Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кабинетът "Денков-Габриел" - какво ви е мнението?

Featured Replies

Положението е

dbecc14cc7dadbb6549616f7b5300374.jpeg

Идва зима и не знам, какво ще става. Всеки ден все по-зле става и с тия закони, а и местни избори идват. Направо стана гювеч.

• Отговори 2,9k
  • Прегледи 162,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• АСПЕКТ
    АСПЕКТ

Господ да пази България. Ужас!  Кой нормален ще го подкрепя?

• JohnTRIVOLTA
    JohnTRIVOLTA

Напротив. Това , че интересите на болшинството българи съвпадат и с тези на цивилизования свят е прекрасно - означава, че все още има надежда за една европейска,модерна и просперираща държава!

• Проф. Дайнов изтрещя: Нарича протестиращите "орки", "кръвосмесени гномове", "крепостни" и "роби"  До ректора на НБУ - ще уволните ли проф. Дайнов за насаждане на омраза и мракобесие? (epicenter

Публикувани изображения

преди 7 минути, АСПЕКТ написа:

Идва зима и не знам, какво ще става

Аз оня ден четох  , че Ел Ниньо ще ни докара студена зима и сняг да видим .

цирей и няколко други* гейпросащесср трололинки от интимната некоалиция, са поставени под охрана. Щото им треперали шундите да не ги пипнат руските служби. Поне такова е оправданието да им бъде назначена охрана.

*Обичайните заподозрени

Хр. Иванофф и т.н. мързи ме да ги изброявам всички.

преди 5 часа, nikssi написа:

"Трактора" е в минус - тук мълчание за връзките на таткото на ПП-то и прочие интересни фигури. 

Мисля който и да е изпълнил поръчката , тя е годиииииини преди някой да чуе за ППтата :)

И разбира се че е имал познанства и връзки със всякакви политици от всякакви бои .

И една добра новина - България се присъедини към декларацията на Г7 за Украйна

https://bta.bg/bg/news/bulgaria/507118-balgariya-shte-se-prisaedini-kam-usiliyata-na-stranite-ot-g-7-za-okazvane-na-dal#декларация

Дали има коментар от пРезилдента ?  :) 

Синът на Сорос кацна тайно в София, инструктира министри и лидери на сглобката:
https://pik.bg/извънредно-в-пик-синът-на-сорос-кацна-тайно-в-софия-инструктира-министри-и-лидери-на-сглоб-news1189867.html 

Така се прави - със замах, а не наш'те да ми ходят поединично в американското посолство.

преди 8 минути, MZ/X написа:

https://pik.bg/извънредно-в-пик-синът-на-сорос-кацна-тайно-в-софия-инструктира-министри-и-лидери-на-сглоб-news1189867.html 

Така се прави - със замах, а не наш'те да ми ходят поединично в американското посолство.

а дъщерята на Путин ме чака в леглото:)ама е тайна

преди 38 минути, Без умствен капацитет написа:

Ти жена ли си или оФца?

преди 7 минути, инж. Велев написа:

Ти жена ли си или оФца?

и това какво пречи на това

преди 47 минути, Без умствен капацитет написа:

преди 57 минути, MZ/X написа:

Баси късмета, още десетилетия Сорос ще ви е виновен, че за нищо не ставате. Даже ново име не се налага да учите. 

ОТЧАЯН СЪМ!

http://www.budnaera.com/pix-common/akad-Petyr-Ivanov9.jpg

Petar Ivanov

БРАТЯ, ОТЧАЯН СЪМ! ЗАМИНАВАМ!

Като виждам по телевизора кои са хората, които ни управляват - една жена, милионерка-селянка от с. Хаджидимово, и 12 мъже, единият мъж е специалист по пране и перилни мехурчета, той никога нищо не знае, до него друг един, от холоцена, нисичък такъв и черничък, гледа лошо, от де ги намират такива не знам?, няколко неграмотни фъфлещи братя цигани, Господ здраве да им дава, две-три брадясали уж бивши мутри, един с риза от Илиенци на раета, един запотен и разгърден, един с бял сватбарски костюм и черна връзка, всичките разкрачени, повечето с ръце пред оная работа, Марийка и тя, все едно са стена във футбола, всичките с папки (Марийка без папка, значи omnia mea mecum porto), и т.н., като слушам как никой нищо не може да ни каже, щото прокурорът не давал, как внимателно били анализирали проблемите, как били намерили оръжието на убийството, малееей!, как не знаят хептен нищо за никого, не знаят за Асан Омеров, не знаят за Брат Галев, не знаят за Къро, не знаят за Пепи Еврото, не знаят за джудженцата, нищо не знаят за никого. И нищо нямало нищо общо с нищо друго. Всичкото било само глупости и измислици...

Та като виждам и слушам всичко това, много се натъжавам.

Никоя от мисирките не попита нищо нито за Баце, всички българи знаем защо, нито за бай Петко, нито за Кирето простото, нито за розовобузестия, нито за воденицата...

Отчаян съм, братя!

Отивам в мазата да си отворя един компот от круши.

И заминавам за Габон! При габонките.

Не мога повече тука, при тези!

Нашите демократес нали искат да махат паметниците от едно време?

Ето ви един пример от Украйна, който могат да копират, с какъв шедьовър на западното изкуството е сменен техния руски паметник.

Може да си представите защо са се снимали откъм задната страна на статуята.  

ukrdup.jpg.8c08194d43026db570982201e8583855.jpg

За пореден път от 20 години,* ни беше обещано нова жп инфраструктура и влакове в България, които да се движат по нея със 160км/ч. Тоя път от министъра на транспорта на новата некоалиция. 

*Ако не се лъжа, за пръв път се заговори за модернизация с конкретната  скорост по времето на ндсв и царот, а иначе и преди това, имаше обещания за модернизация, с други числа.

То все някога ще се случи поне един от участъците по линията да е достатъчно готов, дори и ако не се бавят** може и цяла една линия примерно софия - бургас да е достатъчно готова.

**Ако се бавят още малко, първите ремонтирани участъци може да се разкапят достатъчно, че да трябва отново да бъдат ремонтирани преди откриването на цялата линия.

Прокуратурата: Снимките от спалнята на Борисов са манипулирани, няма доказателства за кюлчета и пачки | Glasove.com

Сглобката е голЕма работа ей ... пералнята работи на пълни обороти.

Ко става парапети ?! Следващото пране е  ПееФски или вече го изпрахте?

преди 5 минути, nikssi написа:

Прокуратурата: Снимките от спалнята на Борисов са манипулирани, няма доказателства за кюлчета и пачки | Glasove.com

Това е българската  "Прикриватура"...Одобрението й е под 10 %...

преди 15 минути, nikssi написа:

Кирчо и прокуратурата ли взе вече ? Кви неща научаваме от теб... Или пак се Фанах на кукичката ти ? 

преди 11 минути, nikssi написа:

преди 5 минути, Лудият Учен написа:

Това е българската  "Прикриватура"...Одобрението й е под 10 %...

то беше очевидно че са монтаж, сега поне е лесно да се определи - кеф ти програма, сайт, изкуствен интелект - но някой живеете още в каменната ера

преди 16 минути, N1K17Y написа:

Кирчо и прокуратурата ли взе вече ? Кви неща научаваме от теб... Или пак се Фанах на кукичката ти ? 

Борисов го засили с 300 :angry:  

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.