Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кабинетът "Денков-Габриел" - какво ви е мнението?

Featured Replies

преди 10 часа, miro20 написа:

както съм казвал, Тагарев яко бръкна в интересите на Рашистан в България с категоричната и реална подкрепа към Украйна, и нямаше как да не атакуват .

Предполагам няма да е само това.

А какво стана със записите от камерите в Пирогов - имали ги вече в публичното пространство? Този съветник или какъвто е там - и аз не го бях чувал досега - нито се е обадил на здравния министър, нито им е записал имената, нито нищо. Единствено е чакал 4 часа по коридорите на болницата, време за което кой няма да се изнерви, особено при положение, че чака за детето си.

• Отговори 2,9k
  • Прегледи 162,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• АСПЕКТ
    АСПЕКТ

Господ да пази България. Ужас!  Кой нормален ще го подкрепя?

• JohnTRIVOLTA
    JohnTRIVOLTA

Напротив. Това , че интересите на болшинството българи съвпадат и с тези на цивилизования свят е прекрасно - означава, че все още има надежда за една европейска,модерна и просперираща държава!

• Проф. Дайнов изтрещя: Нарича протестиращите "орки", "кръвосмесени гномове", "крепостни" и "роби"  До ректора на НБУ - ще уволните ли проф. Дайнов за насаждане на омраза и мракобесие? (epicenter

Публикувани изображения

преди 39 минути, insec написа:

А какво стана със записите от камерите в Пирогов - имали ги вече в публичното пространство? Този съветник или какъвто е там - и аз не го бях чувал досега - нито се е обадил на здравния министър, нито им е записал имената, нито нищо. Единствено е чакал 4 часа по коридорите на болницата, време за което кой няма да се изнерви, особено при положение, че чака за детето си.

Съветник на военния министър се е държал арогантно с персонала на "Пирогов" - От деня (bnr.bg)

От "Пирогов" дадоха разяснения по случая "Мустафа Емин" - От деня (bnr.bg)

Цитат

По време на проверката са снети записи, както и обяснения от страна на медицинските специалисти, които имат отношение по случая. Проведени са срещи с всички, имащи отношение към случилото се. Резултатите показват, че дежурните са направили нужните прегледи и изследвания и са изпратили малкия пациент с препоръки вкъщи. 

Документацията за детето е водена по правилата. През тези часове в детската противошокова зала е оказана спешна помощ на 3 деца и е направена продължителна животоспасяваща процедура на друго дете, което е било прието с тежък хеморагичен шок. 

Правилата на триажа са спазени стриктно, показва проверката. Данните от нея са предоставени на Етичната комисия на политическа партия "Да, България“. От болницата имат готовност да предоставят информация на всички заинтересовани при спазване на Закона за закрила на детето, Закона за здравето и Закона за личните данни.

преди 17 минути, insec написа:

Тука не виждам да има такива записи?

Това ли е новата опорка. Записите ... направо копаете с 200 дъното. 

Цитат

Данните от нея са предоставени на Етичната комисия на политическа партия "Да, България“. От болницата имат готовност да предоставят информация на всички заинтересовани при спазване на Закона за закрила на детето, Закона за здравето и Закона за личните данни.

преди 4 минути, nikssi написа:

Цитат

Закона за личните данни.

админа е регистриран по този закон - но дали е заинтересован от тези записи

преди 23 минути, nikssi написа:

Сигурно иска да преброи всяка секунда. Щото разбираш ли, може и да не са били 4 часа. Ами ако са били 2.5, или 1.5 часа, какво правим. 

преди 31 минути, nikssi написа:

Къф админ бре офса? Пак не си адекватен. Къш в леглото бе. 

адините на по големите сайтове трябва да си искарат такова разрешение за работа с ЛД

преди 34 минути, nikssi написа:

Къф админ бре офса? Пак не си адекватен. Къш в леглото бе. 

преди 46 минути, nikssi написа:

каква опорка бре свирчо - питам, дали записите са излезли в публичното пространство, ти ми даваш линкове, в които няма такива записи.

преди 1 час, insec написа:

каква опорка бре свирчо - питам, дали записите са излезли в публичното пространство, ти ми даваш линкове, в които няма такива записи.

Свирчо , това болднатото в червено даже офсъта го разбра ама ти не. 

--------------

Данните от нея са предоставени на Етичната комисия на политическа партия "Да, България“. От болницата имат готовност да предоставят информация на всички заинтересовани при спазване на Закона за закрила на детето, Закона за здравето и Закона за личните данни.

.....................

Ето...др.Румяна Коларова заяви, че това, което става в момента, е абсолютно нормално и европейско.И че задачите на правителството са Шенген, цивилизационния избор и т.н.Тоест, нека първо се решат тези фатални външнополитически проблеми и тогава евентуално то ще се обърне към явно далеч по-маловажните вътрешни проблеми на българските граждани.
А аз, тъпакът, си мислех, че най-важните задачи на едно правителство е да се грижи за насъщното дередже на собствения си народ.

И тази година, предизборната кампания ще бъде 

main_Angel-Slavchev-ot-Borovan--Nash-Kir

1010x570.jpeg?_=1662555538

преди 8 часа, M.Николов написа:

Да, оня професор Беров. Какъв академик е тоя? Никакъв.

преди 11 часа, nikssi написа:

Егати продажниците са тия двамата и егати малоумните въпроси задаваха. Чак неприятно ми стана като ги слушах. Ама защо направихте случая публичен... Ама защо случаят се е появил в руските медии...  :tease2:

преди 7 минути, miro20 написа:

Денков все повече ми се издига в очите. С Тагарев разбира се.  :yanim:

https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/premierut-ako-ne-beshe-bulgariya-mozhe-bi-nyamashe-da-ima-rusiya

Пропускаш Боко и Лудото задкулисно и лъжливо  Кики!?   

Ооо, Мирко имал чувство за хумор. А можеше ти да го измислиш по-добре от тях. Можеше да ги надминеш по подлагане. Уви. :(

преди 31 минути, miro20 написа:

Денков все повече ми се издига в очите.

Нарочно ли се прави Денков на неграмотен или само от както е станал академик или пък премиер? И разбира се само хора подобни на него биха му се радвали.

Днес бай Тошо би навършил 112 години - а след него все не си харесваме премиерите...

Нова тв да направи биг брадър само за политици да ги затворят в къщата за 3 месеца 

Радев не му ли е неудобно да застане с Денков рамо до рамо и да си лафят а цяло лято се плюха и си мериха пишките пред хората .За пореден път Радев се показа колко е фалшив и дреме му на джигера за народа .Тези дето ги плюе на другия ден са на едно я на мач я на бира с цаца .

преди 53 минути, miro20 написа:

Денков все повече ми се издига в очите. С Тагарев разбира се.  :yanim:

https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/premierut-ako-ne-beshe-bulgariya-mozhe-bi-nyamashe-da-ima-rusiya

Тагарев в тази статия не видях да е споменат. Това някаква мания ли е да виждаш навсякъде Тагарев ? Или такива са заръките от Украинското посолство?

😀😀😀

преди 8 часа, саби написа:

Егати продажниците са тия двамата и егати малоумните въпроси задаваха. Чак неприятно ми стана като ги слушах. Ама защо направихте случая публичен... Ама защо случаят се е появил в руските медии...  :tease2:

Изкаха клипове да видят ... те Ви интервю да видите как само са се навели медиите. Утре пак ще палят свещи в подкрепа на медиците. Продажници.

преди 44 минути, nikssi написа:

Тагарев в тази статия не видях да е споменат.

А кой е казал, че Тагарев е споменат в тази статия? Денков и Тагарев все повече се издигат в очите на наш Мирко - какво не разбра, та търсиш Тагарев в статията? 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.