Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вярвате ли в прераждането и минали животи?

Featured Replies

преди 18 минути, _Aumi_ написа:

:laughing5: пророк обещаващ високи пенсии!

Епа ти кво си представяш , Ошо те е излъгал че ще те вози в Ролс Ройс , а аз обещавам големи доходи и космически кораби , дори контрол над цели планети ако си направил достатъчно добри дела , и си изкупил греховете си .

• Отговори 228
  • Прегледи 22,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• ще  се преродиш в руснак  и ще те пратят на фронта да се биеш  с украинци 

• След като не може да познае числата от тотото, което пускал редовно - не е никакъв магьосник и пророк! 😁

• Ти си интелигентен човек, но понякога задаваш странни въпроси. Например при Християнството обект на поклонение е Христос, а кой да бъде главното действащо лице в Анжелизма?? Естествено Сан А

преди 1 час, Anzhel Dimitrov написа:

а аз обещавам големи доходи

ми тия от Възраждане що не са ти се обадили още? :) Хем и баба ти била рускиня... - таман...!!! 

Ще се разберете - ти ще им развалиш 'черните Х'американски магии', те ще те осигурят с рублички и рубашки... Така ще си осигурите взаимно "прераждането" и даже "бъдещите животи"...

преди 16 минути, _ramus_ написа:

ми тия от Възраждане що не са ти се обадили още? :) Хем и баба ти била рускиня... - таман...!!! 

Ще се разберете - ти ще им развалиш 'черните Х'американски магии', те ще те осигурят с рублички и рубашки... Така ще си осигурите взаимно "прераждането" и даже "бъдещите животи"...

След като не може да познае числата от тотото, което пускал редовно - не е никакъв магьосник и пророк! 😁

преди 39 минути, _ramus_ написа:

С политика не се занимавам , и бъдещата ми жена ще ми дава достатъчно , защото няма да е стисната .

току-що, Anzhel Dimitrov написа:

бъдещата ми жена ще ми дава достатъчно , защото няма да е стисната .

Ми да - няма да е стисната. Тя ще има вече пенсия там - в отвъдното. :lol6:За какво й е да се стиска

преди 23 минути, _Aumi_ написа:

След като не може да познае числата от тотото, което пускал редовно - не е никакъв магьосник и пророк! 😁

😅😅😅 . Глупости ,с толкова много жени сме се преселвали на небесата .

преди 4 минути, Anzhel Dimitrov написа:

с толкова много жени сме се преселвали на небесата

Ама изглежда че там не ви щат... щото редовно ви връщат. Трябва да се разберете с "шефа" - неква адресна регистрация да ти уреди там, заедно с пенсията. И да те прибере за постоянно.

преди 1 час, _Aumi_ написа:

Тотото ще бъде само за тези които са в рая ,за тези от ада ще има колело на късмета с голямата печалба казан за къпане с по хладка вода в него :D

преди 2 часа, _ramus_ написа:

Ми да - няма да е стисната. Тя ще има вече пенсия там - в отвъдното. :lol6:За какво й е да се стиска

Която пенсия ще е изкарала с моите напътствия и моята благословия 

преди 2 часа, _ramus_ написа:

Ама изглежда че там не ви щат... щото редовно ви връщат. Трябва да се разберете с "шефа" - неква адресна регистрация да ти уреди там, заедно с пенсията. И да те прибере за постоянно.

Аз съм тук в Земният живот за да може да подкрепям определени хора по пътя към отвъдния рай ( моят рай - изпълнен с охолство и лукс ) , като някои съм ги благословил и вече си живеят и в ,, Земният Рай " ( всичките ми бивши си живеят прекрасно в съгласие с мечтите им ) .  И другата причина е - защото все някой трябва да разпространява истината . Като гледам как вървят нещата скоро таксито може да се превърне в минало ,щото за простолюдието няма шанс да се възползват  , нито от ,, Земният " - нито ,, От отвъдния рай " . А ти си от простолюдието , но си добра компания и показваш някакъв интелект  а и силно се интересуваш от този раздел като спаринг партньор , и затова ти гарантирах некои работи за ,, Отвъдния рай " . И едно допълнение - ти по отношение на Божията промисъл си близък по мислене на мен  , преди да се окажа в Отвъдното пред Бога ( когато бях на 23 - 24 годишен ) , затова ме кефиш , даже направо ти се радвам 🙂

преди 30 минути, Anzhel Dimitrov написа:

Аз съм тук

часовника отново не е според вселенското време - избързва, забавя... А кукувичката си следва пружинката до нейното си "ку-ку". Машинки, кво да ги прайш - развалят се. Също като аудито... :lol6:

ти по отношение на Божията промисъл си близък по мислене на мен

:lol6:Ти... и "мислене"... :lol6:

Тия простотии и опити за палячовщини вече "мислене" ли станаха? Ми значи палячото вече е "мислител". :yanim:

силно се интересуваш от този раздел като спаринг партньор

Нито си, нито можеш да си (ми) партньор - още по-малко за 'спаринг'. :) С простотиите и глупостите ти само се забавлявам и когато ми стават скучни ти ги ръчкам да не заспиваш съвсем.

Надувките ти относно жени и секс са само за комплексарчетата и с тях чудесно си личат къде им са напукани черупчиците. Гола вода си и в това, но пък за раздувки форума е "на аванта".

преди 1 час, _ramus_ написа:

. Също като аудито... :lol6:

:lol6:Ти... и "мислене"... :lol6:

Тия простотии и опити за палячовщини вече "мислене" ли станаха? Ми значи палячото вече е "мислител". :yanim:

Нито си, нито можеш да си (ми) партньор - още по-малко за 'спаринг'. :) С простотиите и глупостите ти само се забавлявам и когато ми стават скучни ти ги ръчкам да не заспиваш съвсем.

Надувките ти относно жени и секс са само за комплексарчетата и с тях чудесно си личат къде им са напукани черупчиците. Гола вода си и в това, но пък за раздувки форума е "на аванта".

За Ауди като заговорихме , като ходих до София мернах една мадама с готино Ауди .

Прочети първо за мисленето , ама доста трябва да прочетеш , за да използваш тази дума ,, мислене " и дано разбереш - какво е разсъждение и плануване .

Явно си разбрал мястото си в моя рай .

Да - точно така , доспива ми се от будисти и ошовисти , и ти идеално ме разведряваш от скуката на простолюдието .

Е чак пък гола вода - на младини една мадама след 6 години връзка най - накрая го видя мек и организира парти .

преди 4 часа, AAUUXX написа:

Тотото ще бъде само за тези които са в рая ,за тези от ада ще има колело на късмета с голямата печалба казан за къпане с по хладка вода в него :D

За по лошите ще разчитат на дъжд , за да се махне смрадта от тях , която смрад е непоносима дори за разтенията , и затова грешниците ще бъдат лишени от Плътската любов за цяла вечност , и ще гният в самота с тези с които са правили престъпления , но ще са като прокълнатите от карибски пирати ( няма да усещат нищо и ще съществуват само да се напомня на заслужилите добряци че си е струвало да избегнат греха ...)...

преди 4 часа, _ramus_ написа:

Там има достатъчно мои имитационни продукти . А и на фона на вечността и 10000 години да ме чакат , като се има предвид имитационните продукти - си прекарват страхотно . Ако искаш вярвай но се занимавам с такива хора , в които болката е много голяма , но им е оставена наследство от родителите , затова изтрих ЮТюб канала , за да бъда достъпен , защото аз не съм Ошо ,който се е занимавал само с Богаташите . Когато прочета болката в очите на някого - винаги намирам начин с един разговор да я премахна и да го направя топ - добряк . Ама нейсе не разбирате вие от болка , защото ни сте умирали от глад ,нито заради пари и жени . И пак съм благодарен на Бога ,че живея на място където питейната вода тече от чешмите , та не се е налагало да умирам и от жажда ....

преди 56 минути, Anzhel Dimitrov написа:

За по лошите ще разчитат на дъжд , за да се махне смрадта от тях , която смрад е непоносима дори за разтенията , и затова грешниците ще бъдат лишени от Плътската любов за цяла вечност , и ще гният в самота с тези с които са правили престъпления , но ще са като прокълнатите от карибски пирати ( няма да усещат нищо и ще съществуват само да се напомня на заслужилите добряци че си е струвало да избегнат греха ...)...

Това не е ли право на Бог и не ли той решава какво да се случва в Ада или Рая ,как ти ще решиш това ?

преди 34 минути, AAUUXX написа:

Това не е ли право

Не трябва да се прекъсва по време на криза и пропадане. :) Таман се е развихрил днес без хапчета, нека оставим месията на делюзиите му.

преди 1 час, AAUUXX написа:

Това не е ли право на Бог и не ли той решава какво да се случва в Ада или Рая ,как ти ще решиш това ?

Той Бог ми го показа и разясни . И имай на предвид , че това е горе долу поносимо .

преди 34 минути, _ramus_ написа:

Не трябва да се прекъсва по време на криза и пропадане. :) Таман се е развихрил днес без хапчета, нека оставим месията на делюзиите му.

Понижен си до престоя , който описах - този със смрадта. Ти наистина си атеист .

Редактирано от Anzhel Dimitrov (преглед на промените)

кажи му на бог че ме напрягаш и ще се оплача на Дарт Вейдър, който в нашата галактика го наричаме Дъртия с Ведрото. И заедно с Императора ще му разпертушинят некво си "отвъдно" ако продължаваш.

Аз и понижен, пак ще съм си Сит - имам предвид че току-що хапнах... Ама като ме понижаваш ставам напрегнат и може да се засмея по-силно.:lol6:

преди 2 часа, AAUUXX написа:

Ти си интелигентен човек, но понякога задаваш странни въпроси.

Например при Християнството обект на поклонение е Христос, а кой да бъде главното действащо лице в Анжелизма??

Естествено Сан Анджелино е единствения, който определя кой е катранджия, а кой на сянка.

На Бог е отредена второстепенна роля.Той само изпълнява възделенията на Анджел, да се свети таксито му.

преди 9 минути, badr написа:

Благодаря, в отговора си към @Anzhel Dimitrov не вложих нищо сериозно ,написах го с цел закачка, провокация към него :)

преди 1 час, badr написа:

Например при Християнството обект на поклонение е Христос, а кой да бъде главното действащо лице в Анжелизма??

Естествено Сан Анджелино е единствения, който определя кой е катранджия, а кой на сянка.

На Бог е отредена второстепенна роля.Той само изпълнява възделенията на Анджел, да се свети таксито му.

Радвам ти се - не се смея или хиля. По между другото си спрех всички онлайн дейности , освен в  https://www.kaldata.com/forums/ - за да бъде апокрифна дейност а не обществена дейността ми и да не се стига до нивото на Ошо - не искам цял свят да разбере . Навремето направих един сайт и на английски ( още 2006 - 2007 ) - след това стана така че мислех само VIP форума . Но сега все пак за трудещите се в търсене на отговори относно ,, Божията Промисъл " малко улесних нещата с реален профил и безплатен сайт , и най ме кефи че някои се отказват още в първата реклама която им се е изпречила щото се научиха на цигански работи ( дори и да ядат вече искат пари 💸💰 , от мързел и не разбират че - всяко нещо има цена ) 

преди 33 минути, Anzhel Dimitrov написа:

Радвам ти се - не се смея или хиля. По между другото си спрех всички онлайн дейности , освен в  https://www.kaldata.com/forums/ - за да бъде апокрифна дейност а не обществена дейността ми и да не се стига до нивото на Ошо - не искам цял свят да разбере . Навремето направих един сайт и на английски ( още 2006 - 2007 ) - след това стана така че мислех само VIP форума . Но сега все пак за трудещите се в търсене на отговори относно ,, Божията Промисъл " малко улесних нещата с реален профил и безплатен сайт , и най ме кефи че някои се отказват още в първата реклама която им се е изпречила щото се научиха на цигански работи ( дори и да ядат вече искат пари 💸💰 , от мързел и не разбират че - всяко нещо има цена ) 

С концепцията си в този смисъл който прилагаш за религия най вероятно няма да спечелиш пари ,а и последователи също ,но пък си упорит, всичко се разбива на прах в теорията ти за задгробния свят когато се базира на матереална основа, това проваля всеки път всяка версия на Анжелизъма.

https://www.facebook.com/reel/364584650027047

всяка версия на Анжелизъма.

аа, моля-моля - версии няма - нито на АнжелизЪма, нито на Анжелчо. Те са единствени и неповторими. Само бог може да ги повтори, но не смее ( а само се смее)

С концепцията си в този смисъл който прилагаш за религия най вероятно няма да спечелиш пари ,а и последователи също ,но пък си упорит, всичко се разбива на прах в теорията ти за задгробния свят когато се базира на матереална основа, това проваля всеки път всяка версия на Анжелизъма.

То се разбива на пух и прах , защото хората мразят себе си и мечтите си . От твоя гледна точка Анжелизъм е разбит , Но и християнството го приемат 300 години след смъртта на гейчето Ицко - тъй нареченият Исус Христос . 

Но Анжелизъм е основана на базата на Старият Завет и в частност ,, Соломон ( с харем от над 500 жени ) и баща му ( Най - добрия войн на всички времена , до сега ) " . Но Путин се бори упорито да отнеме позицията му в Историята на планетата Земя ... 

Не че не признавам това с прошката от новият завет(  и това със самарянина ) -  , но до 3 пъти на субект ( малко е трудно до 3 пъти , но не и невъзможно , защото има ,, Изкупление " и 3-те пъти са О.К.-  и то след очна ставка от съдии прокурори и адвокати ,които могат да са от простолюдието .

преди 12 часа, Anzhel Dimitrov написа:

и да не се стига до нивото на Ошо - не искам цял свят да разбере .

Твоите бълнувания достигат само на ниво хареми от жени и това ни го представяш като учение и бъдещ рай в отвъдното. Както е казал народът: "Гладна кокошка - просо сънува"!

Това което е постигнал Ошо приживе, ти дори не можеш да го мечтаеш!

Ти за нивото на Ошо не можеш да бленуваш дори и във фантазиите си! Те са толкова бедни на фона на неговата философия, че дори нямаш и бегла представа за какво става въпрос.

преди 10 часа, Anzhel Dimitrov написа:

Но Анжелизъм е основана на базата на Старият Завет и в частност ,, Соломон ( с харем от над 500 жени ) и баща му ( Най - добрия войн на всички времена , до сега ) " . Но Путин се бори упорито да отнеме позицията му в Историята на планетата Земя ... 

Соломон е получавал голяма пенсия за да има 500 жени в харема ,ама ти как ше се справиш ,да изхраниш, задоволиш и се погрижиш за тези 500 жени, ами ще поискат нови обувки, ново палто ,е ще кажеш то в рая е топло ,а ада още по топло ми така е ама все пак нали треа се пофалиш на комшията :speak: Този рай дет го описа си е абсолютен ад бре, некой с една жена на успяваме на него 500 му се приискали?

преди 12 часа, Anzhel Dimitrov написа:

Но и християнството го приемат 300 години след смъртта на гейчето Ицко - тъй нареченият Исус Христос . 

Викам да намалиш просташките прояви.Кой си ти, че да наричаш Исус....?

Соломон е получавал голяма пенсия за да има 500 жени в харема

Аха 500.700 княгини и още 300 наложници според СЗ.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.