Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предлагат секс на всяко пето дете в интернет

Featured Replies

Не мисля,че могат да получат правилен,обективен отговор в чата. cool.gif

• Отговори 74
  • Прегледи 17,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Не мисля,че могат да получат правилен,обективен отговор в чата. cool.gif

Да , но в чата хората се отпускат и повече може да прочетеш нещо по-лично или по-лична лъжа ако мога така го кажа . В тоя ред на мисли и чата си има + и - . Що се отнася до родителите , само съветите са им наистина ценни , дори понякога да са по-консервативни . Аз също съм се консултирал с моите , лошо няма :)

• 2 месеца по-късно...

Влизайки в сайтове за запознанства като flirt4e,aha и най - вече impulse се сблъсквам със снимки на ученици най - вече от възрастта 12 - 16 години.Чесно казано се ужасявам от визията на 80 % от тях.Освен това се започва чатене с непознати и срещи уредени само чрез едно писмо по някои от тези сайтове без изобщо да се замислят за рисковете.Аз също не съм голяма, но като гледам връсниците ми и по - малките оставам просто без коментар.На какъв родителски контрол са подложени тези деца?На къде ще поемат моралните им принципи след време щом се започва така?Какво ги кара да мислят, че визията на чалга звезда е атрактивна?Аз и другите съгласни с мнението ми ли сме старомодни? Кажете вашето виждане по въпроса

За това имат вина и родителите,които оставят децата си без надзор,а и доколкото съм запозната вече има една опция parental control,и аз неодобрявам това,но немога да съм сигурна дали ако бях сега аз на толкова дали и аз не бих го правила-понеже като си на тези години,не съзнаваш какво вършиш много много..Определено е много трудно да се ограничи достъпа до тези сайтове..а като се замислиш,че има разни дето само дебнат някакви такива ученички..незнам,не съм родител нямам дете,не искам да съдя никого,но според мен много е важно да контролираш детето си,а повечето родители(това са мои лични наблюдения)хвърлят го на баба и дядо те да се оправят или въобще не обръщат кой знае какво внимание.Но определно нещо не е наред и започнаха да стават много аномалии..вече на 10 годишни момиченца им е първата менструация а това въобще не е нормално...та аз мога да развивам моята теория цяла вечер май! :):gift: ,поздрави за хубавата тема!

Е те току-що съобщиха по новините-за изнасилено момиче

Запознало се по нета-на снимката готин пич,на срещата някакъв изрод идва

sad.gif

Тя главата е на раменете, не за красота.

Евала, че повечето мислите така... За съжаление обаче не всички са с такива възгледи...Външната красота е понякога гибелна.

Иначе по темата. Тези сайтове са модерният начин за запознанства. Интернетът предоставя много нови възможности, но и може да бъде опасен, защото както всички знаем - незнаеш кой е от другата страна...

Много точно казано... :P

Признавам си, че и аз имам рег в сайт за запознанства, но влизам само да разглеждам профили, когато няма какво да правя biggrin.gif

Поредица от рискове се крият в тези сайтчета за запознантства! Наистина не знаеш кой с какви намерения е седнал пред компютъра! :angry:

Много точно казано... ;)

Признавам си, че и аз имам рег в сайт за запознанства, но влизам само да разглеждам профили, когато няма какво да правя biggrin.gif

И аз имам регистрация,понякога се запознаваш с други хора,интересно е,но...само понякога

Едва ли бих си уговорила среща с някой непознат,имам си достатъчно познати,да си излизам с тях...

Винаги съм си задавал въпросът,защо за българските условия са нужни така наречените сайтове за запознанства?

Определено един от основните проблеми е в това,че тези сайтове за запознанства са изкривеното лъжливо огледало на самозалъгващият се напълно нормален човек,опитал се сякаш да си купи един евтин билет за най-долнопробният,но напълно лицемерен театър.

И сякаш попаднал там случайно или не всеки там се опитва да покаже,чрез един не толкова реален,но твърде често,жалък,но елементарен трик своят интелект пък бил той:

-Интелектуален,циничен,саркастичен,пошъл или най-елементарен под,каквато и да е форма на поведение.

Там всеки има своят "потенциал" под формата на визулано илюзорен профил от мускули,плът,чар и обаяние или вечната,красивата и недостъпна лейди показвайки своите снимки,пък били те и нейни в действителност.

И тук следва логично човек да си зададе въпросите,който умерено и ясно започват да го преследват,често и на моменти!

Защо са създадени такъв тип сайтове за запознанства?

Осъзнанвайки там своята толкова посредствена,но нищожна роля,но дълбоко търсещ в себе си разковничето на загадката изброявайки следните няколко причини за да намери поне някакво оправдание,пред самият себе си.

а). Защо се регистрирах в този или онзи сайт за запознанства?

б). Защо ще го изпозвам и с каква точно цел и предназначение?

в). Давам ли си сметка,че се самозадължавам и поемам някаква отговорност за дейсвията си?

г). Замислям ли се,че една такава регистрация в подобен сайт след време,може да има абсолютно негативни последствия върху мен!

Но,колко са тези от нас,който съвсем съзнателно или несъзнателно насаме със себе си ще си зададът тези или подобно на тези въпроси.

А както знаем на всеки въпрос има и отговор,но не всеки отговор има нужният за случаят въпрос.

Разбира се аз лично,също съм имал регистрация в подобен BG сайт,само до преди година и полвина и не го и крия.

Но преди всичко си давам точната и ясна сметка,че една такава регистрация не ми помага и не ми е нужна,ами напротив!

Все повече и повече може на човек да му навреди,като след време това започва да рефлектира,като абсолютна зарибявка-наркотик и е огромна загуба на нерви и време.

От тук ако трябва да си направя следният извод,относно този тип сайтове за запознанства,но за територията на България,то аз лично смятам,че смисълът на подобен род сайтове е ненужен и напълно безмислен.

Защо...?!?

Най-често отговорите,който съм получавал,но и,които може да се очакват (давайки символичен пример) от момичета/жени на възраст от 25 до 35 годишни с,който съм си кореспондирал са следните:

а). Тук съм за да ми мине работното време по-бързичко.

б). Тук съм да се забавлявам,но не търся нищо и никого.

в). Тук съм за да разпускам след дългият и уморителен работен ден.

г). Ами регистрарих се тук от любопитсво и нищо повече?

Значи; желаещият,поискал да осъществи някакъв контакт,чрез такъв тип сайт за запознанства би трябвало сам да се досети,че след такива, кратки,локонични отговори,започва да става все по-излишен и ненужен според създалата се тук ситуация!

Какъв е извода до тук!

Такъв тип и род сайтове в BG не се изпозват лично според,моето скромно наблюдение правилно,точно и обмислено.

Цялата дейност на пишещият/кореспондиращият се обесмисля и е напълно безполезна и безмислена,като вид дейност или желание да намериш сериозен човек,с който да си допаднеш,като интелект,възпитание и култура.

Логично се стига до онази крайност,че тази вид практика или по-точно забавление е напълно безполезна и тотално опорочена.

Рабира се има и такива случай(Не визирам тук теинейджърите,който са между 15 или 18 години),който са факт,но повече от благоприятен и щаслив,където момиче и момче си допадат,като манталитет,характери и поведение,дори се стига и до сватба,но все пак това са съвсем отделни,малки еденици.

Навярно това са много малко от повечето случаи,когато нещата придобият отенък от към щаслив финал,който аз не бих искал,нито да оспорвам,нито да доказвам.

Но все пак на общият и напълно негативен фон на случващото се най-вече в България човек би трябвало много внимателно да преценява и обмисля цялосните си действия,когато си търси полвинката чрез интернет.

P.S. Ето и два много полезни линка посветени изцяло на интернет запознанствата,който лично на мен ми бяха от осоебнна полза,когато ги намерих в нет пространството,и когато ги прочетох.

Прочетете ги и вие.

http://maev.blog.bg/viewpost.php?id=85083

http://vagro.blog.bg/viewpost.php?id=123001

Редактирано от Lestath (преглед на промените)

Влизайки в сайтове за запознанства като flirt4e,aha и най - вече impulse се сблъсквам със снимки на ученици най - вече от възрастта 12 - 16 години.Чесно казано се ужасявам от визията на 80 % от тях.Освен това се започва чатене с непознати и срещи уредени само чрез едно писмо по някои от тези сайтове без изобщо да се замислят за рисковете.Аз също не съм голяма, но като гледам връсниците ми и по - малките оставам просто без коментар.На какъв родителски контрол са подложени тези деца?На къде ще поемат моралните им принципи след време щом се започва така?Какво ги кара да мислят, че визията на чалга звезда е атрактивна?Аз и другите съгласни с мнението ми ли сме старомодни? Кажете вашето виждане по въпроса

Хубава тема браво!Точно това си мислех и аз преди малко!

Но независимо, кой какво казва всички искат да са готини и всеки иска да бъде харесан и за това прави какво ли не за да привлече вниманието върху себе си...едни се правят на шутове, други говорят мръсотии за да се правят на интересни, трети се мазонтят с един тон грим и приличат на 40 годишни а са има няма на 16...То и аз не мога да разбера днешната мания за величие, ама явно свободиято само до това може да доведе!Знам ли, ама фалша яко е нараснал и ДА права си рискове от какво ли не има по тези сайтове повечето от мъжете там са лъжци които си измисялт какви ли не истории, за да привлекат вниманието и съжалението на едно момиче което търси поне малко внимание от някой ...а тяхната цел е да я накарат да легне с тях или да я използват както могат, на никой не му пука кой как изглеждал и че бил готин, готини бол...на всички пък уж им пука да си намерят някой свестен или свястна, ама и тва не е истина всеки иска да прекара кой с каквото може и както може...Някой се опитват да живеят на гърба на другия...Колкото хора по света толкова и случки...

Контрол няма, родителите не се грижат за децата си не се интересуват от тях което е меко казано грозно...милите родители време не им остава да обърнат внимание на децата си много са изморени, пък после като се случи нещо с детето им си скубят косите що ли?!Щото първо за дедето са трябвали да помислят, а не за тях си...Ама де ги такива родители които да мислят първо за децата си...Малко са...Много малко...За жалост!

А дали съм старомодна или не хич не ми пука, защото знам какво искам!И ми се е догадило от голи непълнолетни курвета...Които и на мен може да ми се прииска да им направя нещо като са обякани така кучешки-курвенски е вече слаба дума да се определи какво се случва в Държавицата ни!Възмутена съм ама какво от това като всички одобряват този начин на живот и пошлостта!Който е възпитан и има поне някакъв морал ще разбере какво казвам, пък другите няма да разберат...Ама какво от това като на никой за нищо не му пука е това е то новото поколоние! :huh:

И аз имам регистрация,понякога се запознаваш с други хора,интересно е,но...само понякога

Едва ли бих си уговорила среща с някой непознат,имам си достатъчно познати,да си излизам с тях...

Умница браво!

Поредица от рискове се крият в тези сайтчета за запознантства! Наистина не знаеш кой с какви намерения е седнал пред компютъра! :whist:

Знайш бе знайш, ако имаш поне малък опит в тая насока знайш- за едно са само там, само реклама и секс това е!Ама си е страшничко, ако си жена...ако си мъж не чак толкова...

И за красота е...не само за мислене :P

Щото красивите глави са на мода нищо, че не осъзнават, че и това е до време ;)

Е те току-що съобщиха по новините-за изнасилено момиче

Запознало се по нета-на снимката готин пич,на срещата някакъв изрод идва

sad.gif

А браво!Нета забранен вече за непълнолетни предлагам аз?! :huh:

Всеки може да сложи или прати какви ли не снимки, да се прави на какъв ли не нали никой не го вижда зад монитора...

За това имат вина и родителите,които оставят децата си без надзор,а и доколкото съм запозната вече има една опция parental control,и аз неодобрявам това,но немога да съм сигурна дали ако бях сега аз на толкова дали и аз не бих го правила-понеже като си на тези години,не съзнаваш какво вършиш много много..Определено е много трудно да се ограничи достъпа до тези сайтове..а като се замислиш,че има разни дето само дебнат някакви такива ученички..незнам,не съм родител нямам дете,не искам да съдя никого,но според мен много е важно да контролираш детето си,а повечето родители(това са мои лични наблюдения)хвърлят го на баба и дядо те да се оправят или въобще не обръщат кой знае какво внимание.Но определно нещо не е наред и започнаха да стават много аномалии..вече на 10 годишни момиченца им е първата менструация а това въобще не е нормално...та аз мога да развивам моята теория цяла вечер май! :P;) ,поздрави за хубавата тема!

Той чичко гугъл трябва да се сложи на недостъпно място щото той най-опасен за намиране на какво ли не...

Напишеш в него любов, пък то като ти наизлизат едни жени едни голотии щеш не щеш ... :P

Аз ако някой ден си имам дете няма да го оставя да кибичи пред компютъра да ми се облича като парцал и да се държи като кучка...ако е момиче...Ще излиза навън нищо, че и там е опасно още по-опасно е в нета не се знае кой педофил дебне там с мазния си похотлив долен поглед!!! :huh:

Но определно нещо не е наред и започнаха да стават много аномалии..вече на 10 годишни момиченца им е първата менструация а това въобще не е нормално...та аз мога да развивам моята теория цяла вечер май! ;):huh: ,поздрави за хубавата тема!

Когато раждах сина си имаше една родилка,която току що беше направила 13 години,можете да пресметнете на колко е забременяла.

Иначе по темата...Тези сайтове са създадени предимно за подрастващите,така си мисля аз,но може и да греша,все пак съм на преклоната възраст от 26 години biggrin.gif Децата позват тези сайтове "да си начешат " хормоните,ходи му обеснявай на един тинейджър в пубертета,колко опасно може да бъде това.В тази възраст не можеш да налееш акъл в главата им и хората,които създават сайтовете за запознанства знаят това и се възползват.Проблема е че и раните му изнасилвачи и педофили също го знаят.

Много хубаво казано, поздравявам те. cool.gif

Това е най - малкото - gepime.com <-- е в този сайт влез да видиш за какво иде реч :) После ми е много смешно когато гледам по форумите разни девойки ми се правят на лоши момичета biggrin.gif;)

Когато раждах сина си имаше една родилка,която току що беше направила 13 години,можете да пресметнете на колко е забременяла.

Иначе по темата...Тези сайтове са създадени предимно за подрастващите,така си мисля аз,но може и да греша,все пак съм на преклоната възраст от 26 години biggrin.gif Децата позват тези сайтове "да си начешат " хормоните,ходи му обеснявай на един тинейджър в пубертета,колко опасно може да бъде това.В тази възраст не можеш да налееш акъл в главата им и хората,които създават сайтовете за запознанства знаят това и се възползват.Проблема е че и раните му изнасилвачи и педофили също го знаят.

Знаят го да само дето не знаеш кой педофил и кой не... ;)

Пък ти направо се изкара бабичка хайде стига-млада си...

Това, че тинейджърите искали да си незнам си какво хормоните ми то около тях поне хора кокллко щеш на училище пълно да се запознават така какво седнали на задника си с извинение като пенсии и пишат сякаш не могат да говорят на живо и да се запознаят с някой.Явно проблема им е незнанието как да общуват , а не нещо друго...

Много хубаво казано, поздравявам те. cool.gif

А ти няма ли кажеш твое мнение по въпроса?!Хубаво лошо няма значение важното е че ще е твое мнение, а не на някой друг! ;)

Това е най - малкото - gepime.com <-- е в този сайт влез да видиш за какво иде реч :) После ми е много смешно когато гледам по форумите разни девойки ми се правят на лоши момичета biggrin.gif;)

Ей, каза си го най-накрая, ама за жалост си прав! ;)

А за сайта иде реч за какво легална проституция, купуване на хора без да даваш пари сякаш са стока само оглеждаш избираш и ако върже си щастлив!

Да знам за какво става върос.Не подлежи на обсъждане защото не променя обстоятелствата.И нещо друго ме ужасява... Аз раста в това време и като гледам нищо не тръгва към по - добро, а даже обратното.Ами някой ден когато детето ми е колкото мен...тогава какво.Сигурно на улиците свободно ще продават наркотици като само на няколко метра ще седят някои корумпирани полицаи просто ей така - за красота.А аз ще се моля да е само на трева... или ако е момиче няма да се докосва да компютър, а навън ще излиза с девствен пояс ... Просто ми иде да се обърна към всички познати родители, чиито деца се провалят, да им обърнат внимание преди да са ги изтървали съвсем :ph34r:

Да знам за какво става върос.Не подлежи на обсъждане защото не променя обстоятелствата.И нещо друго ме ужасява... Аз раста в това време и като гледам нищо не тръгва към по - добро, а даже обратното.Ами някой ден когато детето ми е колкото мен...тогава какво.Сигурно на улиците свободно ще продават наркотици като само на няколко метра ще седят някои корумпирани полицаи просто ей така - за красота.А аз ще се моля да е само на трева... или ако е момиче няма да се докосва да компютър, а навън ще излиза с девствен пояс ... Просто ми иде да се обърна към всички познати родители, чиито деца се провалят, да им обърнат внимание преди да са ги изтървали съвсем :)

И да го направиш надали ще те послушат! sad.gif

И да го направиш надали ще те послушат! sad.gif

Да това е друг въпрос.Ако е вироглаво като мен,а знае ли се - може и повече се надявам поне да мисли с главата си...

Ами някой ден когато детето ми е колкото мен...тогава какво.Сигурно на улиците свободно ще продават наркотици

Или в Интернет biggrin.gif ...знае ли човек ?

Ще има сайт nadrusaise.com...

Абе да ви кажа трудно ще убедите хората да не влизат в подобни сайтове. Те сами трябва да се убедят, че не винаги е правилно това, което правят и че Интернетът може да бъде не само забавление, а и опасност. Аз съм за сайтовете за запознанства, но само при условие, че знаеш с кого говориш...

Аз съм за сайтовете за запознанства, но само при условие, че знаеш с кого говориш...

Нали целта на сайта е запознанство. Как тогава ще знаеш с кого говориш?

Да това е друг въпрос.Ако е вироглаво като мен,а знае ли се - може и повече се надявам поне да мисли с главата си...

Може да мисли с главата си, ако е научено преди това от родителите си да мисли!Но се съмнявам!

Или в Интернет biggrin.gif ...знае ли човек ?

Ще има сайт nadrusaise.com...

Абе да ви кажа трудно ще убедите хората да не влизат в подобни сайтове. Те сами трябва да се убедят, че не винаги е правилно това, което правят и че Интернетът може да бъде не само забавление, а и опасност. Аз съм за сайтовете за запознанства, но само при условие, че знаеш с кого говориш...

Знам само себе си другия може да се прави на какъвто му падне само и само да изкопчи от мен това, което иска :ph34r:

Нали целта на сайта е запознанство. Как тогава ще знаеш с кого говориш?

Искам да кажа, че трябва да си сигурен дали човекът от снимката е наистина той, а не някой сводник или изнасилвач.... :ph34r:

Искам да кажа, че трябва да си сигурен дали човекът от снимката е наистина той, а не някой сводник или изнасилвач.... :speak:

И как ще разбереш дали не е сводник или изнасилвач?!Ще пуснеш като на филмите детектор за разпознаване на образа, за да видиш дали е престъпник или не...или друг начин за разпознаване знаеш?! :speak:

Искам да кажа, че трябва да си сигурен дали човекът от снимката е наистина той, а не някой сводник или изнасилвач.... :rolleyes:

Никога не можеш да си сигурен кой точно стои отсреща. Рискът не е само в това дали те лъже, с някакви задни цели или просто ти си съствяш сам грешна представа. А тръпката е именно в риска. За съжаление, не рядко се намират хора, които брутално се възползват от наивността.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.