Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кабинетът "Денков-Габриел" - какво ви е мнението?

Featured Replies

преди 17 минути, insec написа:

А кой е казал, че Тагарев е споменат в тази статия? Денков и Тагарев все повече се издигат в очите на наш Мирко - какво не разбра, та търсиш Тагарев в статията? 

Ми знам ли? Дава линк и спомена Тамагарев та за това търся. 😀 

Ти гледа ли интервюто в клипчето горе? Хареса ли ти как се дъжат за шлифера на Денков водещите.

• Отговори 2,9k
  • Прегледи 162,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• АСПЕКТ
    АСПЕКТ

Господ да пази България. Ужас!  Кой нормален ще го подкрепя?

• JohnTRIVOLTA
    JohnTRIVOLTA

Напротив. Това , че интересите на болшинството българи съвпадат и с тези на цивилизования свят е прекрасно - означава, че все още има надежда за една европейска,модерна и просперираща държава!

• Проф. Дайнов изтрещя: Нарича протестиращите "орки", "кръвосмесени гномове", "крепостни" и "роби"  До ректора на НБУ - ще уволните ли проф. Дайнов за насаждане на омраза и мракобесие? (epicenter

Публикувани изображения

преди 2 минути, nikssi написа:

Хареса ли ти как се дъжат за шлифера на Денков водещите.

Водещите, дето сто пъти питаха Петков, защо бил дошъл той, а не Венко Сабрутев. Същите, дето лаяха и против герб, време оно. Цънцето, като загуби сигнал в слушалката и почва да гледа, като осмокласничка, която не си е написала домашното - рядко некадърна мисирка, дори за България.

преди 1 час, nikssi написа:
преди 2 часа, miro20 написа:

Денков все повече ми се издига в очите. С Тагарев разбира се.  :yanim:

https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/premierut-ako-ne-beshe-bulgariya-mozhe-bi-nyamashe-da-ima-rusiya

Тагарев в тази статия не видях да е споменат. Това някаква мания ли е да виждаш навсякъде Тагарев ? Или такива са заръките от Украинското посолство?

Търсиш сламката е не виждаш същественото .

Винаги съм изказвал категорична подкрепа към Тагарев. Цитата за Денков е от поредицата към това което почнах да уважавам и ценя .

Проблем нещо ?  И защо трябва да е част от статията ???

Май си търсиш сламката с която да се заядеш , а не същественото ?

Типичен рашистки трол .

Да добавя което съм споменавал от началото на това правителство

- По един извратен начин, ми осъществиха отдавнешната мечта - комунетата  наритани , плюс категорична и ясна  проевропейска позиция , плюс подкрепа за Украйна срещу рашисткия окупатор.

Само за тези цели които изпълняват, заслужават моето уважение.

Други въпроси имате ли , злобеещите комунета и копейки ? :) 

Сшециално ти , имаш ли коментар в който да подкрепяш жертвата, и да обвиняваш агресора ? Не се сещам. Посочи ми .

Разбира се, както всички копейки икомунета си абсолютно обективен и неутрален :)

да да... :)  добре...

Колко сте прозрачни ... и смешни :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Богомил Бонев: "Академик". Не си дава сметка, че, а̀ ударим с ракета руски кораб, а̀ са ни...

http://www.budnaera.com/pix-common/bogomil-bonev.jpg
http://www.budnaera.com/pix-common/pTo-denkov.jpg

Bogomil Bonev

На силата се отговаря със сила, вика ротационният премиер с прякор на гризач.

Демек, ще разположим ракети по крайбрежието да потапяме руски кораби в Черно море. Щото през 1915 г. (който не знае, това е WWI) руснаците ни атакували по море. Щото пак сме били на грешната страна на историята.

Та оттогава сме си извадили поука. И сега само ги чакаме да мъцнат. Отиде им флотилията.

"Академик". Не си дава сметка, че, а̀ ударим с ракета руски кораб, а̀ са ни издълбали като дупка. На три морета.

Отвреме-навреме все по някой повод ще се изяви някой, славословещ българските победи през 1916...особено в Добруджа.Това, което ми прави впечатление обаче, е че според всичките тези изявления това са победи срещу руснаците.Не се споменава за никакви победи срещу румънците например.Тоест, абе имало там и някакви румънци май, ама малко...не си струва да говорим.

Вчера чета за зверствата на руснаците...олеле, мале...цяла Добруджа изнасилена, половината избита...даже две трети...според материала...Е, и румънци май са се изявявали, ама малко...не си струва да се споменава...

Говори се приповдигнато и умишлено се оставя впечатлението, че българската армия САМА е постигнала тези победи въпреки численото и техническо превъзходство на руснаците...румънци се споменават рядко и през зъби.Е, мярка се тук-там, че и те са участвали, ама...Да, ама основните войски на Антантата тук са румънските. Командването е румънско, руснаците имат две пехотни дивизии (едната е сръбска доброволческа)...

И в никое от тези изявления не срещам общоизвестния факт, че на този боен театър са действали две германски дивизии и бригадата Боде....че цялата тежка артилерия е германска, че тук е бил и 6-ти турски пехотен корпус...И че върховното командване е германско...

Кому е нужно такова "осветляване на събитията"?Нужно е на тези, които искат да вкарат България на всяка цена (сигурно е конкретна за когото трябва) във война...при това чужда война, не наша.Само не ми говорете, за ценности, моля!Бактън!...

Именно поради тази причина някои от поддръжниците на това правителство (покрай актуалния скандал) откровено казват, че всъщност смисълът на съществуванието му е присъствието на Тагарев (близък приятел и сътрудник на режима в Украйна) в него...Той го крепял...правителството, бе...

Междувпрочем аз мисля същото. Каквото и да става, каквито и скандали да се вихрят около него, Тагарев ще остане, докато не изпълни задачата, поставена му от...да! Не българи са го назначавали, нали?! То май и правителството е назначено с условието Тагарев да е в него...Назначено е от който назначава българските правителства напоследък...И кой е той ли?!Айде, бе...Путин, разбира се...Цялата ни държава е в гнусните пипала на тази гадина...

преди 2 часа, Hristo52 написа:

Отвреме-навреме все по някой повод ще се изяви някой, славословещ българските победи през 1916...особено в Добруджа.Това, което ми прави впечатление обаче, е че според всичките тези изявления това са победи срещу руснаците.Не се споменава за никакви победи срещу румънците например.Тоест, абе имало там и някакви румънци май, ама малко...не си струва да говорим.

Вчера чета за зверствата на руснаците...олеле, мале...цяла Добруджа изнасилена, половината избита...даже две трети...според материала...Е, и румънци май са се изявявали, ама малко...не си струва да се споменава...

Говори се приповдигнато и умишлено се оставя впечатлението, че българската армия САМА е постигнала тези победи въпреки численото и техническо превъзходство на руснаците...румънци се споменават рядко и през зъби.Е, мярка се тук-там, че и те са участвали, ама...Да, ама основните войски на Антантата тук са румънските. Командването е румънско, руснаците имат две пехотни дивизии (едната е сръбска доброволческа)...

И в никое от тези изявления не срещам общоизвестния факт, че на този боен театър са действали две германски дивизии и бригадата Боде....че цялата тежка артилерия е германска, че тук е бил и 6-ти турски пехотен корпус...И че върховното командване е германско...

Кому е нужно такова "осветляване на събитията"?Нужно е на тези, които искат да вкарат България на всяка цена (сигурно е конкретна за когото трябва) във война...при това чужда война, не наша.Само не ми говорете, за ценности, моля!Бактън!...

Именно поради тази причина някои от поддръжниците на това правителство (покрай актуалния скандал) откровено казват, че всъщност смисълът на съществуванието му е присъствието на Тагарев (близък приятел и сътрудник на режима в Украйна) в него...Той го крепял...правителството, бе...

Междувпрочем аз мисля същото. Каквото и да става, каквито и скандали да се вихрят около него, Тагарев ще остане, докато не изпълни задачата, поставена му от...да! Не българи са го назначавали, нали?! То май и правителството е назначено с условието Тагарев да е в него...Назначено е от който назначава българските правителства напоследък...И кой е той ли?!Айде, бе...Путин, разбира се...Цялата ни държава е в гнусните пипала на тази гадина...

Да бе подкрепил с нещо бъртвежите и "впечатленията" си ??

Да видим кое не ти харесва в кое отразяване или "споменаване" .

"режим в Украйна" няма. Има непоискана принудителна война с която трябва да се справят и запазят семействата и живота си от рашистките уроди . 

Никой световен политик или известна личност от стотиците които посетиха и посещават Украйна, не видя и не намери признаци за такъвреим .Нито "укробандеровци" нацисти.

Фашистка новорашистка хунта управлява Рашистан . Която е официално призната терористична държава с управляващи военопрестъпници .

:hush:

Относно Тагарев, гордея се с него . Един от малкото останали адекватни които отстояват българските интереси и защита.

току-що, miro20 написа:

"режим в Украйна" няма

Като напишеш такава глупост и лъжа, как искаш да ти чета по-нататък брътвежите.

преди 7 часа, miro20 написа:

Никой световен политик или известна личност от стотиците които посетиха и посещават Украйна, не видя и не намери признаци за такъвреим .Нито "укробандеровци" нацисти.

😅 То ги видя цял свят само Миродвайсе не видял...

преди 7 часа, miro20 написа:

Относно Тагарев, гордея се с него .

Тамагарев презиЛдент!!! 

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 10 часа, инж. Велев написа:

Богомил Бонев: "Академик". Не си дава сметка, че, а̀ ударим с ракета руски кораб, а̀ са ни...

http://www.budnaera.com/pix-common/bogomil-bonev.jpg
http://www.budnaera.com/pix-common/pTo-denkov.jpg

Bogomil Bonev

На силата се отговаря със сила, вика ротационният премиер с прякор на гризач.

Демек, ще разположим ракети по крайбрежието да потапяме руски кораби в Черно море. Щото през 1915 г. (който не знае, това е WWI) руснаците ни атакували по море. Щото пак сме били на грешната страна на историята.

Та оттогава сме си извадили поука. И сега само ги чакаме да мъцнат. Отиде им флотилията.

"Академик". Не си дава сметка, че, а̀ ударим с ракета руски кораб, а̀ са ни издълбали като дупка. На три морета.

преди 6 часа, инж. Велев написа:

Като напишеш такава глупост и лъжа, как искаш да ти чета по-нататък брътвежите.

преди 29 минути, nikssi написа:

В режим на гласуванне ... КЪДЕ са депутатите и КОЙ гласува вместо тях? 

image.png.585020fb281288765b9715a178584f55.png

:DАЗ

преди 9 минути, nikssi написа:

Пак ли търсиш внимание? 🙃

ти питаш и аз ти отговарям, кратко и ясно

другото което си мислиш е плод на болните ти фантазии

преди 7 минути, Без умствен капацитет написа:

ти питаш и аз ти отговарям, кратко и ясно

другото което си мислиш е плод на болните ти фантазии

Аз не питам бре офсо. Това беше риторичен въпрос ама ти откъде да усетиш това ... не ме цитирай моля,че ми отнема време да отговарям на тъпи отговори.

Нали минахме този въпрос с гласуването с чужди карти и то доста отдавна. Щели наказания да има , ала бала и то сега кво подмяна ... нагли депутати,защо не сте на работното си място - това също не е въпрос към тебе. Освен ако не си депутат. 

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 2 минути, nikssi написа:

Аз не питам бре офсо. Това беше риторичен въпрос

преди 54 минути, nikssi написа:

не си написал че неискаш отговор на въпроса - принципно в форума задават въпроси и чакат отговори

преди 11 часа, nikssi написа:

По мускетарски сигурно гласуват- един за всички ... :D

преди 11 часа, nikssi написа:

2466.jpg

https://nova.bg/mynews/view/2010/4/17/2466/гласуване-с-чужди-карти

Когато посолствоТО ти даде заповед да гласуваш. 

преди 13 минути, AAUUXX написа:

По мускетарски сигурно гласуват- един за всички ... :D

Направили са ала-бала с посолствоТО и се водят, че са гласували.

Сега и българското знаме ли ще сменяме?

Бивш президент, бивш министър на външните работи и бивш посланик да правят подобни срамни предложения? | Lentata

...националния ни флаг следва да се внесат цветовете или елементи на европейското и натовското знаме! 

Елена Поптодорова: Идеята членството ни в ЕС и НАТО да е част от Конституцията е добра (frognews.bg)

Те предложиха в отворено писмо до лидерите на партиите в НС знамената на Европейския съюз (ЕС) и НАТО да станат елементи от националната символика на България. Искането е знамената на двете международни организации да се показват по официални поводи.

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Сега и българското знаме ли ще сменяме?

Бивш президент, бивш министър на външните работи и бивш посланик да правят подобни срамни предложения? | Lentata

...националния ни флаг следва да се внесат цветовете или елементи на европейското и натовското знаме! 

Елена Поптодорова: Идеята членството ни в ЕС и НАТО да е част от Конституцията е добра (frognews.bg)

Не знам как да коментирам това ,изумен съм просто.

преди 50 минути, AAUUXX написа:

Не знам как да коментирам това ,изумен съм просто.

Ми, ако турят синьо, както е знамето на ЕС или на НАТО, няма как да стане, това е руското знаме. Бяло, синьо, червено.

russia-watercolor-vector-national-country-flag-icon.jpg (612×612) (istockphoto.com)

Или ще бъде както ге,.йското знаме. С много цветове. Бяло, зелено, червено и синьо.

Да турят и жълто, да стане, както на Google. 😁

12036550_785180338270865_797184464016983

За доблестта на един министър | Lentata

Цитат

Искам да ви разкажа една история...за мъжество, решителност, почтеност, сила и професионализъм. 

Главен герой в нея е популярният напоследък министър на отбраната Тагарев. Тя започва с благодарности от една обикновена жена- експерт в подчинена негова структура.

Благодаря, г-н Тагарев, че в разгара на огромния, омерзителен, нечовешки скандал с Вашия съветник, който потресе и най- коравите сърца, в разгара на наводнения и кризи,  Вие се занимавахте изключително енергично и проявихте мъжество да воювате с една жена. 

Повече от месец притискахте,  принуждавахте, поръчвахте съшити с бели конци статии срещу нея, без дори да я познавате. С една единствен цел – да бъде отстранена.  И защо? 

Логичен отговор няма, но има предполагаем – защото е добър експерт в своята област и …защото е била медиен съветник на предишния министър. О, ужас! 

Спокойно, сега вече е просто специалист, който има право на труд в своята област. Тази жена има професионалната си биография, никога не е била политик и не е имала претенция да прави политика. От какво ви е страх, г-н Министър? Или просто на „принципна база“ правите чистки, все едно сме в онези мрачни времена, в които на същата „принципна база“ бяха извършвани репресии.
Осмелихте се в разгара на всичко, което се случва в държавата, да извикате по „спешност“ един достоен български генерал, само за да му заповядате точно това – чистка.

Когато тази жена- експерт беше в същото това министерство, преобладаваха позитивните разкази за работата на българските военнослужещи и за цялата Армия, не само за министъра. Защото всички тези  хора са достойни за уважение. По това време не се занимавахме с камерите и сестрите в Пирогов, не питахме кой се е осмелил да пише във Фейсбук и да търсим обяснения за подобни действия.

Тази жена Ви благодари, г-н Тагарев - за висотата и мащаба на Вашето мислене и действия.
Бъдете все така мъжествен, достоен и отговорен към България и гражданите й.

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Или ще бъде както ге,.йското знаме. С много цветове. Бяло, зелено, червено и синьо.

Да турят и жълто, да стане, както на Google. 😁

Да не забравят и звездички да сложат. Нали сме управлявани от посолствоТО.

преди 1 минута, Sliderum2 написа:
Цитат

Съчетал своята „великолепна научна експертиза” с беззаветна вярност и преданост към новата Партия и Европейския съюз – все „най-правилните” сили в съвремието и навсегда!

„Винаги верни на Партията!”

На всяка нова – която е на власт!

...  иженарицаем „Плъхът”, „Пижокът”, или „Съселът” 😆

преди 22 часа, nikssi написа:

😅 То ги видя цял свят само Миродвайсе не видял...

Тамагарев презиЛдент!!! 

Как нещо да видят?   Хохлите и Тагарев са поръчкови лица на САЩ.  

Слави Трифонов поиска оставката на "глупавите хора", които управляват държавата | Днес.dir.bg

Цитат

"Всякакви хора експериментираха, качвайки се на кормилото на властта и пак управляваха нашия живот и съдби, само че не отговорно, морално и качествено, а крадливо, подло и некадърно... за съжаление. От Жан Виденов, през Иван Костов, та до Бойко Борисов. Но такива като тези, които в момента управляват... е такива не съм виждал. Толкова некадърни, неморални и нагли... е такива не съм виждал." 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.