Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кабинетът "Денков-Габриел" - какво ви е мнението?

Featured Replies

на 25.08.2023 г. в 0:37, nikssi написа:

Я да припомня ...

kiro-2020.jpg

и един морски пехотинец или тюлен 

Смешници!

Изчегъртахте ли ПееФски бре парапети? 

А каква енергия вложиха в протестите ,дори аз почти бях повярвал ,че нещо ще се промени в държавата ни.

• Отговори 2,9k
  • Прегледи 162,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• АСПЕКТ
    АСПЕКТ

Господ да пази България. Ужас!  Кой нормален ще го подкрепя?

• JohnTRIVOLTA
    JohnTRIVOLTA

Напротив. Това , че интересите на болшинството българи съвпадат и с тези на цивилизования свят е прекрасно - означава, че все още има надежда за една европейска,модерна и просперираща държава!

• Проф. Дайнов изтрещя: Нарича протестиращите "орки", "кръвосмесени гномове", "крепостни" и "роби"  До ректора на НБУ - ще уволните ли проф. Дайнов за насаждане на омраза и мракобесие? (epicenter

Публикувани изображения

Слави Трифонов за Кирил Петков: Патологичен лъжец със… странни гащи

Цитат

Киро, абе ти не помниш повече от три минути. Нали ти каза, че инхаус процедурите са най-голямата корупционна схема в държавата. Нали ти каза, че има четири бебета в строителните фирми, които смучат и цоцат от държавата. И сега ти, Киро, чрез Продължаваме Промяната, имаш цялата власт, с любезното съдействие на, уж най-големите ти врагове, ГЕРБ и ДПС.

И ти Киро сега, чрез твоя министър на регионалното развитие не само, че възстанови инхаус процедурите и плати на хора, които не са свършили никаква работа, ами им плати и с 30% повече.

Я кажи сега кой храни тези четири гладни бебета?! И имаш наглостта да лъжеш и да твърдиш, че някой друг ти е виновен. Точно за твоя случай, в Плевен има една поговорка, която ще ти кажа културно, защото си от жълтите павета, за да ме разбереш.

Поговорката гласи : “Кой ми дефекира в долното бельо?!"

Такъв си ти, Киро. Лъжец. Патологичен лъжец със… странни гащи.

🤣 Шоуто е в разгара си.

преди 8 часа, AAUUXX написа:

А каква енергия вложиха в протестите ,дори аз почти бях повярвал ,че нещо ще се промени в държавата ни.

Аз също. Излезе,че като шаран и аз налапах голата кукичка. Ама яко я налапах. 🤣 

преди 2 часа, nikssi написа:

Слави Трифонов за Кирил Петков: Патологичен лъжец със… странни гащи

🤣 Шоуто е в разгара си.

не се ли усещаш че това е предизборна агитация - супер неадекватен отговор на това което киро е правил в неговия град(Благоевград) селянията му прозира . но като гледам простите се харесвате:)

преди 6 минути, Без умствен капацитет написа:

прозира . но като гледам простите се харесвате

Това,че простите се харесвате,е изказване именно на твоя мутренски вожд Борисов...

преди 14 минути, nikssi написа:

То пък намерил кой да го каже ... това е твоя запазена марка офсЪ! 

преди 10 минути, Лудият Учен написа:

Това,че простите се харесвате,е изказване именно на твоя мутренски вожд Борисов...

тези ви коментари - показват че и вие сте съгласни че изказването на славчо е селяния - но защо ли неможе да ви се извие езика и да го кажете

току-що, Без умствен капацитет написа:

изказването на славчо е селяния - но защо ли неможе да ви се извие езика и да го кажете

А,аз не съм горделив и не ме притеснява да призная,че съм сгрешил да гласувам за чалгаджията...Два пъти при това...

преди 2 минути, Лудият Учен написа:

А,аз не съм горделив и не ме притеснява да призная,че съм сгрешил да гласувам за чалгаджията...Два пъти при това...

аз не казвам кой за кого е гласуваа - а само че изказването му е достойно за простак

само че изказването му е достойно за простак

За човек,който гласува за Борисов,не ти отива да говориш кой е простак,защото по-голям простак от Бойко няма...Иначе да,Славчо е също простак...

преди 3 минути, Лудият Учен написа:

За човек,който гласува за Борисов,не ти отива да говориш кой е простак,защото по-голям простак от Бойко няма...Иначе да,Славчо е също простак...

Бойко не е простак - докато е бил пожарникар вероятно е бил - но после е бил главен секретарр, а и кмет на софия - така че има голямо значение в каква среда си

преди 10 минути, Без умствен капацитет написа:

Бойко не е простак - докато е бил пожарникар вероятно е бил - но после е бил главен секретарр, а и кмет на софия - така че има голямо значение в каква среда си

Бойко не е простак ??? И как така напсува собствената си  съпартийка Цвета Караянчева , а след това и Румен Радев...Борисов псува като разпасан каруцар,а тичаш да бършеш след него...Ако не беше тъжно,щеше да е смешно...

преди 12 минути, Лудият Учен написа:

Бойко не е простак ??? И как така напсува собствената си  съпартийка Цвета Караянчева , а след това и Румен Радев...Борисов псува като разпасан каруцар,а тичаш да бършеш след него...Ако не беше тъжно,щеше да е смешно...

на бас че и Румен Радев псува, това че няма запис не означава че не псува

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

на бас че и Румен Радев псува, това че няма запис не означава че не псува

Ама чакай малко,ти преди малко излъга нагло,че Борисов не псува...

преди 9 минути, Лудият Учен написа:

Ама чакай малко,ти преди малко излъга нагло,че Борисов не псува...

къде цитирай го

къде цитирай го

Има записи и всички ги знаем ,овца...Всички са ги слушали...Спирам да ти отговарям...Спорът с теб е абсолютно безмислен...

преди 12 минути, Лудият Учен написа:

Има записи и всички ги знаем ,овца...Всички са ги слушали...Спирам да ти отговарям...Спорът с теб е абсолютно безмислен...

а замислял ли си се защо никой не е завел дело за клевета - ами много просто - записите са фалшиви - бойко вероятно псува, но записа с него, не е неговия глас., има програми дет могат да сравняват - вече ви казах, някои живеете още в каменната ера

преди 19 часа, nikssi написа:

Добре де, като го видя, че излъга с двойното си гражданство, как реши, че той е "спасителя"?

Даже има и хора, които обвиняват Радев, че им дал властта се едно той ги би през ръцете да гласуват за тия нaциoнaлни прeдaтeли 3 ли, 4 ли, не помня колко пъти вече подред.

преди 35 минути, саби написа:

Добре де, като го видя, че излъга с двойното си гражданство, как реши, че той е "спасителя"?

Двойното гражданство защо да е критерии за не промяна ?

Аз също бях повярвал ,че имат волята за промяна. А сегашната сглобка дори не ми е минала през ума ,че е възможно да се случи след заявките им тогава. Както всичко друго у нас за три дни ,минало ,забравено и тетака всичко както си е било.

на 28.08.2023 г. в 11:59, AAUUXX написа:

Накрая се оказа, че не ги е грижа за народа, а искат цялата власт само за себе си и съответните облаги произтичащи от това. Както и всички изредили се до сега в управлението.

преди 6 минути, bioid написа:

Накрая се оказа, че не ги е грижа за народа, а искат цялата власт само за себе си и съответните облаги произтичащи от това. Както и всички изредили се до сега в управлението.

Май няма който да го е грижа за народа вече.

преди 2 часа, AAUUXX написа:

Двойното гражданство защо да е критерии за не промяна ?

Защото започва политическата си кариера в България с лъжа, а политиците ни лъжат и ни крадат от преди да се помня.

преди 4 часа, саби написа:

Даже има и хора, които обвиняват Радев, че им дал властта се едно той ги би през ръцете да гласуват за тия нaциoнaлни прeдaтeли 3 ли, 4 ли, не помня колко пъти вече подред.

Мене ме метна Ристо не менте Киро. Тия да се хванат с парапетите и Бойко  ,че и с ПееФски :angry:  

преди 1 час, nikssi написа:

Мене ме метна Ристо не менте Киро. Тия да се хванат с парапетите и Бойко  ,че и с ПееФски :angry:  

Кога те метна Ристото бре, още преди да направи партия ? 

на 13.12.2015 г. в 16:52, nikssi написа:

Провали се „реформата” на „Америка за България”

12 Декември 2015 | 13:26

http://www.cross.bg/photo_new_gallery/2013/11/22/e32a22ddac213fe8c60f204d2171e756.jpg

/КРОСС/ Изпитвам изключителна радост от факта, че пошлата пиеска, наречена „съдебна реформа", приключи. Радвам се, защото това нещо, представяно ни по един кичозно-възторжен начин за „реформа на реформите", беше чисто и просто проектче на „Америка за България" и на няколко финансирани от тази фондация НПО-та и медии. Истинската цел на въпросното проектче нямаше нищо общо с желанието на мнозинството български граждани - да има най-после справедлив и бърз съдебен процес. Истинската цел на фалшификацията, наричана от американските стипендианти „съдебна реформа", беше тъкмо те да овладеят ключовите постове в системата, да си назначат свой Висш съдебен съвет и свой главен прокурор. Мечтаната цел на т.нар. „съдебни реформатори" беше не да излекуват системата от тежките й недъзи, а да я върнат в състоянието й от края на 90-те години, когато там колеха и бесеха хората на един бивш премиер и настоящ лаборант. И след като напълно логично се провалиха в това си намерение, „реформаторите" опищяха света с воплите си как България „неотвратимо затъвала" и „ставало страшно". Да четеш в наши дни изданията, чиито журналисти си получават заплатите от „Америка за България", е все едно да четеш библейския Апокалипсис. Св.Йоан описва страховити природни катаклизми, които унищожават голяма част от човечеството, а грантовите журналисти и анализатори мрачно пророкуват в изданията на Иво Прокопиев и в Медиапул, колко ужасяващ щял да стане животът в България, само защото се провалиха плановете им. Дотолкова загубиха връзка с реалността тези хора, че започнаха да представят един напълно тривиален акт като една министерска оставка за символ на чутовна смелост и безпримерен героизъм. Изглежда, че в съзнанието на американските храненици Христо Иванов е нещо средно между Христос, Че Гевара и Майка Тереза. Ами не е. Той е просто един вече бивш министър, провалил се в опита да изпълни задачата, заради която го бяха командировали в правителството.

Финалът на бутафорията „съдебна реформа" отприщи цяла вълна от процеси, които формално се развиват на полето на политиката, но всъщност най-добре биха били анализирани от психиатрите. Лидерът на една от управляващите в момента партии самопожертвователно заяви, че излиза в опозиция. Сигурно очакваше, че при това заявление целокупната публика трябва да падне на колене и да целува земята, по която той благоволява да стъпва. Вместо да прояви такова преклонение обаче публиката започна да се залива от смях (достатъчно е да се видят реакциите във фейсбук) и да се чуди кога този лидер е бил искрен. Искрен ли беше, когато се заклеваше, че на никаква цена партията му няма да направи коалиция с ГЕРБ, искрен ли беше, когато радостно се сви под шлифера на Борисов и кротко похъркваше там цяла година, искрен ли е сега в поредната си мелодраматична поза? Нямам никакво обяснение защо с поведението си г-н Кънев ни кара да го възприемаме не като сериозен политически лидер, а като една Многострадална Геновева. Да, сигурен съм, че няколко баби реститутки от софийския център плачат от умиление като го видят по телевизора, но дълбоко се съмнявам, че тяхната електорална подкрепа е достатъчна, за да възтържествуват ценностите на евроатлантизма.

С поведението на г-н Кънев обаче не свършват абсурдните случки в българския живот, които повече приличат на сюжети, излезли изпод перото на Бекет и Йонеско, отколкото на заслужаващи сериозен анализ факти. Вездесъщият френски посланик Дьо Кабан, който е трогателен с опитите си да говори български и изглежда се е самоназначил за върховен управител по въпросите на съдебната ни система, зарони горчиви сълзи за „провалилата се реформа". Струва ми се, че е крайно време някой да посъветва въпросното превъзходителство да се занимава по-малко с нашата съдебна система и да обърне повече внимание на френската. Явно господин френският посланик има неизмеримо дълбока правна компетентност. Нека я използва по предназначение. Нека напомним на г-н Дьо Кабан, че не българските, а френските правоохранителни органи допускат на свобода да се разхождат потенциални терористи. Така че, оправете се най-напред с вашите си „гнили ябълки", а после, ако евентуално имате време, се заемете с нашите.

Разбира се, ако някой е за бой в случая, това в никакъв случай не е господин посланикът. Ние сме за бой. Защото позволяваме с нас да се държат като с аборигени и чакаме всяко указание от Брюксел или Вашингтон с трепета, с който кучето на Павлов чака да светне лампата. Е, щом продължаваме да смятаме, че през устата на някакви треторазредни чуждестранни чиновници говори абсолютната истина, напълно заслужаваме да се отнасят с нас по подобен унизителен начин.

на 16.01.2016 г. в 18:16, nikssi написа:

на 3.07.2016 г. в 23:03, nikssi написа:

САЩ ощастливиха с 1,2 милиона долара бившия министър Христо Иванов

Протестърът ще се занимава с доброволчеството срещу 390 000 лева

САЩ подариха почти 1,2 млн. лв. на неправителствена организация на ексминистър от коалиционното правителство на Бойко Борисов. Българският институт за правни инициативи на подалия оставка министър на правосъдието Христо Иванов получава 1 184 760 лв. от прословутата американска фондация "Америка за България". Грантът в област "Гражданско общество и демократични институции" е одобрен в началото на юли, съобщава Епицентър.бг.Крупната сума ще се подкрепя програмите на НПО-ото на Христо Иванов: „Инициатива за прозрачни съдебни назначения“ и „Мрежа на американските съдии за България“.

Покажи скритото съдържание

Настоящите амбиции на провалилия се министър, който си тръгна от изпълнителната власт след неуспеха си с т.нар. "съдебна реформа", е да оценява професионализма на кандидати за ръководни постове в съдебната система. Мрежата на американските съдии за България ще популяризира американски практики за управление на съда чрез пряко общуване между американски съдии и българските им колеги. "Програмата ще насърчи появата на общност от правни професионалисти, които обсъждат проблеми и обменят опит за напредък към публично отчетна и ефективна съдебна система", уверяват от "Америка за България".

С крупна сума са зарадвани двама от най-активните пропагандатори на политиката на САЩ у нас - Алекс Алексиев и Илиян Василев. Техният Център за изследвания на балканския и черноморския регион получава 228 250 долара. Парите пък се отпускат за "издигате видимостта на България в международния информационен обмен като предлага богата фактологична и аналитична информация от политиката, икономиката и сигурността за България и за региона. Група от международни и български експерти ще анализира задълбочено регионалната геополитическа среда и ще изследва възможностите, които актуални промени предоставят на страната." Илиян Василев е бивш български посланик в Москва и ексслужител на комунистическата Държавна сигурност. В момента е един от най-изявените български русофоби, обясняващ почти всички световни събития и катаклизми с "дългата ръка на Кремъл" или с руския президент Владимир Путин.

Инситутът на вътрешните одитори в България получава 88 450 лева, за да следи за нарушения в обществените поръчки.

Основаната от Иван Станчов фондация "Карин дом" е зарадвана със 114 660 лв.за "развитието на частната и корпоративна благотворителност, както и доброволчеството за благотворителни каузи чрез  фестивала „Посланици на доброто“.

Никому неизвестната фондация "Герои на времето" са отпуснати 387 180 лв. за "посрещане предизвикателствата пред доброволчество в България". В ръководството на НПО-ото обаче фигурира една от най-видните протестърки, участвали в малобройните протести срещу кабинета "Орешарски". Зорница Миткова, която сама се определи като "умна и красива", е пиар на фондацията и се занимава с "набиране на фондове". Тя е бивша служителка на Ивет Добромирова, известна с близостта си президента Росен Плевнелиев и странното си поведение по време на организираните протести срещу коалиционното правителството на БСП и ДПС. През 2013 г. Зорница Миткова се прочу, след като получаваше заповеди от Добромирова във "Фейсбук" за блокиране на входовете на парламента чрез "донасяне" протестъри от други части на София.

Сред ощастливените с пари от "Америка за България" е и малкият сайт "Площад Славейков". Той получава 60 000 лева.

Не плащали на тролове - лобисти?! Айде бе.

на 22.11.2016 г. в 1:09, nikssi написа:

Хе хе агънца бели къде отлетяхте Блеенето на „агнешките главички“

15-1-6-360x375.jpg

Пашата вече е за милиарди

Опитите Прокопиев и Николов чрез кризисен ПР да отрекат ролята си на кукловоди в „чисто“ новия проект – сбирщина от останките от ДСБ, „грантови“ анализатори и „професионални“ протестъри, е като да тичаш срещу вятъра

За приватизатора милионер 10 000 лева, дарени за кампанията на неизбираемия Трайков, са по-скоро маркиране на политическа територия – да е ясно, че „политическата стока“ е собственост на определен олигархичен кръг

15-2

В последните дни медиите бяха оглушени от жалното блеене на „агнешките главички“. И всичко заради разконспирирането на задкулисните им сценарии за инженерстване на поредния политически проект, с който олигархията ще пробва да превземе властта.

Изпреварващото разкритие на плановете на олигарха Иво Прокопиев и на „агнешкия“ приватизатор Никола Николов да инженерстват реанимирането на провалените свои марионетки Радан Кънев, Атанас Атанасов, Христо Иванов, Трайчо Трайков, за да се подсигурят с властово лоби и в следващия парламент, принуди първите двама панически да се отрекат от плановете си за пряко участие в политиката.

Успоредно с това, с театрален апломб Кънев и Атанасов, Иванов и Трайков започнаха да се разграничават от олигарсите и приватизатори кукловоди. „Не трябвало да се смесват бизнесът и политиката“, измърмориха неубедително лабораторните политици.

Опитите Прокопиев и Николов чрез кризисен пиар да отрекат ролята си на кукловоди в „чисто“ новия проект – сбирщина от останките от ДСБ, „грантови“ анализатори и „професионални“ протестъри, е като да тичаш срещу вятъра. Единствено съжаление може да предизвикат „откровенията“ на Кръстника на „агнешките главички“ Никола Николов, споделени пред поръчковия сайт „Дневник“ на „сина“ му по олигархична линия Иво Прокопиев. В „нещо“, което нито е интервю, нито е очерк, авторката Петя Владимирова, която като бивш журналист в отдавна изчезналия вестник на СДС – „Демокрация“, познава в детайли битието на политика приватизатор Никола Николов, не само че не съумява да изчисти имиджа на кукловода, а тъкмо обратното – успява да покаже вълчия глад за власт на един от емблематичните представители на олигархичните кръгове „агнешки главички“ и „Капитал“.

на 24.05.2017 г. в 23:00, nikssi написа:

Д-р Д-р Борислав Цеков: Организираният корпоративно-политически интерес за овладяване на съдебната власт навлиза в решителна фаза

Това е групата около Христо Иванов и Прокопиев. Те си създадоха и партия с една-единствена цел – кадрово завладяване на съдебната власт. Огромни ресурси бяха съсредоточени през последните години в това, включително по линия на „Америка за България“, за да се позиционират определени НПО-та и експерти, така че да влияят върху кадровите процеси в съдебната власт. Същите кръгове през 2012 г., когато пак се избираше ВСС, открито лобираха за конкретни кандидати за членове на ВСС. 

Доста е дълго който иска да прочете. За Мирко ми е ясно какво ще каже.

http://glasove.com/categories/intervyuta/news/d-r-borislav-cekov-prizovavam-lozan-panov-ako-ima-konkretni-idei-da-gi-izlozhi-no-bez-beletristika

Гласувал си за Прокопи и Хамерика за България или лъжеш ? Кое ще си признаеш ? 
Не разбрахте ли, че за да лъжеш се иска мозък бре :) 

Гласувал е за ДБ, които протестираха доста време против Борисов и Пеевски, а накрая се прегърнаха с тях. Кое му е толкова трудното за разбиране?

Разбира се, ДБ правят тази голяма жертва от тяхна страна в името на България.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.