Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кабинетът "Денков-Габриел" - какво ви е мнението?

Featured Replies

преди 15 часа, M.Николов написа:

КазАл ти е някой!

спомняш ли си преди на месните избори в Харманли имаше още един общински съветник, защото имаше много регистрирани мигранти в центъра в Харманли - сега ситуацията е същата

• Отговори 2,9k
  • Прегледи 162,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• АСПЕКТ
    АСПЕКТ

Господ да пази България. Ужас!  Кой нормален ще го подкрепя?

• JohnTRIVOLTA
    JohnTRIVOLTA

Напротив. Това , че интересите на болшинството българи съвпадат и с тези на цивилизования свят е прекрасно - означава, че все още има надежда за една европейска,модерна и просперираща държава!

• Проф. Дайнов изтрещя: Нарича протестиращите "орки", "кръвосмесени гномове", "крепостни" и "роби"  До ректора на НБУ - ще уволните ли проф. Дайнов за насаждане на омраза и мракобесие? (epicenter

Публикувани изображения

преди 4 минути, M.Николов написа:

Никакви имигранти не могат да гласуват на наши избори.

защо така мислиш - закона за уседналост срока е 6 месеца

преди 12 минути, M.Николов написа:

Поправка - с изключение на имигранти от ЕС.

Но в случая не те са предмет на спора!

а африканците бяха от ЕС:)

преди 4 минути, ruraru написа:

Чухте ли ги Денков, иска да ви затвори устите.

Кой е тоя?

Министър-председателят Николай Денков заяви, че е крайно време Съветът за електронни медии да се опита да види какво може да направи, за да се справи с проблемите с дезинформацията, хибридните атаки, неспазване на етичните правила ( във форума на Калдата ), а не да обяснява какво не може да направи.  

Да не вземете да мислите различно от началството, иначе ще ви затворим.

преди 16 минути, ruraru написа:

Министър-председателят Николай Денков заяви, че е крайно време Съветът за електронни медии да се опита да види какво може да направи, за да се справи с проблемите с дезинформацията, хибридните атаки, неспазване на етичните правила ( във форума на Калдата ), а не да обяснява какво не може да направи.  

Не се разбра на кои устите понеже са различни, основно от поддръжници или членове на три партии? Виж колегата над теб се е припознал с това , че е проводник на дезинформация и бърза да пита :phone:

Точно това е сърцевината бре, нисковолтов!

Няма значение на кои!

Да сте чули нещо за свобода на словото?

Или вие сте демократи, но само на думи.

А този Денков ще излезе много вредна гад.

преди 4 минути, M.Николов написа:

Че кво му е на куклата? Спомни си приоритетите на новия губернатор в посолствоТО. Демокрация ли ... нема такова животно да знаеш.

преди 1 час, M.Николов написа:

Няма значение на кои!

Спокойно бе, само на приказки ще си остане, никой няма да ви вземе свещеното право да лъжете. 

преди 58 минути, M.Николов написа:

Няма значение на кои!

много ме кефите комунетата когато реват за совбода на словото, демократични права и т.н. :)  ма направо мед ми капе ...  от вашия цинизъм .

В случя става въпрос за нещо толкова ясно - не може тази от СЕМ да говори че и  " за лъжата трябва да има място " .  Та нали тя трябва да е арбитража  , и да отсява попагандата,фейкометите от качествената журналистика ?

Но какво да очаквам от авторката на "ще ти скъсам г'за " ???

Нивото е тотално дъно . 

това е истината.

преди 1 час, M.Николов написа:

Все повече Денков ми хресва. В тандем със Тагарев са перфектни ! :) 

За ужас на комунета  родоотстъпници като вас :)

преди 8 минути, N1K17Y написа:

Спокойно бе, само на приказки ще си остане, никой няма да ви вземе свещеното право да лъжете. 

Не знам защо това трябва да им е свещенно право .

Нека си остане на съвестта на тези които си искат "свещенното право " да лъжат - комунетата рашисти фейкомети , но аз не съм съгласен с това .

Това е извратено .

Да даваш равноправие на педофила изнасилвач или на режещия глави ислямист или рашист ,не е 'представяне на другата гледна точка " за обективност.

преди 6 часа, Sliderum2 написа:
преди 6 часа, ruraru написа:

Чухте ли ги Денков, иска да ви затвори устите.

Кой е тоя?

нормално е да не познаваш качествени и интелигентни хора.

чети си фейкометите и се радвай.

и си мисли че си 'информиран ".

преди 26 минути, miro20 написа:

В случя става въпрос за нещо толкова ясно - не може тази от СЕМ да говори че и  " за лъжата трябва да има място " .  Та нали тя трябва да е арбитража  , и да отсява попагандата,фейкометите от качествената журналистика ?

Прав е Анди, ти в душицата си си закърмен със тоталитаризъм и цензура, колкото и сега да го играеш "демократ".

Нито си наясно какво свобода, нито си наясно какво е демокрация.

И не, не му е това работата на СЕМ!

:hush:

Ето и примера за това!

Нека си остане на съвестта на тези които си искат "свещенното право " да лъжат - комунетата рашисти фейкомети , но аз не съм съгласен с това .

Това е извратено .

А това е пример за това, колко елементарни, нелогични и посредствени са опитите ти за "разсъждения"!

Да даваш равноправие на педофила изнасилвач или на режещия глави ислямист или рашист ,не е 'представяне на другата гледна точка " за обективност.

преди 7 часа, M.Николов написа:

...

...

Иии, някой са го затворили заради слово ли или пък по онова време - по соца е имало такова свобода? Не ставай смешен !

Когато в риториката има регулярно и постоянно намеци към склоняване към насилие/престъпление, нормално обществото да реагира :newspaper:

преди 6 часа, miro20 написа:

много ме кефите комунетата когато реват за совбода на словото, демократични права и т.н. :)  ма направо мед ми капе ...  от вашия цинизъм .

Но какво да очаквам от авторката на "ще ти скъсам г'за " ???

Нивото е тотално дъно . 

това е истината.

Все повече Денков ми хресва. В тандем със Тагарев са перфектни ! :) 

За ужас на комунета  родоотстъпници като вас :)

Това е извратено .

нормално е да не познаваш качествени и интелигентни хора.

чети си фейкометите и се радвай.

и си мисли че си 'информиран ".

Въпроса ми беше риторичен. От качествени и интелигентни хора не се очаква да вредят на другите.

преди 23 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Иии, някой са го затворили заради слово ли или пък по онова време - по соца е имало такова свобода? Не ставай смешен !

Когато в риториката има регулярно и постоянно намеци към склоняване към насилие/престъпление, нормално обществото да реагира :newspaper:

Смешко, темата е за сегашното правителство!

И неговите действия коментираме.

Кой ти говори тук за нещо по времето на соца?

Или и на теб за това, и че ти е мек ти е виновен соца?

на 8.08.2023 г. в 20:00, ruraru написа:

Справянето с проблема с дезинформацията и хибридни атаки за теб е затваряне на устите? Т.е признаваш, че ползваш дезинформацията и хибридните атаки за да си защитаваш тезите?

на 9.08.2023 г. в 0:00, M.Николов написа:

Свободата и свободията са различни понятия. Ако за теб дезинформацията и хибридни атаки са свобода на словото не виждам смисъл да те убеждавам в обратното. При теб проблема ще е много по-дълбок.

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

преди 2 минути, Gaming_Solutions написа:

Справянето с проблема с дезинформацията и хибридни атаки за теб е затваряне на устите? Т.е признаваш, че ползваш дезинформацията и хибридните атаки за да си защитаваш тезите?

И кой решава кое е дезинформация и кое истина.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.