, в образователната система на България?"

Изтрещяла работа, но бабугерите ще се активизират за изборите през септември - октомври ще гласуват за Корнела.

Ми чИ мигар кой друг громи жендърите?

А въпросът е повече от неадекватно зададен, все едно да питаш "Подкрепяте ли пожарите в гората от непълнолетни лица, които си играят с кибрит или запалка или само тези, които ги причинява майката природа с гръмотевици или с голяма суша и жега?"

Мдаа доста мирише на популизъм особено предвид факта, че Корнелията загуби доста от гласовете на БСП, също грам не става ясно за какво по-точно иде на въпрос, понеже въпроса може да се тълкува по много начини и поне на мен ми звучи като насочен повече към Биолгия(Анатомия) отколкото към ЛГБТ отклоненията.
Все пак ще стискам палци да се направи нещо децата да бъдат защитени от цялата тази плява.

преди 1 час, Anneliese написа:

Подписката се събира още от преди месец и половина. Намери си къде, ако желаеш и се подпиши.

преди 57 минути, Bubbles написа:

Мдаа доста мирише на популизъм

Няма значение. Кефи ме, че бъркат в джигера на предателите 

преди 1 час, Гражданин написа:

подкрепяте ли спагетеното чудовище да изяде планетата нибиру - но пък от друга страна, благодарение на корнела бабите ще се поразходят в това приятно пролетно време, ще е освежително за старците.

на 26.04.2023 г. в 17:26, Bubbles написа:

Мдаа доста мирише на популизъм особено предвид факта, че Корнелията загуби доста от гласовете на БСП, също грам не става ясно за какво по-точно иде на въпрос, понеже въпроса може да се тълкува по много начини и поне на мен ми звучи като насочен повече към Биолгия(Анатомия) отколкото към ЛГБТ отклоненията.
Все пак ще стискам палци да се направи нещо децата да бъдат защитени от цялата тази плява.

Да, вероятно е популизъм. От БСП и преди са използвали подобни ситуации, за да увеличат подкрепата си по време на избори. Когато имаше опити за налагане на ИК и ЗСУ, Радев обещаваше, че ще направи така, че тези закони да не се прокарат, но се скри като дойде време за действие и отказваше да даде официално изявление на Соросоидните НПО-та, фондации и организации, както и редица други идеологически инфилтратори на територията на България.

на 26.04.2023 г. в 18:23, Sliderum2 написа:

Подписката се събира още от преди месец и половина. Намери си къде, ако желаеш и се подпиши.

А има ли някъде изнесени данни относно бройката на подписите?

на 26.04.2023 г. в 18:37, insec написа:

подкрепяте ли спагетеното чудовище да изяде планетата нибиру - но пък от друга страна, благодарение на корнела бабите ще се поразходят в това приятно пролетно време, ще е освежително за старците.

Само бабите ли са против психологическите операции на ЦРУ, целящи създаване на вътрешни конфликти у хората, дисфункция на личността, объркана идентичност, отчуждение от реалността, дехуманизация, деморализация, разпадане на обществото и т.н...? Защото аз също съм против тези неща, но не съм баба.

преди 6 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

дисфункция на личността, объркана идентичност, отчуждение от реалността,

Защо в Мосейково те повредиха

преди 28 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

има ли някъде изнесени данни относно бройката на подписите?

Не съм търсил. Пробвай се, ако желаеш.

преди 1 час, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Защото аз също съм против тези неща, но не съм баба.

добре дядо соц. бот - като си против тези неща и ти ще излезеш на зареждаща пролетна разходка.

• Автор

Вижте какво е споделила една майка:

Цитат

Учител и уж спасяващ София,говори на децата за гей парада,раздава знаменца.Гимназисти с хетеросексуална ориентация участват в парада и се подписват с искане да се узакони брак между еднополови.Деца с посредствен успех.Нищо чудно да гледат по-благосклонно на тях,учителите с гей ориентация.Нека такава подкрепа се случва,когато хората навършат 18год.Достатъчно е,че знаят,че има различни хора по природа,а не едва ли не,по принуда.Директор на у-ще разрешава такава пропаганда и после пътува до Сащ на обучения.Много,много тесни връзки с нпо.

• Автор

Вярно ли е това? Образованието не е било деполитизирано? Това обяснява много неща, адски много!

Цитат

Така и не го деполитизираха образованието, преди ГЕРБ го беше завзело, сега просто се кротнаха гербаджии и избухнаха другите. Политиката и прокарването на всякакви идеи кой какво му хрумне няма място в училище. Училището е, за да дава знания, а не да търси аудитория за интересите на някои бело политици, било НПО.

6ca876b7e512b1d33e588c12e61804b7.gif

преди 4 минути, Anneliese написа:

Вярно ли е това? Образованието не е било деполитизирано? Това обяснява много неща, адски много!

6ca876b7e512b1d33e588c12e61804b7.gif

Образованието е винаги е политизирано и е успешен инструмент за прокрадване на идеи, внушени от държавата. Пропаганда.

Справка националсоциалистическата партия, комунистическата партия и сегашното управление.

Затова образование е безплатно. Безплатно е защото е продукт на държавата.

• Автор

А да не говорим и обществото ни колко е неграмотно. Днес се изумих как под статия за отнетото от майка си дете (съвсем основателно, дето го била кръстила Буда), та, много хора писаха абсолютни глупости за това какво дяволско нещо било ЕГН - то.  Не мога да повярвам, че има хора, които сравняват ЕГН - то с нацистката номерация в концлагерите!

преди 2 минути, Anneliese написа:

А да не говорим и обществото ни колко е неграмотно. Днес се изумих как под статия за отнетото от майка си дете (съвсем основателно, дето го била кръстила Буда), та, много хора писаха абсолютни глупости за това какво дяволско нещо било ЕГН - то.  Не мога да повярвам, че има хора, които сравняват ЕГН - то с нацистката номерация в концлагерите!

Ти колко си ргамотна> Имаш ли поне 8-ми клас :) Ненорма,ните не ги скагай туйа 0 там е сно - психиаътрията и ролкова, Безпола измет. Плащаш маса данъци за такива измекяри да вземат некви там пенсии

• Автор

Имам завършен 12 клас и като цяло съм със средно - специално образование! Спрете да ме принизявате, прекалявате вече! А вие кои сте - гербери готованковци, едва изкласили до 8 клас! Я не на мен тия с вашето надменно поведение! Аз поне не съм бягала от часове заради цигари, кафенца,  секс и наркотици като вас! Не съм чакала на улицата да ме образова!

преди 1 минута, Anneliese написа:

Имам завършен 12 клас и като цяло съм със средно - специално образование! Спрете да ме принизявате, прекалявате вече! А вие кои сте - гербери готованковци, едва изкласили до 8 клас! Я не на мен тия с вашето надменно поведение! Аз поне не съм бягала от часове заради цигари, кафенца,  секс и наркотици като вас! Не съм чакала на улицата да ме образова!

Ама аз ти плащам лекрставата  Я се прибирай в дупката си, че ми идвате повече! Каравната ми е по скъпа от твойта/вашта панелка!

Не мога да повярвам, че има хора, които сравняват ЕГН - то с нацистката номерация в концлагерите!

Колкото и да мяукаш разлика между двете системи няма и ако бачкаше в държавната админстрация това щеше да ти е ясно или бачкаше  с огромни бази данни

Алгоритъмът за изчисляване на контролната цифра на ЕГН е следният:

Първите 9 цифри от ЕГН се умножават съответно по 2, 4, 8, 5, 10, 9, 7, 3 и 6.

Получените 9 произведения се сумират.

Сумата се дели на 11 и се изважда остатъкът от нея.

Ако остатъкът е между 0 и 9, това е контролната цифра на ЕГН. Ако остатъкът е 10, то контролната цифра трябва да бъде 0.

Колко е просто и ефективно.

Просто е нали? 👍

преди 2 часа, petie1 написа:

Колкото и да мяукаш разлика между двете системи няма и ако бачкаше в държавната админстрация това щеше да ти е ясно или бачкаше  с огромни бази данни

Абе шшш алоу, нещо си се объркал, това е системата в България, в княжество Берковица системата е друга, там ЕГН-то се дава само на хора верни на короната, за другите има само поредно номерче за изправяне до стената.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.